418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Piszok egyszerűen lehet konfigolni a netet a játékban. Azt a klienst töltöd le, amelyik kontinensen vagy. Jelen helyzetben az EU klienst.
Elindítod a netet és fellépsz. Ő meg majd eldönti, hogy cseszik ki veled, vagy nem.
Bazz, amikor félóra van a prémemből, akkor ugrik a szerver. -
A szervezett karbantartás még mindig jobban hangzik, mint az, hogy "bocsi ennyit bírt, megpróbáljuk újra elindítani" -
Pityu0 #194153 lol
-
Greenscape #194152 Pont az artyk kozze rontottam a frissen vasarolt T-50-2-vel mikor lerohadt. Faszomelverem szmajli -
lexlutor #194151 mint mindig.. -
SovereignXY #194150 Ajhogy nézem csak megtelt. :S -
3636 #194149 Mi is majdnem nyertünk. :)
-
toma77 #194148 kidobott engem is
-
Kronos79 #194147 Végre top tank vagyok a DB-vel erre lerohad a szerver. -
raymondcurto #194147 Tervezett karbantartás?:) -
Lehet hogy felétek úgy hívják, ám legyen igazad. Mifelénk nem fordítjuk meg a dolgokat :) Mint ahogy az fps is amikor leesik, nem azt értjük rajta hogy felugrott 120-ra, hanem le esik 15-re. Pingel ugyanez a helyzet, ha nő az érték akkor fölmegy. Bár lehet hogy Én vagyok maradi... -
éééén is akarok ilyet:( olyan szép tank.. 
-
virkir #194144 itt letölt->telepít->kienged tűzfalon->játszik
ennyi -
A le az az,hogy nagy szám értéke lesz :D ping low :D -
Itt ilyesmiről nem tudok. Sajnos semmitől nem esik le a ping :) Viszont ha vagyunk 150k-en a szerveren akkor fölmegy. -
nem esik le a ping -
Pl: quake live is úgyan ilyen mint a wot kliens kell a telepítéséhez csak net kapcsolatkor lehet futatni a progit ott vannak ezek a paraméterek a quake livében,hogy snaps,rate maxpackets a szerver és az én gépem közti kapcsolatot stabilabbá szinkronizálja -
Ez már költészet! :D -
virkir #194138 Na fussunk neki mégegyszer.
Milyen netet akarsz te itt konfigolni? Ez nem a mikrotik topik. xD -
DaWe01 #194137 OMG 
-
Hali páncélos gépszörnyek vezetői szeretnék kérni 1 kicsi segítséget,mert nem találtam semmit a fórumokon az optimális net config be állításról. Ilyen paraméterek hogy snaps rate léteznek-e?
Ui:De lehet hogy én voltam vaksi és nem vettem észre! -
foxbat88fx #194135 Hogy van optimalizálva a játék? Miért ilyen kegyetlen hangár hajót kártya? Miért van az azonos súlyú, mint a fű, mint simítás?
XDDDD -
foxbat88fx #194134 de azon nem tudsz ennyit nevetni :D
"Olvastam valahol, hogy te, a fejlesztők, vannak modellek tartályok jobb minőségű. Szóval, minden azt tervezi, hogy tegye be a játékba? Csak most a szemem ragasztott nyomás alatt görgők kiálló sarkokat"
:DDDDDD kell ennél jobb? :D -
ropi88 #194133 nem tudom elhinni, hogy alap m6-tal bedob 8as tankok közé, még a sarat sem tudom lerobbantani a sárvédőről 
-
LoL, ezért szoktam angolra fordíttatni az oroszt. Ez a magyar nyelvtan betesz a fordító algoritmusoknak :D
Főleg hogy angolból könnyebb fordítani magyarra, mint ebből kihámozni, mit is akart. Még a fordítós angolból is :) -
foxbat88fx #194131 én imádom lefordítani az orosz wotos interjúkat google chromeal magyarra 

Hadd kérdezzek három kérdést egyszerre. Van esély, hogy a nerf művészetek elhalaszthatja I 9 - 10 szint? Miért nem vágja funkciók franzuzskoy ART-ACS negyedik szint? Mármint premiumnyh technikával. köszönöm számának korlátozására fegyvereket a bab, a játék lett, sokkal kényelmesebb. De most volt egy másik probléma - a száma a fény tankok a csatában jön az abszurd. Valami, amit kezdeni ezzel? -
hellokitty92 #194130 Vannak azért érdekes leosztások.:D
-
TomDantes #194129 De rég volt már német-sírás! Már el is felejtettem, hogy a német harckocsik voltak a legjobbak csak a játékban direkt lenerfelték őket a hülye orosz fejlesztők. Apropó, a legyőzhetetlen tigris tank sem legyőzhetetlen a játékban ügyebár! -
bgabor #194128 Hát sajna a Párduc ebben a játékban ilyen. Mindenki a hosszú 75-ös ágyúval megy át rajta, és messziről lövöldöz, mert csak az az egyetlen vállalható taktika vele.
Egyébként furcsa módon a számok szerint sokkal hatékonyabb, mint a konkurens Tier7 medek(főleg a T-43nál, annál minden jobb). És készülj fel rá, hogy a Párduc a saját tierjében jobb és hatékonyabb mint a Párduc2 egy szintel feljebb. -
Madi92 #194127 Artyköpés
Ezt egy kedves kis T5ös Su-8tól kaptam, hozzá kell tenni, hogy eredetileg "csak" 400+ hpra lőtt le, de aztán még valami megkínált, a miheztartás végett! -
lexlutor #194126 ..jo, mondjuk nincs hatosuk, de legalabb egy-egy is van a mieninkre, plussz ket extra tier8as..
gondolom egy szimpla tier6 platoont azert illene tudnia lekezelnie 130k jatekosbol.. szerintem..
mert eza jo leosztas, azt jelenti h tuezerben siman legyalultak minket mert az is3on kivul emlitesremelto heavy nincs is a csapatunkba..
jo leosztas. tenyleg. tuti bukta.
-
Tessellia #194125 Szegény marder.. még csak platoonba se volt
-
bgabor #194124 Pontosan mi a gond vele?
Én a képen nyolcas tankokat látok, az alján néhány hetessel, meg egy hatos marhával, aki platoonban hozatta be magát. És oldalanként egy artyval és egy platoonnal.
Én ezt tökéletes leosztásnak nevezném. De tényleg, semmi baj nincs vele. -
Madi92 #194123 Jó ez.. -
lexlutor #194122 ..az uj matchmaker.. csodas..
-

Nyugta.
Dátum: 2012. december 29. 14:47:49
Jármű érkezett: M4A2E4 Sherman -
lexlutor #194120 nem ertem miert az is-hez hasonlitod magad, amikor az heavy, te meg med vagy. -
Malarki #194119 Csak az, hogy ha én beleverek 1-et és ő arrébb mászik oda ahol már nem tudom lőni akkor sebeztem bele 110-et. Ha ő csinálja ezt akkor ő sebzett belém 400-at. Ha fedezékből tud lőni ugyan ez. És akkor még csak az IS-ről beszéltünk, de a T9-es csaták Párduccal külön színfoltjai a WoT-nak. Semmi visszatartó ereje nincs ennek a tanknak, a többi T7 med is lazán kicsinál, főleg ha az első lövéstől elszáll a legénység fele meg 2-3- modul. -
0-ra? -
Madi92 #194117 :D Ehh inditsunk már valami petíciót, hogy limitálják az artyk számát 3-ra...