418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    Én azért a helyedben félretennék egy nagy kaliberű töltésgyorsítót rá, meg úgy 60k free xp-t a nagy lövegre hogy ne kelljen sokat dupláznod hozzá, valamint egyedül nem mennék vele, legyen legalább még egy T10-es haverod a környéken, hogy tudjál kinek sírni mikor lepattansz egy KT-ről vele.
  • Attiska
    Új online statisztika, mehetne a faq-ba nemrég linklet pályás adatokkal is.
  • stoppos
    Kiegyensúlyozott médium tank? Hát hova halad ez a világ? :)
  • bigmano
    Az arty-kért indultam,de nagyon féltették őket.....ez lett belőle:
  • Greenyke
    Ja azt hittem, hogy kezdtél :) Nekem csak 7500 csatám van, de abból azért 2-3 ezer apáé. Kíváncsi lennék milyen effem lenne így. Mondjuk annyira nem fontos.
    ---
    Várom már ezt a 70%-os credit emelést. Szegény kis amx talicskázni fogja a pénzt nekem :) Legalább megvehetem az e-100-ast anélkül, hogy eladnám az e-75-öt :) Remélem nem lesz akkora csalódás mint a JgdpzE100 volt
  • lexlutor
    ..a q\a blogon eleg sokat nyikorogtak a fejlesztok, h a type tul jol kiegeyensulyozott premium lett, stb stb.. nem nagyon hinnem. jan 23 a kinai ujev, talan akkor meg lehet rola szo.
  • Oddball29
    Jó, nem jó, másra nem volt kapacitás. A fejlettebb örökös tartományok hasonló létszámú erőivel, gyenge utánpótlással (ipari kapacitás és infrastruktúra)a honvédség nem tudta volna felvenni a harcot.

Az a dilettáns Kossuth meg csak 49 után kezdett el diplomáciát is tanulni, amikor már minden mindegy volt.
  • fsb1000
    Én nem kezdtem új accot. Az első 7-8K csata szemete benne van a statomban. Az utolsó X csatá,mban már 60% körüli a winratió és 1800 az eff. Főleg német tankokkal és mind random, rég nem megyek szakaszba.

Van egy másik acc-om is, amin a kis prémtankokat gyűjtöm és az orosz IS ágat viszem. ott 2000 felett van az effrétingem.
  • stoppos
    Akkor még bőven van időm.

Az arty strech alatt remélem azt értik, hogy terpeszbe állítják az összeset és alulról beléjük lehet rúgni.
  • Greenyke
    Type 59 lesz még valamikor kapható szerintetek? Azt hittem karácsonykor lesz... :(
  • lexlutor
    ez nem 100%, de kb vmi ilyesmi varhato:

This indicates the following schedule:
    8.3 - Chinese (January)
    8.4 - British TDs (March)
    8.5 - German Medium (May)
    8.6 - Arty Stretch (July)
    8.7 - British Arty (September)
  • stoppos
    Nade melyik nyárról?

Akkor egyelőre hagyom a francba, veszek majd kínai csodatankot.
  • lexlutor
    ha jol remlik akkor valami nyarrol volt szo.
  • Greenyke
    Lehet az kéne, de az nálam is hasznos lenne nem csak faternál :)
  • stoppos
    Igen, ez a logikai bukfenc már mindenkinek feltűnt. :)
  • stoppos
    A második germán med ágról semmi hír, mi? Azon gondolkodom, hogy mikor vegyem vissza a vicces kis DB-t.
  • stoppos
    Haha. beszéljetek össze fsb-vel, hátha vállal tanítást. :)
  • lexlutor
    ..nekem igazabol avval van csak bajom, h kepesek akar ket egymast koveto mondatban is egymast utni, h az egyikben aj atekegyensulyra hivatkoznak, a masikban meg a tortenelmi ertekekre..

valamelyiket el kene felejteni.
  • Greenyke
    Te legalább kezdtél saját accot :) Az enyém nem nagyon akar, de mondjuk nem is várom el tőle. Mondjuk lehet a tapasztalat nem ártana neki, mert sajnos rám nem hallgat :(
  • TomDantes
    Csak még egy példa, Buda visszafoglalása az osztrákoktól. Igen, a szabadságharcot elvesztettük, és lehet azt elemezni, stratégiai szempontból jó ötlet volt-e Buda visszafoglalása.

De. A magyar sereg célja taktikai szinten az volt, foglalja vissza a fővárost. Megtette. Tehát győzelem. Slussz-passz. Buda visszafoglalásának következményei, és hogy ezután mitörtént, az már más dolog.
  • fsb1000
    Kezdetben nálunk is így volt, de a csataszámom már 5x és és statban is leelőztem a fiam. Persze ő mindenféle játékkal játszik, én meg csak ezzel.
  • davidbog
    Ettól még lehetne bias, ez csak egy orosz gép a sokból. :) Ettől függetlenül szerintem se nagyon van.

Azt a +10 km/h-t nem hiányolom a végsebességnél. Még az 50-et se nagyon lehet kihasználni. Több olyan gép is van aminek 10 km/h-val kisebb a végsebessége. De ha meg is adnák nekik, akkor is megtudnák csinálni úgy hogy ne lehessen kihasználni azt a +10 km/h-t, szóval nem sok értelme lenne.
    A tűzgyorsaságokat az egyensúly határozza meg. A valós tűzgyorsaságával elég brutális lenne az IS-7, egyértelmű hogy soha nem fogja megkapni. Mondjuk hülyén néz ki, hogy az manuális töltésű D-25T-vel egy töltő embererel az IS-nek nagyobb a tűzgyorsasága mint a két töltővel és félautomata töltőberendezéssel felszerelt IS-7-nek. De az is elég fura hogy az ISU-nak a D-25S-el akkora a tűzgyorsasága mint a KT-nek a 8,8 cm Kwk43-al. Nem sok olyan harcjármű van amelynek a valóshoz képest megfelelő a tűzgyorsasága.
  • TomDantes
    Persze igaz amit mondasz. De attól még egy adott csata az nem nézőpont kérdése. Igen, például Napóleon elbukott, de attól még Borogyino francia győzelem.

És ez a belemagyarazás, hogy de kontextus meg ilyesmi. Más a csata más a háború. Ha a taktikai célt elérem, csatát nyertem. Ha a stratégiait, akkor háborút.

Említett Pürrhosz esetében is, Herakleia , és Asculum egyértelmű győzelem. Beneventum vereség. Nem lehet olyan kontextusba tenni, hogy Asculum ne Pürrhosz győzelme legyen.
  • Greenyke
    Nekem apám csak a statomat húzza lefele... :)
  • TomDantes
    Ez téves. Általában ezt mondják, hogy kényszerítették, azon az úton menjen vissza amin jött, és micsoda hiba volt, hogy nem tudott más úton, délebbre menni. Ámde. Egyrészt, más útvonalon se lett volna semmi étel, semmi utánpótlás. Az ellenséges oroszok , viszont ugyanúgy ott lettek volna. Másrészt, azért is arra kellet visszamennie, mert Napóleonnak össze kellet szednie a hadjárat elején hátrahagyott helyőrségeket, kisebb csapatokat. Nem

Malojaroszlavec az francia győzelem.

De Berezina sem vereség. A francia sereg egy része megmenekült, nem sikerült bekeríteni és megsemmisíteni őket.

Szóval nem mehetett volna másfelé, de tudom ezt szokták írni a legtöbb tankönyvben is, de gondolkodjunk reálisan, mi változik ha másfelé megy?
    Minden útvonalon hideg, kevés település, rossz utak, élelem se embernek, se lónak, viszont kozákok, meg partizánkodó oroszok vannak.
  • Szakesz
    Szegény embert az ág is húzza? :)
  • charlie0930
    Hali valakinek van t71-e mert szeretnék egy kis használati utasitást kérni.Most vettem meg hát elég kis gnom kinézete van.Kettőt gurultam vele az egyikben a bokorban sunyitottam nem vettek észre tök jó volt.A másikban egy e-50 támadot le 650 hp-val körbe és elöre hátra gurulgatam közbe a kis meggymag köpködövel az oldalát ki dekoráltam.Természetesen mikor kilöttem én voltam a gold ammo-s nobb.Mind a kettő stilus bejön, csak érdeklődnék hogy hosszutávon melyik a jobb. Elöre is köszi a segitséget.
  • fsb1000
    Nem. Fiammal igy mentem elég sokat.
  • fsb1000
    10 csata még nem elégséges statisztikai minta.
    Kb 50-től lehet értékelni a statot.
    Ha meg arra célzol, hogy a jó játékod ellenére is alacsony a winráta, hát.... az mindenkinél előfordul. Sokak szerint szánndékos leosztása az MM-nek.

Éld meg úgy hogy veled akart feljavítani gyenge csapatokat....
  • SovereignXY
    Vissza vettem funnak az 50 100at hát... ez szarrá van nerfelve. :S
  • kingofn00b
    Nem vészes a várakozási idő, még artival sem, és eléggé élvezetes a játék. Menjenek a picsába mostmár, hogy ez ekkora probléma nekik...
  • stoppos
    Na én meg felraktam akkor a szojjetet.
  • stoppos
    A baj ott van, hogy nem csak az arty kell majd várjon. Ne kérdezd miért, nem tudom hogy számol az MM. Amióta berakták ezt az arty limitet, megnövekedett a várakozási idő tankkal is.
  • Rainbow15
    Nem. Csak sokat pókereztem és ott sok ilyen tiltás volt családon / háztartáson belül. De ez csak egy játék, de azért megkérdeztem mert féltem az accom :)
  • bgabor
    Hát én nem látnék semmi kivetnivalót abban, hogy ha valaki Tier8 artyval készül egy kis szemétkedésre meg játékrombolásra, hát várjon a sorára néhány percet.
  • stoppos
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy valaki nagyon elkefélte azt az MM rendszert. :)
  • davidbog
    Fogalmam sincs, melyik tárhelyek a jók, nem értek hozzá. Szerintem oda ahová a többiek kérik vagy amelyik neked jó, nekem igazából már nem kellenek.
  • lexlutor
    spg fronton, nyugaton a helyzet valtozatlan..

- the arty was not hardcapped at 3, because that would disbalance the MM even worse, there would be long queues of the vehicles of one same type
  • lexlutor
    hat ez eleg wtf...

- Storm (regarding the addition of completely new elements to the game, such as air support): "One thing I can say for sure - in 2013 we won't add new tanks only"
  • lexlutor
    russian bias..

- IS-7 will most likely never get its historical characteristics (speed, rate of fire) due to balance