418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #195030 Volt is itt egy belinkelt videó, amiben egy srác darabokra szedte a T9-10 kínaiakat, ő is többször hangsúlyozta, hogy az egyetlen előnye a T10 heavynek a T10 meddel szemben a több HP. De hát annyit fognak még ezeken alakítani a mindenféle, pár hónap múlva felbukkanó nerfek
-
lammaer #195029 A 10es viszont határozottan tetszik, neki jól áll az a lórugás ágyú, és tényleg van frontja. Olyan mintha fogtak volna egy más nemzetbeli TierX-et és össznyomták volna :) Ahogy írta is vki, nincs is értelme a kínai tier X heavynek :) -
lammaer #195028 Hát, próbálgatom a kínai 9-10 medeket, nem vagyok meggyőzve hogy akarok e én olyat.
A 9-es top ágyúja az vmi félelmetesen lassan céloz és tölt be, messzire egész használhatatlan is, kb azt az érzést adja mint a KV1S a 122-essel, csak éppen a halálos átütés nélkül (szemből nagyon sokat pattan a tier9-10 gépszörnyek ellen).
A negatív kitéríthetőség szinte teljesen hiányzik, ilyen dombról kikukkantok és leadok egy lövést teljesen esélytelen mert NAGYON ki kell jönni és még rohadt lassan is céloz, de még hulldownozni se nagyon lehet a buckákon mert egy apró mozdulat és már az égbe áll a cső.
Ez inkább vmi heavy játékot igényel mintsem medet.
A 10-es még keveset mentem, viszont nem agilisabb mint a T62 (malinovkán pont volt alkalmam versenyezni egy T62vel: ő jobban gyorsult, de kisebb volt a max sebessége, viszont az emelkedőket kevésbé érezte meg mig a kinai termék jobban lelassult. A dombra felérve olyan 60-70 métert vert rám). Kanyarodásban mintha egy hangyányit lomha lett volnaa kínai csoda, először azt hittem talán mert nehezebb, de nem az. -
hellokitty92 #195027 Most volt a csapatomban egy t95, ami himmersdorfon, sima csatában elindul fel a hegyre. Nem ért fel, mire megnyertük a csatát.:D
Mellesleg 23,5k csatát nyomott le eddig és német játékos. Top 12 legtöbbet hajtott tankja körül 7 arty... -
Toweliee #195026 Pontosan. A németekről nem esett még szó, pedig szép számmal akadnak köztük is érdekes emberek. Aztán a törökök, spanyolok között is túlnyomó részt gyenge playák vannak. Trollkodni jó a siemako-val meg ktos pl? stb de kollektíve bántani őket felesleges időpocsékolás. -
lammaer #195025 +1 le kéne már szállni a lengyelekről....
A Siema az szállóige lett, még én is baromkodom vele ingame, de nincs a lengyelekkel semmi gond sztem se. -
atee73 #195024 ott a pont
-
yossarianHUN #195023 Azért szerintem ez a "lengyel stílusban" egy kicsit erős. A játéktudásukat fikázza mindenki ahogy akarja, de mint tudjuk "lengyel, magyar, két jóbarát". Közel annyi büdös paraszt magyart látok a játékban, mint béna lengyelt, ha valaki caps lock üzemmódban anyázni kezd miután kilőtték, az esetek jelentős hányadában magyar az illető, úgyhogy nagyon nekünk sincs mire felvágni
-
Kubukli #195022 Ahogy a művelt lengyel mondja: word! -
ladista #195021 De ez nem lengyel ficsőr szerintem. Ma éppen egy szakasz magyar srác hagyott nyakig a kakiban.
A hülye az hülye, nemzetiségtől függetlenül. -
Kubukli #195020 Azt azért jó lenne tudni hogy ki minuszolgat lengyel stílusban itt... -
Vagy amikor object 268al úgy belém jött, hogy kiforgatta a T-62-őt mint a szart és ment tovább. Jelzés szerűen trackeltem őt. Erre rám fordult és -800hp.
A baráti tűz az megy nekik... -
Tegnapi történés, hogy egy ilyesmi siemka blokkolt a fedezéknél. Megfordultam másodjára én is blokkoltam őt, erre kapásból rám lő, hogy miért blokkolom. -
virkir #195017 Ugye, hogy milyen apróságoknak is tud örülni az ember xD -
Kubukli #195016 Még egy utolsó tapasztalat a lengyelekről: megígéri a paraszt hogy támogat.
Az első piros pötty felbukkanásakor eltűnik mögüled.
Mondjuk ilyenkor legalább nem lő hátba... -
Ez miért meglepő? Ma volt egy csatám 2 IS-7 meg egy IS-4 0 dmgel halt.
A negyedik t10nek volt egy lövésnyi sebzése. -
Kubukli #195014 Az ilyenekről beszélek: 530 HP sebzés egy M103-mal.
PjetrekS
A sokatmondó nevű Ale Fantastyczny Klan tagja.
Lóf@szt Fantastyczny, inkább BALFAszyczny!
Mi a KURWA anyját keres az ilyen egy klánban amikor 7k csata után nem tudja hova kell menni egy nehéz tankkal?
-
Toweliee #195013 Oké köszi, megpróbálom. -
Szakesz #195012 E4 jobb felső sarkában található szikla nem tűnik rossznak. -
Toweliee #195011 Láttam már ezt, de aki odament nem élt sokáig ezért nem mertem kipróbálni. Konkrétan az 1. számúra gondolsz?
Kékkel jelöltem azokat a helyeket ahol az artyk tanyázhatnak. Az 5. számúnál van egy olyan hely ami védi az oldalad és fronttal arra tudsz fordulni ahol a szemtelen spotterek vannak (B1/2), de csak akkor látod őket ha kidugják az orrukat. Ezt a helyet találtam még a legjobbnak a zavarásukra. -
Igen, bár most hallottam róla először. -
Toweliee #195009 Ranger? -
Szakesz #195008 A sínek jobb oldalán lévő sziklákhoz mész. -
Újévi szerencse
-
Toweliee #195006 Az is, hogy kemperpálya, meg az is, hogyha gyors mediumtank bevágtat az elején a B1-2-be onnantól kezdve a felső csapat be van szorítva. Azt megakadályozni, hogy oda bemenjenek pedig nem tudok, hogy kell. Tipp? A -
Felig-meddig stock Csorcsill:
Jo cucc ez, KV-1S-ek frontjan megy at mint forro kes a vajon, kellemes ROF. -
Victory! Map: Sand River 01 January 2013 18:50:35
Vehicle: M5 Stuart
Exp: 4,385 (x5) + Credits: 23,004
Achievements: : Sniper
lol
Es a mesterlovesz terrorfegyver:
-
Malarki #195003 Rohadt nagy kemper pálya, bármerre megy az ember mindenhol megszívja. Valamelyik nap kitett ide valaki egy linket, ahol a pályákra vonatkozó statisztikák voltak, és ezen a pályán volt a legtöbb döntetlen(3%). -
MitsuMishi #195002 Az a pálya a legalja, igazán kivehetnék... -
Toweliee #195001 Kevesebb igazságtalanabb és retardáltabb pálya van a Serene Coast-nál, főleg ha a B sorról kezd az ember. -
Kubukli #195000 Na most lőttem BL-9-cel kétszer rikosét egy sima IS oldalába 90 fokban.
Priceless -
Malarki #194999 A lőszerköltséget itt is megnézheted. Kiválasztod a tankot -> Armory-> bal szélen kiválasztod a löveget, középen meg a lövedék típusát és ott kiírja az árát, plusz az átütést és a sebzést is. Nagyon jó kis oldal ez, midne adat fent van a tankokról.
Ha jönnek a ruszkik akkor meg Job tvoj maty vagy Tovaris konyec.
-
Kubukli #194998 durak, posli domoj! -
lexlutor #194997 arcade mod gagyi? a wowp-ban csak az van :)))) -
robogo81 #194996 Na találtam tankhoz való lőszerköltséget: válaszd ki a tankot,ott van a löveg mellett -
Commandier #194995 Fene tudja. A WoWP ben szerintem jobb az irányítás. Ebben a warthunderben az arcade mód gagyi, ami meg a felett van, az meg már repülhetetlen egérrel. -
Bmsrt n2 #194994 Online tech tree a,itt van a FAQ felett,tartalmaz avg-repair összeget is ha jól emlékszem. -
marchizor #194993
made by STOPPOS
hozzá tartozó replay:
-
robogo81 #194992 Háát Itt a tankok 1 részénél kiírja a tulajdonlap alján hogy menyi az átlagos javítási költség(de nem mindnél.
A lőszerre nemtudom.
-
lexlutor #194991 hmmhmm.. lehet siemkan kivul is uj szofrulatokat majd tanulni..
- account transfer from RU server to other servers: "for now no comment"