418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
raymondcurto #196108 Hát ez tényleg gáz,ilyenkor szégyenlem hogy én is a klán tagja vagyok... -
Egyáltalán van értelme jelentgetni?
Úgy gondolom csak azért tették be a játékba hogy kevesebb ticket meg mail menjen nekik. -
látom dodika KURUC-ra váltott:D méltó klán hozzá:D(néha századozok vele) -
lammaer #196105 Ez elkeserítő hogy miután kitárgyaltuk sztem korrektül hogy ki mit gondol erről, neked ennyi jött le. No comment, legközelebb mindenesetre veled kapcsolatban nem erőlködöm, kár beléd a szó.
@Betyár: az ilyeneket általában elkapja az autoban és attól függően hogy hanyadszor követik el, a ban hossza nő (1 nap, 3 nap....). -
yossarianHUN #196104 A többiek csak azt a szerintem elég elfogadható gondolatot fogalmazták meg, miszerint meg kell nézni mit csinál az a bizonyos kék egyén, és ha a csapatra káros dolgokat tesz (lökdösődik, lövöldözi a társait), akkor kell átsegíteni a túlvilágra. Szerintem ez nem olyan földtől elrugaszkodott dolog, hogy mártírkodni kelljen miatta. -
Magyar Betyár #196103 Van ám színvonal. Biztos valami pattanásos frusztrált kis porbafingó az ilyen aki félrelöki az idős nénit a buszajtóban. Kéne neki egy csaj aki elveszi a szüzességét és talán lenyugodna kicsit. -
virkir #196102 Ne kezd már itt is a mindenki hüjje csak te vagy helikopter stílust ha megkérhetlek. -
yossarianHUN #196101
Csak gratulálni lehet ilyen fokú agyhalottsághoz. Az ilyeneket kéne kivonni 5-10 évre a forgalomból, valami átnevelő intézetbe, vagy hasonlóba, mert hogy ezek a való életben is ilyen sötét bunkók, az hétszentség.
-
Ytar #196100 és tényleg .. köszi a tippet. -
ja, kilőttem chaffee-val :D -
mentél vele 1v1-et? :P -
Ezt rossz helyre írtad. Itt divat és büszkeség tárgya bekékülni.
A kékek kilövése pedig a csapat kárára végrehajtott elítélendő cselekedett. -
A kuruc klánba csak gyökerek vannak?
-
Magyar Betyár #196095 Ugyanabból a klánból 3 tag bejött egy tier2 csatába. Kezdő helyen start után kilőttek 4 baráti tankot köztük engem majd miután kékre váltottak eltűztek enemy base felé ahol kilövették magukat. Megnéztem őket mindegyik 7-8k csatával rendelkező játékos.
Nem ez volt az első ilyen. Ez valami új divat a kláncsatákban megfáradt profik így lazítanak? Fel lett jelentve mind, de gondolom nem lehet komoly retorzió mert senki sem olyan hülye, hogy bannoltassa az acc-ot ilyen miatt. Vagy igen? Ezt bünteti a rendszer?
-
Nekem a célzásgyorsító jött be E100-on, de ez nyilván játékstilus függő.
Mellette van töltésgyorsító meg venti. -
bgabor #196093 Ehm, át kell állítani a csata indítás képernyőn RU szerverre, és nem kell várni még 10 másodpercet sem. -
Így van, de még így is nagyobb az átűtő képessége mint a normál lőszerének.
Kb 15-20% növeli az átlag dmg-t. (6-ot viszek magammal, és asszem 2500 dmg-től már nem veszteséges) -
Ytar #196091 fasza, csak ne kéne néha 10 percnél is tovább várni egy-egy csatára ... -
rudii #196090 Mar ugyis olyan reg jartam is. De hat mostanaba mas jatek koti le a szabadidomet amivel innen wotrol is egyre tobben jatszanak szoval megisosztom veletek. :) War Thunder csak par szoba online 16v16 repulos, xp-kredit, tech ag. Hivatalos oldalan regisztralsz es letoltod. Itt egy kis kedvcsinalo. :P
Igen tudom ne itt reklamozzak stb offoljatok, csupan csak megosztottam. En is wotozok, de egesz jo kis jatek talan megeri kiprobalni aki szereti az elefe jatekokat es felkeltette az erdeklodeset. (: -
Toweliee #196089 T110E5-el voltam, ezek pattantak le rólam: E-100 2x, T30 2x. Nem mondom, hogy nem esett jól :) -
Attiska #196088 Az szép.
De nincs új a nap alatt, én a minap pattantam a GwTiger 21 centisével valamelyik szovjet csodavasról, és nem AP-vel lőttem.
-
Plata #196087 Még mindig meg tud lepni ez a játék,A-20-ról ötször lepattant a lövésem egymás után,hetzer 105-ös ágyúja nem nagyon szokott pattanni.Ráadásul HE lőszer volt benne. -
csak 1 picit:D:D -
lexlutor #196085 ezt jo tudni. nekem olyan 60 meccs van meg csak benne, de akkro en is inkabb igy hegyezem! kosz! -
stoppos #196084 Megint megszaporodtak az idióták, hogy nevelni kell? -
Szpecnyaz #196083 Én próbáltam mindkettőt. Nekem a háló vált be jobban. A sok arty miatt jobb rejtve maradni. -
Toweliee #196082 Arty mennyiségétől függ, meg, hogy milyen csatában vagyok (tartályosztály), szóval nincs dogma. -
Akkor sztem majd az lesz. Thx. -
lexlutor #196080 igazabol alcahalo vagy periszkop. en sem tudnek valasztani elsore. tier9 nemet td elegge vilagitos tud lenni. ki kell probalni melyik valik be jobban. sok fugg a jatekstilustol nagyon. -
Zokon vették, ne a kicsikkel kezdj!
-
stoppos #196078 Szegény kis csehszlovák fostalicskát nagyon megaláztad. :D -
Toweliee #196077 Szpecnyaz, lexlutor köszönöm, megy a csere. Placebó miatt tettem fel, egyszer bemeséltem magamnak, hogy amiatt láttam meg egy ellen tartályt. -
Szpecnyaz #196076 Igazából csak azt érdemes TD-re rakni, elvégre a TD úgyse rohangál. De szerintem az álcaháló, venti, rammer hasznosabb. -
lexlutor #196075 +1 -
lexlutor #196074 vagy ha mar mindenkeppen messzebbre akarsz latni, akkor periszkop allohelyzetben +20%ot ad a latotavra. -
SovereignXY #196073 Miért iylen retardáltak az emberek? Batmannal vagyok. 12t behozt egy t1e6ot. Aki nekiáll elbújni a bokrobana bázisunknál. Kilövöm. Erre a 12t nekem jön. kilövöm. megyek 200 métert erre elkezd lőni ráma fél csapatom és megdöglök... -
lexlutor #196072 roviden: bokor nelkul is er de kevesebbet. ha mozogsz megkevesebbet.
bovebbeben a bannerban a faq-t olvad. -
Szerintem amire felmegy a stabilizátor arra az kell. Eleve szűkebb a célkereszt és arról szűkül össze. -
Szpecnyaz #196070 Mégis miért használsz rajta binoculart? Az tipikus scout cucc, ahelyett mehet az álcaháló. -
Toweliee #196069 Átképeztem a Jagdtiger legénységét álcázásra, és rettenetesen sokat dob rajta. Érdekelne, hogy a venti+töltésgy+10% távcső valamelyike helyett érdemes-e rárakni álcahálót? Nem tiszták a fogalmaim, kell ahhoz bokor, hogy érjen valamit vagy elég, ha állok vele?