418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #196390 Be lehet, egyszerűen azért mert sosem tudhatod hol állsz a teamsebzésben, mennyi időre visszamenőlegesen nézi a rendszer a TKkat.
Egy dolog 100%os: körön belüli TKért jár a kék. Ez egyértelmű, az összes többiben van ismeretlen faktor.
De istenem, nem örülnél ha mondjuk azt aki elkezdi dühében osztani az artitokat vlaki kilövi még akkor is ha körön belül van az illető? -
lammaer #196389 "alapgondolatom" amit eleve hibásnak tartasz. 1 sorban elég. Vagy 3 szóban..."
Én leírom:
Kilőni egy kéket CSAK azért mert kék meccs elején haszontalan, értékesebb tank esetén pedig káros. -
Ezt írod:
"ha jószándékúan megállít vkit és bekékül"
Azt hittem ezen már túl vagyunk. De nem....
Vagy szándékosan beszélsz mellé vagy nem tudod felfogni X-edszerre sem, hogy ilyesmitől nem lehet bekékülni. Több kell ahhoz.
Tényleg néha olyan mintha gy.pésekkel vagy önigazoló okoskákkal beszélgetnék itt.
TK-záll... Kéküljél... mit érdekel az engem... 100.000 random játékos között úgysem találkozunk. -
csoszi87 #196387 Komolyan mondom:
Az elmúlt 1 hónapban nem volt olyan hét, hogy nem ment volna min 2 napon keresztül a flamewar 1-2 ember (és elvei) miatt.
Már nagyon hiányzik a régi, megszokott "buzi artyk" posztolgatás. -
lammaer #196386 "Szerintem nincs jogos TK" 18:46
kontra
"Következetesen azt írtam több alkalommal is hogy nem kifogásolom ha valaki TK-zik, mert én is megtettem már. " 18:31
Követhetetlen vagy.
-
SovereignXY #196385 Az lesz sztem is hogy csak platoonban mert szólóban... -
Megértem, hogy nem tudsz rá válaszolni.
Nem is vártam mást. Én nem okfejtést kértem tőled, csak nevezd meg mi az az "alapgondolatom" amit eleve hibásnak tartasz. 1 sorban elég. Vagy 3 szóban...
Nyilván jó okod van rá hogy erre sem vagy képes.
Írtál egy szlogenes tartalmatlan hsz-t, persze hogy nem fogod konkretizálni a kijelentéseid.
-
SovereignXY #196383 Hát... sztem jogos TK pl ha T10be behoz vki 1-2 t1 tankot. Van ilyen videó is ahola E100 hoz 2 loltrakit kilövik őket erre az nekiáll a csapatot ölni.
Jogos ha a scoutod elbújik a bázis melletti bokorban és többszöri felszólításra sem megy és teszi a dolgát vagy hal meg egyszerűen átrohanva legalább.
Jogos ha vmi barom beáll a seggdbe és nem hagy vissza tolatni az ellenséges tűzből(fizika előtt) kitol az ellenséges tűzbe mert az a hely az ÖVÉ ahova te értél oda előbb. Na jó iyletén fromán nem de ha ezt 1-1 lövéssel nyomatékosítja már az.
Jogos a TK ha már nyertetek és az arty top gunja van. :P -
lammaer #196382 "hogy a KÉK-ült szabálytalankodó játékos kilövése káros"
Miért nejéz belátna azt hogy magaddal cseszel ki, ha:
A. Olyat lősz ki, aki nem a te meccseden kékült be, nem viselkedik hülyén az aktuális meccsben és netán valahol a felső harmadban tartózkodik (-1 tank értékes hátrány)
B. Mondjuk a te meccseden kékül be amikor kilő egy büntetésre méltó friendlyt, és éppen bekékül (én pl sosem tartom nyilván hogy mennyi temadamagem volt ma, sztem ezt nem is lehet).
Lehet pl hogy pont megállít egy ámokfutót, aki mondjuk elkezdte lövöldözni a már körön kívüli embereket, de ez volt nála az utolsó csepp.
Mindkét esetben egy embert kiútsz a meccsedből aki értékes tag lehetne, csak azért hogy a kékségért igazságot szolgáltass.
Az a baj, hogy csak azt látod hogy kék, nem keresed az okot hogy miért lehet valaki az. Pl nem mindenki ismeri hogy mitől lehet bekékülni, és ha jószándékúan megállít vkit és bekékül, te a tudás hiányát bünteted később, nem a szándékot -
Már én is rohadtul unom de normális nemprémes hangár modot alig találni. -
yossarianHUN #196380 Tegnap kb másfél órát ecseteltem részletesen, lehet nem rémlik. Bocsánatért esedezem, de nekem már nincs erre kapacitásom. -
Ja... így könnyű...
Azt mondod hibás az alapgondolatom, de azt már nem mondod meg mi az.
KORREKT!!!! -
kHares #196378 Pár hete lett elite, nagyrészt csak duplázókból húztam szóval nyomhattam vagy 3-4 hónapot legalább. Számomra az egyik legjobb francia gép és itt kezdődik a használható "heavy" vonal. 2000-3000 sebzést simán lehet osztani csak nem szabad randomban a másikra bízni magad és mindig kell egy egérút. -
yossarianHUN #196377 Hát, hát... Az esőember is eljutott az ölelésig, neki is lehet még esélye.
Csak ne kéne minden nap elölről kezdeni ezt az értelmetlen okoskodást. -
Légyszi ne ferdítsd el amit írok. Nem korrekt dolog ez így.
Szerintem nincs jogos TK, csak nem érdekel ki mikor és miért csinálja.
Felőlem TK-zhat bárki, Ő dolga. -
yossarianHUN #196375 Azt hiszem már páran, párszor elregéltük, talán valaki veszi a fáradságot és megteszi mégegyszer, de az nem én leszek. -
lammaer #196374 Én látok benne fejlődést. Eddig nem ismerte el hogy van jogos TK, most már igen. Hamarosan el fog jutni oda is, hogy ha naponta csak egyet büntet meg hozzátéve a nem szándékossebzéseket, már simán kékülhet.
Innentől kezdve már csak az vanhátra, hogy ő is majd nézi hogy egy kék mit csinál az AKTUÁLIS meccsben, és ennek megfelelően lövi ki vagy sem.
Lassú víz partot mos... -
CSsk egy kérdés: melyik alapgondolatom a hibás? -
Ez egy tényszerű leírása volt néhány itteni hsz-nek, de az nincs benne hogy kifogásolnám ha TK-zik.
Amit kifogásolok (ezt is leírtam már), hogy pont ezek a kékülös játékosok akarják magukkal és másokkal megetetni, hogy a KÉK-ült szabálytalankodó játékos kilövése káros és nekem aki kilövi kéne ez ügyben vissza fogni magam. Szerintem fordítva ülnek a lovon.
-
yossarianHUN #196371 Már körülbelül tucatnyian közölték veled hogy hülyeségeket beszélsz, ugyanakkor igazat még senki nem adott neked, viszont még mindig te vagy itt a bölcs öreg, akinek nem hisznek az alkalmatlankodó kis tacskók. Már az alapgondolatod is hibás, és folyamatosan a saját magad által által kreált paradoxonokba esel, minden második hsz-edben ellent mondasz az előző kommentednek.
Ilyen hangzatos kijelentéseket meg lehet tenni, hogy akkor indokoljuk meg meg hasonló, de az elmúlt 3 napban ezt tucatnyian tették, ennek ellenére még mindig nem fogadja be az agyad, úgyhogy nem értem miért kell csodálkozni hogy senkinek nincs már rád energiája érvelgetni, illetve győzködni, mivel falra hányt borsó az egész. Ezek után nem csoda hogy elküldenek az emberek a búsba, már elnézést.
A hülyeségekhez lehet ragaszkodni, csak akkor már csendben, annak tudatában tedd, hogy a világ nem érti meg zsenialitásodat. -
SovereignXY #196370 Szenvedek még vele. De... jaaaaj. 85% vele atalálati pontosságom. Hát... miótta vissza vettem ez sztem 50 felé ha mozog. Lehet 200 méteren túl nem kéne vele lőnöm :) -
lammaer #196369 pl itt
"És még büszke is rá, fórumtra is beírja milyen fasza csávó volt hogy TK-zott és bizonyos benne hogy jogosan bünteti a csapattársait. Neki JOGA van ehhez.
Sőt még azt is leírja, hogy meg szokták neki köszönni." -
virkir #196368 Nem tudom milyen volt régen de most szerintem nagyon jó ha ráérzel.
95 kör alatt volt kb 20 kör század vele és így 75% körül van a win, 1,6k átlagsebzéssel 50%-os túléléssel.
A 85-ös legénység egyértelműen visszahúzza szenvedd ki mire 100-as lesz a csapat onnan biztos, hogy nagyon jó. Nem véletlen, hogy viszik ESL-re is. -
Hányas számú hsz-emben írtam ilyet? Én nem emléxem rá.
Következetesen azt írtam több alkalommal is hogy nem kifogásolom ha valaki TK-zik, mert én is megtettem már. Csak kilövőm azt, aki bekékül.
Ettől vannak itt páran kiakadva. Szerintem mindenki érzi kicsit belül, hogy ez a KÉK-ülési rendszer valahol jogosan lett létrehozva, mert szabályszegés vagy hülyeség miatt lehet csak kékülni. -
virkir #196366 Neked érvelni?
Az kb olyan lenne mint a lebénult bokszolónak betanítani a hattyú halálát. -
Wlanseraf #196365 Én egy egyértelműen a legszarabbnak tartom:) de mákolok vele állandoan... 75%-os winrate és kb 2500-as eff... de ugye duplázós csítet használok azzal a tankal mert nem szeretek vele játszani:) -
SovereignXY #196364 Van itt vki akinek régen is megvolt az 50 100 meg most is megvan? És ha igen akkor jól érzem, hogy ez 66szor szarabb lett mint volt. Pontosabban jó volt mikor kijött. És mentem vele. Most... bah... 85 a crew de eltaláélni dolgokat nem tud kb még full keresztnél sem. a sebessége is szarabb mint volt. -
csoszi87 #196363 Úgy látom a tömeg döntött.
Nincs ellenvetés!
Add el!
-
lexlutor #196362 kosz mindenkinek! :D -
csoszi87 #196361 Ott van global 1. helyezés a spotok tekintetében.
Az picit megdobja az effet. -
lammaer #196360 Na, van itt fejlődés....
Ez már óriási változás ahhoz képest amit eddig a TKról írtál (istennek képzelitek magatokat, hogy mertek másokat megbüntetni). Mégiscsak van remény... -
Wlanseraf #196359 Az egy foshalom... -
csoszi87 #196358 Esetleg add el!?
Vagy szerezz be 1 bot progit, és éjszakánként húzza helyetted.
-
SovereignXY #196357 Add el? -
Konci #196356 mennyiségi harcos
Ő sokkal jobb,mint az alábbiak...szerencsére ellenem volt.
Egyébként az effje 1350,az nem rossz(bár nem tom hogyan) :) -
lexlutor #196355 van valakinek vmi hasznalhato tanacsa az m46 pattonhoz? -
SovereignXY #196354 Jah aztán meg jön ő mega 2 cimbije és 3uknak van összesen 1000 effije meg 90% win rateje t8-10ben. Imádom őket :S -
csoszi87 #196353 Mert az az igazi játékos, akinek saját klánja van.
Illetve azért, mert épeszű ember nem hívja be platoonba, századba, ezért ő gyűjt maga köré embereket/haverokat. -
Köszi!
Ez nagyon jól jött!!! -
Hello virkir!
Ha valamivel nem értesz egyet vagy nem érted amit írok, akkor jelezd nekem. Szívesen válaszolok rá.
Egyébként a prohardver WoT fórumát már kisajátítottátok a haveri köröddel, az miért nem jó neked? Itt is meg akarod mondani ki írhat ide éls ki nem?
Esetleg az zavar ha a tieddel ellentétes véleményt fogalmaz meg valaki olyan jelentéktelen ügyekben mint a kékülés vagy az MM működése?
Érvelj vagy halgass...