418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #195349 Nem kell hozzá a win? nem tom csak kérdezem. -
Wlanseraf #195348 Azért rálépnék az arcára:) -
Wlanseraf #195347 Na ilyen volt régen az ojjectum:D xp/credit fos:) igazi fragcigány kör volt:)
-
Greenscape #195346 Ugy latszik 124 defend pont nem eleg a defender plecsnihez. Termeszetesen senki nem kapta meg.
[IMG][/IMG]
-
stoppos #195345 Vicces látni, hogy mennyire nem értik, hogyan is kellene ezt. Normál esetben kiáll a hülye PR-os és szánja bánja, meg elmondja, mennyire dolgoznak rajta. Még jobb esetben kiáll egy fejlesztő is és elmondja mikkel kell ehhez megküzdeni és akkor mi okosan bólogathatunk, hogy ahha, még ha nem is értjük. Ez a beszólogatós bunkózás csak ellenszenvet szül. -
Ugyan, ez csak a harmadik vilag-beli costumer service :) -
ratgab #195343 Kicsit értelek is meg nem is. Értelek, mert egy ilyen meccset jó lenne megnyerni. De nem értelek, mert amíg megy a meccs, addig mindenki győzni akar még 6 hp-val is.
És bizony egy vesztes meccset draw-ra kihozni az felér egy győzelemmel. -
TomDantes #195342 Hát szerintem pedig benne van ám ez sok mindenkiben hogy csakazértis jól esik a másikkal kitolni.
Tényleg nem arról van szó ,hogy csak úgy engedje át a győzelmet. De döntetlen? Akkor már inkább harcolok...ma átütni akkor ,megpróbálok neki menni a másiknak, vagy valami legalább egy kis sebzést vigyek be, ha győzni úgyse lehet.
Mindegy, levezetésképp lőttem egy szárnysegédet csörcsillel. -
Ez egy beteg gyerek, Down kóros.
Kár ilyenre használni a fotóját. -
stoppos #195340 Ja, hogy még öt perc volt hátra? Akkor annak tényleg nem sok értelme. -
retros #195339 ha már kv4:
minden nagyzástól mentesen, oktatófilm lehetne h kell lelőni egy 4es foglalást.. mert ebből már kb elegem van h ha meglát egy szobanövény egy piros pontot, addig lövi míg bele nem hal.
-
Greenscape #195338 Nekem inkabb egy ilyen csavo jut eszembe. Igy nez ki mikor veletlen kilo egy tankot. 
[IMG][/IMG]
-
lexlutor #195337 evvel az erzessel nem vagy egyedul. pedig az 50-100at most vettem vissza mert szerettem, es ezt csak megerositette azutan h visszavettem. -
lexlutor #195336 nem hiszem h ezen rugozott volna. nem vagyok ő, de kb annyit lathatott az egeszbol, h van egy masu es ő a jatek vegere. nem latja mennyi dameget vittel be, vagy eppen max a killjeid. probalja kihuzni vereseg nelkul, mire jo izes magyarsaggal elkuldik melegebb eghajlatra. ezutan mar tuti h azert sem adtam volna be magam a helyeben. de szerintem ez is ertheto.
nem szoktam en sem dontetlenre jatszani, de meg mindig jobbnak tartom mint egy vereseget. ez is pszichologia. semmi kitolasi elkepzeles nem szokott bennem iylenkor lenni, max a vesztesegim minimalizalasa. -
Bmsrt n2 #195335 Mondjuk egy második franci heavynek,med vonalnak én is örülnék a stock 50-120-al nem vagyok valami harmonikus kapcsolatban. -
haflac #195334
védő,megszálló -
TomDantes #195333 Az utolsó előtti tank egy E-75 volt...azzal semmi bajom hogy harcolt, és nem adta fel. Helyesen tette, mert neki volt esélye fordítani( még ha nem is sikerült) Ha az E-75 maradt volna csak, és akár még le is győzött volna, az nem is zavarna . -
lexlutor #195332 sajnos nem igazan:
- Polish and Italian tanks of tier 8 and 9 have been found by the devs, they are missing tier 10
igazabol az faj,h hiaba gyujtogettem xpt arlre meg m1945re.. amugy ket sorral lejjebb ez jott..
- second French heavy branch is not planned for 2013 -
TomDantes #195331 Nézd, nem csak az a lényeg, hogy nekem virítson ott a győztes felirat a nevem mellet. Ez úgy van a esélytelen csapatnak nem rosszabb a vereség mint a döntetlen.
Az esélyesnek meg rosszabb.
Szó nincs arról ,hogy adják fel ha van legalább 0,1% esélyük fordítani a végeredményen.
Én bizony a másik helyében hagytam volna az egészet. Most csak azért játszak 5 percig bújócskát, hogy a másik csapatnak rosszabb legyen?
Attól nekem nem lesz jobb semmivel. Akkor meg minek?
Lehet én gondolom rosszul ,de ez a csakazértistoljunkkiamásikkal dolognak nem látom értelmét. -
Greenscape #195330 A KV-4-gyel 176 csata alatt nem jott ossze a tank asz, de meg egy top gun sem. Az ST-I egy isten hozza kepest.
Victory! Map: South Coast 02 January 2013 17:11:01
Vehicle: ST-I
Exp: 1,975 + Credits: 66,432
Achievements: : Steel Wall, Top Gun, Sniper, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
[IMG][/IMG]
-
stoppos #195329 Valahogy így képzelem el a 300 effet. :) -
Madi92 #195328 Amúgy ez jogos! Dragon Ridgen artyval
voltam, T10-es battle volt, utolsó játékosunk is kihalt, szemben egy Maus, meg egy másik lassú arty maradt, a pálya másik végén! kb 1:30 perc volt már csak vissza, kérték, hogy öljem meg magam! Megtettem, megküzdöttek érte, én meg balfasz voltam, ennyi. Így korrekt!
-
stoppos #195327 Fel lehet fogni így is, meg úgy is, hogy amíg megy a meccs, addig bármi megtörténhet. -
Bmsrt n2 #195326 Miért ez jobban hangzana?
- alternative French med and heavy lines will most likely come after the Polish tree:D
Arról még nem tettek le igaz? -
lexlutor #195325 en elhiszem h kurva szar erzes, es le a kalappal a teljesitmenyedert, de ezert szerintem tovabbra is a csapattarsaid a hunyok, nem Ő.
es lehet elmondod neki h ez eleted kore, es nem elkuldod a faszba, meg az is lehet bealdozza magat. lehet. talan. -
Malarki #195324 Pff, ember, ezt most komolyan kérdezed? Komolyan azon idegeskedsz hogy nem jött ki önként eléd megdögleni, csak azért, hogy neked legyen egy jó köröd? -
TomDantes #195323 Nem, én nem. Ha van esélyem, persze harcolok, amíg lehet. De amikor már elméleti esély sincs, mi a fenének? Hogy döntetlen legyen? Nem kapok rá több creditet se xp-t, győzni sehogyan se lehet, akkor csak azért legyen döntetlen, hogy a másik csapattal kibasszak? Annak mi értelme? Csak annyi ,hogy nekik is rossz legyen ha nekem rossz? -
Madi92 #195322 Van replay, kíváncsi lettem!:D:P -
lexlutor #195321 - alternative French med and heavy lines will most likely come after the Japanese tree
pfff... -
TomDantes #195320 Nem azt mondtam, hogy az ellenség lőjje ki önmagát, had nyerjek én. Egy hat hp-s AMX ugyan miben reménykedik? Hogy azért hátha nyer? Esélye nem volt arra hogy nyerjen! Érted? Ez a lényeg! Nem volt esélye. Most miért jobb neki a döntetlen? Csak pusztán azért, hogy akkor is kibassszon a másikkal!
Szó nincs arról hogy önként veszítsen bárki is! Ha hangyafasznyi esélye lett volna arra hogy nyerjen, akkor semmi gond ha harcol. De esélye nulla!
Többet sebeztem mint az utánam következő 5 tank együtt véve, nem a melldöngetés miatt, de szinte egymagam megnyertem volna.
Nem azt mondom hogy bárki adj fel. De olyan izében ül, amivel sehonnan semmivel nem tud sebezni, a nagy teljesítménye az volt, hogy elbújt egy ház mögé?
A döntetlen tudod sokkal szarabb annak a csapatnak amelyiknek volt esélye a győzelemre! -
Nazarov77 #195319 XD
Orosz fórumon:
- a player asked about the return of the Type 59 and about the arty nerf. Answer: 42 days of RO ban -
lexlutor #195318 plane azutan, h vegiog szidnak mint a bokrot... ezutan megis mirefel kene jofejnek lennie? -
stoppos #195317 Elhiszem, hogy neked rosszul esett, de hasonló helyzetben ugyanezt tetted volna te is valószínűsítem, meg én is, az meg tuti. Ha már nem nyerhetünk, egy döntetlen még belefér. -
Bmsrt n2 #195316 Sajna nem tudsz...
Angolra fordított orosz Q&A topic
Az orosz topicot fordítja valaki,nekünk ugye nincs.... -
aside #195315 és ez a "Mínusz gyök kettős idióta" jobb volt nálad 
nagyon szar érzés lehet... -
lexlutor #195314 itt volt: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__2300#top
de ide felesleges. nem hivatalos topic. -
virkir #195313 Ez hol volt mert van egy fölös accountom arról írok neki egy szépet max kimoderálják meg megint kapok pár nap bant. -
lexlutor #195312 miert? o talan nem szeretne nyerni? az a szanalom ahogy viselkedsz. elkuldod az anyjaba csupan azert mert te nem nyertel. de te elvarod h o veszitsen. a kedves csapattarsaidat kellene baszogatni, akik ket szalmaszalat nem tudtak a nyeresert tenni, nem azt aki a masik csapatban legalabb annyit megtesz h nem adja fel. -
Wlanseraf #195311 Jaja valami ilyesmi:D -
TomDantes #195310 Mi a szánalom ebben? Hogy nyerni akartam? Te talán szeretsz veszíteni? Na ne mond már!