418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Magyarázd csak... de aki kék az kék. Nem lehet VÉLETLENÜL kékülni. A játék szabályai szerint már "bűnös" és kilőhető. Én nem fogom és nem is tudom nyomozgatni hogy az előző meccseken mit csinált. Nem is érdekel.
Elég ha látom, hogy KÉK.
Ennyi.
-
egy ember kapja csak meg a bónuszt, akinél a kis pantheon jelecske áll. 100% után is gyorsít, nézd meg mennyi xp kell a pantheonos embernek, menj egy csatát és látni fogod hogy duplát kap. -
az accelerate crew training a 100% utáni skilleket is gyorsítja?
mert kb mintha semmit se csinálna, pedig csak 65% körül járnak a skillek. -
yossarianHUN #196145 Tudod "mindenki ártatlan, míg nem bizonyosodik be a bűnössége". A kék szín csak jelzés. Sejtet valamit, de nem tudod pontosan mi áll a háttérben. A bűnössége akkor bizonyosodik be, mikor lövöldözni kezdi a csapattársait. Nem mintha a morális tartalom miatt lenne ez lényeges, csak épp amiatt, mert épeszű ember nem fosztja meg a csapatát egy harcképes tagjától fölöslegesen, mivel ez rontja a nyerési esélyeit. De látom ezt neked hiába magyarázzák/magyarázták immár kábé féltucatnyian, nem fér a fejedbe, úgyhogy tényleg ejtsük a témát. -
Kb. semmit, ez nem akadályoz, mióta el lehet tolni.
Az a TOP tank zavar aki VK2801-amat kitolja a fedezékből és beáll helyettem. Mert neki lehet. Fajbunkó az ilyen.
A loltraki nem tud eltolni. Lője ki más, engem nem érdekel.
-
Én nem ezt írtam, valamit megint félreértesz.
Én nem lövöm ki azt aki a csapattársat kilövi a csatában. Nem is érdekel.
Én a bekékült játékost lövöm ki. Mindegy miért kékült be, nem én kékítettem. -
lammaer #196142 "Ha valaki konkrétan akadályoz, vagy über bunkó, akkor azt én is szívatom."
Tessék, adott a példa, ahogy írtam. High tier TDdet lövöldözi egy loltraktor meg ott sertepertél körülötted és akadályoz.
Mit teszel? -
Lehet neked annak tűnik, de nem ezzel a szándékkel teszem, mert tudom az emberek nem változnak. Nevelje az anyja a fajbunkóját, ha már világra szenvedte. Én egy percet se szánok rá.
Viszont a következményektől félnek az emberek.
Ezért kell kilőni minden kéket, vagy olyan szituba hozni hogy letiltsák.
Én nem akarok ilyenekkel játszani, máshol éljék ki a kisebbségi érzéseiket.
---
Szerintem a témát túl tárgyaltuk.
Én elfogadom a TK-zást, mégha értelmetlennek tartom is.
Aki karja elfogadja, hogy van aki kilővi a kékeket, aki nem az ne.
Ennyi. Senki sem változik, legfeljebb kényszerből másképp cselekszik
-
ladista #196140 Ez a pavlovi reflex. -
yossarianHUN #196139 Tehát a bunkókat nem bántod, de aki kilövi a bunkót, azt kapásból hidegre teszed. Ha meg "a személyisége úgysem változik meg", akkor miért lövöd a kékeket? -
Engem nem zavar az ilyesmi, felelőm lehet 8 loltraki is a csapatban.
Ha valaki konkrétan akadályoz, vagy über bunkó, akkor azt én is szívatom.
De értelme nincs - csak szórakoztata -, mert nem érti egy sem...
A személyisége ettől nem változik meg a köv. csatákban is bunkó lesz. -
yossarianHUN #196137 "Én nem akarok senkit nevelgetni, vagy dönteni a sorsa felől"
-----> "Ezért is lövőm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Ő lő ki előbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülő egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaeső."
Most akkor ez mi? Nekem ez eléggé nevelésnek, és mások sorsa felől döntésnek tűnik, mondjuk személyes bosszúnak olyasvalamiért, aminek nem is voltam a szemtanúja. Magadnak mondasz ellent. -
Rossz a példád.
Én nem akarok senkit nevelgetni, vagy dönteni a sorsa felől. Felőlem tékázzon bárki nem érdekel. Csata közben se szólók máér érte, nincs értelme és én is TK-ztam már.
Az zavar mikor megmagyarázza XY, hogy jogosan tette.
Meg az is hogy én vagyok a hülye a sok helikopter között mert kilövöm a kékeket.
De leszarom... ilyenek a helekopterek. Nincs velük dolgom.
-
lammaer #196135 "Sőt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni."
Igen, mert a többséget idegesítik az idióta mappingerek, a szándékos blockerek meg a barom platoonok akik behozzák T10 meccsbe a loltraktoos barátaikat mert az szerintük fun. -
lammaer #196134 TEhát, amikor mondjuk bejön egy loltraktor, beáll az isud mögé és azzal szóraközik hogy lövöd a segged és villogtatja a képernyődet, de nyugodtan tűröd? -
Tipikus példa arra mikor idiota játékos azt hiszi önhatalmúlag rendelkezhet ki játszhat a játékkal és ki nem.
Ezért is lövőm a kékeket, akkor is ha nálam nagyobb, legfeljebb Ő lő ki előbb és kap még pár nap bant.
Lehet ezt kifogásolni, de az esetek 99%-ban a kékülő egy mezei bunkó, aki okosabbnak hiszi magát a többinél és többszörös visszaeső.
És még büszke is rá, fórumtra is beírja milyen fasza csávó volt hogy TK-zott és bizonyos benne hogy jogosan bünteti a csapattársait. Neki JOGA van ehhez.
Sőt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni.
Legyen... én meg kilövőm ha bekékült. -
Magyar Betyár #196132 Ez tényleg szánalom ha ezért kezdett flamelni. Mekkora egy sötét paraszt. -
yossarianHUN #196131 Hadd éljek egy hasonlattal. Legyél te az edző, aki a csapata tagjainak érkezésére vár a meccs előtt. Befut a csapat, de az egyik srácnak monokli van a szeme alatt. Na több se kell, te szó nélkül hazaküldöd a srácot, mondván biztos verekedett, és a pályán is el fog durranni az agya, el vele. Ezek után 10 emberrel kezditek a meccset, de te elégedetten vered a melled, hogy jól elküldted a p*csába az agresszív hülyegyereket, aki esetleg megcsúszott előző nap hazafelé menet, és megpuszilta az ajtófélfát. És még ha valóban verekedett is, semmi sem garantálja hogy most is fog a meccsen, viszont az tuti, hogy hátrányban kezdesz, ha elküldöd. Ne kelljen már ezen ennyit vergődni. -
ladista #196130 Ja értem. Szóval a nagyra becsült kollega nehezményezte a scoutok jelenlétét. -
Nem csúsztatok.
És ahogy olvaslak teljesen jogos hogy pikirtségem és kritikám ez ügyben.
Épp tegnap egyeztünk meg, hogy nincs VÉLETLEN bekékülés. Leírtam, a feltételeket, azt nem lehet véletlenül produkálni, vagy nagyon hülyének kell lenni hozzá.
Nekem úgy tűnt megértetted, elfogadtad. Ma már mást írsz.
Nem csak te vagy így vele. Mindig ez ismétlődik, de már megszoktam.
És lövöm kifele a kékeket.... mert lehet és jól eseik.
-
Greenscape #196128 Ezert kell meg a vissza szamlalasnal elore bejelenteni ha ki akarsz loni egy idiota platoonban levo tier 2-est 10-es csataban. Igy mindenki tudja mi-miert tortent. En mindig kilovom az ilyen platoon kissebbik tagjat es 1 azaz egyszer kekultem be. Akkor is azert mert elotte par csataval mar kinyirtam egy ilyen hulyet. Soha nem sebzett meg csapattars csak max a platoon masik tagja. -
Csata elején
Ő: Leopard?
Én: Mi van vele?
Ő: Hogy kerül T10-be?
Én: Írj a wg-nek ez ügyben
és innentől van screen, meg az kimaradt hogy az ilyenek bukik folyamatosan, még megírtam neki hogy tanuljon meg célozni :) -
Igen, félre értesz.
"Állandó" vitám van ez ügyben itt és más fórumokon is.
Én a kékeket lövőm ki, és azokkal van vitám akik kékülnek rendszeresen TK-zás vagy csapatsebzés miatt. Őket zavarja hogy kilővőm a kékeket mérlegelés nélkül.
(egyébként nagyon ritka eset, régebben több kékkel találkoztam)
Ahogy virkir mondja én gondolom rosszul a dolgokat és mások jól. A helikopterek a többség. Azaz egyéni véleményem van a többségi szemlélettel szemben. Ezt nem én találtam ki, nem csak feltételezem, hiszen ő is megerősíti ezt. -
lammaer #196125 Ne próbáld megérteni, torzít és csúsztat mint az állat (amúgy igen, ironikus akart lenni).
Neked leírom, ő mi miatt mártírkodik:
A lényeg az hogy ha valaki akár VÉLETLENÜL kilő valakit vagy sebez X mennyiséged Y nap alatt, bekékülhet.
Vagy akár azért is mert mondjuk kilő egy olyan friendlyt, aki a meccsen szándékosan akadályozza őt vagy a csapattársait, folyamatosan pingeli a mapot hogy idegesítse a csapatot stb.
Ilyenkor ha vki bekékül, néhány csatán (5-10?) keresztül kék marad ezért, függetlenül attól hogy véletlen teamsebzés volt, vagy esetleg az előző mecsen acsapata megköszönte hogy kinyírta a barmot.
FSB azok közé tartozik, aki amint meglátja hogy vki kék (függetlenül attól hogy nem is tudja mitől az) szitává lövi a meccs elején.
Mi inkább meg szoktuk várni mit csinál, és ha a mi meccsünkben is látszik hogy TKzni akar, csak akkor takarítjuk el. -
szeretem ezt a számot:) -
Van. Engem chatbannoltak 1 napra arty szidás miatt. Kicsit elgurult a gyógyszerem:) -
Magyar Betyár #196122 Azt hittem a korábbi posztod csak ironikus válasz volt. Tehát szerinted normális elfogadott dolog ha valaki start után halomra lövi a csapattársait de amikor bekékül már elítélendő őt kilőni. Vagy félre értelek? Nekem ez jön le a válaszodból.
Ez kb olyan mintha elfogadott dolog volna mikor egy bedrogozott cigány bűnöző lerángatja a nyugdíjas néniről a táskáját de elítéljük azt a jóérzésű polgárt aki odalép és pofánbassza ezért. -
hidegfejűhöz nem kell túlélned(legalábbis már láttam olyat hogy megholt és kapott) -
lammaer #196120 A tied meg sajnálatos/szánalmas :) -
bgabor #196119 Azért War Thunderből tudunk mi ennél jobbat is mutatni:
(uccsó volt, bocs az offért srácok)
MiG-15 vs F-86 Sabre -
Tessellia #196118 Mindkettőhöz túl kell élned a csatát. Spartannál talán 10% vagy az alatti élettel kell, hogy pattanjanak rólad. Cool-headednél meg 10 egymást követő lepattanó vagy nem sebző lövést kell "elszenvedned". -
Greenscape #196117 Biztosan az 5142 csata/918-as eff ment az agyara. 
Ma volt szerencsem egy 16K/880 eff-es kivallo tankossal egy csapatba kerulni. Szerencsere nyertunk, de nem rajta mulott. Ez az a tipikus gyerek aki keze alatt sirnak a tankok
E-100-al, M103 meg E-75-el 800 alatt van az atlegsebzese.
Ja es az effjenek nagy szazalaka foglalasbol van ami nem is lenne baj, de a 0.47 kill/battle sokat elarul rola. -
Megnyugtató a hozzáállásod. -
raymondcurto #196115 Sok viszonyítási alapom nincs,de az tény,hogy jó néhány érdekes figura van ebben a klánban,de azért akad jó pár normális tag is.
Lehet hogy a KURUC-tól csak hasonlókat láttál,de én konkrétan ilyet még sosem csináltam,és több mint valószínű hogy nem is fogok.
Szóval könnyen lehet hogy több itt az idióta mint az átlag,de van kivétel is azért. -
Nekem ez jött le a tegnapi beszélgetésből.
Ahogy a prohardveren itt is elfogadott a TK-zás, viszont a kékek kilővése elítélendő.
Amúgy szarom le. Már senkivel sem akarom megértetni hogy ezzel mi a probléma, viszont fenn tartom a jogot hogy pikirt megjegyzéseket tegyek ez ügyben.
Ha ez nem tetszik neked, hát nem tetszik. Ez van. -
lammaer #196113 Sztem gyakorlatilag az ingame nyomogatásnak sok értelme nincs, én is úgy érzem ezt csak ilyen placebónak tették be, hadd nyomogassák az emberek és megnyugszanak tőle.
Azt el tudom képzelni hogy van 1-2 kijelölt ember, aki nézi ha valakiről kiugróan nagy számú report jön, de tuti hogy minden egyes klikkel nem foglakloznak. -
Commandier #196112 Üdv! Eladó lett szeretett accountom!
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212, Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6. Ezen felül több mint 300 db elsősegélycsomag, javítókészlet, tűzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítő. Ajánlatokat várok privátban!
-
Ááá, a 115 hp-s E-75 tankomat 4 tank (t30,M103, valami amx meg talán e-75) lőtte kicsivel több, mint 1 perc alatt, és egy tucatszor hallottam a doing mélyen bugó lepattanó hangját... :)
Persze vesztettünk, és meghaltam, 17 bekapott lövéssel, de ilyenekre adja be a spártait meg a hidegfejűt, nem? -
Szpecnyaz #196110 Szerintem csak simán idióta lehet. Nem szeretek általánosítani ilyen dolgokban, de a KURUC-tól még csak hasonló megnyilvánulásokat láttam. Bár nem lep meg, elvégre ott még annak is magas rangja van akinek nem mondjuk ki a nevét. -
ladista #196109 27 másodperc alatt mivel lehetett felhúzni a saját csapattársad? :D