418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Még info 2001DB

Randa jószág lesz ha így fog kinézni.

• Tessellia
    Németben jártasaknak itt van az újonnan említett lehetséges német medről, a VK2001DB-ről leírás + kép:
    VK2001DB

Meg a LT Pantherről egy orosz nyelvű fórumbejegyzés: Aufklarungpanzer Panther

Meg ez most nem aktuális, de itt meg T6-os light tankra találtam utalásokat VK2801DB néven: VK2801DB
  • Madi92
    Uhhh... azt hittem szopóálarc lesz, mivel nem voltam előkelő pozícióban a rangsorban. De fuh:D Jó csata volt, kezdem megszeretni ezt a kis szutyit.

Replay

Győzelem!
    Csata: South Coast 2012. december 30. 1:27:08
    Jármű: T-34
    Szerzett tapasztalat: 7 685 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 40 506
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész
  • Gunslinger
    A DB-t nem sorolják vissza t6-ba, az egy teljesen más tank lesz, a mostani DB marad elvileg t7 med.

Link

Storm states in connection with the German med branch: "It's highly probably you can exp up the VK3002DB experience, but it's not 100 percent sure, as there is a bit of a mess with the new med branch" and "wait for announcement" - but it is stated "it's probably that the current VK3002DB will fill the gap between T6 and T8 in the new branch"
  • hawken
    -Jah a faszkivan már mikor a meccs elején egyfolytában megy a siemkázás.
    -Meg a téli szünet is véget érhetne már, tele a játék a retardált hülyegyerekekkel, akik egyfolytában anyáznak, káromkodnak, mert kilőtték őket. Tűnés az iskolába tanulni.
    -Meg a húsz méterről sem látható tankokat is utálom
    -Meg hogy nyolc méterről a JPII-nek három lövés a kis ruszki T50
    -Meg pusztuljanak az artyk!

(viszont a StugIII 105-ösét goldammóval imádom :D)
  • Gunslinger
    Nem kötelező megváltoztatni, ha valaki meggondolatlanul választott az elején, az fizessen csak.
  • Hassel74
    Köszi! Már csak azt mondja meg valaki, hogy ezt a szájbarágott tŰzijáték hangot hogy lehet kiszedni!
  • Bmsrt n2
    Feljutottam a tesztszerverre,de itt is "itthon" érezheti magát az ember:)

SIEMA forever:D
  • Trabant93
    Két és fél rongy egy névváltoztatásért kicsit pofátlan lehúzás a WG-től szvsz.
  • Toweliee
    Megváltoztatni a nevem.
  • popey8
    karácsonyi hangár off
  • hellokitty92
    A heavy se jobb. Már az első csatámban láttam egyet durranni full hp-ról egy foch155 által...
  • endrodiz
    Nézelődtem. Miután az IS-emmel kiszedtem egy KV5-t és 15%-ra leromboltam egy IS3-at, orvul leszedett egy ARL 44 hátulról. Ezután egy katt és már ott is voltam Cromwellnél... :D és kiguvadt a szemem :D :D :D
    Cromwellem még nincs, most küzdők érte, csak nehezen megy a Crusaderrrel...:P
  • Bmsrt n2
    Örülök,hogy nem csak én dőltem be:D
  • barkov6
    Visszavonom, nem is te vagy a Cromwellel...
  • barkov6
    Az arty helyén álltok... ő meg a tieteken...
  • Bmsrt n2
    Ja bocsi most látom már megholtál...én vakegér.
  • hawken
    Miért kéne 2500 arany?
  • Bmsrt n2
    Lehet hülye kérdés,de te is mit csinálsz mellette egy meddel?:)
  • Toweliee
    Erre nincs 2500 aranyam :))
    Nekem az fps nagyban összefügg a gép hőmérsékletével is, meg néha totál random dolgokat figyelek meg. De ha megvan stabilan a 30 akkor örülés van. S inkább leveszem a csilivilit, csak meglegyen.
  • endrodiz
    A nap játékosa IS3-ban és a meccs végén, mikor kilőtték, beírja: Noob Team...

• hawken
    Ezt a rohadt idegesítő karácsonyi hangárt nem lehet lecserélni?
  • Sunsetjoy
    Ja, van olyan több embernél, hogy a fejlesztett grafikával jobb, illetve nem esik le olyan vészesen, amikor kicsit belassul. Ez gépfüggő.
  • hawken
    érdekes amúgy, nekem 1024X768 minimalizált módban 30-35fps között megy, és néha beesik 8-10fps-re.
    Viszont ha fejlesztett grafikát állítok akkor stabilan 45-55fps között van, és ha leesik akkor is csak 38-40 környékére.
  • hawken
    ehhehe az előbb volt az ellenfélnél egy siemka nevű heavy
  • Toweliee
    Abból szerintem a mesterlövészes effektek feleslegesek meg a fű jelzése is, legalábbis engem zavarnak. Meg ha low-ra rakod se vesztesz sokat látványba, fps-t viszont rengeteget nyersz. Álligatni kell, próbálgatni aztán menni fog.
  • Toweliee
    Siemanko
  • Skyline0021
    extra effekteket kikapcsolva még +10-15fps, nagyon király:)
  • Oddball29
    Remélem azért a DB-n összeguberált xp-t átrakják majd.
  • Szpecnyaz
    E75, Tiger P esetleg? De szerintem az E50 is simán esélyes.
  • Fefe82
    Úgy gondolom,összehozhatnának egy igen ütőképes német ágat,szerintem méltatlanul alulértékelt a náci ág,a vh-alatt mutatottakhoz képest!Persze van azért jó kis tank közöttük,de azért nem lehet azt mondani,hogy a legjobb német tank,(bármelyik)a saját tierjében ,egyeduralkodó lenne!
  • Szpecnyaz
    Túl szépen is hangzott hogy egyből T8ban lehet majd kezdeni az új ágat.
  • Skyline0021
    menten padlót fogok, tényleg működik :D 10-15 fps növekedés csak az által, hogy ezt kikapcsoltam, köszi :)))
  • Cyon
    Más is tapasztalta tesztszerveren, hogy a kínai 121 med gyenge ammorack miatt gyakran durran. Már láttam egy-néhányat elpukkanni.
  • lammaer
    Az ES nekem csalódás... ahogy írtam a topikjában is, frankón indult, fasza UI, és azt ígérték hogy a csatákon fognak majd csiszolni az új DLCkkel. De ebből nem lett semmi, csak apróságokat adnak hozzá. Sots2 végülis jobb lett, így egy évvel a kihozatal után...

Fordításért amúgy gratulálok, de én nem szeretem magyarul játszani a játékokat, megy az angol :D
  • lexlutor
    erdekesen hangzik.. tier6ban azert eletkepesebb lenne. azt viszont furcsalom, h ma tier4tol inditanak.
  • TomDantes
    Nos senki nem ugatott le téged, mindössze marhaságot mondtál, amit mentegettél és igyekszel megmagyarázni, de mindegy, ne szaporítsuk feleslegesen a szót ,ebben egyetértek ez nem ide tartozik.
  • Toweliee
    Mond ki a varázsszót: utólagos feldolgozás.

Szóval Skyline0021, azt kapcsold ki. S ne nézd le az itteni embereket, mert te 1, nem tudhatod, ki van a nick mögött; 2, te is csak egy nick vagy azt mondasz amit akarsz.
  • hellokitty92
    Storm:
    Leo will be on 10-1.
    And there'll be a little harder with the location of the tanks. Something built into the existing branches.
    Similarly while I can not say.

By levels:
    - DW - 5
    - VK 2001 DB - 4
    - VK 3002 DB v1 - 6
    - Indien Panzer - 8
    - Prototype Arbeltsgruppe A (confused with these prototypes, they are very similar) - 9
    - Leopard 1 - 10
    - Aufklarerpanzer Panther - 7 (it will be LT)

Ez lenne a második med ág felépítése? A db-t meg visszasorolják t6-ba?
  • Tessellia
    mert ez a játék a World of Tanks:D.. ilyen egyszerű, amúgy a motor nem támogatja a többmagos gépeket ezért is lehet a teljesítményvisszaesés többi játékhoz képest + a fejlesztett grafikán ott a sok csilivili effekt bloom/hdr stb. ezek lezabálhatják a géped.