418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Listát... 50-60? Te valami kifacsart logikát alkalmaztál itt :)

Kardos-varázslós MMO nem ér :)
  • patchaou
    Mégis milyen probléma?

lammaer- 1:0 oda :D
  • lammaer
    Mintha már lenne béta is, ahová be lehet menni, persze csak oroszul megy az egész jelenleg.

Úgy tudom még NAGYON gyerekcipőben jár...

Ami legközelebb van Stalker ügyben az a Stalker - Lost Alpha, ami elméletben egy teljesen átdolgozott-moddolt Stalker. Van is topikja itt. Sajnos élőben még nem láttuk, csak infókat olvashattunk eddig, és még pár hónap. Elvben a stalker devek is besegítettek/támogatták a moddereket.
  • ladista
    Abból csak a probléma lenne.
  • Tessellia
    Hallgass machine headet;).
  • patchaou
    Külön szerver.
  • Tessellia
    Nekem sem a "lepkehálóval a réten kergetőzés" jutott eszembe elsőként:)..
  • foxbat88fx
    hát én wot közben az Iron Maiden-t már rongyosra hallgattam :S
    most váltani kell! MANOWAR! egyből jobban megy a game! csak azért nem iszok most mert este úgyis mocsár részeg leszek!
  • Juhasz27
    Ezekkel a hobbi játékosokkal mit lehetne csinálni szted? Mert nekem van elképzelésem de az nem túl civilizált megoldás lenne. :D
  • Tessellia
    WoTnál sem a játszhatósággal van baj hanem a játékosállománnyal hisz ezmiatt van a legnagyobb arányú elégedetlenség itt a fórumon is. Szerinted ha lenne egy másik tankos játék, ott más lenne a játékosbázis? Nem hiszem.. el kell fogadni, hogy ahogy az internet beköltözik minden háztartásba úgy egyre több lesz a casual/hobbi játékos akiket általában nem nagyon érdekel az adott játékban elért eredménye stb. A játékfejlesztők is erre a rétegre alapoznak, hisz belőlük van a legtöbb.. Ez mit eredményez? Végtelen egyszerű játékmenetet. Én már idejét se tudom mikor jött ki rendes D&D szabályokon nyugvó rpg játék..
  • Desmodromic
    Köszi! Azt írják a honlapjukon, hogy 2013 vége.
  • Wlanseraf
    ??? nincs? nem 5-6 ellenfele van hanem 50-60 csak egy fos mindegyik:D
  • Sunsetjoy
    A legutóbbi naplójuk szerint jövő év folyamán jön ki az az ingyenes MMOFPS. Háát a játék lehet, hogy jó lesz, de a F2P modelleknek mindig van hátulütője.
  • Hassel74
    Nyami! :)Valami hasonlókkal szórakoztatom én is magam játék közben. :)
    Iron Maiden
  • Tessellia
    Survarium, rejtély mikor jön a Stalker SoC után bármi elképzelhető:).
  • lexlutor
    amx 50-100 nagyon megerte visszavenni! annyira jo, mint emlekeztem. ezutan palne furcsa h az 50-120 viszont mennyire nem megy nekem.
  • TomDantes
    Kellet nekem elkiabálni. Tier X-es csata. Platoonba bejön! Tiger II és T-50 és D2! Mi a franc? Agyhalott idióták. Így eleve olyan mintha 3 ember mínusba lettünk volna. Hiába osztottam ki 3300+ sebzést, addigra kihalt a csapat, egyedül maradtam, és minden oldalról körbe vettek és szarrá lőttek.
    A hülye platoon egyik tagjának legalább a neve jó volt kula_79. Na annyit is ért mint a neve, 79 darab szart. (28% pontossággal lő...)
  • stoppos
    Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy infósként viszonylagos burokban élek és nem találkozom nagyon "furcsa" emberekkel. Asszony bankban dolgozott pár évig, amilyen emberekről ő mesélt, én el nem tudtam volna képzelni, hogy léteznek. Na ők is játszhatnak simán. :)
  • davidbog
    A lövegeik ugyanazek lesznek mint a harckocsiknál. Még biztosan jön majd a 32 fonos és a 183 mm-es.
    A 32 fontosnak valami olyasminek kéne lennie mint a francia 100 mm SA 47 AC-nek.
    A 183 mm-es gondolom a 17 cm Pak46 kategória lesz. A 183 mm-esnél lehet lesz HESH lőszer. :) IRL volt hozzá.
  • Nazarov77
    De jó kis vereség...
    Magától értetődik hogy egy ilyen kört nem nyerhetek meg mert akkor túl sok XPt kapnék 5ös szorzóval
    Vereség
    Csata: Widepark 2012. december 31. 13:04:21
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 1 138
    Szerzett kredit: 100 698
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • Sunsetjoy
    De annak tényleg jónak kéne lennie.
    Különben olyan lenne, mint amikor bejött a Google+ és mentek át rá az emberek, hogy az igen jó lesz, meg jobb mint az FB. Aztán mi lett belőle.

(nem vagyok G+, vagy FB-párti sem, de ez így volt).
  • Desmodromic
    Tényleg, a stalker készítőitől érkező MMO mikor jön, meg hogy is hívják? Az egy érdekes stuff lesz.
  • Juhasz27
    jó,akkor legyen 2.Ha abból csak 1 játék jobb a wotnál,játszhatóbb lenne,én már is mennék át oda és hanyagolnám ezt.De ezzel sokan így volnának sztem.
  • Sunsetjoy
    Nem úgy megy már, mint a 77-es vagy a 83-as videójáték-válság idején, hogy boldog-boldogtalan öntötte a szart a játékosok fejére. Aztán meglett az eredménye...
    A mai időre vannak a multik, meg vannak az MMO-fejlesztők. Se ezeknek, pláne a kisebbeknek nem lenne érdemes nagy pénzt várni a telített szegmenstől.
  • lammaer
    "Sikerélmény kevésbé skilles embereknek? Abban mit élveznek, hogy belépnek, Wre rátenyerelnek, mellélőnek 3szor majd meghalnak."

Ezt tőlük kéne megkérdezni, ugyanis én nem tudnék igy játszani (volt olyan játék, pl az EVE online, ahol nagyon meg akartam tanulni a PVPt, nagyon szeretni akartam, de az istennek nem tudtam elkapni az irányítást. Otthagytam).

Kérdezd meg mondjuk azt "akinek a nevét nem mondjuk ki", de sokak aláírásában szerpelnek idézetek tőle. Ő már-már siemka, mégis tolja ezerrel a játékot.
  • lammaer
    Akkor csak szerencsés vagy... :)

Amúgy meg, sztem pont a játék sikerét mutatja az, ha ennyi érzelmet tud kiváltani. Mert az érzelmekre csak az tud igazán hatni, ami NAGYON foglalkoztatja az embert.
  • patchaou
    Ja, azt is megoldhatnák simán úgy mint a wg, egy patchben pár új map meg fegyver... De nem teszik mert megveszik.
  • lammaer
    5-6 konkurens játék.. basszus, abba a WOW is meghalna, plusz senki sem járna jól.

Nincs olyan hogy 5-6 konkurens játék van ugyanabból a tipusból, az gazdasági csőd bárkinek :)
  • Fyndath
    Hát azért ez minden játékra igaz, gondolj csak bele, millióan veszik az újabb codot minden évben, amiben azért lássuk be, nincs akkora újítás. (csak példaként említettem, ne legyen ebből is flame)
  • patchaou
    Nálam is pont 7 győzelem volt tegnap, a 27 csatából. Nem megy nekem amikor 5x-özés van :)
  • Desmodromic
    Már csak az a kérdés, hogy megjelenik mondjuk másfél év múlva a WT tankos játéka, kinek lesz kedve még tankozni 3 év tömény WoT-os tankozás után?
  • TomDantes
    7 győzelem zsinórban...nem rossz. Persze most a nyolcadik...totál retard team...csak bejött. De akkor is. 7 győzelem zsinórban az jó.
  • patchaou
    Egy olyannak aki 3-4 csatánként lő ki egy tankot, már az is nagy sikerélmény amikor ez összejön neki :) Mi meg goldammonoobok vagyunk a szemükben.
  • Juhasz27
    Ezzel teljesen egyet értek,de ha volna még 5-6 hasonló beállítottságú tankos játék akkor már nem biztos hogy lenne ilyen sikeres,és megoszlana a játékos állomány.
  • Fyndath
    Elég hosszú pályafutásom alatt nem találkoztam még olyan játékkal, vagy olyan fórummal, ahol ekkora legyen az utálat és a gyűlölködés. Persze, nincs tökéletes játék és mindenhol hangot adnak ennek, de ez eddig mindent überel.
  • TomDantes
    Mert nincs más csak azért játszanak vele...aha. Tehát ha nincs csoki megeszed a szart is? Nincs más...jó az is? Nem hinném.
  • patchaou
    Persze, mert képtelenség csinálni tökéletes játékot, ami mindenkinek kielégíti egy játékkal szemben elvárt igényeit.
  • Fyndath
    Igazad van, a bukás erős szó rá de előző postban nézd mit írtam, azt se mondanám rá, hogy nagy siker. Sikerélmény kevésbé skilles embereknek? Abban mit élveznek, hogy belépnek, Wre rátenyerelnek, mellélőnek 3szor majd meghalnak.

(remélem nem ez lesz a mai napi flame, ha igen akkor inkább most hagyjuk a témát)
  • lammaer
    Minden játék fóruma tele van sírással...
  • Fyndath
    Persze rengetegen játszanak vele és rengeteg pénzt ölnek bele, de gondolj bele. Mindenki elégedetlenkedik, nézd meg a fórumot, mindenki sír valami miatt, mindenki utál mindenkit, az emberek utálattal fordulnak a játékhoz, de valami miatt mégis játszunk vele...