418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #193916 Pfff... Ha meglátnak egy E3-at messziről kényelmetlen helyzetben, csak átmennek a térkép másik oldalára. Egyébként meg elég korlátozott az oldalirányzása, és mozgó célt is nehezen talál el. Nem kell ahhoz SPG, hogy megszívassák. -
R3nton #193915 ennél rosszabb ötletet amúgy még nem halottam -
yossarianHUN #193914 Túl erősek a heavyk és TD-k? Ember, hallod te mit beszélsz? Túl erősek mi ellen? Egymás ellen harcolnak, heavy heavy ellen, TD TD ellen, könyörgöm:D -
R3nton #193913 persze és a t110e3nak milyen páncélja van már lol:D mikor lövöd azt te ki mondjuk 500m-ről ha farkasszemet nézel vele és nincs arty, olyan hülyeségeket tudnak beszélni egyesek csak azért mert utálják az artyt -
Skyline0021 #193912 ott a pont -
yossarianHUN #193911 Ez meg megint tipikus emberi viselkedés, hogy "ha Pistike csinálja, akkor én miért ne csináljam". Artys vonás. Mindegy, túl van ez beszélve, az artysok nem fogják letenni a pedomasináikat csak mert mi azt mondjuk, ahogy mi sem fogjuk abbahagyni az artysok rühellését, csak mert az nekik nem tetszik. Parttalan vita, de legalább elfoglaltuk magunkat így péntek este
-
R3nton #193910 hihetetlen hogy emberek 20k csatával nem bírják felfogni, hogy ki lett találva egy rendszer, egy koncepció, amiben mindennek meg van az ellenszere. Ha nem lenne arty túl erősek lennének a TD-k és a heavyk. A medium nehezebben bír az artyval, viszont levadássza a td-t és az artyt. A TD megeszi a heavyt, az arty meg üti a lassú tankokat.
De mivel a legtöbb ember TD-vel és heavyvel játszik, mivel az a legkönnyebb class és ész nélkül is lehet játszani, ezért érthető, hogy megy az arty sírás.
Mondom ezt úgy, hogy egy db tier7 artym van az is francia. -
keagle21 #193909 És még csodálkozom, hogy ma nincs nyerőszériám, amikor ilyen remek játékosok a top tankok a csapatomban:
-
Skyline0021 #193908 ja csak a frontvonalban harcoló csapattagjaid akikkel te harcolsz, nem a hátsó td-re fogsz lőni -
De ők nem 7-800 méterről,jobb esetben is max 400 méter,kivéve, ha nagyon profi mesterlövészek és bevállalósak. -
Skyline0021 #193906 jó és ezt 45 millió felhasználónak, hogy magyaráznád el? ezt csak a wg tudja megoldani, az emberek nem fognak maguktól leállni -
Már aki úgy td-zik. De akkor is lővanalban van és semmilyen akadály nincs kettőtök között. -
yossarianHUN #193904 Ez már fáj... Mondd csak a TD-snek vissza tudsz lőni? Igen? Na ugye. Az artysnak? De nem ám. -
R3nton #193903 én nem vagyok artysta de abban igaza van, hogy a TD-sek ugyan azt csinálják hátulról lövöldöznek míg a többiek spotolnak nekik és harcolnak. -
yossarianHUN #193902 Ezt magyaráztam eddig, de úgy tűnik csak nem esik le, hogy igen, a való életben azt használsz amit akarsz/tudsz, de épp ezért kéne legalább egy játékban, ami nem a való élet, gerincesebbnek lenni ennél. -
Egy teljesen ésszerű ötletre így reagál egy artista, mást nem is vártam. -
R3nton #193900 én meg azt pipálnám be, hogy 15 batchattel mennék be a nyomi td-k ellen:P -
Megint csak a terelés. Magyarázhatnám, hogy ha Én rá tudok lőni akkor a csapattársaim is. A lényeg lett írva ma is számtalanszor... Miért jönnek az artysták mindig a td-kel amikor már nem tudnak mással takarózni? Nagyot sebez és? De nem egy hegy, vagy egy város másik végéből teszi ahova nem tudsz visszalőni. -
yossarianHUN #193898 Ezen felül már minden használható, valós megoldás a WG-re marad, akik sokat nem tesznek ennek érdekében egyelőre.
Trabant: Ez mind szép, már sokan megénekelték, de én erre csak azt tudom mondani: félisten legyen a talpán, aki a fronton izzadva, csikicsukizva, esetleg fordulóharcot folytatva még arra is tud figyelni, hogy folyamatosan artytól védett helyen tegye mindezt. Ha egész csata alatt ama szempont alapján mozognál, hogy az arty ne lásson rád, az esetek 60%-ában egy lövést nem adnál le, mivel a tűzharc nem hozzád alkalmazkodik. -
R3nton #193897 persze:D ha meg akarod akkor azt pipálod be, hogy is-7el mész be és 14 loltracktort tegyen be melléd nem??? :D:D -
yossarianHUN #193896 Felettébb egyszerű: amennyiben az ember nem érzi magát totális csődtömegnek, nincsenek nemi identitásgondjai, sem pedofil hajlamai, úgy ne üljön artyba. Egye kánya, üljön, de ne életformaszerűen, napi egy-két csatára, levezetésül, vagy ha éppen megvan az asszonynak. És ne magas tierben. Ez persze sosem fog teljesülni, de célkitűzésnek jó. -
Skyline0021 #193895 igen, mennyit is? mondjuk egy E5-el jobbik esetben 400 környéke -
Skyline0021 #193894 akkor meg a TD-sek nyafognának a láthatósági rendszer, meg egyéb ilyenek miatt... mindig van valami -
A jpE100 ha rám tud lőni, akkor Én is vissza tudok rá lőni. Ennyi. -
Oddball29 #193892 Igazából ha be van spotolva, akkor csak a hülye nem tud kitérni előle, meg a többi lassú TD elől. -
Skyline0021 #193891 mellesleg az valóban fair, hogy a jgdpanzer e-100 ha csányán rádnéz, akkor is 1100 hp-d bánja a maga 299-es penetrációjával (ha nem lenne arty de király lenne ugye?) ja és még mielőtt bele mennénk valószínű azzal nem rusholnál szóval kell enemy aki ezt megteszi, te meg csak várnál, céloznál és lőnél... -
Megoldás egy kapcsoló lenne mint az új játékmodoknál. Ha nem akarsz artyt a csatába akkor kiveszed a pipát, vagy ha csak max kettőt akarsz, akkor azt pipálod be. Nem hiszem, hogy hatalmas feladat lenne megoldani. -
Mint ahogy más játékban is vannak amit bele raktak a fejlesztők, de gerinctelen mivolta miatt mégsem használjuk, mint pl cod multijában a gránátvető. Ha valaki mégis elkezd azzal lövöldözni az többnyire repül. Ez a dedikált szerverek egyik előnye :D -
Igen,az artizás ugyebár egy nagyon féreg módja ennek a játéknak,ami miatt rengetegen fel vannak háborodva.De!Mint gondolom itt oly sokan tudják,az ellenséget úgy tudod legjobban megismerni,ha ugy gondolkodsz és cselekszel,mint ő.Ez a gondolat a játékban ugy teljesedne ki,hogy kifarmolsz egy t6-os artit(Pl s-51,ugye egy elég brutál jószágról beszélünk),és kitanulod,hogy honnan lehet a legjobban belőni az általános felvonulási útvonalakat,hol tudsz a legjobban rejtőzni stb.Ezáltal ha normál tankkal mész ezután,már tudatában leszel annak,hogy hogyan reagálj,ha az arti vagy artik célba vesznek,megkörnyékeznek. -
Skyline0021 #193887 és akkor szerinted mi lenne a megoldás? mert értelmeset még nem mondtál -
Skyline0021 #193886 te nagyon fura vagy bazz :D gondolkozz már! mi lenne ebben a tisztességtelen, hiszen benne vannak a játékban és engedélyezettek! való életben is amit lehet azt használsz -
yossarianHUN #193885 A limit még mindig nem változtatna a tényen, hogy az artyk a maguk módján, a már ezerszer megénekelt "sunyi, aljas, unfair" módján játszanak, elrontva ezzel a többiek játékát, legyenek ketten, vagy öten egy csapatban. -
Skyline0021 #193884 épp azt mondtam, hogy ebbe nem kell belemenni mert ez csak pro és kontra -
Skyline0021 #193883 én azon vagyok felháborodva, hogy a wg-nél agyhalottak vannak és azt a rohadt limitet nem képesek végre beállítani 1 vagy max 2 artyra oldalanként, ehelyett ilyen szar nerfet nyomnak be, amivel igazából kvára senki nincs megelégedve! mert sokan azon nyafognak, hogy ez kevés sőt még inkább buffnak is számít, sokan pedig "köztük én is", hogy a f-nak kellett ez és nem az "egyszerűbb" limit... -
yossarianHUN #193882 A való életben is lehet sunyi kanyarokkal levágni az utat, ott is ellenszenves dolog, de azt még valamilyen szinten megérti az ember, mert ugye mindenki boldogulni próbál valahogy. De aki egy játékban is, - ahol közelsem a túlélésre megy a játék - tisztességtelen módon próbál hasznot húzni, fittyet hányva eközben mások megkárosítására, az ássa el magát. Szerintem. -
Látom már csak a szavak kiforgatására futja. Az embert aki feltalálta a fegyvert, ne keverd össze az egyénnel aki használja. Szerintem ne erőlködj. -
yossarianHUN #193880 Mint mondtam, egy játékban elvárható lenne, hogy ne az aljadék fegyvert válassza az ember, főleg ne annak teljes tudatában, hogy ezzel elcseszi a nagy többség játékát. Attól még, hogy beraktak egy járműtípust, ami a menthetetlen idióták és a 8 évesek számára is nyújthat némi játékélményt, itt megjegyezném, hogy természetesen mindezt nyerészkedés céljából, kéne lennie annyi gerincnek átlagos jánosban, hogy ne nyúljon ehhez a harcmodorhoz, és ne fúrja meg mások játékát, főleg ha nem menthetetlen idióta, avagy 8 éves. Amennyiben te az említett kategóriák egyikébe tartozol, úgy ez elintézhető egy ejnyebejnyével, amennyiben nem, úgy hadd legyünk már felháborodva. -
endrodiz #193879 Márpedignéha az egyéni teljesítmény is döntő tényező... imádom :D tierjébennagyon pedo... ;)
-
Skyline0021 #193878 és a fegyvert ki találta fel? csak nem a gondolkodó ember? jééé de igen! akkor gondold ezt újra még1x -
yossarianHUN #193877 *elnézést