418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #194870 ez nagyon jónak tűnik.... le is szedem habár az én gépemmel nem sok esélyt látok rá hogy menjen (10éves E2 szériás proci meghúzva 3.1-re 1.8-ról, 2gb ram, 9500gt vga)
de azért teszek egy próbát hátha!
BUÉK!
-
BÚÉK srácok! -
SovereignXY #194868 Boldog Új Évet Kívánok in the name of HOLY ARTIES!! :P -
Wlanseraf #194867 Lehet egét+bill és jobb mint a joy, de van olyan játékmód ahol kiveszik a segítségeket és a joy kerül előnybe mert ott pl kötelező cocpit nézet van:)
WOWP-t alázza nagyon szeretettel várom a földi harcot bele!!! tankok! -
Hassel74 #194866 Na, erre én is rálesek. :) -
Attiska #194865 Ezt még szerintem a nagy HE nerf előtt kivették. -
stoppos #194864 Nemnem, a saját tiered viszont számít. Egy 2-es tierű tank nem tudna 3000-et sebezni az 1000 xp-ért. -
Ry0K3N #194863 Ha jól tudom az már tökmindegy. A leadott sebzés számít az adott tankkal. -
lexlutor #194862 nem arrol volt szo, h nagyobb tierü ellenfelet sebezni, nem jelent extra xp-t? -
Ry0K3N #194861 Számít az is meg van eltérés melyik tier meg melyik kategória mennyi XP-t kap sebzésre. -
stoppos #194860 Köszi, meg Tessnek is. :) Legalább nem kell joyt vennem. -
stoppos #194859 Tierjük? ;) -
aknakukac96 #194858 Egér+bill. kombó elsajátítása kb 3 percet vett nálam igénybe:)Tökéletesen irányítható egérrel+billel is. -
lexlutor #194857 kellene egy kiss egitseg, mert marhara nem ertem..
hogy lehet az, h 500al tobb sebzesre, kevesebb xp-t kapok tdvel, mint egy spg?? ennyit szamit, h tulelte?
-
Tessellia #194856 egérrel a legtisztább arcade módba -
Lucifer001 #194855 Sziasztok
Régen artyztam . És úgy döntöttem vissza adom én is alapon artyzok megint egy kicsit :) Most lettem közutálat
Használtam annó egy modot , hol annyira ki tudtam zoomolni , hogy a pályát teljes egészében beláttam ,mint a minimap . A pálya teliben ott volt a monitoron . nem madártávlat , hanem szinte hold távlat
:) Szóval nem találom ezt a modot sehol , illetve amit találtam az is ki zoom -ol , de nem annyira mint én szeretném .
Valaki tudna segíteni ?
Köszönöm .
Mindenkinek boldog új évet kívánok :) -
stoppos #194854 Ezt joyjal kell, vagy simán lehet gombokkal is? -
virkir #194853 Namost őszintén.
Mit várnál egy Historical Baatle módtól a jelenlegi játékosállománnyal?
Olyanoktól akiknek nemhogy az Assault meg az Encounter megoldhatatlan kihívás de még a tank irányítása az indulásnál? -
bgabor #194852 Hát igen, azért a War Thundert nézve, ami lélegzetelállító grafikát és sima futást produkál még az én öt éves gépemen is, a Wargaming alkotásai elégé primitív szoftvereknek tűnnek elemi hibáikkal és optimalizálatlanságukkal. -
Ry0K3N #194851 Most mit várjak egy olyan cégtől ahol egy dual core support is megerőltető feladat 2013-ban? -
aknakukac96 #194850 Igen, már zárt béta eleje óta, ami nagyon nem most volt:)Úgy látszik, csak a WG-nek nem alap egy ilyen feature egy ilyen játékban... -
Ry0K3N #194849 Nincs, tedd félre azt a pénzt valami más CW képes tankra. 50b-t nem nagyon használják. -
Fefe82 #194848 Tényleg van értelme az 50B megvenni?hiszem az 50 120 is szinte ugyanaz!Csak annyiavl nem tűnik jobbnak hogy ellőjjek 6 misit rá? -
lammaer #194847 mwreplays.ru
Sose használtam, de igen ígéretesnek tűnik, hogy megcsinálják és még a youtubera is feltöltik helyetted :D -
lammaer #194846 Csak blöfföltem igazából, csak ismerve hogy a bőröd alatt is gold van, tuti hogy jópár hónapra előre (de ezek szerint jópár évre előre) be vagy már tárazva prémmel... :D
DE logikusnak tűnt hogy van vmi limit. -
Elindítod a replayt és felveszed pl FRAPS-el. Közvetlen konvertálni nem lehet.
BUÉK! -
MobDozer #194844 Halik... BUÉK all
Érdeklődnék, hogy a játék által készített "wotreplay" videót mivel lehetne mondjuk AVI vagy egyéb videóvá alakítani.
Van pár konverterem meg le is töltöttem 2-3 ajánlottat, de eddig sikertelenek a próbálkozásaim.
Előre is köcce a HELPet. -
Fefe82 #194843 Na mivan pöcsorrúak?? felkelni.!! -
Ry0K3N #194842 Egy kis más dolog.
VAN HISTORICAL BATTLE!!! -
Pedig egyszerű lenne ezt megérteni.
1. A játékosok jó részének nagyobb játékélmény, ha nincs arty
2. Nem szimulátor, nem valósághű, de mégis sokan így éljük magunkat bele a WOT világába. És a valós tankcsatákban az önjáró lövegek szerepe csekély volt, míg ebben a játékban meghatározó jellegű, ráadásul az isten nézet és a hegyen átlövő extratranszcendális célzó/látó rendszerük miatt inkább egy egy olyan játékba valók, amiket WoW-hoz szokott 6 éves kölkök játszanak és nem többségében felnőtt férfiak. -
Ry0K3N #194840
Bizony a régiek x) -
barkov6 #194839 ... új év, régi nóták... :) -
Ry0K3N #194838 NEEE NEEE ne kezd te is kérlek az értetlenkedést :D
és még le prémium noobozol is :(
neked nem telik rá vagy mi a szösz? -
Plata #194837 Nem tudom mit kell állandóan hisztizni arty miatt,gondolom azért mert hiába vagy prém és van feltöltve a tank gold ammóval,arty ellen nem sokat ér,talán ha lenne prémium felszerelés ami véd az arty ellen akkor nem lenne ilyen hiszti.Talán fel kéne vetni az ötletet hivatalos fórumon,WG-nek úgyis csak a vodkára elkölthető lóvé számít. -
Plata #194836 Én is hobbi játékos vagyok. -
Remélem vége az arty korszaknak, az új MM szisztémával, meg az elkövetkezendő buffokkal.
Ma sok csatám volt arty mentes. Nagyon élveztem. -
Magyar Betyár #194834 spoiler-re majd csak holnap merek rákattintani, félek mi van odaírva :P -
Ry0K3N #194833 Fogalmazzunk úgy túl komolyan vetted de. Boldog új évet neked is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És rohadjon meg az összes arti.
-
Magyar Betyár #194832 Idézlek:"csak kijavítottam tégedet hogy az a hsz-ed gyenge trollkodás volt" Ebbe a fogalmazásba mondjuk tényleg bele lehetne kötni de nem akarom lealacsonyítani magamat mert ez tényleg trollkodás volna.
Amiből kiindult a dolog az a:"Rohadjon meg az összes arty 2013-ban is" hozzászólásod volt amit kimondottan nekem üzentél válaszul az én BUÉK hszm-re. Mivel kiderült, hogy poénnak szántad részemről a dolog lezárva. -
Nekem megfelele ha hobbí játékosokkal játszom.