418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
E100-ra mit javasoltok: vertikális stabi v célzásgyorsító? Szerintem az utóbbi hasznosabb. Vélemény? -
És a 3x-os legénységképzés közel sem vonzotta annyira a birkákat mint egy 3x-os első win... -
keagle21 #196066 Nem, főleg azért, mert megint elértem arra a szintre, hogy nincs olyan tank jelenleg, ami érdekelne és ezért kéne farmolnom, de csak úgy elvből is jól esne az a +pár ezer kredit. (Amúgy előbb kaptam megint egy medált :D) -
Szpecnyaz #196065 Az volt a jó amikor XP járt értük. Nem bánnám ha csak ilyen +XP-s medál meg x3 crew xp event lenne minden hétvégén. A többi kb semmit se ér. -
Ennyi. Ez akkor lenne jó, ha állandó lenne, mert így csak dísznek jó a rengeteg medál. Egy-egy ilyen event csak parasztvakítás. Mostanában a 3x-os legénységi xp ért valamit. -
ladista #196063 48k kredittel beljebb lennél? :) -
ez így szokott lenni! -
keagle21 #196061 De jó, hogy holnaptól lehet 6 k kreditet kapni a sniper medálért, ma már kaptam vagy 8 medált, de fogadok, hogy holnap egyet se fogok... -
T5-s Francia artyról lehet még jókat pattogni... -
SovereignXY #196059 LOL. 2. alkalom hát... 3 napon bellül hogy a JT lepattan az S-51emről :) -
lammaer #196058 "de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött"
Nem vagyok fejlesztő, de ha elméletem helyes, ez pont azt okozza hogy nagyobb eséllyel találsz el modult és okozol modulsebzést, az meg pont a 0% legfőbb oka (ugyanis a modul "elnyeli" a sebzést és sérül, viszont nem vonódik le a tank HPjából).
Persze nem lenne meglepő ha ez is csak papíron működik így. Egyszer kéne tesztet csinálni gyakorlóban...
-
TomDantes #196057 Azért jól jön az. KV-5-be van úgy 10 darab, ha tier9-esekkel, vagy T28-al T28protkóval futok össze.
A két német tier x-esnek meg kevés az átütése, simával. -
lammaer #196056 Nullás sebzés mindenkinek jár :)
Én ezért nem vagyok oda a prémammóért, az se csodafegyver. Pattanhat, mellémehet, vagy éppen sebezhet nullát :) -
TomDantes #196055 Persze ez is random. Van hoyg az IS3-at sikerült egy lövéssel eltüntetni. Van hogy simán ki lehet osztani pár ezer sebzést. És van...az elmúlt három nap.
De tegyük hozzá, hogy viszont ma tier 5-6-okkal meg jól ment. tier 8--ban is tűrhető volt. -
PiciPanzer #196054 E100at én is prémlőszerrel használom amióta kreditért kapni, de nem vettem észre, hogy többször lőnék 0dmg-et, mint más tankkal. Próbálok mindig hitboxot lőni(kicsit csúnya, de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött), úgy vettem észre, így keveseb a 0 sebzés, persze ez csak közelről életképes... -
PiciPanzer #196053 Talán amikor bejön a 8.3 a kínai techtreevel. -
TomDantes #196052 Azt oké, de és a nullás sebzés? Bele lövök a jagdigerbe, és azt mondja átütve...és semmi. -
lexlutor #196051 az a tuti, az biztos!!!! :) -
PiciPanzer #196050 E100 prémium lőszere HEAT, úgy tudom, erre nincs kompenzáció, tehát a döntött páncélokról hajlamosabb pattani mint a sima AP a nagyobb átütés ellenére. -
höhö feltuningoltam kicsit a Matildát 
87% legények, 1.88 tölt be a rizsszemet
100% legényeknél valami ilyesmit képzelek el
Link:D -
TomDantes #196048 Gondoltam rá de mára elég. De holnap lehetne...én tier X-el valaki meg lol trakival. Úgy láttam ez a menő
-
lexlutor #196047 platoonba probald meg, hatha... -
TomDantes #196046 Nem nem nem nem...minden második tier x-es csatában hülye platoon van, valami alacsony tierű barom jön be. Most is, arty + valami tier 5-ös vacak. Tier X-ben...és semmit se csinálnak csak idiótáznak mindenkit.
Ja...én meg sebzem a nullákat. IS-8, Jagdtiger...egyre megy. Nulla. Ha mégsem nulla akkor is min. sebzés. katasztrófa -
Toweliee #196045 Van modulsérülés, de nem vettem észre, hogy a motorra rá lenne állva a rendszer. Kigyulladni is alig gyullad ki, a Jagdtiger se, pedig levettem róla a megelőző karbantartást s mozgásjavító skillekre cseréltem. -
stoppos #196044 Najó, mondjuk az infóm két patchel korábbi. -
Toweliee #196043 Én nem tapasztalom ezt, minden nap megyek vele pár kört. -
stoppos #196042 Hát ez az. Én már nem szoktam löwével menni, de egy haveromnak csak az van és ő mondta, hogy majdnem minden meccse úgy kezdődik, hogy az első szemből bekapott lövés után tolhatja el a javítócsomagot a motorra, ha nem akar kettővel közlekedni a pályán. Úgy persze könnyebb a tereptárgyakat kerülgetni, meg el lehet menni kávézni, dehát akkoris. :) -
megjött a Csöcsös videóm Gameplaynek is elmenne XD
-
Ytar #196040 mikor jön 8.3 ?
valami közelebbit lehetett már olvasni? ..
kismillió free xp várja őket, alig bírom megállni hogy elb@sszam másra .. -
Attiska #196039 Nekem meg KV-5, 390 HP-ról meglövöm a JT-vel, nem döglik ám meg, dehogy, marad 2 HP-ja... -
TomDantes #196038 Hát igen. De most is...1%os IS7-be bele lövök...és ne ad sebzést....gyáááá ne már. -
lexlutor #196037 de azert a valtonak megsem kene egnie mint a reistag.. -
lexlutor #196036 nyilvan a konstrukcio miatt. -
lexlutor #196035 mondjuk ehhez en sem ertem miert kell ragaszkodni annyira, ha mar a jatekelmeny allitolag a lenyeg a jatekban. mert ez inkabb bosszanto szivatas, ami ezt az egy agat sujtja. -
Attiska #196034 Én meg a JT-t, meg az E-75-öt. Alapban nem izgatna, de így kegyetlenül viszik a pénzt. -
TomDantes #196033 De hát hogy is lehetne ha a három tier X-es tank közül az egyik nulla sebzést oszt ki. -
TomDantes #196032 Három napja nem tudom a tier X-es tankjaimat leduplázni. Azért már de tényleg. -
stoppos #196031 Én csak azt rühellem, hogy szemből könnyen gyulladnak, vagy lesznek motorhibásak. -
lexlutor #196030 nyugodtan. bar nem hinnem h igazi nemetfan genotipus lennek :)
en csak par hianyossagot latok a nemet faban, illetev par gyengebb konstrukciot:
- tier5ben, tier6ban nincs heavy a nemet agban.
- rovid es hosszu 88astol en jobb teljesitmenyt varnek, foleg a tier6-7ben levo tobbi agyuhoz kepest. rovidnel az atutesben, hosszunal sebzesben. es nem azert mert ez van az agyam folott a falon, hanem mert kiprobalva mas agbanugyanezen a szinten levo lovegeket, es nekem azok jobban teljesitettek ezekhez kepest. bar ez utobbit nagyreszt megoldotta a kreditert gold ammo. -
Szpecnyaz #196029 Próbáltam szak elnevezést találni, de a kémény tényleg találóbb :D.