418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #195549 A-A. Az a baj, hogy az XVMben ott van az OverTargetMarkers.swf ami kezeli ugye a damaget. Mikro lövök vkit - na ezt szeretném ez eredetire - de ebben van benne a hits is. Ami meg kell. :S -
Wlanseraf #195548 De ha fent van az xvm bekonfigolod pl a damage panelt! de nem az xvm-es parancsikonnal indítod akkor is lesz ám damage paneled:) meg OTM meg minden csak az eff meg ilyen szarságok nem lesznek.. -
stoppos #195547 Najó, de az xvm most már két részből áll, ha jól emlékszem. Ha nem az exe-vel szórakozol, még mindig át lehet szabni a dolgokat. Akkor látnád, hogy mennyit sebeztél, gondolom. Nem vagyok benne biztos, nem szórakoztam még ezzel. -
SovereignXY #195546 ÖÖÖ Lehet hülyén hangzik de unalmas. Az origi OTM kell. Nem sok változás de játszottam teszten és vhogy jobban élveztem úgy. Már sokat láttam és... kell egy kis változatosság. Ennél többet nem tudok bele vinni a játékba :)
XVM-ből is inkább kikonfigoltam az esélyt a színeket win rateket effiket stb. -
stoppos #195545 Mi a baj az xvm-mel? -
SovereignXY #195544 Nem tudtok vmi oylan modot ami mutatja mennyi damage-t osztottam ki? Mint az xvm esetén ott van hogy Hits, hogy ennyi meg ennyi. Csak ez benne van az OTM részben ami nékem nem kell. Az origi félét akarom használni mert az OTMes kicsit már "unalmas" -
Droughert #195543 Vegy letöltöd ezt és egyből mindenre kiterjedő statisztikákat kapsz, grafikonokat készíthetsz stb. -
Elkezdődött ma az iskola vagy miaszösz?
Első három meccsen három topgun, egy ranger, és azóta is tök jól lehet játszani, csak néha akad százfelé szaladó csapat vagy lemmingvonat, bár előbb az IS7-ünk megfordult és rükvercben elment az ellenfél bázisáig ahol az arty seggbelőtte. -
xxxXXXxxx1997 #195541 su-5el én kaptam a legtöbb expt és én osztottam ki a legtöbb sebzést egy T8 as csatában... asszem ma már nem nagyon fogok wotozni :D -
stoppos #195540 Ha a wot dossier-ra feltöltöd a filét, amit kér, tankra lebontva is meg tudod nézni az effet.
Link -
Zero 7th #195539 Köszönöm.
Roppant erősnek számítok. :P
Na mindegy, túl vagyok az M3 Lee-n végre, remélem meglátszik majd a változás... :) -
A múltkorában nekem is eszembe jutott egy-két ilyen:
Amikor valamiért (netalántán) rányomsz egy autoaimot egy ellenfélre:
"A gyomrát sorozd meg, az lelassítja...!"
Amikor lepattan valami:
"A hülye...! Megmondtam, hogy a gyomrodra célozzon!"
Tényleg, lehetne egy szavazást tartani jó pár felsorolt beszólás tervezett helyéről (hogy mikor lehetne hallani). És ami a legtöbbet érte el, bekerül a voicemodba :D -
Malarki #195537 http://wot-news.com/stat/calc/en/ru -
bigmano #195536 Innen szedtem le valahonnan....de most nem találom SRY. -
Zero 7th #195535 Na, hol keresem meg magam, hol találok effeciencyt? Hadd statbuzuljak kicsit én is! -
Malarki #195534 Macskafogó rulez! :D A patkányok minden második mondatát be lehetne rakni a játékba.
Mikor kilőnek: "Én vezettem, azt mond meg én vezettem???" vagy "Mehetünk vissza a balettba ugrálni". hatalmas lenne
-
Attiska #195533 Linket esetleg? -
bigmano #195532 Kipróbáltam a hangcsomagod van hangulata.
De szerintem ne a trágárságra alapozz, bizonyos kor felett már nem menő....
Egyébkémnt szép munka köszönöm. -
stoppos #195531 Hát ha valaki nem akar grindelni, de kell neki a tízes tank, akkor valahogy össze kell vakarnia azt a hat millát. Simán meg fogják venni. -
zsupeti #195530 Jót mosolyogtam a januári gift shopban az egyik akción.
1,5 milla credit 14.95€.
Azért kíváncsi lennék,h mennyien veszik meg. :)
Ugyanis dobok még hozzá 5€ és 5500goldot kapok,ami 2 hónap prém és marad 500 gold bármire.
Na de amíg van lószar addig veréb is lesz. -
bgabor #195529 Pontosítsunk, nem 10 hanem 100 milla XPt-t és kreditet kapsz, 10 milla kredittel nem jutnál messzire a próbálgatásban. :D -
kingofn00b #195528 1-25 -
Arany kell hozzá, ha nincs aranyad, akkor nem tudod. Az átváltási arányra most nem emlékszem. -
Csak arany ellenében lehetséges és olyan drága, hogy nem éri meg, ha nem vagy kőgazdag. -
Fireball00 #195525 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg az ELIT státuszban lévő harckocsik TP pontjait át lehet konvertálni szabad tapasztalattá. Azt hol tudom megtenni, mert sehol se találom? Előre is köszi a segítséget!
Üdv Levi! -
Hehe... Nagyferó jó volt benne. (nálunk lett igazán kult film a szinkron miatt) -
Mert a két tank más játékstílust igényel.
Az E50M szerintem is kevésbé hatékony, de azt is kedvelem.
(és nem azért mert német, bár lehet.... tudat alatt.. vagy felett) -
1. keves az arty... [SOk az erty]
2. miert is szeretjuk a matchmakinget? [szerintem nincs vele baj]
3. 800 eff alatt legyen ingyen az goldammo... [hülyeség]
4. miert nem buffoljak az orosz tankokat? [mert nem túl erősek]
5. miert is volt valojaban szar tank a tigris? [nem volt az] -
Ha meg esz az E100 mehetünk szakaszba. Nekem az egyik kedvencem. -
Ez 4 nyertes csat :) Ilyen kis számoknál fölösleges még százalékokat nézegetni. -
Rainbow15 #195519 Most ez mi?
-
Wlanseraf #195518 A historikál battle is változik hetente vagy valami ilyesmi, usa vs japo meg ilyenek... -
Wlanseraf #195517 Én nem vagyok egyszerű, de mi a faszom volt itt?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Tessellia #195516 én is ma este szereztem meg életem első steel wallját su-85-tel.. pedig aztán olyanok lőttek rám mint churchill III, t-34.. -
na meg lett az Ász is erre a Csöcsre:D
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2013. január 2. 23:57:41
Jármű: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 1 244
Szerzett kredit: 26 513
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Hidegfejű, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
hihetetlen mit élek át itt egyes játékosoktól xD (T1 HT HE lövöldözött) -
Toweliee #195514 Ha szereted a repülős játékokat akkor egy próbát megér. Látvány és élvezhetőségi faktor nagyon rendben van. -
stoppos #195513 Ó, a muskatnuss :D -
stoppos #195512 Vagy, amikor kilövöd, ezt. -
yossarianHUN #195511 Esetleg, mikor HE-vel lövöd ki a legénység tagjait egy tankból, akkor jöhetne a "Mi öten vagyunk, te meg egyen köcsög!" -
lammaer #195510 Nekem vannak aranyköpéseim és gyakran használt fordulataim:
- Csak semmi pánik ("köcsög görögök!" "vegyél egy szótárt és nézd meg mi az a definiálás", "ha beszélgetünk és büzi leszek: meghal")
- Csapd le csacsi ("b*zd meg a láncodat Géza!", "Az a te bajod hogy túl sokat voltál vidéken, azt nem fejlődött ki az agyad", "Há hogy legyek így jó szomszéd")
- A Tanú ("Má megint tarhonya", "Egyszer majd kérni fogunk valami", "nem nyitok vitát")
- Legényanya ("Tultótúk!")
- Musskartnuss, Muskartnuss Herr Müller + Aufwiedersehen Herr Müller :)