418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #194234 A T-44 nem annyira, de a T-54 szinte ugyan az a tank csak mozgekonyabb es jobb agyuja van meg persze tobb hp-je.
Nekem ez az ag tetszik legjobban az osszes kozul. A T-54 a legjobb tank amivel eddig mentem beleertve a T-62-ot is bar az is nagyon jo. -
Skyline0021 #194233 systemrequirementslab-on az opt felett vannak a paraméterek és mégsem megy rendesen... normál grafikával minden max-on átlag 80-90fps, fejlesztett közepesen pedig 25-30fps és közelharcnál belassul teljesen -
Skyline0021 #194232 no para, előbb azért ugattak be nekem mert az elméleti részt kezdtem a gyakorlati felé elvinni és azt mondták ne mentegetőzzem! sokat tudnék írni erről ha ki kellene fejteni, de ez nem az a fórum/nap/emberek ahol ezt meg kell tennem... visszatérve a wot-hoz szerintetek miért lassul be nekem a játék fejlesztett grafikán? még közepesen is, pedig zsír új gépem van:) -
védték az artyt, vagy fordítva
-
Az jó játék? Inkább játssz te is újra ES-t, ha már lefordítottuk :D -
lammaer #194229 psszt, ne áruld el neki ;) -
marchizor #194228 credittel is meg lehet venni a goldammot, mr. paytowin -
stoppos #194227 Ja nem arra értettem, csak általában. Ha nem teszik tönkre a tankot, engem nem zavar a balansz. A löwénél egy dolog zavart, hogy előre rakták a váltót. Anélkül tudtam volna élni. -
shpongle #194226 pay to win, fogy a gold ammo is -
virkir #194225 Azért nem tiltakoztál volna ha kerül egy kis hab is a tortára :D -
lammaer #194224 Jaja, az a baj hogy két csata közt túl sokáig tata visszaszámlálás, olyankor az ember jobb híján megnézi a topikot :D
De én már swors of the stars 2-t szoktam tologatni közben, az úgyis lassú game :) -
marchizor #194223 piros platoon 1 A1-be
2 és fél perc múlva, miután kinyírtuk az ellenfél nagy részét:
sikeresen hoztuk a 13v15-öt
-
atee73 #194222 latom hangulat az a szokasos szombat esti... 
u.i: kocsog artyk
-
yossarianHUN #194221 A diktatúra az lenne, ha a WG emberei időnként rádtörnék az ajtót, összevernének, majd puskát nyomva a fejedhez kényszerítenének, hogy goldot vegyél:) Ez azért elég messze van azért attól. -
Szakesz #194220 A kitűzött célt teljesítettük. :) -
stoppos #194219 Én úgy vagyok vele, hogy a diktatúra az diktatúra, akármilyen ideológiai mázzal öntik is le. :) -
TomDantes #194218 Tényleg? Elolvashatom a dokumentumokat? Nahát. Bár szerintem több időt töltök levéltárban mint te, de azért jó hogy kioktatsz, minek nézhetek utána és minek nem. 
Ettől függetlenül marhaságot mondtál. Ehhez nem titkosított iratokat kell olvasni, hanem Marx és Engels műveit, vagy legalább az értelmezésüket.
De hogy konkrét legyek. A Wot készítői kapitalisták, a szó minden értelmében. Lehet, vadkapitalisták, de semmi közük a kommunizmushoz. Ez egy nyereség orientált cég, ami (szellemi)terméket állít elő.
A kommunizmusban ilyen nincs. És mielőtt azzal jönnél, hogy de a rendszerváltás előtt...akkor elmondom ,hogy soha sehol nem volt a világon kommunizmus. Valószínűleg nem is lesz. Magyarországon se volt. Eleve a kommunizmus, csak egy fejlett, tőkés kapitalista társadalomból jöhet létre a proletárok forradalma után. Történt ilyen, és minden közös lett, és mindenki egyaránt részesült mindenből? Én nem tudok róla hát te?
Továbbá, a rendszerváltás előtt is, a kommunizmust legfeljebb csak építettük...hogy majd valamikor eljön, és bekövetkezik. De soha nem mondták, hogy már bekövetkezett!
Na ennyit erről röviden, nem ide tartozik abszolút. Csak tudod, legyél tisztában az izmusok és ideológiák jelentésével. Nem kéne rosszul használni! Megsértődni ha kijavítanak, és pattogni, azt meg végképp nem kéne. Tanuld meg melyik kifejezés mit jelent, ne húzd fel az orrod, és helyesen használd őket. Különben hülyének néznek és kiröhögnek. (Mellesleg amúgy a tököm ki van azzal, hogy se a kommunizmus, se a fasizmus, nácizmus, nacionalizmus, liberalizmus, stb, stb kifejezéseket nem ismerik az emberek, teljesen rosszul, rossz értelemben használják őket!) -
Tessellia #194217 a stílusoddal van egyedül gond, pl ebben a kommentedben is feleslegesen hülyézed le őket szvsz. és ilyen és ehhez hasonló kis botlások miatt fogsz kapni pár virtuális nyaklevest az elkövetkezendő órákban. -
lammaer #194216 A kommunizmus sztem ott jött a képbe hogy a WG az ugye ex szovjet országban honol, ergó ők komcsik. -
lammaer #194215 Sky, sztem te a diktatúra szót akartad használni a WOT kapcsán (mivel az jelenti azt, amire te gondolsz, nevezetesen hogy bármit megtehet a WG a játékban, úgymond törvények felett áll), a diktatúra viszont nem egyenlő a kommunizmussal. -
Szpecnyaz #194214 Igen és milyen jól tette. Egy tisztán üzleti dolog jóval közelebb a kapitalizmushoz. Nem tudom hogy mégis miért függ össze neked a WG üzletpolitikája a kommunizmussal. -
yossarianHUN #194213 Tehát szerinted mikor az x multi felkínálja utca emberének az x terméket, utca embere ezért kiperkálja az x összeget, majd hazaviszi, ennek ellenére a változtatás minden joga, és úgy általában a hatalom a termék, és a tőke tulajdonosa, nevezetesen x multi kezében van, akkor ez kommunizmus? Nem tudom mit tanultál, de akkor én valami egészen mást:) -
Skyline0021 #194213 hát de most mondd, hogy nem hülyék ezek :D vissza sem olvasnak aztán mégis itt menőznek XD -
Tessellia #194212 na kezdődik a szokásos esti kakaskodás:D -
Skyline0021 #194211 "talán kommunizmusnak :D a kapitalizmus az pont az ellenkezője :)" ezt írtam kicsi srác és ebbe kötöttek bele, olvass vissza mielőtt írásra veted a pici gondolataidat -
Skyline0021 #194210 ja és én tisztában vagyok mindennel, sokat tanultam róla, de ha úgy gondolod marhaság amit mondtam, akkor a neten is gyorsan utána olvashatsz -
yossarianHUN #194209 Akkor szerinted kommunizmusban élünk? Mert a Juhasz által felvázolt helyzet igencsak igaz manapság szinte minden megvásárolható árucikkre, ahogy magára a kis- és nagykereskedelemre egyaránt. Ne keverjük a kommunizmust a kapitalizmussal, nagyon nem ugyanaz. -
Szpecnyaz #194208 A gyakorlati megvalósulástól függetlenül a elméleti kommunizmusban még nincs magántulajdon. Szóval hiába mentegeted a hülyeséged. -
Skyline0021 #194207 az ideológia egy dolog, nem tükrözi a valóságot teljesen, de az anno titkosított állami dokumentumokat már mindenki kérvényezheti elolvasásra ajánlom tedd meg te is, vagy pedig ülj be Honvári gazdaságtörténet előadására és hallgasd végig! -
Skyline0021 #194206 ez sem teljesen igaz, ugyanis volt csak sokszor eljátszották az államosítást(főleg a stratégiailag fontos iparágakban ill. a mezőgazdaságban), de sok magántulajdon volt még ennek ellenére is:) -
TomDantes #194205 Jó nagy marhaságot mondtál. Te nem tanultad az ideológiák jelentését az iskolában? -
yossarianHUN #194204 A kommunizmusban nincs is magántulajdon:) -
Skyline0021 #194203 talán kommunizmusnak :D a kapitalizmus az pont az ellenkezője :) nem kötekedésből, csak hogy nem legyen téves kép -
virkir #194202 Na az alapból egy vicc, hogy nem képesek egy új special battlet-t megoldani.
De akkor a csapat ne remekelt a végjátékban sajnos.
Mert csak annyi infót kaptam, hogy "el lett baszva" :D -
Szakesz #194201 Bedöglött a rendszerük, ezért gyakorlóban játszottuk le a csatákat. Röhej. -
stoppos #194200 Néha szoktam még lőni. Ha valószínű, hogy többször fel kell állni a gép elöl, akkor nem tankozok, hanem TF2-zök CTF mapon. Ott nem akkora gond, ha otthagyom. Itt nagy köcsögség lenne. -
virkir #194199 Exciting Encounters-t elbasztuk kaptok 4k-t az pofátok lapos? -
Szakesz #194198 Mert a Löwe nem a tiéd, hanem a WG tulajdona, ezért azt tehetnek vele, amit akarnak. -
yossarianHUN #194197 Igen? Mire ingyenes lett a játék, addigra felfüggesztették a steam accountomat, úgyhogy a rajta lévő játékok is mentek a levesbe, azóta meg nem is nagyon csináltam újat. -
Forever alone. :)