418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Fenébe ladista, igazad volt. Ismered jól a kollégát? :)
  • Amergin
    D3-ban meg tudsz úgy húzódni egy szikla mögött, hogy nem tudnak felmenni oda a "lyukba" az ellenfél medjei, hogy megérje nekik. Tudni illik, időről-időre fel fogod őket spotolni és az arty meg kiszedi őket előbb-utóbb. Lőni nagyon nehezen tudnak téged onnan fentről mert egyrészt fel is spotolódnak, másrészt meg szembe is tudsz velük fordulni, van hely rá, nem lő be az arty.
    Ha nem mennek rád és nem szednek ki, akkor nem tudnak hatékonyan felmenni. Ha meg lejjebb tolatgatnak fel-le, akkor meg megint te nyertél, mert be lettek szorítva: se le, se fel.
    Egy megoldás van: azonnal rá kell menni arra, aki ott áll és ki kell nyírni, de legtöbbaször túl rövid az idő és nem így dönt az ellenfél, és utána meg már késő meggondolni magát. Nagyon jó kis hely az a D3 egy mednek
  • lammaer
    Most hogy jövök a képbe én??? Miféle terelőút ez? :)
  • fsb1000
    A legegyszerűbb logika az lenne, ha a szabályokat betartanád.
  • Solten
    Nem a lengyelekkel van a problema, hanem a siemka-zo lengyelekkel :)

(4 perc mulva a team 3/4-e el volt patkolodva :) )
  • yossarianHUN
    Mellesleg az új MM óta az M4A3E2 létjogosultsága sokat javulhatott, azelőtt eléggé megnyúlt az ember arca, mikor már hatodszor rakta be T9 csatába, egy 128 mm átütésű ágyúval.
  • lammaer
    Sebzést nézted?
  • lammaer
    Ugye nem szokás a toptankot csak úgy TKzni, szóval nagy az esély hogy nem attól kékült be.
    Viszont ha te a kék TOP tankot lövöd ki, a garantáltan a top tank, ugye.

Elég egyszerű logika :)
  • yossarianHUN
    FAQ-ra katt, tankismertetőkre katt, megtalálod mindkét T6 Sherman ismertetését.
  • oneal1
    m4 után melyik mediumot javasoljátok?

megéri az m4a3e2 a páncélzat miatt? ugye nagyjabol abban hasonlitanak h ez többet bír
  • hawken
    Szétkaptam előbb M6-al egy IS-t. De a vicces az volt hogy lerohantam face to face, gondolván úgysincs esélyem, erre elkezdett hátrálni, mire megkerültem akkor meg elkezdett menekülni, de úgy hogy véletlen sem fordította hátra a löveget. Utána még gratulált is, én meg írtam neki hogy biztosan lengyel, és tényleg az volt :D
    Persze messze álljon tőlem az általánosítás, de azért vicces volt.

Utána elmentem még levadásztam az ellenfél artyját, meg egy T1-et és egy rohangáló valamilyen angol szutykot. Na erre összesen kaptam vagy 400XP-t, az IS-ünk meg élt egy percet mert a scoutot kilőtte ugyan de az arty is kikapta őt, de az 1 killre kapott 900 körülit
    azt mondja el nekem vki hogy miért van ez?
  • fsb1000
    Persze amikor kékült, akkor nem volt vereség, sőt nyert rajka a csapat.
    Nem akarok ezen vitázni mert én is löttem már ki csapattársat, de utólag értelmét nem látom.
    Épp úgy nem érti mi a gond vele, mint a rendszeresen kékülök.
  • lammaer
    Szeretet és béke honol, nincs itt vita. Max WITAM! :)
  • ladista
    előre szólok: parttalan vita lesz :)
  • lammaer
    Meg a vereség :)
  • fsb1000
    ja... bocs.. te már a KÉK-re válaszoltál, nem a medálra.
    Annyit megér a lőszer.
  • fsb1000
    Te valami nagyon félreérthetsz...
    Nem értem miért gyengiti a saját csapatot, ha 3 vagy több ellenséges artyt kilövök.
  • ladista
    Jajj...dejavu...
  • lammaer
    Én nem. XP nem jár érte, a lőszert ki kell fizetni és jó esetben még gyengítem a csapatot is.

Megéri? :)
  • fsb1000
    Én szeretem lövöldözni a kék TOP tankokat.
    Legfeljebb visszalő, de akkor meg tiltódik egy idő után.
  • lammaer
    Nem kezdőkörben volt pedig, malinowka assaultot nyomtunk, mi voltunk a támadók és a puszta közepén lőttem rommá :)

Mindegy, amíg kék voltam senki se bántott, valszeg ez annak is köszönhető hogy a következő 5 meccsen vmiért toptank voltam :D
  • fsb1000
    Én inkább Pascucci medálokat gyűjtök.
  • virkir
    Kezdőkörben nem lövünk ki senki pf...
    Még mindig nem tanultad meg? :))
    Szépen megvárjuk amíg kigurul és durrbele de nem olyan tankkal amiből négy lövés kell egy PzIII-ba. Hogy adja már az magát kéremalássan...
  • lammaer
    Oh, már nagyon sokszor :)

Legutóbb egy mapot pingelő PZIII volt az áldozat, aki vmiért nem akarta abbahagyni. Mielőtt banlistára raktam, eltávolítottam a csapatból. 4 találat kellett hozzá, közel-távol nem öltem meg senkit egyébként, de kék lettem :)
  • fsb1000
    Ezt csak az tudhatja aki kékült már.....
  • lammaer
    Bár, néha egy-két ally lövés után is beadjaa kéket (nem kill,csak találat). Gondolom valami hosszabb lecsengésű számláló van.
  • SamyHUN
    Kösz a gyors választ
  • lammaer
    Egy ember alapján ítélsz meg egy egész nemzetet. Én is kívánnék neked mondjuk bölcsességet, hogy felismerd mennyire butaság ez.
  • fsb1000
    Ezt rendszeresen tette és/vagy TK-zott.
    Nem olyan egyszerű bekékülni, ami azt jelzi hogy unfer módon csapattársakat sebezget és lő ki.
  • SamyHUN
    Hali egy olyan kérdésem lenne hogy múltkor 1 csapattárs hátba lőtt (szerintem) azért jelezte ki kékkel?

http://kepkezelo.com/images/alcxpmomd1yugg2h9adb.jpg
  • patchaou
    Lehet, hogy neki kéne állnom a francia TD vonalnak :) Szép kanyar!
  • Toweliee
    Az, grat.
  • patchaou
    Beszarás komolyan :) Itt egyesek minden hsz után azt sasolgatják mennyi pluszuk vagy mínuszuk van? Röhej :D
  • Szpecnyaz
    Most tényleg nem kéne annyira túl lihegni ezt a lengyel témát. Szerintem a magyarok jó része is okádék. Van olyan klántag aminek a láttán már fogom a fejem. A törökök pedig szintén nagyon hulladékok. A lengyelek csak annyi hogy sokan vannak, meg jellemző a köszönési módjuk. Pedig rengeteg jó játékosuk van. CW-n is iszonyat jó klánokat tudnak kiállítani. Elég megnézni az 1PAD vagy 1SBP klánokat.
  • yossarianHUN
    Eddig még lengyel volt.
  • Kubukli
    Menő!
  • Pityu0
    Ez menő?

• Kubukli
    Lehet minuszolgatni szép magyar szokás!
  • Kubukli
    Azt kívánom nagy tisztelettel Neked, hogy akkor jacekw6 védje a hátsódat a maga 700 eff-jével az IS-8-ban.
    Mondjuk szép matricája és gold skinje volt...
  • Antimat
    Pont, mire beleszoktam, adom el a SU-85B-t, ezzel az 1300 xp-vel lett meg a tp a SU-85-re: