418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #195589 Hát ha valami lassúval odaérsz, akkor simán elképzelhető, hogy érdemesebb neked foglalni, mert egy deka sebzést nem fogsz bevinni, mire átérnél megint a pályán. De szinte minden mással plusz egy sebzéssel többet kaszálsz... -
Malarki #195588 Ezt azért nem hinném. Ez aztán tényleg az egyik legalapabb dolog a Wot-ban. Lehet hogy nekem vannak túl nagy elvárásaim a játékosokkal szemben, de az, hogy egy játék legalapabb, legkézenfekvőbb dolgaival tisztában legyek, pláne úgy hogy nem 10 csatát játszottam már vele, elvárható bárkitől. Ehez nem kell se fórom, se más. A következő mi lesz, hogy űrméret alapján választ ágyút, mert a nagyobb jobb is?(Ismerek ilyet). És a kérdésből következtetve gondolom fel se tűnt neki a pen meg az alfa közti különbség. Öröm belegondolni, hogy top tankként HE-vel pufogtatva boldogítja a többieket. -
lexlutor #195587 ..azert azt valjuk be, h ahhoz sem wotwiki, se forumozas nem kell, h ket agyu parametereit egy jobbeger/tulajdonsagokkal ossze tudjon hasonlitani barki. az szimplan alapveto matematika h az ugyanabba sorban szereplo ertekek kozul megis melyik a nagyobb.. -
Annak aki foglal megéri. Nem lesz több XP-je ha engedi hogy mások lőjék ki az utolsó tankokat. Ez egy tévhit. Csak annak jó aki nem tud/akar foglalni és még sebzést tud bevinni.
Én sosem jövök ki a Cap körből mikor kérik. Csaták 90%-ban enyém a legmagasabb dmg. Küzdjön meg mindenki érte.... -
kHares #195585 Azt a mocskos mindenit már. Miért foglalnak minden csatában az emberek ha döntő fölényben vagyunk? Persze nem lehet neki elmagyarázni hogy több az xp ha mindenkit kiírtunk mert "a töltőképernyőn azt olvasta hogy nem"
A wiki szerinti csata után "Team performance factor: Coefficient based on the total damage inflicted to the enemy team by your team" jár xp, lehet tapasztalni is ha csak a fele csapatot írtjuk ki. Erre ez a kiba..... wg az ellenkezőjét írja. -
Oddball29 #195584 Na, klozett-artisok, lehet művelődni. -
stoppos #195583 Ahogy Tess is írta, azt az ágyút vedd le a tankról. Használhatatlan szar. Vagy a QF 40 mm Mk. VI-ot kell felrakni rá, vagy lehet trollkodni a pompommal gódammóval. :) -
Szerintem teljesen átlagos játékos.
Akik nem járnak fórumra, nem mélyednek el a Wiki.woT-ban, azoknak az alapokról sincs fogalmuk. Ez a játékosok 80-90% lehet.
Szerintem ez nem gond. Így is lehet játszani.
Szerintem bárki kérdezhessen, ezért (is) van a fórum. -
Malarki #195581 Azért az is megér egy misét, hogy T7-nél tartasz és azt se tudod mi a különbség a HE és az AP között.
-
kingofn00b #195580 Hogy lehet úgy eljutni Tier VIII-ig, hogy nem tudod, milyen ágyú van a tankodon?
-
Oddball29 #195579 Én a stock ágyút használtam végig a Covenanteren. -
Mentol #195578 Köszi a tippet! -
Attiska #195577 A Covenanter-ről nem tudok nyilatkozni, nincs ilyenem. -
Tessellia #195576 Ja és mindkettő tankot AP-vel használd. -
Tessellia #195575 Tier 8as tankoknál ez van, viszik a lóvét, Tier 9 mégdurvább. Sokat kell sebezni ez a titok nyitja, ezzel tudod a költségeidet végül is fedezni hisz sebzéssel jön a lóvé is. Covenanteren meg akkor a howitzer van fent amit szerintem inkább hanyagolj. Tedd rá inkább a QF 40 mm Mk. VI löveget vagy a QF 2-pdr Mk. X löveget. -
Mentol #195574 Pl.van egy Covenanter nevű angol tankom, foggalmam sincs milyen ágyú van rajta (úgy lő, mint egy arty - várok mindig elég jelentős időt, mire lehullik a lövedék), és alig sebez.
Meg végre van egy IS3 tankom is, de amennyire vártam már, hogy meglegyen (tetszik a külseje), annyira nem jó vele játszani, mert csak viszi a lóvét. -
Attiska #195573 A rövid csövű, ámde nagyobb kaliberű lövegekbe 90-10 százalékban HE-AP (pl. német rövid 105-ös). Megnézed a löveg adatait, és ahol azt látod, hogy minimáls eltérés van a két fajta lőszer páncélátütése között, de a HE sebzése jóval nagyobb, értelemszerűen HE. A HE tulajdonsága még, hogy nem nagyon pattog (persze kivételes esetek azért akadnak, én is pattantam már a GwTiger nagy lövegével kilőtt HE-vel valamiről, lestem is, hogy mi van), így mindenképp viszel be sebzést. Ha rossz helyen találod el, leugrik pár 10 HP, de ha vékonyabb páncélzaton lövöd, amit átüt a HE, akkkor akár mehet az egész hk is. -
Tessellia #195572 Igen, tudjuk, de nem mindegy, hogy a Pz3 50mm-eséről van szó vagy a KV-2 152mm-es ágyújáról. Ugyanis előbbinél felesleges a HE utóbbinál meg feleslegesnek mondható az AP. -
stoppos #195571 van egy-két ágyú a játékban, amibe HE-t érdemes rakni, de a legtöbbe az AP kell. HE-ra max akkor érdemes átváltani, ha 5 HP-ja van a csókának és az istennek nem bírod átütni AP-val. Amúgy a spec HE ágyúkon kívül AP...
Spec HE ágyúk
10.5 német. Hetzeren, esetleg PZ4-en trollkodni jó.
122-es orosz. KV1
152-es orosz KV2
Lehet, hogy van még egy pár, de most ennyi jut eszembe.
-
kingofn00b #195570 egyébként lehet prémium lőszert venni most már kreditért is. -
Mentol #195569 Nem, én a lőszerfajtákra gondolok. -
Attól függ milyen tank, milyen ágyú. -
Mentol #195567 Óh, kösz a tippet! Pedig egyszer régen már elolvastam.
Enyhén összezavart az angol szavak állandó használata. Most akkor a HE jobb, mint az AP? És melyik is a drágábbik fajta?
Igazából a tapasztalatokra volnék kíváncsi (mert én elég keveset játszok). -
Attiska #195566 Az egész bannert át kellene szerkeszteni, pl. az aktuális MM táblát kellene beleszórni, ,eg speciel nekem szúrja a szemem ez a "A TOPICBAN, BAN lista működik, tehát ha valaki nagyon elfajzódik, banolva lesz." szöveg, nyelvtanilag helytelen. -
virkir #195565 Fent a bannerban az a szép nagy zőőőd fakk nem mond semmit?
Lőszerfajták -
Mentol #195564 Hello,BÚÉK!
A töltényekről szeretnék kérdezni: ugyebár, van 3 fajta, amiből a középsőt csak aranyérért lehet venni (olyanom még nem volt). A másik kettő között a drágábbik jobb is, vagy csak a választék kedvéért lehet kétfélét venni? -
stoppos #195563 Reggel kávé mellé megnyitom mindig a planetwotot. Ilyenkor három eset szokott előfordulni.
1. Ó, vazze, mi a frászt csináltam én tegnap?
2. Na ez fasza. Jaaaa, be kellett állnom foglalni kétszer. Mégse fasza.
3. Mi??? Játszottam tegnap??? -
lammaer #195562 Ugye ugye, először ítélkezünk, aztán csak beállunk a sorba :)
Welcome to da klub!
Sztem amúgy tök normális hogy egy pvp only játékban nézegeti az ember a statot.. BF2-ben is ment a k/d bámulás :) -
virkir #195561 Van abba már minden csak sört nem tud csapolni. A fenébe... -
SovereignXY #195560 Ha tudom hogy iylen is van benne akkor megkeresem magam :P -
virkir #195559 Na akkor legközelebb úgy tedd fel a kérdést, hogy ott mit kell kikapcsolni/bekapcsolni, mindjárt egyszerűbb a válasz :D -
SovereignXY #195558 Más. Csak én érzem úgy hogy tezst szerveren jobb csatákat lehet menni mint az élesen?
Nem mintha hülyébbek lennének az emberek.
Vagy lehet csak mivel tezst én szarok rá az ellen is szarik rá és kötöttségek nélkül jéátszik a 2 fél ezért jobbak, élvezetesebbek a csaták? -
SovereignXY #195557 Annyira nem nézegettem hogy ezt is megtaláljam benne, hogy use az alapot :) -
SovereignXY #195556 Azt tudom, hazsnáltam. A színek összeállítása meg most a kikapcsolásához.
Azért akarom hazsnálni :) -
virkir #195555 Nem értem miért nem képesek a zemberek abba kurwa könyvjelzőbe elmenteni az oldalakat.
Kb százszor volt már linkelve az XVM editor ahol úgy állítasz be magadnak mindent ahogy szeretnéd csak egy kis időt kell rá szánni.
A beépített OTM meg tényleg sokkal jobb amikor összeadja az együttes találatokat, legalább megnyugszol, hogy milyen faszán beadja a max sebzéseket a játék xD -
res_mods/0.8.2/gui/flash/XVM.xvmconf -
SovereignXY #195553 Ó! hol hol hol hol melyikben? file.
KÖSZ amúgy. -
Az XVM-et lehet úgy konfigurálni, hogy a WG féle OTM-et használja, a "useStandardMarkers": false, sort kell átírni. (true-ra természetesen, vesszővel a végén) -
Wlanseraf #195551 Jahh:) -
SovereignXY #195550 azzal nicns gond az már ki van lüve. Nem kell az OTM de kell a hits. De a 2 ugyan abbana file-ban van.