418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #194750 Ilyen tankokkal ne lepődj meg ha bukta. Főleg egy ilyen team ellen. -
csoszi87 #194749 Nem is az, mert persze, hogy vannak közöttük brutálisan jó játékosok, csak ők már ugye leszoktak a Sziemkázásól.
Ugyan ezt amikor beírják: Van magyar?
Meg se kell nézni a statját.
Megkérdezik, aztán ha válaszol valaki beírja, hogy: cs!
És ennyi, semmi olyan, hogy együtt mozogjanak, csak annyit akart írni, hogy !cs!. -
kicsit tank szazadoztam...mikor harmadszor rakott ossze veluk akkor elment a kedvem az egesztol....:D
-
Kubukli #194747 Na de hogy ne tudjam 10-ből leötszörözni a nyomorult T-34-85-öt, mert a polák mágusok itt baszakodnak a KV szériával ez nonszensz.
Miért nincs könnyített lengyel szerver? -
Szakesz #194746 Nekem a kedvencem az E-100 volt, aki 6 leadott lövés után 18 sebzéssel zárt. :) -
Bmsrt n2 #194745 Mivel ők "lengyelek",minden netes játék abszolút anti-hírói:D -
Greenyke #194744 Nekem is az arty 140k xp-je volt a sok :D -
Kubukli #194743 Nem tudok napirendre térni ezek felett az ergya lengyelek felett!
Hogy a tökömbe tudnak nulla, zéro, semmi sebzést öszehozni tier V és VI csatákban KV-1, KV-1S, KV-2 és Su-100 vasakkal?
ű
-
Én még akkor is játszottam vele, mikor tier 5-ös volt, akkor sokkal rosszabb volt. Most van rajta 26k xp, egészen használható, csak az idegesítő hogy alig mozog fel és le az ágyúja. -
Bmsrt n2 #194741 Annyira nem durva azért az,én az artyt is abból húztam ki amikor még T5-ös volt...a végére szabályosan megkedveltem a kis férget,mekkora már hogy a kis szarral kiszedsz egy T95-öst?(akkor még top TD) -
Attiska #194740 Német buffokban és szovjet nerfekben gazdag Új Évet Kívánok minden topictársnak.
-
Greenyke #194739 Durva grindet vállalsz az AMX 12t-vel :D Nekem most lett elit és néhányszor megbántam útközben :D -
A csata elején véletlenül lerammoltam a GW Tiger-ünket, 2 Hp ment le róla erre rögtön idiot-ozik. Azért egy medál összejött.
Victory!
Battle: Live Oaks 2012. december 31. 16:33:23
Vehicle: T30
Experience received: 4 540 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 32 688 (fine for causing damage to allies: 60)
Battle Achievements: Pascucci's Medal
Szerintetek mennyi xp kell majd arra a tankra, amire az AMX-12t-ről lehet átmenni? A Tier 6-osra. Én 30k xp-re gondoltam. Persze még soká jön az új ág, de most nincs más grindelni való igazán. -
Oddball29 #194737 Áááá, sok Siemka még akkor sem nyerne, ha minden csatában előttük vinnék a frigyládát. -
csoszi87 #194736 Írtam korábban, hogy mennyire jóképességű csapattársaim voltak.
1ik csatába beírtam, hogy: Kto Pl?
Az egész csapat elkezdett siemkázni, meg ja-zni.
Sima vereség volt.
Gondoltam LOLozok 1 kicsit, ott csak 3-5 emberen múlik a végeredmény.
1. kör: gyerek beírja: Kto pl? 1 válaszol rá. A kérdező utána végig AFK volt, másik srácnak meg nem sok köze volt játékhoz. Feladtuk.
2. kör: Kezdődik 1 Siemkával, gyerek nem csinál semmi hasznosat, ezt is feladtuk.
3. kört úgy kezdetem, hogy én írtam be: Kto pl? Az összes csapattárs válaszolt.
Azonnal, még a karakterválasztásnál kiléptem.
-
Szpecnyaz #194735 Gondolom lassan lép le innen mindenki (kivéve a no life kockák
). Szóval úgy gondoltam ezt a képet még megosztom (ajánlom hű csatlós társamnak, Lammaernek is :D )
-
Az a 75-ös ágyú ami a stugon a legnagyobb, a jagdpantheren semmit sem ér amikor a tier VIII-IX szintű dögök jönnek szembe.
De ha gyorsan akarsz túljutni a jagdpanzerIV-en akkor vegyél inkább prémium fiókot, azzal elég hamar megvan. -
3636 #194733 Köszi,én is erre gondoltam. Igen kell replayt is küldeni,az is megvan. -
clouse #194732 értem. köszönöm a válaszokat! -
Malarki #194731 Better Safe Than Sorry, röviden BSTS. Gondolom ezt kell beírni tárgynak, hogy tudják mire küldöd a képet. De ide replayt is kell küldeni, nem? -
Malarki #194730 "Alapesetben minden XP amit egy tankkal megszerzünk csak az adott tank fejlesztéseire költhető el. Azonban minden csata után a szerzett XP 5%-a free XP-be kerül. A free XP bármely tankon felhasználható, nincs rá semmilyen megkötés."
Na neked ebből a free XP-ből kellene 60 ezer hogy átugorhasd a JPZIV-et. Ehhez ha jól számolom 1,200,000 TP kell szerezned összesen.
Egyébként nem olyan rossz gép az, 1-2 hete én is hevesen védtem itt a fórumon, mert mindenhol lehúzzák, de szerintem megállja a helyét, bár nem kiemelkedő tank. Nekem egyáltalán nem volt vele szenvedés a játék, de hát kinek a pap kinek a paplan. -
bgabor #194729 Megteheted éppen, ha aranyért átváltasz csekély 60.000 XPt szabad xp-re. Persze ehhez az kell, hogy más tankjaidon legyen 60.000 XP átváltható(kimaxolt járműveken gyűlik az ilyen). Ja és az átváltáshoz kell majd kb 2000 arany is, kb 2500 Ft.
(Nekem két év játék alatt kb 14.000 aranyért átváltható xp halmozódott fel, neked 60.000 kell)
Minden más esetben kénytelen leszel végigszenvedni a JagdpanzerIV-et, mint bárki más. Egyébként én játszottam az összes páncélvadásszal ami utána következik, és szerintem nem érik meg a fáradtságot, nagyon nem. Persze ez csak személyes vélemény. -
3636 #194728 Van ez a Better Safe Than Sorry verseny. Valaki tudja,hogy hogyan kell beküldeni a csata eredményét. Azt írják,hogy az email tárgyának meg kell adni a Bsts -t . Ez mit jelent? A havernak sikerült menni egy szép kört,és szeretné elküldeni.
[IMG][/IMG]
-
clouse #194727 szval ha összekaparok 60k XP-t akkor nem kell megvennem a JgdpzIV-t? -
Fefe82 #194726 JgdpzIV--->botrány!! -
lexlutor #194725 ha megnezed a techtreet, alig 60,5k kozos xp-vel atugorhatod.. -
clouse #194724 Üdv! StugIII esetében meg lehet-e csinálni azt hogy a 6 szintű páncélvadásztt nem fejlesztem ki hanem egyből átugrok a 7 szintű páncélvadászra? Mivel az ágyú olyan a stugon ami jó a 7 szintűre is. Válaszokat előre is köszönöm! Remélem nem hülye kérdést raktam fel :D(Minden más felszerelés is kompatibilis a 6 szintűvel) -
Miota a WG belenyult az arty temaba, azota elcsesztek az MM-et is, 7-8 scout kerul oldalankent a csapatba :D
En vigyorgok ezerrel, mert fele csapat 5-os scout, azokat megis konnyebb gyilkolaszni az 5-os scouttal nem? :)
-
Fefe82 #194722 Sztem meg mindenkinél kellett jvulni,nekem is 2 éves a vidi kari a masinában,tehát elég xarr,Cod-hoz kiváló volt ,ide kevésbé,de minden patchal kicsit jobb lett -
aknakukac96 #194721 Nekem pl maradt a régi fps-em, de nincs is egy erős gépem.Jobb gépeken javult ha jól emlékszem!:) -
aknakukac96 #194720 Valakinek javult, valakinek nem, de szerintem jo esellyel tobb fpsed lesz! -
Wlanseraf #194719 Hogyhogy nem ér? Te írtad hogy WOW:)) World Of Warcraft:DDDD -
Nirz #194718 0.7.5 -
R3nton #194717 [IMG] [/IMG]
Hatalmas fun ez a tank, mondjuk kell hozzá jó nagy adag szerencse is, de amikor a ferdit akartam kinyírni az priceless volt:D COBRA 11-ből tanultam:P :D -
aknakukac96 #194716 Melyik volt az utolso verzio, amivel jatszottal? -
W B #194715 Még sose posztoltam ide, de most megteszem. Vissza néztem, és látom, már voltak ilyen gondok.
Mégis ilyen hogy lehet? -
Nirz #194714 Vagy 3 hónapja játszottam és akkor gyakorta borzalmas FPS-t produkált 15 re is leesett medium-high szinten.
Kérdésem az optimalizáción azóta javítottak? mert elég nonszensz hogy minden más high szinten jó fpst produkál kivéve ezt a gamet. -
aknakukac96 #194713 Persze ezt èrtem ugy, hogy ez a mod csak tier x folott elerheto. -
R3nton #194712 nekem szórakoztató kinyírni a bénákat! :P :D Hát ha velem vannak szívás de ez van. Amúgy, ha ilyen szűrés lenne, jóval kevesebb top gun meg hasonló medál születne, mivel közel azonos tudású játékosok csatáznának. A ilyen radley walters is akkor alakul ki, ha a mi csapatunk is béna de az övéké teljesen hülye. Jó persze vannak kivételek, mikor szoros csatában hozza le az ember a meccset! -
aknakukac96 #194711 Szerintem nagyon egyszerűen el lehetne szeparálni a játèkosokat a tudásuk szerint egymástól úgy, hogy senkinek se legyen szívás.Egyszerűen be kellene rakni a játèkba egy ranked módot, mint pl a League of Legendsben, csak itt nem az elo rendszerrt kellene alkalmazni, hanem effi szerint kène csoportosítani.