418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #196228 A spartan járna. Csak akkor kapod meg a medált ha nem ütötték át sehol. Tehát a lövegpajzsot se és a lánctalpat se és a periszkópot se. Ha lánctalpat találták el az átütésnek számít, mert van neki páncélvastagsága amit át lehet ütni de ugye maga a harcjármű nem sérül mert a futómű HP-ja veszi fel a sebzést és elszakad a lánc, legalábbis van ilyen verzió is. A periskóp és a lövegpajzs is hasonlóan működik.
Emiatt van az a csata utáni elemzésnél, hogy például 9 átütés és 1600 sebzés egy tier 10-es 120 mm-es löveggel. Abból több mint a fele a futóművet vagy lövegpajzsot találta el. De attól még ugyanúgy átütés, csak éppen azok HP-ja vette fel a sebzést nem a harckocsi-é.
Ezért elég nehéz megszerezni például a Cool-Headed medált (tíz egymás utáni lepattanó), leginkább ostoba és kitartó ellenfelek kellenek hozzá. -
yossarianHUN #196227 Akkor valami WG-anomália, időnként képes fura dolgokra még az ilyen egyszerűnek tűnő medálosztó rendszerük is. -
TomDantes #196226 Túl hát, még sebeztem is utána, de nem kaptam semmit. -
yossarianHUN #196225 Ha a csatát is túléled, igen. -
TomDantes #196224 Ezt nem értem. 4 hp-m volt csörcsillel, és utána még túl éltem vagy 5-6 lepattanó lövést. Erre jár valami plecsni nem? Vagy tévednék? -
Felraktam a jimbo-t, a scope shadow removert - dupla óra lett a játékban... kivettem a debugpanel.swf-et, erre Ezt kee csináni-e? -
wtf?
Ez mitől lehet? -
Toweliee #196221 Én így állok.
Wins / Battles 7 / 8 87.5%
Avg. / Total Exp. 959 / 15 038
Credits total +192 084 -
ropi88 #196220 17 csatából 4 győzelem! így aztán lehet ám rombolni a statisztikát :D -
Simulacrum #196219 Nekem ezt akkor csinálta, mikor egy újfajta hangár modot raktam fel. Ahogy tanácsolták töröld a mod könyvtárat, ha ez sem megy akkor újra raknám én is a játékot. -
R3nton #196218 igen sztem is jobb lett volna az. Én sztem heavy ágon lehet csak tier8ig megyek. Ez a tier10 játékstílusra is-8ra hajaz, ami még nem is lenne gond, de hogy CW-re alkalmatlan lesz az tuti... -
Nazarov77 #196217 Na ja, elég csúnya gyenge pontok vannak rajta, a tornyomat szemből simán átlőtte az IS-4, a lower hull meg egyértelmű gyenge pont, zömében ott ütöttek át.
Lehet hogy a régi T10es heavy 98%ban úgy nézett ki mint a T9es de legalább nem egy 20. type copy volt, az új egy felhizlalt Type 59, kinézetre sokban nem különbözik a med ágon lévőktől. -
stoppos #196216 A WOSST nevű klánról hallott valaki? :)
Tegnap futottam bele ebbe a három csodába:
-
R3nton #196215 kiszedték a jó kis 10es tankot és betettek egy olyat ami kb annyira papír, mint volt anno a t30 heavyként (bár most is ugyanolyan papír) :D -
samuraix #196214 Rá vagy kényszerítve te is a goldra, csak így a hétvégén nem lesz credit farm. :p -
Ytar #196213 hát, a KV-4emről ma még SENKI nem pattant .. gratulálok az eventhez WG .. ekkora szart. -
virkir #196212 Csak hogy örülj.
A hétvégén befejezem az IS-8-at aztán végre eladom és veszek 1000-1000 darabot az M4-be meg a PzIV-be :D -
Nazarov77 #196211 De jó...
- there will be a second 0.8.3 test
Akkor nekünk leghamarabb jövőhét után jöhet ki, francért kell húzni már ezt a patchet ennyire, rengeteg idejük volt balanceolni elvégre ezért nem jöttek ki a kínaiak 8.2ben.... -
samuraix #196210 remek minden nerd geci goldozni fog, akinek még javítani sincs pénze még az a is... -
ropi88 #196209 igen jó ez a wot!
11 csatából csak 2 győztes ;) -
lammaer #196208 Hétvégi event
Up to 50% discount on premium ammunition
With gold or credits, obtain better ammunition for less! -
Érdekes... ma nem volt a szokásos szerverkarbantartás.
Folyamatosan játszom hajnal óta, gondolván majd 7-kor abbahagyom.
Egyszer csak olcsóbb lett a prémlőszer. Ki sem dobott a szerver.
Kb, 1,5 millát grindeltem össze pár óra alatt. VK2801-be és E100-ba veszek 1000-1000 prémlőszert. Kár hogy nem előbb kezdtem gyűjtögetni, mert az IS4-et meg a JagPZ100-at is jó lett volna feltankolni
Tárazzatok be! 50%-os a prémlőszer a hétvégén. -
Sebek nyalogatása.... -
EmR3 #196205 Olyan deja-vu érzésem van hogy átolvastam az éjszaka történéseit. Fsb megint bekékült és nyafog ha úgy viselkednek vele ahogy ő tenné hasonlò helyzetben. Nos a széllel szemben való hugyozásnak minden esetben megvannak a nyilvánvaló következményei. -
Jol indult az egyik csata, Lowenk vizbe vetette magat egybol :) A Panther II meg koszalt hatul, irtam neki hogy segitsen mar bal/jobbszarnyon. Valasz: o felderiti (exploring) a kornyeket aka korulnez mert ugyse tud sebezni (??) a sz@r tankjaval. Ment erre a reszemrol hogy jatsszal inkabb akkor a Dora the Explorer-el te idiota. A csatat megnyertuk btw valami csoda folytan. Meg nem kaptam chatbant tizenvalahanyezer csata alatt, erdekes. -
aha... nyilván azért van benne a 0.8.2 MM Chart. -
Ez a wiki reszt (tobbszor elolvasott btw) valoszinuleg a 7.0 peccs ota nem frissitettek. :) En SOHA nem tapasztaltam hogy a MM balanszolta volna tobb magas tieru tankkal vagy alacsonyabb golyofogokkal (az meg kulon rab@aszas mert valoszinuleg scout tankok lennenek). Minden jatekszabalyra matyizo egyen tegyen be errol legyszives screenshotot. Sok sikert, working as intended by WG :) -
Én úgy gondolom nem ez határozza meg a csaták kimenetelét.
A random faktornak lényegesen nagyobb szerepe van, meg 1-2 játékos egyéni teljesítményének.
Felőlem bárki kilőheti a kistieres platoonokat, csak tudni illene nincs racionális alapja a közutálatnak, meg a félelemnek hogy kárt okoznak.
Persze vicces lehet, ahogy a sok helikopter okoska gratulál és köszöngeti egymásnak, hogy végrehajtotta a nagy hőstettet, magát feláldozva a csapatért képes volt kilőni egy loltrakit a TOP tankjával.
És még büszke is magára. Beírja fórumra is.
A játék mechanikájának és szabályainak nem ismerete elég általános, mind az MM mind a TK mechanizmusa tekintetében. Feleslegesnek tartom bárkivel erről vitatkozni.... úgy is csak az az 1 hülye lehetek többséggel szemben. -
Szpecnyaz #196200 Jogos.
Bár én nem szoktam észlelni hogy ez megvalósul a gyakorlatban is. -
Aki esetleg nem olvasott még utána: http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics
A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 145 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team a priori has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team. -
Szpecnyaz #196198 Várom róla a screent. -
Az MM működéséből következik, nem kell oda külön kompenzáció. -
Szpecnyaz #196196 A WG is mondta hogy semmiféle kompenzáció nincs arra ha valaki low tier cuccot visz be. Szóval csak szopás van belőle. -
Ja es imadkozz hogy Greenscape baratommal ne kerulj egy csapatba :))
(remelem van ver a pucadban es bevallalod a Tier 1-2 szerepet) -
#196192: nem allitottam ilyet, ne beszelj melle. Nem allitottam soha hogy 1 TK-ert be lehet kekulni. Gy.k.: #196128
Nem kompenzalja. Kiserletezz valami platoontarsaddal hogy vegre megertsd, nem kompenzalja az MM. Anno lehet hogy igy volt, ma mar nem. Fogd mar fel vegre. -
Arról nem isbeszélve hogy az MM kompenzálja ha kistierest húznak be és gyakran előnybe kerül az a csapat ahol a loltraki van, mert magas tierben erőfölény alakul ki.
Nem mindig, de elég jellemző. -
Még mindig mellébeszélsz.
1 TK-ért nem lehet kékülni. (kezdőkörön kivül)
Azaz, kistieres platon legyilkolásáért nem lehjet kékülni.
Több kell ahhoz. -
A noob platoon problemat (Tier X agyhalott behoz egy Tier I agyhalottat) tobbszor jeleztek a WG-nek, nem erdekli oket. Reszemrol a legnagyobb tisztelet jar azoknak akik "orvosoljak" a problemat a retorzioval sem torodve (esetleg bekekul). Sajnalatos modon neha akad egy-ket idiota a csapatbol aki levadassza ezek utan oket. -
Csak az amit már más is mondott. Én újraraknám a játékot. -
bekasybalazs #196189 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=196153
valakinek esetleg valami ötlete?: /