418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azok a nyomik akik sírnak a csatában az arty segítségért, biztos nem pipálnák be, szóval elég sok tank is lenne ott. -
VI tiger p-re venti-töltésgyorsito-célzásgyorsito jo kombo? -
lexlutor #194352 elarulnad megis mi a francnak hergeled a nepet evvel a szarral?
-
R3nton #194351 meg mondjuk én nem mondaék le, mert scouttal kifejezetten élvezetes, ha te miattad lőnek szarrá valakit az artyk, illetve az is élvezetes, mikor beszaladsz közéjük és kiszeded a tier8as artyt egy kis szarral :D -
Wlanseraf #194350
-
lexlutor #194349 ..az az igazsag nagyon raertek ezen a spg-td teman porogni.. -
raymondcurto #194348 15 vs 15 arty...talán lenne pár scout is néha... -
R3nton #194347 én a TD-k extra gunjáról is lemondanék nyugodtan :P :D -
Wlanseraf #194346 Nem felejtik el..
A kérdés mi történne ha bekerülne egy olyan opció a játékba hogy bepiálhatnám hogy csak olyan játékba akarok kerülni hogy nincs arty....
Szerinted mi történne? -
gushansen #194345 hát én amcsi szerón vok,de azért egy-két negatív dolgot említhetek.
CW hajnal 5kor van,kevesebb "ingyen ajándék",magyyar klánok fasorba se,rengeteg prémtank a csatákban.amugy itt az eus szerón hogy álltok a CWvel?a magyar klánok milyenek?sok magyartól hallom hogy ha lesz lehetőség átjönnek eus szeróra. -
stoppos #194344 Dehogy felejtjük. Mind a két alkalomra tökéletesen emlékszem.
-
Fyndath #194343 Igen ez igaz, de mostanában úgy 10-10 ott van mindkét oldalon... Elég idegölő tud lenni
-
lammaer #194342 A 300 effes az kétélű fegyver. Igen rossz, ha veled van, de NAGYON jó ha a túloldalon van. Szóval számomra teljesen ki van egyensúlyozva :D -
Szpecnyaz #194341 Mondjuk ez ruinberg. Szóval nem hiszem hogy itt kempelve csináltad volna ezt az eredményt. Ott a TD kb heavyként működik. Inkább tegyél be egy sok artys malinovkét vagy serene coastot. -
lammaer #194340 Jaja, nagy g*ci a francia TD, belő a ház mögé a térkép végéről láthatatlanul, splasshel kinyír 2-3 modult/legénységi tagot, ja és persze neki sem kell rálátnia az ellenségre.
Az arty megmentésről sztem bárki-bármikor lemondana ha cserébe a túloldalon se lenne sose. -
Fyndath #194339 Igen mi EUn játszunk és igen, nagyon sokan az amcsi szerót jobbnak tartják. Ha nem itt kezdtem volna és öltem volna bele ennyi időt és újra átgondolhatnám, én is inkább ott kezdenék, kevesebb 300 effes SIEMKA warrior van és sok special jóval jobb, mint itt. -
Sokan az artykat szidják, de amikor kihúznak a szarból, akkor érdekes módon mindenki elfelejti ezt! Nem beszélve arról, hogy ha megnézzük a T10-es francia td-t, háát nem ártana neki egy kis nerf, simán felér egy artyval! -
Wlanseraf #194337 Hehehehe több mint fél éves:)))
-
gushansen #194336 sziasztok!mi a véleményetek arról hogy az amcsi szervert minősibbnek tartják az európainál?aki itt van annak többsége eus szerón van,nem? -
virkir #194335 Most ezt úgy írod mintha ez kizárólag téged sújtana minden körben.
Van ilyen. Esc+back to garage azt gyá a következő tankkal.
Szerencsére nem duplázó kör volt -
TomDantes #194334 Nem mondok semmit mert csak felhúznám magam. -
R3nton #194333 E-100 az egyik legpáncélozottabb cucc, ha nem tudod használni te vagy a béna. Igazából csak egyszer kockáztattam, mikor a amx atd előtt átgurultam fedezékbe, de bejött, mert csak láncolt, utána kontrollált volt végig. Tudtam ha ellövi magát az IS-7 ki kell sezdni az e4et mert akkor oldalba szedne, utána meg már esélye nem volt az IS-7nek. E-100 meg béna volt, de tele van béna játékosokkal aj áték. Jagtigert átütöttem bárhol gyakorlatilag. Az arty meg 130-t sebzett belém ennyi. Ez nem szerencse kérdése. -
lexlutor #194332 ..ellopta a lelkedet.. mar csak paria, kitaszitott lehetsz ebben a jatekban.. -
pl. innen -
MitsuMishi #194330 Ahahah, részvétem :DD -
TomDantes #194329 Igen. Mázli. Például. Három arty volt és nem öt.
Egyszer leverték a lánctalpat...de csak egyszer. Leverik, egjavítod, ,egint leverik, majd a két másik arty is megküld egy-egy ezres szeretet csomaggal.
Az IS7 fogalmam sincs hova célzott. És az ellen E100-asa sem tudom hova a faszba célzott. Simán átlőhették volna a vékony haspáncélt. Szóval igen. Mázli. -
R3nton #194328 aha mázli:D jó :D majd am is felrakok 1-2-t :D -
ilyen célkeresztet ill irányzékot vagy nem tudom, hogy hívják, hogy lehet csinálni?
thx -
ez az m4 nem is rossz ezzel a 105 mm-es löveggel:) -
aknakukac96 #194325 A szar, lassan szűkülő artyba bele
-
Bratyex #194324 Ki az ász tier 6 közepes tankok közül?
-T34-85 vs M4A3E8 vs M4A3E2
-
aknakukac96 #194323 Ismerős az érzés...Nekem eddig kétszer volt olyan, hoy egy ház sarkából egy laza mozdulattal full hp-ról kiszedték az IS-8-amat:):) -
TomDantes #194322 Meg. Tetszett. Mázlid volt. -
Vak tyúk is talál szemet.
-
Akkor lehet hogy a GwTiger volt...ez változtat valamin is?
-
R3nton #194319 igen és a lorraine 130 HP-s lövésére is reagálnál? Megnézted egyébként a videót? Tetszett? -
virkir #194318 Na a harmadik kép rendesen
-
TomDantes #194317 Az lehetetlen. 1000-et nem is lehet sebezni, max papír páncélba. -
Cyon #194316 Vereség
Csata: Widepark 2012. december 30. 11:09:34
Jármű: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 961
Szerzett kredit: 26 103
Csatában elért Achievement: Top Gun
Hát persze, hogy vereség. -
virkir #194315 Várni akartam ezzel a poszttal holnapig a szokásos artynapig de ha már ma felmerült akkor itt az ideje :D
Esélylatolgatás
Majd a szokásos első kill
A végeredmény érdekes sebzéssel, magam sem tudom hogyan sikerült spottolnom
http://kepkezelo.com/images/xqiao9g6iz3fp2bgbqwp.jpg
És végül ahogy úriember módjára megköszöni a csapattag az artysta munkáját xD