418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #195429 Tájékoztass már hogy mi van köztetek, furdal a kiváncsiság... :) -
Kubukli #195428 Megvan a Twitterről nyomozott le a nyomorult csúszómászó. -
ladista #195427 meg ez is :D -
Tessellia #195426 ne merj ilyet mondani mert lammaer szolgájává avanzsálódsz -
lammaer #195425 Ja, ez is az én accountom, csak szólok. -
Greenyke #195424 Neked tényleg ennyi felesleges időd / energiád van?
-
lammaer #195423 Na erre most már én is kiváncsi vagyok, lehet hogy testvérek vagytok és egymást osztjátok a szomszéd szobából :)
Lehet hogy vmi barátok közt epizódba fordulunk, melyet a végén egy szívhezszóló romantikus zene és örömkönnyek zárnak le. -
lammaer #195422 De miért írok magamnak a tartalék megerősítős nickemmel? :)
(te is elmehetsz a sunyiba :P ) -
Kubukli #195421 Esetleg, ha be- vagy megírná a nevét a kis alattomos féreg.
Bár szerintem rajtam kívül sz@rt sem érdekel. -
stoppos #195420 Na megyek építem a gulágot, ahogy kérted főnök.
-
Kubukli #195419 Ja elnézést a múltkor annyira dörgölődzött hozzád, hogy azt hittem ismeritek egymást.
Remélem én sem ismerem csak kis Mitnick-ként rám keresett valahol. Nem akarom vele összekenni magam.
Mi lenne, ha befejeznénk? Tudod, "beletörődés" fázis. -
lammaer #195418 Elmész te a p*csába, de komolyan.
Egyrészt te hívtad, másrészt fogalmam sincs róla hogy kicsoda. Tényleg Szurmay Attilának hívnak? :) Mert akkor max ti ismeritek egymást, engem ki lehet hagyni a személyes dolgaitokból... -
virkir #195417 Legközelebb tedd már hozzá, hogy a saját kretén arty volt mert kétszer kellett elolvasnom így félig alvó állapotban mire leesett mi a probléma. -
Kubukli #195416 Neked pedig ajánlom nézz utána a Szurmay névnek és ha tudsz, hozz hasonló felmenőt.
Ja, nem tudsz... -
lammaer #195415 Pedig esküszöm hogy az elején mindig jószándékkal kezdek bele valamibe. Mennyivel jobb lenne pl említett delikvensnek, ha nem érezné azt, hogy a lengyelek mindig a felső harmadban vannak, ő meg mindig alul.
Számomra annyira triviális, azt hinném hogy pár jól irányzott szó és meg is van oldva, aztán jön az egésznapos flamewar, aminek a vége mindíg az hogy én troll vagyok és az egész topikot a kezemben tartom :( -
Kubukli #195414 lammaer!
Bravo gyorsan ment az erősítés hívása.
Nyálkás és gusztustalan, mint mindig. -
Hehe.. Majdnem stock Caern. (csak felfüggesztés van), top gun és csata végéig nem lettem spotolva. (vagy nem működött a majrélámpa) 
-
Kubukli #195412 Ja és hasonlítasz a tenyérbe mászó képű faszira a képen.
Jó választás!
-
Kubukli #195411 És megjött a régi barátom. Nem is lacafacáz.
Nagyra értékelem a személyét és azt hogy ő az a főnök aki, arra büszke, hogy a seggét nyalják és megalázhatja a tőle függő beosztottakat.
Egy igazi EMBER! -
lammaer #195410 Jogos, csak egy felületes párhuzamot húztam az itt előforduló "hirtelen felbukkanó megmondójánosok" viselkedési fázisai, és a halálos betegséggel küzdők hasonló "menetrendszerű" fázisai közt. Ezért írtam hogy "kicsit olyan"
itt egy kis infó
Lényeg hogy mindkettőn jól követhető fázisok vannak, ahogy a cikk is írja betegeknél ez kb így alakul:
Elutasítás
Düh
Alkudozás
Depresszió
Belenyugvás
Természetesen embere válogatja, nyílván van akinél ez működik, van akinél kimaradnak, mint minden ami emberekkel kapcsolatos, ez sem 100%os. -
Kubukli #195409 Szerintem nem én kezdtem a személyeskedést. De tényleg profi kommunikátor.
Kommunikál, csak nem mond semmit vagy ha igen, akkor meg nem a kérdésre válaszol.
Lenne politikus hasonlatom, de az már tényleg durva lenne és nagyon nem ide való.
BEFEJEZTEM. (Ma már másodszor.) -
Ytar #195408 Csak így tovább Attila! Mutasd meg milyen egy Szurmay! ..
-
lammaer #195407 "Viszont vagy Te vagy a slepped reggel óta nyomjátok a mínuszokat. Bravo."
Ezt már egyszer ma megmondtam, hogy le kéne szállnod a vádaskodásról. Leszarom a minuszokat (akár halálra nyomkodhatsz engem is) és sleppem sincs. -
Szakesz #195406 Megy ez, mint a karikacsapás. Köszönöm a választ. -
Wlanseraf #195405 Lammaer minősített iparitroll:D a meccs kb. mint egy Liverpool vs megye I-es Budaörs:)
-
Megyek és nézem is!!! Köszke!!! -
Fasza!!! Köszi szépen!!! -
Ostehetseg:
-
raymondcurto #195401 Szerintem frankó,bár én a T43-al jobban elvoltam,de ez sem rossz tank.Alapként talán kicsit gyengusz,de fullosan jó kis gép.Az LB-1-es ágyúja nagyon jó játékszer.És megéri a T44-el játszani,főleg azért ami utána jön. -
bgabor #195400 Rámegy, sőt, szerintem fel se érdemes rakni rá a nagy tornyot. A lammaer féle FAQban írtam tankismertetőt róla, ott elmondtam, hogy miért, ha érdekel. -
Kubukli #195399 Még esetleg Ytar nevű kedvesed (vagy főnököd, már nem emlékszem) hozzad már minuszolgatni mint legutóbb. -
Es amikor azt gondolna az ember hogy nem lepodik meg semmin :) Gerinctelen elolenyek csoportjaba tartozo parazita, termeszetesen artyban ult a draga, en meg a T-50-2-ben kavezgatva egy bokorbol spotoltam a fel ellent a palya kozepen.
Dob egy uzit hogy szep kempelest vegzek, valaszoltam hogy koszi es van kavem is. Par mp mulva kis hijan telibetrafalt (ahhoz balfasz volt hogy kilojon egy allo tankot), kinyirva ket legenysegem meg egy-ket modult.
Vannak ebben a jatekban erosen terapiara szorulo egyenek :) Vagy inkabb lobotomiara. -
Plata #195397 "Elért a 4. fázishoz (kicsit olyan, mint amikor vki megtudja hogy halálos beteg)"
Miből gondolod hogy egy halálos beteg ezt tenné?
Mi van ha valaki megtudja hogy gyógyíthatatlan beteg,de úgy tesz mintha nem is tudná,és éli tovább az életét? -
Attiska #195396 Felmegy az alaptoronyra a nagy löveg. -
Kubukli #195395 Viszont vagy Te vagy a slepped reggel óta nyomjátok a mínuszokat. Bravo. -
Kubukli #195394 Látom te nem puhulsz. Valóban adtál valamiféle választ, de eszméletlen profi módon csúsztatsz és taknyolod el a dolgokat.
Ja és megint nem válaszoltál, arra amit kérdeztem. Mindegy ez nem megy úgy Neked mint a WoT. Senki sem polihisztor. -
Kubukli #195393 Ok te voltál a jó példa, hogy meggyőzzem. Ennyi. Elég jól meg is magyarázták. -
Valaki nem tudja hogy a VK 4502 Ausf A-ra rámegy a nagyobbik ágyú úgy hogy még a kisebb torony van fent? Csak mert már úgy lőnék vele inkább és a torony vastagsága annyira nem fontos nekem, az még ráér... -
stoppos #195391 Az van, hogy itt nagyon sokan nem hisznek az összeesküvés elméletekben a játékkal kapcsolatban. Miért lenne több lengyel low effes kv1s-sel a csatában, ráadásul top tankban? Kb annyira logikus és életszerű, mint a múltkori - ha veszek prémet, a wg csavar egyet az accomon és veszíteni kezdek - konteo. -
Szakesz #195390 Megkérdeztem, hogy miért engem hoztál fel példának, majd lezártam azzal az erről szóló flémet, hogy te majd elmondod. Nekem ennyi szerepem van a történetben. Akár hiszed, akár nem. :)