418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Huh, de jó hogy még nem vagyok fenn, így nem kellett személyeskedésnek vennem :)
  • Wlanseraf
    Kicsit sok most a agyhalott faszfej a szerveren.......
  • fsb1000
    Nekem csak egyszer sikerült ilyesmi. A japán pálya szélén be akartam valakit lökni a mélybe (az tényleg jó mély, lenn a tenger), sikerült is, de nem tudtam már megállni és utána zuhantam.
  • Greenyke
    Egyszer volt velem olyan, hogy egy egyedül maradtam Murovankan H9 körül. Egy IS7 szemből támadott egy másik IS7 beállt mögém. Az egyik nem tudott kilőni szemből a másikat beletoltam a vízbe. Az volt az egyik ritka pillanat amikor szerettem ezt a tankot :P
  • hawken
    Irónia volt.
  • Greenyke
    Én még akkor szoktam agyfaszt kapni amikor 800-at vagy 900-at sebzek. Vagy miss vagy ghost shell. Aztán várhatok 1 percet és újrapróbálkozom :P Nem szeretem azt a tankot. Túl lassú, túl nagy és túl random. :(
  • fsb1000
    Kétségtelen, hogy akkor a jön a legcsúnyább halál amikor egyedül marad a JagdPz E-100. Kéne mellé egy med meg egy kemény HT. (E100 + E50M)
    Eredményes támadó ék lenne. Egyébként 90%-ban támadok és megyek elől vele. Azóta javult a statja, hogy nem kempekedek ezel a tankkal, vagyis nem hagyományos TD játékot nyomok, hanem mintha HT lenne.
  • hawken
    Meg még azt is elmondhatná valaki hogy a black prince-t mi a farokért nem tudja face to face kilőni az M6 ?
    Ma már vagy ötödször fordul elő hogy kb 4 lepattanó, meg egy nulla damage.
    Okés hogy prémtank, de azért az M6 alap ágyúja is kétszer vastagabbat üt át alapból mint a BP páncélja.

• fsb1000
    Nem a pontosságukkal van a gond, az kb. közelíti a valóságot.
    Ha még egyszer átfutod amit írtam értelmező olvasással, akkor talán megérted, hogy főleg az istennézettel van a gondom.
    Igen, ívesen lőnek az artyk a relatíve alacsony torkolati sebesség miatt, de a hegyen át lövés nem ezért irreális, hanem mert nem látja a célt. A hegyen nem lehet átlátni....
    Nem tudja becélozni. Lehetetlenség, hacsak nincs valami folyamatos lézeres/egyebes célpozició meghatározás (felderítő által) és teljesen automata tűzvezetés az önjárólövegen.
  • Greenyke
    Nekem 200 csata után van vele 1500 átlagom. És úgy érzem magam amikor játszom vele, mintha seggbelőttek volna sörétessel. Szerintem ez a tank randomban halál. Annyira rá van szorulva a többiekre, mint talán egyik más tank sem.
  • hawken
    Nem értem ez miért gond? :D
    Ha (ahogy tegnapelőtt megkaptam) az nem bug hanem feature, hogy a másik tank átdugja rajtad a lövegcsövet, ami túllóg a tankon két métert, de ki tud vele lőni, akkor miért pont az a baj hogy az artyk olyan pontosak mintha lézeres célmegjelölés lenne?
  • fsb1000
    A JagPzE100 egy kihívás.
    50 csata után után 1400 volt az átlag sebzésem és 42% a winratiom.
    Nagyon büszke vagyok, hogy 400 csata után már elértem a 48%-ot és a 2200 átlag dmg-t.
    -----
    Egyébként jó vele menni... már csak minden 4-dik csatában fordul elő, hogy sebzésem sincs, és minden lepattan, vagy hogy a fedezékig nem jutok el és szétlőnek. Ezekért kárpótol mikor 1300-as sebzéseket viszek be, vagy sorra robbanak fel a célpontjaim.

A célom a 2500 dmg és az 50% winrátió.
    Jelentősen rontja a globál statom, de hát mégis csak erre vártunk hónapokon át... a német csodatank.
  • besti
    Akkor így kell húzni low tier tankot, amihez nincs kedve az embernek (ti. magas besorolású scout tankkal platoon:)
    Ha lő még 1-et lehet megkapja a tank ászt? :D
  • fsb1000
    Jól gondolod, magas tierekben ritkábban lehet foglalni.
    Legalábbis szerintem.
    Megyek alacsony tierben is, de ott inkább a killeket szaporítom.
  • marchizor
    67 damagera kapta :D tényleg érdekes
  • lexlutor
    van akinek semmi nem jo :))
  • besti
    WOW!
    És az a Csörcsi mire kaphatott 604 XP-t abban a csatában ? Se nem scout, se nem sebez nagyot. Vagy elég ha már egy T10 közelébe ér és kapja az XP-t?
  • patchaou
    Lehet hogy csak az embereket húzzák fel 100%-ra hogy tudjanak cw-re menni.
  • yossarianHUN
    Amiből csak az egyiken van torony.
  • Greenyke
    És aki a legtöbbet licitál az kapja meg a 2 létező maus valamelyikét :P
  • Greenyke
    Én már ráuntam... Visszatértem a jó öreg JT-hez.
  • marchizor
    mondjuk legalább kaptam egy kis spot damaget miattuk :D
  • stoppos
    Hát ennyire nem akarom szimulátorrá tenni. Pontosan annyit szeretnék, amit ott leírtam.
  • TomDantes
    Két napja nem tudok duplázni...két napja. Két napja a két tier x-es tankot nem lehet leduplázni. Ha egy vak kutya ülne a helyemen, akkor is sikerüline kellet volna már.
  • marchizor
    mikor unnak már rá az emberek erre a szánalmas tankra? a csaták 90%-ban hasznavehetetlen. igen, a JPZE100-ra gondolok, meg is érdemelték ezt a fos mapot

• Me Ga
    Szóval ismer valaki olyan damage panelt, ami kiírja a nekem sebzést bevivő ellenfél nevét/tankját?
  • Dani271
    Valósághű találatkezelés, szimuláció is ráférne a játékra, ha már itt tartunk, egyetlen (akár az első) találat a következő hatásokkal kellene járnia:
    - akár azonnal "meghalsz", és mondjuk prémiumlőszer esetén malinovka túlsó oldaláig röpül a tanktorony (lásd: depleted uranium shell). Így az e-100 is egy lövés lenne, meg a medium tank is, meg a suhan-bongó t50-2 is.
    - minden tiszt meghalhatna, simán...véglegesen, csatánként vehetnéd fel újra az egészt bagázst
    -további bővítés: vehetnéd újra a tankot is...
  • Pales27
    Bejön egy hetzer meg egy pz38na platoonba. A hetzer rögtön az elején kilövi a pz-t. Erre én kilövöm a hetzert. Mire elkezd írogatni, hogy ő csak viccelt a barátjával. Visszaírtam, hogy meg csak vicceltem veled :)
  • kHares
    Bár annyi csatám nincs mégis jóval többször alakult ki így foglalás vagy kergetőzés az ellen után. Betudom annak hogy más tier-ben mozgunk, én t8 fölött nem nagyon megyek. Szeretem a maxot kihozni a csatáimból, időm véges akár xp-re akár pénzre grindelek.
    Csupán arra akartam rámutatni hogy feltűnően sokszor cappelnek biztosan nyert csatában még akkor is ha oda tudna menni az ellenhez és belelőni. Ha egyedül sikerülne valakinek foglalni az max 100 xp, csak többet ér egy normális sebzés
  • Toweliee
    Oké rendben, ez segítség volt mert nem nagyon szoktam foglalkozni az üzenetablakkal de most fontos kalkulálnom.
  • patchaou
    Az utolsó napon tuti, de gondolom előre szeretnéd tudni. Akkor amikor aktiváltad.
  • stoppos
    A T-62-vel majdnem 3000-et. Viszont ez egy elméleti szám.

Egyébként nekem még mindig az a véleményem, hogy az arty túl nagyot sebez és túl random. Sebezzen kisebbet, legyen pontosabb és rögtön több skill kell hozzá, és kevesebb mák.
  • TomDantes
    Hagyjuk szerintem. Csak egy szokásos nagyeszű arty-sta
  • Toweliee
    Azt meg lehet valahol nézni, hogy órára pontosan mikor fog lejárni a prémium előfizetés?
  • Greenyke
    Biztos nem 6-os 7-es artytól kapott azért olyat.(max s-51) Én is láttam E-100-ast 1shotolódni, de ugyanúgy elfogadom ezt a játék mechanizmusának mint ahogy az ammo rack robban. Az teljesen normális, de az már nem, hogyha egy arty eltalálja a motorteredet és robbansz. Meddel mennyi sebzést osztasz ki 40-50mp alatt?
  • Konci
    Csak az elmúlt 2 nap: su122-54: kb 40-el menet közben..előző nap t62 full speed...Természetesen 1 darab lövést bírtak...
  • stoppos
    Párszor megesett velem is. Sajnos mindig ki is lőtt a csákó. Ha csak sebződök, tuti visszamegyek...
  • Greenyke
    Igen, szoktam artyzni. De ez nem jelenti azt, hogy nem álltam a f*sz másik oldalán is eleget :) Ismerem mindkét oldalt.
  • stoppos
    Hát nemegyszer volt olyan, hogy a kilences-tízes med egy találat után befejezte a pályafutását az adott csatában. Az meg nem 500 hp.
  • Faboo
    Egyetértek.