418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #195509 Hajj, mikor még a WoT is ilyen ígéretes csemete volt, réges rég, a zárt béta idején << könnycseppet elmorzsol a szeme sarkában >> Aztán jöttek a pénzéhes vörös kapitalista disznók, és minden rosszra fordult 
De akkor leszedem, és teszek egy próbát, jól hangzik amit elmondtál. -
Na ezek így hirtelen nem is nagyon jutottak eszembe.De ha vannak még ilyen jó ötleteitek,bátran írjátok meg :)
Egyébként a jelenlegi csomagban van egy olyan,amikor kilősz egy tankot és ez szólal meg:"Tibi mindent visz." Utána meg a Tankcsapda száma :) -
Toweliee #195507 Nem jó. Nagyon jó! Hatalmas szépen kidolgozott térkép, értelmes irányítás (vannak fura hibák de ez még teszt), élvezetes repülőcsaták, jó HUD, változatos feladatok, izgalmas tutorial amiért jutalmat kapsz. Nekem a tech tree átláthatatlan egyenlőre, az se tiszta, hogy a kutatás hogyan működik de ezekre biztos van válasz. 1 órát próbálgattam csak. Van historical battle (német vs orosz), random battle (minden nemzet minden nemzet ellen) és van még egy hamradik is de azt nem próbáltam. Hagyd északára bekapcsolva a géped, holnapra lejön. -
yossarianHUN #195506 De a Macskajaj klasszikusa is jó lehet, miután kilőttek: "Ha ez még egyszer előfordul, megb*szom a narkós k*rva anyátokat!" -
yossarianHUN #195505 Nyócker, macskafogó.
Nem is lehet annál epikusabb, mikor sikeresen bevitt találat után a parancsnok szép olajozott hangon megszólal: "Oh, mi történt magával, Safranek?" -
stoppos #195504 Ford Fairlane? :) -
Toweliee #195503 Igen. Meg, ha megvalósítják azt, hogy földön-vizen-levegőben botok nélkül játékosokkal egyszerre megy a harc egy nagy kiterjedésű térképen az nagy játékélmény lesz. Viszont, én rettenetesen sajnálnám feladni az eddig beleölt időt-pénzt-energiát amit a wotra fordítottam. -
lammaer #195502 Le kell tölteni a tesztklienst, telepíteni egy WOTtól eltérő könyvtárba, aztán várni amíg lejön a 4 giga....
A tesztkliens kin van a játék főoldalán, a tesztszerver hírben.
Minden acc beléphet, kb olyan állapotban kapod ahogy 1 hónappal a tesztszerver indítása előtt volt, de kapsz 10 milka free xpt meg creditet hogy mindent kipróbálhass. -
Valaki tudna mondani olyan magyar illetve magyarul szinkronizált filmeket,amelyekben jó poénok vannak?Az új hangcsomagomat szeretném még bővíteni vele,amit a játékhoz készítettem.Hasonlókmint például Argo,Üvegtigris,Kelly hősei stb. -
Szpecnyaz #195500 Nézegettem én is. Szerintem magasan veri a WG repcsis játékát. Kezdjük ott hogy szebb grafikával is gyönyörűen fut, sokkal hangulatosabb, nagyon jól irányítható. Egyéb részeit még nem véleményezném mert nem játszottam vele annyit, de így elsőre jobbnak tűnik. -
lammaer #195499 Szavazzá inkább... úgyis nézegetem a hozzászólásokat, igy legalább nem trollkodnék :D
És pl megjelenne foxbat historikus hétvégi partija a fejlécben.
Na? -
vonKurz #195498 akkor lama kerdes, hol a teszt szerver ? :)
en idaig csak jatszottam, oda be lehet jelentkezni barmivel ? mert akkor kiproballom az e100-t mielott megveszem :) -
yossarianHUN #195497 Jó az a gamma? Elkezdtem tölteni, csak aztán valahogy elfelejtődött. -
Szpecnyaz #195496 Jobb a talaj ellenállás értéke, de igazából ott a teszt szerver, ki tudod próbálni őket. Két teljesen eltérő karakterisztikájú tankról van szó. -
vonKurz #195495 azt mondtak, hogy klan haboruban batchat/t62, illetve is7/t110e5, utobbival egyet is ertek egyebkent, egyeni pechem, hogy a pancelos azert nemet ugye, legalabbis nem orosz jatekban :) -
Szpecnyaz #195494 Lammaer for president! (most jól megszavaztam a fő accountomnak ezt a tisztséget) -
Kubukli #195493 Sztálin elvtárs kedvesen megsimogatta a gyévuskát.
Pedig tarkóba is lövethette volna...
lexlutor hagyjad, nem fog menni a feldolgozása.
:) -
vonKurz #195492 miert mozgekonyabb, ha 15 loero/tonna, e50m-nek meg 19+loero/tonna, akkor ?
a nehezebb tank tobb minuszt kap talajon ? -
stoppos #195491 Nem jó az a nagy felelősség. Onnantól csak úgy nézed a hozzászólásokat, mint kutya a betolakodót. :) -
stoppos #195490 Miért, lehúzzák? Nekem van mindkettő, de nem érzem az E50M-met gyengébbnek egy centivel sem. -
Szpecnyaz #195489 Klasszikus med feladatokra jobb a T62. Az E50M afféle fél heavy fél med. A többi med ellen ő a leghatékonyabb, viszont a T62 jobban rejtőzködik, mozgékonyabb, tűzerőben se marad el. -
lammaer #195488 Már megint magamnak válaszolok :)
@Kubukli: mindenki tiszta lappal indulna, de amint személyeskedésbe menne át, alkalmaznám a törlés gombot :) -
Ugye? Ha a tankos része is ilyen lesz, akkor a wg talán leszáll a magas lóról... -
virkir #195486 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... (meg a sor es a csajok)
Vazze ez csak most jutott eszedbe :)
Most akkor már mit fogunk csinálni? -
vonKurz #195485 haliho amugy, az elobb lemaradt :)
inkabb arrol meseljetek pls, az e50m-t miert huzzak le a t62-hoz kepest ?
nekem meg csak sima e50 van, t54-t meg szoktam enni vele.
lovok egyet ijesztesnek valahova, aztan nekimegyek, durr 3-400 hp, esetleg meg tobb, patton detto.
e50m ugynezem meg fordulekonyabb is lesz joval, loero/tonnabol vastagon veri a t62-t, agyuja jobb, pontosabb, ha meg csattanas van azt mar mondtam :)
szal miert ? -
Ha van kedved dumálhatunk egy MSZH klántagságról. -
Szpecnyaz #195483 Na, végre megtaláltam a Szpecnyazos account jelszavát. Tudod, sok fake account van, kell a nagy slepp. -
Toweliee #195482 Kipróbáltam a War Thundert. Hát hú b+. -
Kubukli #195481 Na kész, akkor végem. -
lammaer #195480 Tudod hogy ma a meccseim felében egyáltalán nincs arty, a maradékban meg leginkább csak 1 és kettő? T8-T9-T10eket duplázok :D -
Kubukli #195479 Az kimaradt, hogy az Easy8 a faszagányosabb vagy a Jumbo. -

Győzelem!
Csata: Sand River 2013. január 2. 22:31:28
Jármű: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 1 474
Szerzett kredit: 33 977
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
ennyi idiótát nem mostanában fogtam ki, annyit röhögtem ezen a csatán:D -
Kubukli #195477 Akkor most legyél szíves visszaolvasni és nézd meg ki, kinek mit válaszolt és miért tartunk itt. A YTAR nevű a csúcspont, ő csak úgy belebüfizett a sodrásba. -
lammaer #195476 Hehe... te is öreg motoros vagy :) -
atee73 #195475 asszem itt az ideje a tema valtasnak...
feldobok egy par lehetoseget
1. keves az arty...
2. miert is szeretjuk a matchmakinget?
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... (meg a sor es a csajok)
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat?
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris? -
lammaer #195474 Ezen gondolkodtam pár napja, TVelvet már nem foglalkozik a topikkal, kéne egy új házigazda mert tényleg egész gyepedt lett a topik.
Van kedve valakinek aktív adminnak lenni - valami régi motorost megszavaznék.
Vagy - rablóból lesz a legjobb pandúr - felajánlkozom én is, ha úgyis minden account az enyém a topikban. Ki tudja, egy troll kiesne, mert jól kell viselkednem, mert bárki felnyomhat a modiknak ezután.
Na? -
Kubukli #195473 Tejesen igazad van! De nézd már meg a hsz-ed után következőt lsz!
Megint előkerült egy ilyen izé. -
vonKurz #195472 hali, nyaron kezdtem a Wotot, sokat toltam med tankkal, van vagy 500 t34-85 csatam :) szerettem, de nem javitotta a statisztikat, lenyeg a lenyeg, 1 is7-m van, hamarosan veszek egy e100-t, tom az xar :) de erdekel, xp reg megvan ra, marcsak a lovet gyujtom.
vonKurz alatt lehet reszletezni is, foleg este tudok jatszani, bar telen egesz sokat napkozben is.
tele van a hocipom az idiotakkal random meccsen, 40% effes batchatok es tarsaik.
komoly klanba nem vesznek fel, mert gyurjak meg minimum egy t110e5-t, jovan, lesz majd, de most egyenlore 18+eves platoon tarsakat keresek, randomhoz, akik 8-10 szinten minimum 50% gyozelmi atlaggal toljak...
illetve ha van klan akit erdeklek, keressen meg pls...
is7-l 1800 korul sebeztem 160 meccs atlagaban,48-49 win rate kornyeke... -
Tessellia #195471 MY OVERLORD!
-
raymondcurto #195470 Én a helyedben inkább letagadnám a koromat,mert így a viselkedésed még vállalhatatlanabb,tudva hogy nem is vagy gyerek.