World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
jah és ha mondjuk így lenne akkor mi bajod van vele?

Amúgy is kicsit használnád az eszed rájönnél katonaságra nem lenne szükség egy igazán civilizált világban amire szükség van az az alkotmány meg az emberi jogok és rendõrség.

Háborúban is legtöbb emberre csak rákényszerítették mert nem volt választásod dezertálsz meghalsz oroszoknál még a családod is.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Attól még katona, csak magasabb rangban, amit pedig nyilván nem az ebayen vett meg.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

noname23
Szerencsére már nem a középkorban élünk bazz de ahogy látom te még igen sok szerencsét hozzá xD
Értékrendek meg változnak jobb ha hozzászoksz.

zeek
or, you are renegade :)

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

Igazad van! De ezzel nem lekicsinyelni akartam.

„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”

ne pörgesd magad, majd megszokod, hogy itt a következõként leszel beskatulyázva:

szóváteszed, hogy a készítõk között sok a komcsi: náci vagy
megjegyzed, hogy elhanyagolják a német oldalt: náci vagy
nemérted, hogy ha az SS/Hitler maga az ördög, akkor NKVD/Sztálin miért nem az: náci vagy
dícséred a szovjet vasakat: obijektív vagy
dícséred a szovjeteket: demokrata vagy
megvádolod részrehajlással azokat akik a fenti két pont mellet teszik le a voksukat: náci vagy

:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zeek
Dobó nem egy katona volt! Õ egy Vezér volt!

Ajjaj, a katona hõsiessége.

Filozofálás helyett inkább kötelezõ olvasmány a Remarque féle "Nyugaton a helyzet változatlan", abban hibátlanul benne van, mit rejlik az úgymond hõsiesség mögött, anélkül lekicsinyelné a helytállást. Azok voltak a legkevésbé büszkék arra, hogy milyen jó katonák, akik ezt tényleg meg és túlélték.

Persze a nácik betiltották.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

1.Berlinbe az oroszok vonultak be:). 2. ha így gondolod, hogy egy katona nem lehet hõs, akkor ne tiszteld pl Dobó Istvánt, mert sok ezer törököt megölve megvédte Eger várát. Vagy szerinted Dobó nem volt hõs? Azért elég abszurd dolgot próbálsz bebizonyítani. Mellékesen fikázva az értékrendemet.

Mivel ma estére is elõjöttek Mordor sötét retardált seregei, gondoltam kipróbálok egy Magyar századot. Közepes század, KV2.
Majdnem 10 percig tököltek a vasak válogatásával aztán ENSK II. pályarészen 2 perc alatt kaptunk ki mert a hõs városi harcosok mellett egyszerûen elment az ellenfél 4 heavy és 1-2 med tankja. Sajnos a KV-2 torony nem pörgött úgy ahogy körbedongtak....
Egyébként mi ez a Grille fetisizmus közepes században. Mindíg jön 2-3 teljesen fogalmatlan, hasznuk zéró, próbálják az AMX-12-ket menetbõl lõni heavyt nem sebeznek. Szóval minek?

zeek
A filmek nem számítanak! És a könyvek is hazudhatnak!

Nem vettem magamra, és nem érzem így, De mivel voltál szíves nekem címezve írni a hozzászólást, egyértelmû volt számomra, hogy nekem szánod. Asszem jogosan éreztem sértve magam.

Szerintem a medál kicserélésénél sokkalta szánalmasabb a németeknek ez a szerecsenmosdató, múlttagadó tevékenysége. Ha már csináltak valamit, akkor igen is hogy vállalják fel, legyen az pozitív vagy negatív dolog.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

noname23
Persze látom jók az értékrendjeid gyilkolással életeket menteni xD

Meg jött az ellenség és meg kellett védeni mert kiírtja a várost végül is bejöttek ezek a csúnya amcsik Berlinbe és megöltek mindenkit.

ezek szerint, bárki aki fegyvert fog harcban az a te értékrended szerint nem lehet hõs?

szólni kéne a történészeknek/tanároknak, hogy dobják ki, vagy legalább is írják át a világirodalom jelentõs részét a filmekkel egyetemben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

zeek
Vazze! Rá kell jönnöm! Ez a játék is megunható! Kinek-mikor de megunható! Õszinte tiszteletem azoknak kik ezt sok csata után bevallják!

Tévedésben vagy. Egyrészt az jelent valamit, hogy magadra vetted a habzó szobanáci jelzõt, - ergo te is így érzed - másrészt nem szarok le mindent, csak azt, ami a játékkal kapcsolatban lényegtelen.

Ez pont irreleváns, és inkább már OFF topic kategóriába esik. Persze nyilván én vagyok kevesebb attól, mert nem csüngök ezen a témán hónapok óta. Ezzel a lesújtó ténnyel megpróbálok együtt élni. :)

A hõs fogalma azért nem ilyen egyszerû szerintem. Nyilván mindenki mást tekint hõsnek.

Példa: Egy SS-század véd egy német várost az ellenségtõl, míg azt kitelepítik. Egy katona feláldozza magát társaiért. Stb, stb. Az alapján amit mondasz, a "hõs katona" fogalom eleve értelmetlen, legyen az bármilyen nemzetiségû is.

noname23

noname23
"SS-tiszt is lehetett hõs"

Figyelj nem tudom milyen értékrendekkel küzdesz vagy min nevelkedtél de szerintem egy hõs nem embereket öl hanem megment xD Szóval igen hõs a tüzoltó például meg a mentõs.

Szakesz. Én véleményt nyilvánítottam anélkül, hogy bárkit is sértegettem volna. Azért a habzószájú szobanácival átléptél egy határt. Csak azért, mert sért engem, hogy nem becsülik egy olyan ember emlékét aki megérdemelné, legyen az orosz vagy német, nem vagyok szobanáci. Viszont örülök a hozzászólásodnak. Legalább mutatja, hogy 20000 játék még nem tesz okosabbá senkit. Attól, hogy te leszarsz mindent csak jó legyen az mm meg az álcázás, nekem még lehetnek elveim, amik gerincet adnak a mindennapi életben, de a játékban is. Most sok szép jelzõ eszembe jutott, de tartom magam annyira úriembernek, hogy ezeket nem írom le.

Nekem még van az ARL-bõl van egy kevés ,meg az M4-et kell túlélnem ,és jöhet a revolver meg a sebesség.
tier4ig nem szabad velük foglalkozni, csakis free xpvel
Na nekem itt ért véget a francia tankok fejlesztését. AMX 40-nél betelt a pohár. Semmirekellõ szardarab az összes. Ennyi szart és idegeskedést nem ér az autoloader. Lassúak, saját tierjét se tudja sebezni, és rendre két tierrel nagyobb tankok jönnek akiket tisztán hátulról sem lehet sebzeni velük. És persze mindig én kapom a nyomorult csapatot. Mire elkúsztam a hídig azon a dombos pályán 9-0ra ment az ellen, mert az összes gyors tank kiment a három TD elé.
Ez már csak nézõpont kérdése.

új magyar szinkront ajánlom mindenki figyelmébe, aki még nem látta, egész szórakoztató
nem az ostobaszobanácikkal és az ostobaszalonkomcsikkal van a gond, abból itt is van elég, ahogy néztem közel azonos mennyiségbe, a különbség kb annyi, hogy a szalonkomcsik tagadják, hogy azok.

A probléma az okos szalonnácikkal/komcsikkal van akik ügyesen tudják manipulálni az embereket

Értsd jól.
Igazából nincs közöm hozzá. Nem vagyok sem német, sem orosz, nem kell megvédenem senkit és semmit. Mindkettõ megszállt minket, ilyen alapon egyformán utálhatom mind a kettõt, ez is egyfajta pártatlanság.

Ha valakit annyira zavar, írja át a game fájlokban és élvezkedjen.

Tõlem nevezhetik élenjáró munkás medálnak is.

Azért ez szép: http://www.youtube.com/watch?v=UAeDLKNPvGs

nem tudsz olyan tankparancsnokot mondani aki többet lõtt ki nála azidáig a háborúban
Pontosan! Ezért iszonyat nagy film a "Das Boot", mekkora már amikor angol dalokat énekelnek a tengeralattjáróban+kifigurázzák a "Hitler imádó" bajtársukat.
Ilyet melyik filmben láttál? Mert sok háborús filmet megnéztem már, de egyikben sem láttam olyat, hogy németek vérben forgó szemmel csak ölnek és ölnek.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Felõlem hello kitty medálnak is nevezhetik, ha bizonyítja, hogy igenis kiszedtem minimum 7 ellenséges harckocsit egy csata alatt. Nem érdekel. :)

Pont annak nem kellene problémát jelentenie, hogy milyen nevet adnak egy plecsninek. Õszintén szólva ezen az egy speciálison kívül egyet sem tudnék mondani így kapásból több, mint 20.000 lejátszott csata után a bétát beleszámítva, aminek megtudnám mondani az elnevezését a 'Battle hero' kitüntetéseken kívül.

Lassan már az tûnik a legkézenfekvõbb megoldásnak, hogy ezek ott a WG-nél nem is annyira szerencsétlenek, mint az elsõnek gondolnánk. Odalökik SerB-et, az elereszt egy provokatív jellegû mondatot, és mi történik? Habzó szájjal nekiesnek a játékosok megfeledkezve a láthatósági rendszer problémáiról, a MM csodáiról stb. Gyakorlatilag minden ettõl érdemlegesebb dologról a játékkal kapcsolatban. Az lebeg a szeme elõtt a sok ostoba habzó szájú szobanácinak, hogy a gonosz és csúnya SerB mit mondott a hõn szeretett Wittmann-re. Elképesztõ.

pedig olyankor dõl el igazán, hogy az ember valóban pártatlan. :-)

Semmit nem kell megfordítani. Szerintem teljesen hihetõ az eredeti, hogy a WG egy retail verziót akart a német piacon kiadni a WoT-ból, és valami szakhatóság nyilván politikai okokból akadékoskodott.

Ugyanez a sóhivatal 2003-ban képesek voltak levetetni a C@C Generals-t a polcokról, mert úgymond a konfliktusok erõszakos megoldását népszerûsíti.

fordítsuk meg:

egy fiktív cég több médiása fennen hangoztatja a cég oldalán ország világ elõtt, hogy a minden náci szent volt és az összes szovjet katona gyerekgyilkos/lánymolesztáló/keckeszeretgetõ volt, amire semmilyen amegrovásban nem részesülnek.
Hogyan jellemeznéd a céget?
Akkor is azt mondanád, hogy bennem fel sem merül, hogy ezek nácik, vagy, hopgy nem tisztelik a szovjet katonákat?

Passz

Admin Edit
As you are probably aware by now "Wittmann’s Medal" is being renamed to "Boelter’s Medal". This decision was made after WG received pressure from German Authorities.

There has been some inflamed discussion on this subject after a WG employee publicly stated his personal opinion on certain WWII events, he has already apologized for the mishap. That opinion does not reflect WG views or had anything to do with the renaming decision.

This is pretty much all there on this subject and i hope it helps dispelling some rumors that are already flying around.

Feel free to discuss the subject below, i understand the topic is sensitive but please keep it civil and forum rule abiding.
/Tanitha

popey8
Igen, de sokáig õ is propaganda "bálvány" volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Épp az elõzõ hozzászólásomban fejtettem ki, hogy nem a WG-rõl van szó, hanem arról, aki felkérte a WG-t, hogy vegye ki a Wittmann-medált. Igazából már röhejes ez az idióta boszorkányüldözés, hogy még egy számítógépes játékból is kiveszik egy katona nevét, csak azért hogy nehogy már azt juttassa valaki eszébe, hogy bazz, egy SS-tiszt is lehetett hõs. Hihetetlen, hogy 60 éve halott ember emlékétõl rettegnek. Nem kötekedni akarok, csak egyszerûen épp ésszel nem tudom felfogni.

jaaa, ez az amire Lammaer csapkodta a térdét, mint "hiteles" forrás?

Rommel az más kávézó. Õ nem volt tagja az NSDAP-nek, szembefordult a rendszerrel, az életével is fizetett érte.

Ez az egyenlet.

Náci Németország anno: Wittman propaganda-eszköz

WG anno: a Wittman-medál szintén propagandaeszköz, nézd a kemény csávót, mennyi Wittmanje van.

Boelter nem volt az, vagy nem olyan látványosan. Szerintem az eset korántsem jelenti azt, hogy a Wg testületileg nem tiszteli a német katonát.

Én azt nem szeretem mikor minden német katonát egy kalap alá vesznek.
A filmekben is a szegény amerikai katonák ( akik kiírtották az indián õslakosokat, akik rabszolgákat tartottak,akik egymást is lemészárolták, akik tömegpusztító fegyvert vetettek be, akik ma is több országban ölik a népet) megtörve ,hazavágyva, undorodva a háborútól harcolnak, ezek a "mocskos" németek meg fogvicsorítva vérben forgó szemmekkel érzelmek nélkül csak ölnek és ölnek. És ha megkegyelmezel egynek az is késõbb szíven szúr.
Kíváncsi lennék hány német katona harcolt csak azért mert félt a tarkón lövéstõl parancsmegtagadásért. Hányan dobták volna el legszívesebben a fegyvert mondván hogy -elmentek ti a k...a any.....ba.
Azt az agyrémet 1 ember találta ki, és hát voltak hasonló gondolkodású követõi.
Ilyen alapon lehetne utálni pár országot akik letarolták európát.
popey8
Sztem a német államnak csak azért nem kell, mert mindenáron el akarják kerülni, hogy vki is összeköthesse õket a III. birodalomhoz tartozó bármilyen dologgal. Hiába volt Wittmann az egyik legnagyobb tankász, soha nem fogják beismerni, elfogadni. Am sztem ez marhaság, de mindegy. A német polgárok közt viszont sokan vannak, akik tisztelik Rommelt, Wittmannt stb., tehát az igazi hõsöket, akik nem voltak nácik és nem csináltak "csúnya" dolgokat. Én voltam mindkettõnek a sírjánál és szépen rendben vannak. Gondozzák, mindig friss virágot, gyertyát raknak rájuk. Tehát itt az államról van szó, nem a német emberekrõl.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Félre értettél. Nem azt mondtam, hogy SerB vagy bármelyik WG-s miatt vették ki. A németek mára már odaáig jutottak, hogy hatalmas bûntudatukban (LOL) a vízzel együtt öntik ki a kádból a gyereket (értsd háborús bûnösökkel együtt a hõsöket is süllyesztõbe küldik). És most nehogy eszetekbe jusson, hogy MatyasHun vagyok álnéven :D. Én így gondolom. Mindenkinek lehet véleménye.

Nem õ volt a legnagyobb...leghíresebb. Így pontosabb.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Engem ugyan nem, Waffen SS-el semmi bajom, Ersatzgruppe az más...

A kutya ott van elásva, hogy Wittmannek, mint katonának hiába nincs folt a múltján, mégis a náci propagandagépezet egyik kedvenc szendvicsembere volt. Ezért nem akarták a szövetségi kormány sem egy teljesítményt díjazó medál névadójaként látni.

Storm meg szimpán nem tudta, mikor kellett befogni, közönségkapcsolat alapfokon.

Ennyi a történet. Hogy ki mit lát bele, igazából a legszemélyesebb magánügye.