418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #194830 Tier 10 tele van 45% winrates 600 effis hobbi játékosokkal többezer csatával akik képtelenek bármiféle fejlődésre hogy leaglább 50 felé tornásszák magukat. És ott is kapod a folyamat 4-15 5-15 eredményeket. Mostanra már bármilyen kitartó noob eljut E100-ig. Sajnos. -
Szakesz #194829 Szerintem nem a hobbi játékos kifejezést kellene használni, mert aki nem ebből él, az automatikusan hobbi játékosnak minősül. Itt azokra a játékosokra gondolnak, akik top tankként siemka felkiáltással üdvözölnek, és elfüstölnek pár pillanat alatt, miközben a leglehetetlenebb szituációkba kerülnek, majd dolguk végeztével odavetett kurwy vagy kurwa szavakkal búcsúznak. Weekend warriors, bloody noobs stb. A legalja. -
Bee #194828 Aki elszenvedi magát tier x-ig, az valószínűleg nem hobbi szinten játszik (csak feltételezem, mert én még nagyon messze vagyok, Tigris II-re gyúrok). Top tierben pedig a profik irthatják egymást. Vagy prémmel mindenki könnyen kigrindel mindent? -
Szakesz #194827 Lehet, hogy ez a probléma. -
Ry0K3N #194826 Ott nem az volt a szándékom azzal hogy görcsölve magasabb morális alapra helyezzem magam (nem is értem miért gondolod így)csak kijavítottam tégedet hogy az a hsz-ed gyenge trollkodás volt nem pedig szarkazmus. A helyesírás helyett meg a másik szavait felhozni maga ellen némi inteligenciára vall de sajnos nem jött össze. :(
Próbálkozol még vagy tartod magad ahhoz hogy nem állsz le flémelni velem? Tudom ilyenkor nehéz megállni hogy ne postoljon az ember de fogd fel ezt úgy mint egy önuralmi gyakorlatot. -
Ry0K3N #194825 Az a baj a hobbi játékosokkal hogy nincs ranked rendszer. Mert mindenki jobban járna azzal ha a hobbi játékosok a hobbi játékosokkal játszanának a jobbak meg a saját szintjükön lévőkkel. Mert a folyamatos 5-15 4-15 eredmények kibaszott frusztrálóak tudnak lenni. Egy rakat béna lemészárlásában kevés szórakozási faktor van egy idő után már. -
Magyar Betyár #194824 Az általad idézett "gyenge trollkodás" neked elég magas morális alap? Mert ha igen akkor nem állunk tudásban messze egymástól -
Bee #194823 Mi a baj velünk, a játékot hobbi szinten űzőkkel? Ha nagyon pro vagy, a clanwar-ban kiteljesedhetsz. Ott valószínűleg profikkal futsz össze.
Nekem pl. a játékban a szórakozás a fontos, nem a makulátlan stat. Örülj neki, ellenfélként ingyenfrag vagyok, csapattársként pedig kb. az ellenfélnél is fellelhető hobbijátékosok szintjét hozom.
Ma délután összefutottam JuhaszII-vel, de nem válaszolt a kérdésemre, hogy összedolgozunk-e. Te voltál? -
Ry0K3N #194822 Ahhoz hogy magasabb morális alapra helyezd magad valami mással gyere légyszives elő mint ezzel a "lesüllyedni a másik szintjére" dologgal mert ez már unalmas volt 2010-ben is.
Alternatív választásként én azt tanácsolom köss bele a helyesírásomba. Olyan itt még ritkán volt. -
Magyar Betyár #194821 Nem állok le veled flamelni mert abban nagyon nagy vagy. Ha meg lesüllyednék a te szintedre ott simán leversz a rutinoddal. -
Hassel74 #194820 A hangsúlyokhoz kellene néhány vessző is a mondatokban.
Gondolom, Nálad lekopott a billentyűről. 
BUÉK! -
Magyar Betyár #194819 Neked is! -
Ry0K3N #194818 Amit most te csinálsz az nem szarkazmus hanem gyenge trollkodás. -
stoppos #194817 Ehh, mindegy. BUÉK! -
Magyar Betyár #194816 idézem barátodat: "Szarkazmus felismeréshez mekkora IQ kell?" #194803 -
stoppos #194815 Én nem értem a hozzéd hasonló emberek mentalitását. Idejössz és rögtön elkezded kioktatni az embereket. Ez kb olyan, mintha bemennél valakihez és rögtön odaszarnál a nappali közepébe. -
Magyar Betyár #194814 A kalapod cseréld le mert ronda. A csokornyakkendő illik a hozzászólásaidhoz, a lila zakó meg...... -
Nah, kolcsonvettem az irodaepulet tetokulcsat, megyek nezem az edinburghi tuzijatekot :) BUEK!
(Siemka es gagyi MM mentes Boldog uj evet! :) ) -
Toweliee #194812 Szczê¶liwego nowego roku wszystkim!!!! -
Victory! Map: Fisherman's Bay 31 December 2012 21:58:07
Vehicle: M6
Exp: 9,230 (x5) + Credits: 44,311
Achievements: : Pascucci's Medal
:) -
chegti #194810 nekem ez ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=aXZjcfkETlM -
Ry0K3N #194809 Új vagy itt a fórumon ugye? :D
Pont ide passzol x) -
chegti #194808 az év első flame warja :D -
Magyar Betyár #194807 A szarkazmus felismeréséhez beszélgetés közben a hangsúlyokra kell figyelni írásos környezetben pedig a kiegészítő írásjelekre. Nálad melyik volt jelen? -
Bmsrt n2 #194806 Boldog új évet minden tankistának! -
ladista #194805 BÚÉK :) -
Ry0K3N #194804 Szarkazmus felismeréshez mekkora IQ kell? -
barkov6 #194803 Azért ahogy olvaslak, neked sem lehet könnyű... :) -
Boldogot Mindenkinek! -
Magyar Betyár #194801 Engedd meg, hogy gratuláljak kiemelkedően értékes hozzáoszlásodhoz! Gondolom komoly problémáid lehetnek otthon ha még szilveszterkor is csak sírni tudsz. Remélem sok arty fog a jövőben is a földbe döngölni. -
Ry0K3N #194800 Rohadjon meg az összes arty 2013-ban is. -
Magyar Betyár #194799 Boldog tankcsatákban gazdag új évet mindenkinek!!!!!!!!!!!! -
SuLtAN17 #194798 Heavyknek arty mentes boldog új évet medek-nek és lightoknak láncleszakadás nélküli boldog új évet, tdk-nek és artynak pontos lövésekben gazdag új évet! Egyszóval Boldog Új Évet az egész magyar WoT-os társadalomnak és a fórumnak! -
lammaer #194797 Azért az mindíg tanúlságos, hogy az emberek mire figyelnek ;)
-
ladista #194796 Semmi gond, engem nem zavar :)
-
lammaer #194795 Én magam is meglepődtem, de full camós dagileóval is lehet rejtőzni.
Élvezetes volt ahogy suhogtak el felettem a lövedékek miközben ment az adok kapok, és még 2 killt is összszedtem a végére (többek közt a túloldali háznál lévő arty :) )
Ami a pikantériája, hogy az ellenség oldalán nem 100%osan fedett a bokor mint ahogy a nagykönyvben le van írva... -
chegti #194794 T1 bejövős
-
lammaer #194793 Van ott más is a garázsban... tudod, én nemcsak írom a FAQ-t, de be is tartom a tanácsokat amiket ott adunk.
-
Greenyke #194792 T1 M6 szerintem is -
ladista #194791 Micsoda??? GW Panther??? :D