418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    E100-ra mit javasoltok: vertikális stabi v célzásgyorsító? Szerintem az utóbbi hasznosabb. Vélemény?
  • patchaou
    És a 3x-os legénységképzés közel sem vonzotta annyira a birkákat mint egy 3x-os első win...
  • keagle21
    Nem, főleg azért, mert megint elértem arra a szintre, hogy nincs olyan tank jelenleg, ami érdekelne és ezért kéne farmolnom, de csak úgy elvből is jól esne az a +pár ezer kredit. (Amúgy előbb kaptam megint egy medált :D)
  • Szpecnyaz
    Az volt a jó amikor XP járt értük. Nem bánnám ha csak ilyen +XP-s medál meg x3 crew xp event lenne minden hétvégén. A többi kb semmit se ér.
  • patchaou
    Ennyi. Ez akkor lenne jó, ha állandó lenne, mert így csak dísznek jó a rengeteg medál. Egy-egy ilyen event csak parasztvakítás. Mostanában a 3x-os legénységi xp ért valamit.
  • ladista
    48k kredittel beljebb lennél? :)
  • Bugi Misi
    ez így szokott lenni!
  • keagle21
    De jó, hogy holnaptól lehet 6 k kreditet kapni a sniper medálért, ma már kaptam vagy 8 medált, de fogadok, hogy holnap egyet se fogok...
  • Bugi Misi
    T5-s Francia artyról lehet még jókat pattogni...
  • SovereignXY
    LOL. 2. alkalom hát... 3 napon bellül hogy a JT lepattan az S-51emről :)
  • lammaer
    "de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött"

Nem vagyok fejlesztő, de ha elméletem helyes, ez pont azt okozza hogy nagyobb eséllyel találsz el modult és okozol modulsebzést, az meg pont a 0% legfőbb oka (ugyanis a modul "elnyeli" a sebzést és sérül, viszont nem vonódik le a tank HPjából).

Persze nem lenne meglepő ha ez is csak papíron működik így. Egyszer kéne tesztet csinálni gyakorlóban...

• TomDantes
    Azért jól jön az. KV-5-be van úgy 10 darab, ha tier9-esekkel, vagy T28-al T28protkóval futok össze.

A két német tier x-esnek meg kevés az átütése, simával.
  • lammaer
    Nullás sebzés mindenkinek jár :)

Én ezért nem vagyok oda a prémammóért, az se csodafegyver. Pattanhat, mellémehet, vagy éppen sebezhet nullát :)
  • TomDantes
    Persze ez is random. Van hoyg az IS3-at sikerült egy lövéssel eltüntetni. Van hogy simán ki lehet osztani pár ezer sebzést. És van...az elmúlt három nap.

De tegyük hozzá, hogy viszont ma tier 5-6-okkal meg jól ment. tier 8--ban is tűrhető volt.
  • PiciPanzer
    E100at én is prémlőszerrel használom amióta kreditért kapni, de nem vettem észre, hogy többször lőnék 0dmg-et, mint más tankkal. Próbálok mindig hitboxot lőni(kicsit csúnya, de a hitzone skin segít, oda lövök kb. ahol van modul a páncél mögött), úgy vettem észre, így keveseb a 0 sebzés, persze ez csak közelről életképes...
  • PiciPanzer
    Talán amikor bejön a 8.3 a kínai techtreevel.
  • TomDantes
    Azt oké, de és a nullás sebzés? Bele lövök a jagdigerbe, és azt mondja átütve...és semmi.
  • lexlutor
    az a tuti, az biztos!!!! :)
  • PiciPanzer
    E100 prémium lőszere HEAT, úgy tudom, erre nincs kompenzáció, tehát a döntött páncélokról hajlamosabb pattani mint a sima AP a nagyobb átütés ellenére.
  • Bugi Misi
    höhö feltuningoltam kicsit a Matildát

87% legények, 1.88 tölt be a rizsszemet

100% legényeknél valami ilyesmit képzelek el

Link:D
  • TomDantes
    Gondoltam rá de mára elég. De holnap lehetne...én tier X-el valaki meg lol trakival. Úgy láttam ez a menő
  • lexlutor
    platoonba probald meg, hatha...
  • TomDantes
    Nem nem nem nem...minden második tier x-es csatában hülye platoon van, valami alacsony tierű barom jön be. Most is, arty + valami tier 5-ös vacak. Tier X-ben...és semmit se csinálnak csak idiótáznak mindenkit.
    Ja...én meg sebzem a nullákat. IS-8, Jagdtiger...egyre megy. Nulla. Ha mégsem nulla akkor is min. sebzés. katasztrófa
  • Toweliee
    Van modulsérülés, de nem vettem észre, hogy a motorra rá lenne állva a rendszer. Kigyulladni is alig gyullad ki, a Jagdtiger se, pedig levettem róla a megelőző karbantartást s mozgásjavító skillekre cseréltem.
  • stoppos
    Najó, mondjuk az infóm két patchel korábbi.
  • Toweliee
    Én nem tapasztalom ezt, minden nap megyek vele pár kört.
  • stoppos
    Hát ez az. Én már nem szoktam löwével menni, de egy haveromnak csak az van és ő mondta, hogy majdnem minden meccse úgy kezdődik, hogy az első szemből bekapott lövés után tolhatja el a javítócsomagot a motorra, ha nem akar kettővel közlekedni a pályán. Úgy persze könnyebb a tereptárgyakat kerülgetni, meg el lehet menni kávézni, dehát akkoris. :)
  • Bugi Misi
    megjött a Csöcsös videóm Gameplaynek is elmenne XD

• Ytar
    mikor jön 8.3 ?
    valami közelebbit lehetett már olvasni? ..
    kismillió free xp várja őket, alig bírom megállni hogy elb@sszam másra ..
  • Attiska
    Nekem meg KV-5, 390 HP-ról meglövöm a JT-vel, nem döglik ám meg, dehogy, marad 2 HP-ja...
  • TomDantes
    Hát igen. De most is...1%os IS7-be bele lövök...és ne ad sebzést....gyáááá ne már.
  • lexlutor
    de azert a valtonak megsem kene egnie mint a reistag..
  • lexlutor
    nyilvan a konstrukcio miatt.
  • lexlutor
    mondjuk ehhez en sem ertem miert kell ragaszkodni annyira, ha mar a jatekelmeny allitolag a lenyeg a jatekban. mert ez inkabb bosszanto szivatas, ami ezt az egy agat sujtja.
  • Attiska
    Én meg a JT-t, meg az E-75-öt. Alapban nem izgatna, de így kegyetlenül viszik a pénzt.
  • TomDantes
    De hát hogy is lehetne ha a három tier X-es tank közül az egyik nulla sebzést oszt ki.
  • TomDantes
    Három napja nem tudom a tier X-es tankjaimat leduplázni. Azért már de tényleg.
  • stoppos
    Én csak azt rühellem, hogy szemből könnyen gyulladnak, vagy lesznek motorhibásak.
  • lexlutor
    nyugodtan. bar nem hinnem h igazi nemetfan genotipus lennek :)

en csak par hianyossagot latok a nemet faban, illetev par gyengebb konstrukciot:

- tier5ben, tier6ban nincs heavy a nemet agban.
    - rovid es hosszu 88astol en jobb teljesitmenyt varnek, foleg a tier6-7ben levo tobbi agyuhoz kepest. rovidnel az atutesben, hosszunal sebzesben. es nem azert mert ez van az agyam folott a falon, hanem mert kiprobalva mas agbanugyanezen a szinten levo lovegeket, es nekem azok jobban teljesitettek ezekhez kepest. bar ez utobbit nagyreszt megoldotta a kreditert gold ammo.
  • Szpecnyaz
    Próbáltam szak elnevezést találni, de a kémény tényleg találóbb :D.