418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Samu borzalmas, de S35C egész jó tud lenni. Baromi pontos az ágyúja.

ARL v39 messze elmarad nálam élményben az S35C-től, de még mindig jobb mint a samu. Ennek is pontos az ágyúja, ráadásul még gyors is és igen nagyokat tud harapni.

Igazából én meg a német ágban csalódtam, legalábbis a hetzer kivételével egyik se jött be túlzottan (Jagdpanzer 4 következne egyébként, Stug-ig kimaxoltam az ágat).
  • Cyon
    A nyalóka (ARLV39) szerintem teljesen korrekt a nagy löveggel.
  • lexlutor
    megkonnyebules! kosz!
  • TomDantes
    Aha. A francia samu s-40 ami jellemformáló ,hát még az ARL pöcsömtudja mennyi TD...iszonyat.
  • Szpecnyaz
    Lammaernek van S51, még titokban játszani is szokott vele. Oddballnak tényleg nincs.
    Lexlutor: Az E3 az a maga a megváltás a T95-höz képest, megéri szenvedni érte. Az a TD kb minden aminek a T95nek lenni kéne.
  • Cyon
    Neee, ne tedd. A Francia TD ág sokkal jobb. Legalábbis most jobbnak tűnik.
    T9-nél tartok, de már "csak" 50k az F155.
  • Ytar
    ééééééééés persze hogy victory lett.

Victory! Map: Ruinberg 2012. december 28. 18:38:16
    Vehicle: StuG III
    Exp: 714 (x2) + Credits: 9 792

faszomat aztat' :)
  • yossarianHUN
    Ekkora egetverő baromságokat már megcáfolni sem érdemes...
  • Ytar
    ööö .. az előbb egy Stug III elnyelt kettzőt az én Stugom gold 105-ötöséből, majd egy SU-100 oldala úgyszintén, majd oneshotolt egy T-28 .. ez már a vég kezdete, megharagudott rám a randomisten .. wtf van?!
  • TomDantes
    JP-ig húztam élesben a német TD-ágat( bétában tovább) de valahogy nem éreztem hogy milyen rohadtul erős lenne. Bár lehet, hogy én annyira szar vagyok...hogy nagyon, mert ezzel a TD-vel a hülyék is lealáznak mindenkit...nulla skill-el.
  • lexlutor
    t95 utan minimum mennybemenetelre szamitok. mar csak 20k kell a t95. mennyire mas ahhoz kepest?
  • R3nton
    Lammer pl nem, pedig elég sokat szidta az artykat! :D Nem tudom Oddballank van e, sokan vannak így te is tudod:P :D
  • Ytar
    hát én hülye megyek E4-re, most a stock T28 Prot az ami nagyon fáj azzal a 170 pennel :)

van olyan 30% win rate-em vele, és az eff-em is esett úgy 30at amióta megvan .. useless :)
  • Szpecnyaz
    Ja, nekem van.
  • Szpecnyaz
    De neked az E4 a free T30ból van meg. Egyéb ágat meg nem húztál ki. Meg ha valamit ennyire bizonygatsz akkor azt illik alátámasztani. Max keress egy rossz játékost aki tonnányi sebzést csinál TD-vel. Ha mutatsz egy pár ilyet akkor aláírom hogy igazad van a 0 skill dologban.
    Mellesleg én kihúztam egy arty ágat, meg szerintem itt elég sok mindenki, szóval első kézből tapasztaltuk meg hogy milyen játszani vele.
  • lexlutor
    jut eszembe t110e3 van vakinek?
  • Cyon
    Az E4-et a nulláról kezdted, vagy a T30 csere által jutottál hozzá?

• R3nton
    t110e4 megvan:P
  • Cyon
    Ajánlom figyelmedbe az egyik USA TD ág végigszenvedését.
    Szerintem igen jó személyiség fejlesztő.
    A Francia TD azután már maga a mennyország.
  • R3nton
    én biztos, nem fogom kihúzni, elég nekem a t110e4, nekem nem jön be ez a hátul kempelés, volt su-85, meg francia tier5 nem voltam rossz velük, de nem szerettem velük játszani.

Amúgy meg kíváncsi vagyok hányan szidják itt az artyt úgy hogy életükbe egyetlenegy kört nem mentek tier4-5 felett. De az artyt szabad, azzal mindenki tisztában van:D
  • R3nton
    miért hogy van? :D
  • raymondcurto
    Aha,persze,szép álom....
    Ha tényleg mentél 100 csatát top TD-vel akkor tudnád hogy nem így van,bár ezután kétlem,hogy akár 10 kört is mentél velük...
  • Szpecnyaz
    IS4, T110, meg talán az FV szintén annyit tud penre golddal. Mellesleg ne hasonlítsuk már össze a tesztszerós 100 csatát azzal az 1000 csatával amíg kihúzol egy teljes ágat. Továbbra is azt mondom hogy majd akkor mondd hogy 0 skilles dolog amikor kihúzol egy full ágat, meglehetősen jó eredménnyel (elvégre 0 skill). Addig meg nem mondanám hogy bármilyen szinten is mérvadó a véleményed a témában. Olyan mint ha egy könyvkritikus valami olyanról írna lehúzó kritikát amit soha el se olvasott, csak pár oldalba belekukkantott.
  • TomDantes
    Szánalmas...
  • R3nton
    az meg külön abszurd, hogy 400mm átlag pennel rendelkeznek, nehogy már kritikus pontra kelljen nekik célozni:D
  • Epherandes
    A kínai T10 heavy nagyon bejövős jószág, sok mindent pattint, az ágyúja is jó, és még sebessége is van. (Nekem még a kinézete is bejön.)
    Szóval OP mint minden eddigi tank a teszteken. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nerfelik le.
  • R3nton
    mentem vagy 100 csatát biztosan tesztszerón top td-kkel tudom milyenek, biztos, hogy nem húzom ki, utálom ezt a kempelős stílust, cwre használhatatlan, egyedül arra jó, hogy randomba verje a mellét a pistike hogy kilőtt 8 leHPzot tankot a bokorból
  • Cyon
    Tesztszerveren csak gyakorlóban van értelme kipróbálni az újdonságokat!
  • Ytar
    azért durva hogy a T10 kínai med-nek SEMMIT nem hajlik lefelé a csöve .. :)
    ennek ellenére bejövős, kár hogy mindenki a gold ammot spammeli, így nem tudni mennyire pattog ..
  • TomDantes
    Márhogy a jagdpanzer túl erős? Meg a Jagdpanther? Ha nyár lenne azt hinném megártott a napsütés , azért beszélsz ilyen bődületesen nagy baromságot.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de a teszt szeró nem mérvadó. Majd ha kihúzol mondjuk egy német TD ágat akkor beszéljünk újra a 0 skill témáról.
  • TomDantes
    De egy pzIII is nevetve átlyuggatja. De azért lehet hogy kel...attól függ, milyen tier, mennyi gold...olyan jópofa tank.
  • Cyon
    Akkor észre sem veszed, ha 3-4 emberedet kiüti egy arty.
  • R3nton
    játszottam velük eleget a tesztszerón:P hát ahhoz baromi sok skill kell hogy hátra beállok no risk fel se villantanak és lövöldözöm egy olyan ágyúval a tankokat ami még a maust is keresztül viszi bárhol, nelhogy már célozni is kelljen a tankokra:P az meg vérlázító, hogy obj268 és foch gyorsabb pl az m48nál vagy az angol mednél, de még könynedén rá is fordul, egyedül a bat és a t-62 tudja őket becumiztatni
  • lexlutor
    hat en minden szart megvettem mar kis tierben premiumtankbol, de ezt kihagyom. egyszeruen ocsmany..
  • Gunslinger
    Max tier 4 és tier limittel, mint a B2. Ágyúja a T-28 stock ágyúja volt, ami egy t2-es ágyú 37mm pennel, túl magasra nem lehet rakni, még tier 3 is elképzelhető, de sok hp-val talán lehet belőle tier 4 heavy.
  • Szpecnyaz
    Nem tudom mire alapozod ezt a 0 skillt. Meg szerintem egyik felsorolt TD-vel se játszottál.
  • Oddball29
    De legalább 11-en ülnek benne.
  • Oddball29
    128 pennel elég jó arányban át lehet lőni a teknő homloklemezét. 80mm 45 fokban, és mivel alacsony, általában kisebb szögben kapja. Semmi extra.
  • mijki
    Ez a szépség: