418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ratgab #193796 Samu borzalmas, de S35C egész jó tud lenni. Baromi pontos az ágyúja.
ARL v39 messze elmarad nálam élményben az S35C-től, de még mindig jobb mint a samu. Ennek is pontos az ágyúja, ráadásul még gyors is és igen nagyokat tud harapni.
Igazából én meg a német ágban csalódtam, legalábbis a hetzer kivételével egyik se jött be túlzottan (Jagdpanzer 4 következne egyébként, Stug-ig kimaxoltam az ágat). -
Cyon #193795 A nyalóka (ARLV39) szerintem teljesen korrekt a nagy löveggel. -
lexlutor #193794 megkonnyebules! kosz! -
TomDantes #193793 Aha. A francia samu s-40 ami jellemformáló ,hát még az ARL pöcsömtudja mennyi TD...iszonyat. -
Szpecnyaz #193792 Lammaernek van S51, még titokban játszani is szokott vele. Oddballnak tényleg nincs.
Lexlutor: Az E3 az a maga a megváltás a T95-höz képest, megéri szenvedni érte. Az a TD kb minden aminek a T95nek lenni kéne. -
Cyon #193791 Neee, ne tedd. A Francia TD ág sokkal jobb. Legalábbis most jobbnak tűnik.
T9-nél tartok, de már "csak" 50k az F155. -
Ytar #193790 ééééééééés persze hogy victory lett.
Victory! Map: Ruinberg 2012. december 28. 18:38:16
Vehicle: StuG III
Exp: 714 (x2) + Credits: 9 792
faszomat aztat' :) -
yossarianHUN #193789 Ekkora egetverő baromságokat már megcáfolni sem érdemes... -
Ytar #193788 ööö .. az előbb egy Stug III elnyelt kettzőt az én Stugom gold 105-ötöséből, majd egy SU-100 oldala úgyszintén, majd oneshotolt egy T-28 .. ez már a vég kezdete, megharagudott rám a randomisten .. wtf van?! -
TomDantes #193787 JP-ig húztam élesben a német TD-ágat( bétában tovább) de valahogy nem éreztem hogy milyen rohadtul erős lenne. Bár lehet, hogy én annyira szar vagyok...hogy nagyon, mert ezzel a TD-vel a hülyék is lealáznak mindenkit...nulla skill-el. -
lexlutor #193786 t95 utan minimum mennybemenetelre szamitok. mar csak 20k kell a t95. mennyire mas ahhoz kepest? -
R3nton #193785 Lammer pl nem, pedig elég sokat szidta az artykat! :D Nem tudom Oddballank van e, sokan vannak így te is tudod:P :D -
Ytar #193784 hát én hülye megyek E4-re, most a stock T28 Prot az ami nagyon fáj azzal a 170 pennel :)
van olyan 30% win rate-em vele, és az eff-em is esett úgy 30at amióta megvan .. useless :) -
Szpecnyaz #193783 Ja, nekem van. -
Szpecnyaz #193782 De neked az E4 a free T30ból van meg. Egyéb ágat meg nem húztál ki. Meg ha valamit ennyire bizonygatsz akkor azt illik alátámasztani. Max keress egy rossz játékost aki tonnányi sebzést csinál TD-vel. Ha mutatsz egy pár ilyet akkor aláírom hogy igazad van a 0 skill dologban.
Mellesleg én kihúztam egy arty ágat, meg szerintem itt elég sok mindenki, szóval első kézből tapasztaltuk meg hogy milyen játszani vele. -
lexlutor #193781 jut eszembe t110e3 van vakinek? -
Cyon #193780 Az E4-et a nulláról kezdted, vagy a T30 csere által jutottál hozzá?
-
R3nton #193779 t110e4 megvan:P -
Cyon #193778 Ajánlom figyelmedbe az egyik USA TD ág végigszenvedését.
Szerintem igen jó személyiség fejlesztő.
A Francia TD azután már maga a mennyország. -
R3nton #193777 én biztos, nem fogom kihúzni, elég nekem a t110e4, nekem nem jön be ez a hátul kempelés, volt su-85, meg francia tier5 nem voltam rossz velük, de nem szerettem velük játszani.
Amúgy meg kíváncsi vagyok hányan szidják itt az artyt úgy hogy életükbe egyetlenegy kört nem mentek tier4-5 felett. De az artyt szabad, azzal mindenki tisztában van:D -
R3nton #193776 miért hogy van? :D -
raymondcurto #193775 Aha,persze,szép álom....
Ha tényleg mentél 100 csatát top TD-vel akkor tudnád hogy nem így van,bár ezután kétlem,hogy akár 10 kört is mentél velük... -
Szpecnyaz #193774 IS4, T110, meg talán az FV szintén annyit tud penre golddal. Mellesleg ne hasonlítsuk már össze a tesztszerós 100 csatát azzal az 1000 csatával amíg kihúzol egy teljes ágat. Továbbra is azt mondom hogy majd akkor mondd hogy 0 skilles dolog amikor kihúzol egy full ágat, meglehetősen jó eredménnyel (elvégre 0 skill). Addig meg nem mondanám hogy bármilyen szinten is mérvadó a véleményed a témában. Olyan mint ha egy könyvkritikus valami olyanról írna lehúzó kritikát amit soha el se olvasott, csak pár oldalba belekukkantott. -
TomDantes #193773 Szánalmas... -
R3nton #193772 az meg külön abszurd, hogy 400mm átlag pennel rendelkeznek, nehogy már kritikus pontra kelljen nekik célozni:D -
A kínai T10 heavy nagyon bejövős jószág, sok mindent pattint, az ágyúja is jó, és még sebessége is van. (Nekem még a kinézete is bejön.)
Szóval OP mint minden eddigi tank a teszteken. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nerfelik le.
-
R3nton #193770 mentem vagy 100 csatát biztosan tesztszerón top td-kkel tudom milyenek, biztos, hogy nem húzom ki, utálom ezt a kempelős stílust, cwre használhatatlan, egyedül arra jó, hogy randomba verje a mellét a pistike hogy kilőtt 8 leHPzot tankot a bokorból -
Cyon #193769 Tesztszerveren csak gyakorlóban van értelme kipróbálni az újdonságokat! -
Ytar #193768 azért durva hogy a T10 kínai med-nek SEMMIT nem hajlik lefelé a csöve .. :)
ennek ellenére bejövős, kár hogy mindenki a gold ammot spammeli, így nem tudni mennyire pattog .. -
TomDantes #193767 Márhogy a jagdpanzer túl erős? Meg a Jagdpanther? Ha nyár lenne azt hinném megártott a napsütés , azért beszélsz ilyen bődületesen nagy baromságot. -
Szpecnyaz #193766 Most nem azért, de a teszt szeró nem mérvadó. Majd ha kihúzol mondjuk egy német TD ágat akkor beszéljünk újra a 0 skill témáról. -
TomDantes #193765 De egy pzIII is nevetve átlyuggatja. De azért lehet hogy kel...attól függ, milyen tier, mennyi gold...olyan jópofa tank. -
Cyon #193764 Akkor észre sem veszed, ha 3-4 emberedet kiüti egy arty.
-
R3nton #193763 játszottam velük eleget a tesztszerón:P hát ahhoz baromi sok skill kell hogy hátra beállok no risk fel se villantanak és lövöldözöm egy olyan ágyúval a tankokat ami még a maust is keresztül viszi bárhol, nelhogy már célozni is kelljen a tankokra:P az meg vérlázító, hogy obj268 és foch gyorsabb pl az m48nál vagy az angol mednél, de még könynedén rá is fordul, egyedül a bat és a t-62 tudja őket becumiztatni -
lexlutor #193762 hat en minden szart megvettem mar kis tierben premiumtankbol, de ezt kihagyom. egyszeruen ocsmany.. -
Gunslinger #193761 Max tier 4 és tier limittel, mint a B2. Ágyúja a T-28 stock ágyúja volt, ami egy t2-es ágyú 37mm pennel, túl magasra nem lehet rakni, még tier 3 is elképzelhető, de sok hp-val talán lehet belőle tier 4 heavy. -
Szpecnyaz #193760 Nem tudom mire alapozod ezt a 0 skillt. Meg szerintem egyik felsorolt TD-vel se játszottál. -
Oddball29 #193759 De legalább 11-en ülnek benne. -
Oddball29 #193758 128 pennel elég jó arányban át lehet lőni a teknő homloklemezét. 80mm 45 fokban, és mivel alacsony, általában kisebb szögben kapja. Semmi extra. -
Ez a szépség: