418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #195389 Belső világban élsz. Rajtad kívül senki sem sértődött meg és nem nyúlt a sértegetés eszközéhez.
A válaszokat is megkaptad, más kérdés hogy te nem fogadod el.
Azt pedig hogy rajtad kívűl SENKI, DE SZÓ SZERINT SENKI nem képviseli azt az álláspontot hogy az MM kedvez a lengyel játékosoknak, egyszerűen elintézted azzal hogy mindenki összefogott ellened. -
A T-44-ről mi a véleményetek? Jó kis med? -
bigmano #195387 Persze csak nem láncoltam mivel eddig a Hellcat nem volt pattanós kategória nálam.
Meg is lepődtem egy pillanatra.
Cserébe volt egy kis szélmalomharcom másik két Type-al....szét is szedtek.
Type a Type-ok ellen :) -
Kubukli #195386 Szerintem direkt b@sztattok és érződik hogy sértve érzitek magatokat ha valaki más véleményt képvisel.
Feltettem egy egyszerű kérdést az IS-7/8 és KV-1S tankokat előszeretettel használó lengyelek helyéről a csapatban akkor ha Te tierV vagy VIII nehézzel mész csatába.
Nem sikerült válaszolnotok mert tudjátok, hogy így irányítva a kérdést a válasz engem igazol: a Lengyel mágusok többnyire fent vannak a felső harmadban.
Helyette megy a bujtatott ekézés meg a maszatolás.
Érdekes módon aki akart, az tudott egyenesen válaszolni vagy olyan véleményt kifejteni, amit elfogadtam.
Kifejtettem egy magánvéleményt. Úgy néz ki belenyúltam a darázsfészekbe. A lekicsinylő sunyi mondatokat pedig ha kell beidézem az utóbbi néhány órából.
Akadjatok már le erről, mert van fogás rajtatok de ennyit nem ér az egész. -
Kben az a gáz, hogy az extrém magas capture pontjaid nélkül, kb. ott lennél eff ratingben, mint akiket szénné gyaláztál pár oldalon keresztül. -
Greenyke #195384 JgpzE-100 arti oldaláról pattant... :D -
Kubukli #195383 Olvastam, nem volt egyébként tanulság nélküli WoT "szakmai"
értelemben sem.
-
TomDantes #195382 Utána meg lőttem még egy nullásat is valamibe...na?! -
Szakesz #195381 Ha nem akarod kifejteni, akkor ne tedd, de kár elkezdened személyeskedni. Valami siemka a játékbeli nickneved is, nemde? Akkor mi a baj? -
TomDantes #195380 E100-al pattantam prém lőszerrel, T30 testéről szemből! Na?! -
lammaer #195379 Nézd, én arról a témáról felnőtt módjára leszálltam, mindent elmondtam amit tudtam, elfogadom hogy számodra az ami nekem ész érv, nem elfogadható.
Nem tudok hozzátenni semmit. -
stoppos #195378 Nem éppen. Olvastam a bejegyzéseket, kicsit hevített vita volt, de semmi több. Teljesen feleslegesen idegesíted fel magad valami apróságon. Viszont ez a játék kihozza az emberből az állatot, szóval megértem teljesen. Dantesszel olyan szépívű anyázásokat folytattunk régebben, hogy az admin nyalogatta a szája szélét. :) -
lammaer #195377 O, vannak ennél sokkal durvábbak is... fogsz pattanni IS7-el t50-ről, 170-es penű ágyúval 20mm-ről 5x, vagy ha nem pattansz sebzel sok szép nullát :)
A pattanások egy része magyarázható azzal, hogy a lövedék beesési szöge/páncélzat dölésszöge komolyan megdobhatja az effektív páncélvastagságot, meg ugye nem ott találod el a célpontot ahova célzol (szór az ágyú), az ágyúd átütése is változik +-20%ban, meg persze van ami nem magyarázható.
Egy dolog segíthet elviselni: nemcsak veled történik meg ez, hanem amikor téged lőnek akkor is :)
Azért beáldoznék párezer aranyat, ha visszamenne a sebzésmodell a béta idejére, akkor sokkal kevesebb ilyen szarság volt.
-
Kubukli #195376 Ma azért egyenletesen hozzátok a Győzike értelmezési szintet.
Mondjuk nem neked válaszoltam, de tipikusan reagáltál.
Inkább válaszolhatnál a már kétszer feltett kérdésre a csapatok felső harmadával kapcsolatban, mert eddig csak mellébeszélni sikerült. -
retros #195375 serb és bandája is benyelheti tövig, persze h beadja a lepattanókat utolsónak, meg a kurva nagy homályokat..
eldöntötte h kikapunk és bazdmeg tótágast is állhatok se fog történni semmi egy t6os csatában
-
lammaer #195374 Tesó, a belterjes bandázás meg "egymás faszának szopkodása" az nálad szarkazmus kategória?
Én egy másik kifejezést alkalmaznék, sokkal egyszerűbb és még big bang theory-s képet se kell keresni hozzá :)
(ui: ha szarkasztikusnak értelmeznénk amit mondtál, az azt jelenti hogy FSBtől sem kérsz elnézést, meg a többitől aki tud kultúrált maradni. Pl azért mert szerinted senki sem az :) ) -
bigmano #195373 Én Hellcat-ról pattantam Type-al!!!???
Szintén testről. -
lammaer #195372 Elért a 4. fázishoz (kicsit olyan, mint amikor vki megtudja hogy halálos beteg):
1. megváltoztathatatlan a véleményem
2. hülyék vagytok, nem mondom meg ki vagyok
3. na jó, megmondom ki vagyok de stat nem számít szóval nincs igazatok
4. mindenki összefogott ellenem, belterjes banda vagytok
hátra van még az
5. lammaernek mindenki a csicskása (bár lehet hogy ez már volt), szakesz meg egy önelégült f*sz
6. sohatöbbet nem írok erre a fórumra
7. (amikor egy másik újonc kapja az ívet mégiscsak megszegi a 6. lépést): ne hallgass rájuk, velem is ezt csinálták.
(ui: ha személyeskedni akarsz, szólok, ma álltam melletted is, én ugyanis nem utazok mindíg mindenkire. Sőt ma be is ismertem egy témában - ha megtalálod - hogy nincs igazam miután tényeket mutattak) -
Kubukli #195371 OK,Sarcasm?
-
lammaer #195370 sorompó nem törik el - speciel sztem a sorompók törnek :) Ha esetleg mégis van olyan, az nem bug, vannak tereptárgyak amelyek nem törhetőek
ház, fal nem omlik le ha áthajt rajta - kétféle ház van by design: az egyik zúzható ha áthajtasz rajta, a másikon viszont nem lehet áthajtani. CSókold meg a készítők lábanyomát, ugyanis ez utóbbiak használhatók fedezéknek :)
szóval afenti két állítás (nem lerombolható minden) nem bug, hanem direkt ilyen, főleg fedezékek céljából.
"Azt is mondja, hogy egyre több és több a cheat" - abszolút nem jellemző a cheat, azon egyszerű oknál fogva, hogy a játék nagy része szerveroldalon fut/számolódik, ahhoz hogy vki kárt okozzon, elsőnek a szervert kéne megtörni. A Hackerezés/csalózás többnyire kezdők/tapasztalatlanok szájából hangzik el, akik nem ismernek bizonyos játékmechanikai elemeket (hogy lehet az hogy engem látnak és lőnek, de én nem látok senki, az arty kilő a ház mögül, az artyt úgy lövik ki hogy nem is látható stb).
"és bot játékos" - jó botot írni ehhez a játékhoz nem nagyon lehet és erre eléggé odafigyelnek a fejlesztők. Egy időben volt egy kisebb bothullám, de elég primitívek voltak, könnyen kiszúrták/tuk őket. Ráadásul annyira bénák voltak....
Az olyanokat mint CS aimbot/wallhack meg felejtsd el, itt nincs headshot.
Természetesen a játékban vannak bugok és anomáliák (amelyekre bizonyos fokig van magyarázat néha, bár nem mindíg mindenki számára elfogadható), de amiket a tesód mond azok sztem a játék felületes ismeretéből fakadnak. -
stoppos #195369 Nem is értem mit idegesíted magad, Nem bántott senki. -
Kubukli #195368 Na elszámoltam tízig...
FSB1000-től és a többiektől akik bántó szándék nélkül is meg tudnak nyilvánulni, azoktól elnézést kérek. -
Kubukli #195367 Kórosan önelégült és belterjes egy társaság vagytok, de sebaj.
Ahogy egymást szopkodjátok a homokozóban az meg már priceless. -
Wlanseraf #195366 "azért ha dől a lé" -
Wlanseraf #195365 Egyébként én érzem csak hogy valami botrányos belső lag van a szerveren? nincs packet loss... 40-es ping.. de van olyan mintha másodpercek tűnnének el a játékból... azért ha dől a lehet hogy vissza is kéne valamit forgatni mert ez nevetséges... -
robogo81 #195364 Ikrek vagytok? -
ladanyi78 #195363 Régebben is 1 rakás szar volt már, de ezek szerint semmit nem javult. Neked van igazad, lépek keresek valami normálisat. -
Bármi igaz lehet, jobb ha bele sem kezdesz. -
ladanyi78 #195361 gabi78magyar -
ladanyi78 #195360 Gondoltam visszanézek 8.3-ra de már erősen kétlem. Azt mondja Hellcat nagy ágyú 4 lövés 4 pattanás közvetlen közelről t29 test részéről (nem a toronyról) -
TomDantes #195359 Jelszavat nem szabad kiadni. Nicknevet lehet. -
ladanyi78 #195358 AZT MONDJÁK ILYEN INFÓT NEM SZABAD KIADNI -
TomDantes #195357 Nem igaz egyik se.
Bugos, de nem ilyen bugok vannak benne.
Vannak be segghülye játékosok, akik azt se tudják melyik a tank eleje, de csalót még egyszer se láttam. -
Wlanseraf #195356 Akkor ez is jól sikerült:) -
ladista #195355 Tesódnak mi volt a nickje? -
-
Greenscape #195353 Az van irva, hogy... -
Greenscape #195352 Nem kell hozza, legalabbis az nincs irva, hogy nyerni kell csak, hogy legalabb 70 ponttal csikkenteni kell. Mindegy a kovetkezo csataban lett invader. :)
Victory! Map: Sand River 02 January 2013 18:08:41
Vehicle: M6
Exp: 1,087 + Credits: 25,996
Achievements: : Invader, Sharpshooter -
ladanyi78 #195351 A tesó is befejezte a játékot, azt mondja röhejes bugok vannak (sorompó nem törik el, ház, fal nem omlik le ha áthajt rajta) benne, ami egyre nevetségesebb így az x patch után. Erősítsétek meg tényleg ilyen szar a játék. Azt is mondja, hogy egyre több és több a cheat és bot játékos. Ez is igaz? -
retros #195350 nem.