418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #195309 az alja az lesz, ha benyogi, h ha nem tetszik, csinalj magadnak jatekot.. -
lexlutor #195308 ..szerintem eppen magadat jellemzed ezekkel. miert adta volna oda magat? miert kellett volna megis bevallalnia egy vereseget? csak h te jobban erezed magad? es ezert meg o a goreny meg a tetu.. szanalom vagy. -
Wlanseraf #195307 Ez eléggé a gödör alja.. remélem kap konkurenciát mihamarabb hogy ez a faszfej le szálljon a magas lóról.... -
Soha nem láttam még ilyen alja szintű "customer servicet". Tisztára mintha ők tennének nekünk szívességet, hogy csináltak egy ilyen játékot, amiért perkáljuk a nem kevés pénzt. Nagyon kéne már egy kemény konkurencia ennek a műfajnak. -
TomDantes #195305 ha prém fiókom van, 86 ezer creditet fizetett volna...ilyen brutális kört menni...és egy kis tetűn csúszik el...gyááááááááááááááá -
Bmsrt n2 #195304 Minszkben mindenre megtalálják a választ na...:D -
TomDantes #195303 Ezt nem hiszem el! Nem nem nem neem nem nem! Szét basz az ideg itt helyben!
Maus-al voltam, Himmelsdorf, zászlófoglás. Kiosztottam 7200 sebzést! Kilőttem, egy JPII-őt, egy E100-at, egy E75-öt, egy E100TD-t, vk45-öst! Lesebeztem egy Tiger II-őt, Löwe-t, Ferdi-t.
Eddigre mindenki megpusztult mind két csapatból. Maradtam én Maus-al, és maradt egy AMX 12 hat azaz 6 hp-vel!
Hat kibaszott hp-vel!
Himmelsen beállt foglalni a zászlót, ott középen, és mivel a Maus tetű lassú, folyton megkerülte azt a kis épületet és nem tudtam kilőni...és döntetlen! Hogy nem szakad az ég de rögtön! De hát ezzel a lassú szarral, egyszerrűen nem tudtam úgy kerülni, hogy eltaláljam, folyton a kis ház túloldalára gördült. Próbáltam ám HE-vel is lőni...a kis tetvet, hátha van némi splash sebzés, és elkapja a szele...háromszor marha közel lőttem...de persze semi...ágrgggg..és ilyen csata döntetetlen, 5 kill 7200 sebzés után egy hat hp-s AMX12 fog ki rajtam!
Amúgy magyar volt az illető...nem szokásom játékban szidalamzni, de őt szidtam mint a bokrot. Most mi fasz volt jó neki abban, hogy döntetlen lett?
Laci22 ha olvasod, akkor kösz szépen! Mínusz gyök kettős idióta vagy amúgy, 3500 csata alatt 1600 kilőtt tankkal! De most büszke lehetsz magadra, hogy hű...micsoda eredményt értél el! Gratulálok...ez legyen a legyen a legnagyobb győzelmed ez a döntetlen!
-
lexlutor #195302 hehe..
..elertuk talan mar a legaljat..
"- SerB's answer on the complaint of (once again) ubalanced tier 10 battles (this time flooded with scouts): "For better balanced games go play companies""
-
Wlanseraf #195301
-
Szakesz #195300 Ha Mr. Siemka visszatér mindenre fény derül. -
virkir #195299 Ha használnád a fejed és megnéznéd mivel mentem eddig a legtöbbet magadtl is rájöhetnél, hogy
1. Leginkább arty vs heavy egyik sem arról híres, hogy alkalmas védeni mivel vagy szétkapják amint a bázis közelébe érnek vagy sebességükből adódóan esély nincs visszaérni
2. Ha megnézed a túlélési arányomat abból meg az is kiderülhet, hogy alapból kissé balfasz módon nagy arányban nem élem meg mire elkezdenek foglalni
Tehát nem leszarom hanem egyszerűen módom nincs nagyon a védésre de hozzáteszem ha úgy hozza akkor is inkább még lövök kettőt mert azért jön a kredit plusz némi xp nem a defend-ért. Csak azért, hogy nőjön az effi-m meg nem fogok értelmetlenül feleslegesen visszamenni. -
Bocs mellé ment.
Közben type-pal felmentem egy hidra és kiszakítottam a korlátot, majd leestem... ilyet már.
-
Wlanseraf #195297 yep -
marchizor #195296 #Wlanseraf
StephenKingnek kell, de köszi :) -
Wlanseraf #195295 Engem aztán nem érdekel de mintha a DEF pontodat hozta volna fel.. -
marchizor #195294 lehet, hogy csak ki van húzva a legénységüknek a to the enemy cap base teleport skill :) vagy már alapból oda spawnolnak álruhában? :D -
Szakesz #195293 Szóval kevesebb cap ponttal kétszer és kétszer akkora effi értékkel én vagyok a megfelelő példa, amit fel tud hozni. Értem. Teljesen logikus. :) -
Wlanseraf #195292 
-
Itt az enyém, azt használhatod: http://fsb1000.8tar.com/kepek/xvm.xvmconf -
lammaer #195290 Jaja, a celebséget el kell tudni viselni :D -
Wlanseraf #195289 online editor -
lammaer #195288 Szép, egy világ dőlt össze bennem :) -
Wlanseraf #195287 Pl. nekem még magasabb a cap arányom.. pedig én akkor cappelek ha ott vagyok:) most szisztematikusan ne foglaljak?
Egyébként a def/cap együtt jobb nézni... -
marchizor #195286 én nem tudom mit kell átírni, nekem is feltöltötték. ha akarnám tudni, google biztos segítene, de lusta vagyok, majd valaki megmondja :P -
Használd az XVM editort.
Link -
Wlanseraf #195284 Csak példa voltál:) -
marchizor #195283 nem-e? :)
"Rhotert"
"Malus61"
így hirtelen -
Pl. t2 gyors tank. M2Lt, vagy T2 light -
Szakesz #195281 Hogy függ össze az, hogy neked mennyi és nekem mennyi? Miről maradtam le? :) -
stoppos #195280 Detto. Amikor katpolék írtak egy vicces blogbejegyzést, 88 ok, amiért nem írunk a tigrisről, pillanatok alatt megjelentek a lelkes antinácik, és olyan hisztériát csaptak, hogy csak lestem. -
Átírom én nincs azzal gond de azt is szivesen veszem ha valaki feltölti az övét. Csak tudjam meg a titkot
-
Szakesz #195278 Pedig sokan csinálják. Gondolom a WG megunta, hogy folyton ezzel zaklatják őket, ezért előálltak ezzel a lehetőséggel. -
marchizor #195277 config fájlba kell valamit átírogatni, de szerintem kérj meg valakit, hogy töltse fel neked a sajátját és nem kell szarozni -
lammaer #195276 Melyik lenne az? -
Ezt hol lehet beállítani az xvm-ben hogy igy lássam az okozott sebzést? -
Dehogynem... csak a megfelelő tank kell hozzá. -
lammaer #195273 Az a vicces, hogy egy csomó átlagműveltségű nem nácinál pont kontraproduktív amit a WG csinál: sztem nem voltam egyedül, akinek egy tankos játékban a 88-ra nem a Heil Hitler jutott eszébe hanem mondjuk a 88-as flak.
Mostmár igen... :)
-
lammaer #195272 Nem kell túllihegni azt a CAP arányt... szakeszé is 2.25, mondjuk róla mindíg is sejtettem hogy noob capper, mostmár tudom miért olyan nagy az effje :)
De ha levesszük szakesz noob cap rátájára a lengyelgyűlölő parancsnokét, csak 76-al csökken a pontja.
Sztem egyszerűen nem lehet szándékosan capre hajtva növelni az effet - mert az ellenség zászlójához is el kell jutni, oda meg az ellenségen át vezet az út. -
Nalam ez ugy mukodik, ha latom bekekul az illeto (es nem vagyok szemtanuja mert pl epp a map masik vegen tartozkodok), megkerdezem tole az okot, ha nem valaszol, levadaszom. De legkozelebb nezd meg kivel vagy egy csapatban, nehogy fsb1000 kollega automatikusan a popodba eresszen egy sorozatot :) -
stoppos #195270 Gondolom először jöttek az Adolf és hasonló nevek mindenféle játékokban. Akkor azokat betiltották és jöttek a hh és 88, meg hasonlóak. Amikor azokat is betiltották, jöttek a 18 és társaik. Szép lassan végigérünk az abc-n és a számokon is. Akkor majd kettes számrendszerben fognak számolni nácikék. 1011000, vagyis karlendítés. :)
Majd ezeket is betiltják, és így tovább és így tovább...