418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
samuraix #194910 Veszel 500 az nem is drága meg pont elég is tudd lenni. -
Toweliee #194909 Ezek úgy húzzák ki a zsebünkből a pénzt, hogy még azt is elérik, hogy örülünk is neki :)
Mindenesetre az eddigi tapasztalatok alapján nem hiszem, hogy borítani fogja a játékmenetet, a goldammos változtatás se tette élvezhetetlenné a játékot csak az első pár hétben (nekem). -
Szakesz #194908 Pont most gondolkoztam azon, hogy fel kéne vásárolni pár száz fogyócikket, de a végén ezzel is úgy járnék, mint a prémium lőszerrel. -
bgabor #194907 Teljesen WoT rendszerű, bármikor félbehagyhatod, onnan folytatja, ahol abbahagyta. -
Toweliee #194906 Rájöttek, hogy gold cuccot kreditért szívesebben vesz az ember, mint aranyért? Mert nem semmi csavar: ahhoz, hogy gold lőszert vegyél kreditért piszok sok kredit kell, ergo prémiumtank és / vagy prém. előfizetés szükséges. Ügyes, ügyes. -
lexlutor #194905 hmm...
- gold consumables for credits confirmed as planned
hmm..hmm..
- in 2013, 6 to 10 patches are planned -
lexlutor #194904 :(
- the option to convert any tank to premium for gold was considered, but abandoned -
lammaer #194903 Mint mindíg ;) -
aknakukac96 #194902 Én is úgy vagyok vele, hogy húzom, amig bírja, de VGA tuning nálam nem kell, mert annyit nem dob az fps-en.Egyébként minimumon sem ronda:) -
stoppos #194901 Ebben van valami könyörtelen logika.
-
endrodiz #194900 egy link nekem is jól jönne, mert a launcherrel egy darabig csurgott lefele aztán crashelt... -
lammaer #194899 Én inkább veszek nagyobbat, öreg vagyok már a babráláshoz :) -
lammaer #194898 Van topikja, ott nem kell úgy kezdeni hogy off :) -
Hassel74 #194897 OFF
Nekem jön szépen cső gázon a launcherrel. -
foxbat88fx #194896 ja persze egy kis vga húzás sem árt :) én minden szart meghúzok a gépben :D -
foxbat88fx #194895 hát 45.000ft volt anno. és semmi nem akadt... amig el nem adtam jöttek ki nagyobb gépigényű gamek is, és simán vitte őket....
minimum beállításokkal meg nem fogok játszani :D annak nem sok értelme van -
aknakukac96 #194894 Nekem nem volt vele ilyen gondom, szépen jött lefele, mondjuk nem max sebességgel, de akkor is.Az esti órákban lehet, hogy több esélyed lenne letölteni. -
aknakukac96 #194893 Azért az tulzás, hogy jó VGA, de ettől függetlenül arra próbáltam célozni, hogy neked minimum beállításokkal sztem bőven elmenne. -
stoppos #194892 Egy off kérdés a Warthunderrel kapcsolatban. Ha a launchert használom, ott nem látok pause-t. A torrent viszont kb csak 14-gyel jön. Én néztem be valamit és van pause a launcherben, vagy várjak két napig, amíg lejön a torrenttel? -
lammaer #194891 Én a T28nál feladtam, számomra már ő is elviselhetetlen volt, még fullosan is. Tudni kell abbahagyni egy ágat :D -
lexlutor #194890 az tuti! de vartnal kevesebbet abajgattak az spgk is. gondolom megsajnaltak :) -
lammaer #194889 Azért élted túl, mert sose értél olyan pozícióba vele hogy lőhessenek rád mire vége lett a meccsnek ;) -
foxbat88fx #194888 hát azért 9800gt igen csak jó vga.... amikor nekem volt E8400+9800gt kombóm 4gb ultra rammal akkor a codok 1000fps-en szaggattak :D -
lexlutor #194887 dossier toolban jatekido : 17h 1m 52s -
lexlutor #194886 a tier10es td patch ota mentem vele a napi duplakat. jo sokat platoonba, igy vegul nem lett olyan rossz a vege.. mondjuk annyi konyebbseg volt h a nagy agyut megorokolte a t30tol, es a lancot kozosbol megvettem anno ra.
mondjuk ami meglepett a 40% feletti tulelesi arany..
-
zsupeti #194885 Üdv és BÚÉK mindenkinek!
Fefe82
itt töltöd le
így néz ki amit le akarsz tölteni -
Hassel74 #194884 A NOD megfogta a letöltést! 
-
lexlutor #194883 koszonom :D
-
lammaer #194882 Földharc az majd a jövő, be van igérve a hajók mellett. -
aknakukac96 #194881 Grat hozzá, nem kis szenvedés lehetett.Mennyi időbe ellett kigrindelni? -
lammaer #194880 Részvétem a T95 grindért és gratulálok az új játékszerhez :) -
aknakukac96 #194879 Nekem egy 2 magos procin, ami 2.8 ghz-re van huzva, 3gb rammal, egy 9800gt-vel mediumon 40-70 fps-el megy, és így is lélegzetelállító, szóval bátran szedd le! -
lexlutor #194878 es igen.. bye-bye t95 :DD
Researched:
T110E3 researched. Undistributed experience spent: 241000. Free Experience spent: 0. -
Fefe82 #194877 http://www.youtube.com/watch?v=Jjd6k7uzTbY
ilyen modot ahol így sprekkelnek le lehet valahonnan szedni? -
bgabor #194876 RU szerverre kell kapcsolni a játékot a csataindítás képernyőnél, egy gombnyomás az egész. Ott már 10 ezer felett van a játékosállomány, így tud működni a matchmaking, tehát nem fogsz látni sugárhajtású gépeket.
War Thunderben kezdők el ne feledjétek, hogy egérgörgő lenyomásával ki lehet jelölni a célt, és jobb klikkel folyamatosan követni a szemeddel, illetve a C lenyomva tartása közben mozgatva az egeret bármikor, bármilyen nézetben oda nézel, ahová akarsz, és ekkor is ki tudsz lejölni célt. Plusz ugye közben bármikor be lehet nagyítani Y gombal, még bombázón bombacélzó nézetben (F7), és hátsólövész nézetben (F6) is. -
stoppos #194875 MIndig elfelejtem, hogy ezt visszarakták. -
Nézzéték már aát a wikipédiát ez ügyben.
Teljesen világos, hogy miért kapunk XP-t és miért kreditet.
Még mindig úgy van, hogy az XP-nek csak egy része származik sebzésből, mig a credit leginkább sebzés függő -
Malarki #194873 BUÉK mindenkinek!
Ha már mindenki a WT-ről beszél, beszállok én is. Nagyon jó kis game ez, köröket ver a WoWP-re. Sokkal jobb grafika, játékélmény, több gép, könnyű irányítás és értelmesebb játékosok. Sajnos már kb. 1 hónapja nem játszottam vele, akkor még elég béta szagú volt, nagyon rossz volt az MM-je(T1-es kétfedelű gépekkel mentem a német sugárhajtású elfogók ellen, stb), de gondolom ezt javítják majd, vagy már ki is van javítva. Viszont erről a földharcról nem is hallatom még akkor, erről tudna valaki dobni valami infót? -
Erről sokan beszélnek, de a valóságban mégis számít ha nagyobb tierű tankot sebzel.
Lásd azt a "csalást" amikor t1-el sebezgettek batchatet XP rekordért. -
Wlanseraf #194871 Tank of the Month: Cromwell