418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #194710 miii? Én nem arra a kérdésre válaszoltam, előbb ARMA-t írtak! -
A MH tényleg jó.
De idénre elég volt ennyi a WoTból: legutóbbi csatában 48 hp-s IS-8 a ház mögött, és két oldaról barát M103 és Black prince percekig vártak, hogy "na, ki merjen kiugrani és kivégezni??"
Óbazmeg kategória volt, még az 5x ismeretében is.
Úgyhogy küldöm nekik a Ten ton hammert, vagy a Take my scars ot...
-
lammaer #194708 Arma (azaz Armed Assault) nem egyenlő az Americas Armyval. -
Hmm. Köszönöm. Nem gondoltam volna hogy így el fogja indítani. Eddig mindig innen indítottam és semmi baja nem volt. -
exe-vel indítsd ne a launcherrel. -
ladista #194705 .exe -
Sziasztok!
Ma reggel mikor be akartam lépni. Ez a felirat fogad:
A launcher frissítése: Frissítések keresése...
Tegnap éjszaka még játszottam simán semmi baja nem volt.
Most próbálok belépni de csak tölt. Semmi letölthető tartalmat nem talál.
Gépet már ki/be kapcsoltam de semmi. Valami ötlet? -
lammaer #194703 Nem véletlenül "excel az űrben" a beceneve a játéknak :)
Az intrókkal meg a teaser-ekkel nagyon át tudják verni az ember fejét, mert tényleg iszonyatosan jól néz ki. Csak éppen a mindennapi játékban nem ez dominál :( -
foxbat88fx #194702 na végre mentem egy jó kört ami győzelem.... fú de elegem van már a gyík idiótákból!
nem nagyképűségből de ha itt nem vagyok akkor ez is lose
-
Juhasz27 #194701 Fefe82-nak akartam -
Juhasz27 #194700 Nekem meg van 8k csatám és 3db T10 tankom,és nem fogom használni őket mert mai nap lépek ki a klánból. -
Ezzel nem vitatkozom :) De nem is ez volt a lényeg. -
Nekem ilyen szempontból tegnap volt jó és rossz köröm is. Az E-75-tel sikerült prémmel és 5x-sel 9105 xp-t csinálni. Pont jó csatát fogtam ki. Viszont a Lórival még 1k-t sem sikerült összehozni, amikor nyertünk. M7-tel kemény 903-mat csináltam prémmel+5x-sel. Elég bosszantó volt:) -
Ott a tankok szintje szerint is passzolnia kellene a dolgoknak. Bírom amikor a 3 toptankuk összesen annyi effivel rendelkezik mint Én a tornasor alján, miközben az ellennél ott van mondjuk a top tankok között egy BIA platoon. (tegnapi csata) -
R3nton #194696 armanak az irányítása szégyen gyalázat a bugokkal együtt. Operation Flashpoint dragon rising vagy red river. Ezek sztem sokkal jobbak. -
Fefe82 #194695 Nekem 5k csatám van,nincs egy szál T10 tankom sem,de szobanövénynek sem vallom magam:D -
Madi92 #194694 Szerintem nem kéne szétszedni a brancsot. Inkább valami egyenlő elosztás kéne. Ha az egyik oldalon van 8 piros játékos, akkor a másikon is hasonló arányokban legyenek a játékosok, ha az egyik oldalon van 2db 1200-300 effes pléjer, akkor a másikon is annyi lesz. Ez korrektebb lenne, de tán kicsit bonyolultabb is! -
bgabor #194693 Én is így voltam az EVE Onlineal. Űrhajós MMO, szép hajók, zseniális zene, gyönyörűen kideolgozott, egybefüggő "végtelen" űr, mi kellhet még? Aztán az borzalmas irányítás(és az igénytelen kezelőfelület) úgy arcul csapott, hogy egy nap próbálkozás után töröltem az egészet. Mai napig nem értem, ki találhatta ki, hogy egy űrhajós játékban a végtelen űrben nem mozoghatok szabadon a WASD-al, csak a különböző objetumokhoz képest, meg egérkattintással úgy nagyjából. -
Juhasz27 #194692 1100-as effivel nem mondanám magam prónak,sőt,de sajnos ennyit tudok kihozni magamból.Talán feltudnám tornászni magam 1200-ra,de többre nem hiszem,hogy képes vagyok.Így inkább a növényekhez sorolnám magam. -
Fyndath #194691 Off:
Régen azt mennyire imádtam, mielőtt megjelentek a netes leírások és aimhackek. Emlékszem, egyik este orvos szülőkkel közösen töltöttük ki a medic kvízt.
-
Ismerek olyat aki Arma-ban már a kiképzésnél feladta az egész játékot :) -
lexlutor #194689 mondjuk anno ha az xp rendszert nem ugy csinaltak volna meg, hogy szimpla seggelessel, ossze lehet hozni egy tier 10es tankot, jatszhatobb lenne a jatek magasabb tierekben. nem azt kene nezni ahogy is7ben siemka baratunk nulla sebzest visz be a meccs alatt, mikozben o a top tank.
az xp mehetne bevitt sebzes alapjan. vagy neadj isten azutan kezdene el pregeni az xp, h lesebezte a sajat tankjanaka hp-jat. joval alssabb lenne a fejlodes, nekem sem lenen tier10esem. de legalabb tudom, h aki nagyobb tierben van, arra lehet szamitani, mert az legalabb odateszi a vasat majd. -
Fyndath #194688 Én már annak is örülnék, ha 1250 alatti és feletti külön lenne. A legtöbb gond a 300effes t8 fölöttiekkel van. Ezeket ki kéne szűrni. Persze így sem lenne mindenki tökéletes, de legalább eltűnnének a játék első percében kihaló csapatok.
Effet viszont meccsenkénti átlag sebzés és elpusztított tankok számával kéne számolni, azt még úgy is lehet befolyásolni, ha egymás után 10szer kikapok ismert okok miatt. -
ladista #194687 Lényeges különbség van azért az 1000-1600-os között játékerőt tekintve. Akkor az 1600-osok (joggal) zúgolódhatnának, hogy miért kell noobokkal játszaniuk.
Ha már mindenféleképpen kellene egy megoldás, akkor szerintem egy Americas Army-hoz hasonló kiképzési rendszer lenne talán a jó megoldás, bár ne tudom, milyen módon lehetne itt megvalósítani. -
Fefe82 #194686 Ilyen kategóriákkal ,vagy ladderekkel nem hinném ,hogy bárki is sértene,nem korlátoznál semmit,sőt jó is lenne (ahogy patchaou)mondta,hisz egy egészséges versenyszellem kialakulna,mindenki feljebb és feljebb akarna jutni,a való élet is egy verseny ,minél többre ,jobbra törekedni ! -
Juhasz27 #194685 1000 effi alattiaknak külön szeró,1000-1600-ig megint más kategória,és 1600 felett szintén más kategória,erre gondoltam én. -
Saját maguk, vagyis tudásuk/tehetségük (skilljük) határozná meg hová kerülnek. Ez talán motiválná is őket egy kicsit. -
ladista #194683 Ez természetesen igaz, de amióta megy a wotreplays, ez a probléma is a múlté.
(effi szerinti MM egyes kollégák szerint már van augusztus közepe-vége óta, ezt megállaíptotta egy grafikonból :P)
Mindegy: élvezzük a játékot, tartsunk növényirtást! -
Madi92 #194682 Amúgy milyen gondok vannak a játékkal? Vannak az artyk, aztán a 0dmg, meg az érdekes pattanók! Egyéb nagy gond?
Engem személy szerint még az zavar, hogy ha egy tanknak van 323hp-ja, az én ágyúm sebez mondjuk 390-etz, akkor richtig 300-at fog csak sebezni! Jó mondjuk ez Vica-verza, de akkor is! :\ -
Fefe82 #194681 Te is elkezdted valahol,hagyd majd felzárkózunk az überek mellé,eki meg nem az marad golyó fogó. -
Juhasz27 #194680 Félre érhető volt amit írtam elismerem,és én is erre gondoltam,de nem túl civilizált dolog az,hogy megszabja vki is azt hogy ki milyen kategória szerint játszat.Mert ezzel elveszed tőle az egyenjogúság jogát,de valóban ez volna a megoldás. -
Akkor nincs megoldás, de akiknek nem tetszik a külön szerver ötlete, vagy eff szerinti MM, az mostantól ne is sírjon a siemkák miatt. -
TomDantes #194678 Ez hülyeség, hogy eff allatiakat meg ennyi meg annyi. Jól jönnek a hülyék is, bezzeg nem panaszkodik senki, amikor ki lő három 1000 alatti effe-est az ellenféltől, és kap egy valag kreditet meg xp-t. Az jó mi?
De viszont!
Azt igenis megkéne csinálni ,hogy olyan tankok ne mehessenek platoonba, amelyek nem találkohatnak egymással. Egy Tiger II ne hozzon be, egy tetves tier 3-as szutykot tier 10-es csatába. Nem lenne ám nagy meló ezt beállítani.
De szerintem ezt nem is akarják...mert retard platoon...de prémiumot fizet...ezért jó és marad. -
lammaer #194677 Na ez az, ez meg a másik. :) -
Ők azért arányaiban kevesebben vannak. Ráadásul tőlük lenne mit tanulni is a seggeltámadáson és a félpályánál megtorpanó lemmingvonaton kívül. -
ladista #194675 Ok, áttennék mondjuk a jelenlegi 1000 effi alattiakat egy másik szerverre. Egy ideig megint jó lenne, aztán a Szakesz-kategória elkezdene panaszkodni, hogy az under 1800-asok milyen balfaszok, mit élveznek a játékban, húzzanak el egy másik szerverre...usw.
Én is szívom a fogam elég sokszor a gyengébb képességű játékosok miatt, de még mindig jobb, ha egész nap szarrá gyaláznának a Szakeszek, Dieghok és egyéb überwotosok.
-
lammaer #194674 Szét kell lőni őket. Ingyenfrag :)
Amúgy meg semmit, nem tilthatod meg senkinek hogy játtszon, nem hadsereg ez hogy kritériumokat kell elérni a belépéshez.
A WG egy dolgot csinálhatna - hogy eff szerinti ladderekbe rakja az embereket. Ez a kezdőknek-gyengéknek mindenképpen hasznos lenne, én nem vagyok biztos benne hogy örülnék neki.
Igen, szeretek néha halomra lőni egy csomó pirost, meg félszeműként király leni a vakok közt :) -
Nazarov77 #194673 LOL ilyen kört még nem pipáltam :D
5 killel zártam, csak a Su-152es ellen használtam HEATet a többiek megkapták a 4db kis APt és HEket :D
-
Tessellia #194672 Lost Alphaba megint el fogok tölteni 200+ órát ahogy a SoC-ban(oblivion lost moddal) is tettem:) -
Egy új STALKER vagy hasonló játék ki tudna azért szakítani a wot elől :)