418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• raymondcurto
    Hát ez tényleg gáz,ilyenkor szégyenlem hogy én is a klán tagja vagyok...
  • Met
    Egyáltalán van értelme jelentgetni?
    Úgy gondolom csak azért tették be a játékba hogy kevesebb ticket meg mail menjen nekik.
  • Bugi Misi
    látom dodika KURUC-ra váltott:D méltó klán hozzá:D(néha századozok vele)
  • lammaer
    Ez elkeserítő hogy miután kitárgyaltuk sztem korrektül hogy ki mit gondol erről, neked ennyi jött le. No comment, legközelebb mindenesetre veled kapcsolatban nem erőlködöm, kár beléd a szó.

@Betyár: az ilyeneket általában elkapja az autoban és attól függően hogy hanyadszor követik el, a ban hossza nő (1 nap, 3 nap....).
  • yossarianHUN
    A többiek csak azt a szerintem elég elfogadható gondolatot fogalmazták meg, miszerint meg kell nézni mit csinál az a bizonyos kék egyén, és ha a csapatra káros dolgokat tesz (lökdösődik, lövöldözi a társait), akkor kell átsegíteni a túlvilágra. Szerintem ez nem olyan földtől elrugaszkodott dolog, hogy mártírkodni kelljen miatta.
  • Magyar Betyár
    Van ám színvonal. Biztos valami pattanásos frusztrált kis porbafingó az ilyen aki félrelöki az idős nénit a buszajtóban. Kéne neki egy csaj aki elveszi a szüzességét és talán lenyugodna kicsit.
  • virkir
    Ne kezd már itt is a mindenki hüjje csak te vagy helikopter stílust ha megkérhetlek.
  • yossarianHUN
    Csak gratulálni lehet ilyen fokú agyhalottsághoz. Az ilyeneket kéne kivonni 5-10 évre a forgalomból, valami átnevelő intézetbe, vagy hasonlóba, mert hogy ezek a való életben is ilyen sötét bunkók, az hétszentség.
  • Ytar
    és tényleg .. köszi a tippet.
  • Met
    ja, kilőttem chaffee-val :D
  • Sippie
    mentél vele 1v1-et? :P
  • fsb1000
    Ezt rossz helyre írtad. Itt divat és büszkeség tárgya bekékülni.
    A kékek kilövése pedig a csapat kárára végrehajtott elítélendő cselekedett.
  • Met
    A kuruc klánba csak gyökerek vannak?

• Magyar Betyár
    Ugyanabból a klánból 3 tag bejött egy tier2 csatába. Kezdő helyen start után kilőttek 4 baráti tankot köztük engem majd miután kékre váltottak eltűztek enemy base felé ahol kilövették magukat. Megnéztem őket mindegyik 7-8k csatával rendelkező játékos.
    Nem ez volt az első ilyen. Ez valami új divat a kláncsatákban megfáradt profik így lazítanak? Fel lett jelentve mind, de gondolom nem lehet komoly retorzió mert senki sem olyan hülye, hogy bannoltassa az acc-ot ilyen miatt. Vagy igen? Ezt bünteti a rendszer?
  • fsb1000
    Nekem a célzásgyorsító jött be E100-on, de ez nyilván játékstilus függő.
    Mellette van töltésgyorsító meg venti.
  • bgabor
    Ehm, át kell állítani a csata indítás képernyőn RU szerverre, és nem kell várni még 10 másodpercet sem.
  • fsb1000
    Így van, de még így is nagyobb az átűtő képessége mint a normál lőszerének.
    Kb 15-20% növeli az átlag dmg-t. (6-ot viszek magammal, és asszem 2500 dmg-től már nem veszteséges)
  • Ytar
    fasza, csak ne kéne néha 10 percnél is tovább várni egy-egy csatára ...
  • rudii
    Mar ugyis olyan reg jartam is. De hat mostanaba mas jatek koti le a szabadidomet amivel innen wotrol is egyre tobben jatszanak szoval megisosztom veletek. :) War Thunder csak par szoba online 16v16 repulos, xp-kredit, tech ag. Hivatalos oldalan regisztralsz es letoltod. Itt egy kis kedvcsinalo. :P

Igen tudom ne itt reklamozzak stb offoljatok, csupan csak megosztottam. En is wotozok, de egesz jo kis jatek talan megeri kiprobalni aki szereti az elefe jatekokat es felkeltette az erdeklodeset. (:
  • Toweliee
    T110E5-el voltam, ezek pattantak le rólam: E-100 2x, T30 2x. Nem mondom, hogy nem esett jól :)
  • Attiska
    Az szép. De nincs új a nap alatt, én a minap pattantam a GwTiger 21 centisével valamelyik szovjet csodavasról, és nem AP-vel lőttem.
  • Plata
    Még mindig meg tud lepni ez a játék,A-20-ról ötször lepattant a lövésem egymás után,hetzer 105-ös ágyúja nem nagyon szokott pattanni.Ráadásul HE lőszer volt benne.
  • Bugi Misi
    csak 1 picit:D:D
  • lexlutor
    ezt jo tudni. nekem olyan 60 meccs van meg csak benne, de akkro en is inkabb igy hegyezem! kosz!
  • stoppos
    Megint megszaporodtak az idióták, hogy nevelni kell?
  • Szpecnyaz
    Én próbáltam mindkettőt. Nekem a háló vált be jobban. A sok arty miatt jobb rejtve maradni.
  • Toweliee
    Arty mennyiségétől függ, meg, hogy milyen csatában vagyok (tartályosztály), szóval nincs dogma.
  • popey8
    Akkor sztem majd az lesz. Thx.
  • lexlutor
    igazabol alcahalo vagy periszkop. en sem tudnek valasztani elsore. tier9 nemet td elegge vilagitos tud lenni. ki kell probalni melyik valik be jobban. sok fugg a jatekstilustol nagyon.
  • dante3
    Zokon vették, ne a kicsikkel kezdj!
  • stoppos
    Szegény kis csehszlovák fostalicskát nagyon megaláztad. :D
  • Toweliee
    Szpecnyaz, lexlutor köszönöm, megy a csere. Placebó miatt tettem fel, egyszer bemeséltem magamnak, hogy amiatt láttam meg egy ellen tartályt.
  • Szpecnyaz
    Igazából csak azt érdemes TD-re rakni, elvégre a TD úgyse rohangál. De szerintem az álcaháló, venti, rammer hasznosabb.
  • lexlutor
    +1
  • lexlutor
    vagy ha mar mindenkeppen messzebbre akarsz latni, akkor periszkop allohelyzetben +20%ot ad a latotavra.
  • SovereignXY
    Miért iylen retardáltak az emberek? Batmannal vagyok. 12t behozt egy t1e6ot. Aki nekiáll elbújni a bokrobana bázisunknál. Kilövöm. Erre a 12t nekem jön. kilövöm. megyek 200 métert erre elkezd lőni ráma fél csapatom és megdöglök...
  • lexlutor
    roviden: bokor nelkul is er de kevesebbet. ha mozogsz megkevesebbet.

bovebbeben a bannerban a faq-t olvad.
  • patchaou
    Szerintem amire felmegy a stabilizátor arra az kell. Eleve szűkebb a célkereszt és arról szűkül össze.
  • Szpecnyaz
    Mégis miért használsz rajta binoculart? Az tipikus scout cucc, ahelyett mehet az álcaháló.
  • Toweliee
    Átképeztem a Jagdtiger legénységét álcázásra, és rettenetesen sokat dob rajta. Érdekelne, hogy a venti+töltésgy+10% távcső valamelyike helyett érdemes-e rárakni álcahálót? Nem tiszták a fogalmaim, kell ahhoz bokor, hogy érjen valamit vagy elég, ha állok vele?