418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    vegen agyhalott arl beirta:gg
    hat loves, harom sebzes, osszesen 230 sebzes..
  • lexlutor
    jah nem 1900.. 2300.. sebaj..
  • lexlutor
    ilyen hikomat retard idiotakkal megis mi a faszt lehet kezdeni???? lofasz acel 1900 sebzes.. elozo korben 1700.. hetvegi kocafaszkalap siemkak..

• EmR3
    Nem egészen így történt.
    Kicsit felizgatta magát azon, hogy a három scout végig hatul ücsörgött 1-1 bokorban. Szépen egyenként szólt hogy mozgás, aztán szépen egyenként kilőtte őket.
  • Solten
    Hatarozottan fejlodokepes :)

"Felőlem TK-zhat bárki, Ő dolga."

Nem oly reg meg azon sopankodott hogy mekkora aljas gerinctelen disznosag kiloni egy noob platoon Tier I tankjat :) Fejlodokepes.
  • yossarianHUN
    Sigh.....
  • lexlutor
    meg jo h befejezted es nem kezded ujra.. ugye?
  • fsb1000
    Nyilván ez az agylény is úgy gondolta mit keres 3 kistierű tank a t10-esek között, és a WoT-ban elterjedt és megbecsült szokás szerint intézkedett.
  • Szpecnyaz
    Elvileg erősebb volt a valóságban a csuka orr. Szóval nem lepődnék meg.
  • Bmsrt n2
    - realistic armor properties of the T-10M/IS-8 properties (the thickness being historical): "digging thru archives takes a lot of time, we'll make a book on the IS-8, it'll be there"

Gondolom buff lesz ennek "realisztikus páncél" izének a vége...mégis csak "saját" tank:)
  • EmR3
    bocs, elbasztam

Itt még nem tervezik a szerkesztő gomb bevezetését?
  • EmR3
    A tegnapi kék és kilövöm vitához szeretnék hozzászólni:

http://kepkezelo.com/images/dzjjclis8fcyksgnzj0l.jpg

A három scout tank kilövésén kívül semmit nem csinált.
    Ezúton is gratulálok emberfeletti teljesítményéhez.
    A csata egyébként döntetlen lett.

• Oddball29
    Thomas L. Jentz is eltávozott 31-én...
  • SovereignXY
    Hm... mneg kell hagyni eza T71 vmi kurva brutál kis járgány. Sajna a 8.4ben ezért tuti nerfelik kis. :S
  • vass17
    Tegnap én is hosszabb kihagyás után léptem fel, mondanom sem kell, hogy a duplázás mindegyikkel elsőre megvolt, hihetetlen egyszerű csatákkal. Kicsit gyanús volt :D
  • lammaer
    Mostanában már inkább indítok vmi körökre osztott stratégiát, és azt nyomogatom, mert ha nem az, akkor itt lebzselek a fórumon, és belekeveredek vmi catfightba :D
  • foxbat88fx
    igen, ami nem forgatható arra nem igazán tesznek géppuskát és telebasszák periszkópokkal.... lásd.: ellentétes oldalon
  • Ok5
    szerintetek a fenti kis torony ahol a dupla Besa géppisztolyok vtak http://p.coldline.hu/2013/01/05/843526-20130105-cgH1ZS.jpg forgathatóra vtak tervezve?
  • SovereignXY
    Jaja. ez a 30 sec az elején engem nagyon nagyon sokszor zavar. Hotl idő. De elég kevés ahhoz hogy az ember vmi értelmesbe kezdjen addig.
    Azt már nem isemlítem hogy még +1 perc mire a csapat elhagyja a bázist...
  • lammaer
    Tudod, az a baj hogy két csata közt van 30-50 másodperc amíg betölt és visszaszámol a rendszer. Addig van idő verekedni :)
  • yossarianHUN
    Hál' Istennek...
  • csaba90
    kínaiznak :D és még azt hiszik hogy a húú de jó effjük az ő tudásuk miatt van XD
  • fsb1000
    Tündérbogárad legyen neked az aki hátulról tisztel meg.
    A linkelt hsz-edben, pedig nincs benne az én "alapgondolatom". Ez melléfogás megint, nem tudsz konkrétan a feltett kérdésre válaszolni.
    Mindegy... helyetted más már megtette. Sőt le is zártuk a témát.

De úgy látom, téged különösen érint ez a kékülési téma.
    Fogd fel nincs jelentősége, ritka eset, meg azt is fogadd el, hogy én nem fogom vizsgálgatni ki miért kékült és az adott csatában hogy játszik. Nem érdekel. Nem szánok rá időt se energiát.

Remélem te is lázárod a dolgot itt.
  • Master91
    Hogy a francba fejlődtök ha folyamatosan csak itt morogtok egymásra egésznap? :D
  • stoppos
    Szerintem igaz lehet. A minta 1,77 csata. Viszont prém nélkül számítja.
  • TomDantes
    Na mára ennyi elég. 12 találatból öt sebzett. Hogy háromszor nem sebez a T34-be szemből az egy dolog. De amikor az oldalába is penetration...elmentek a picsába a fejlesztők.
  • yossarianHUN
    Tündérbogár, elhiszem hogy gyenge a memóriád, de nézd már át az elmúlt pár oldalt, mondjuk adok egy tippet hogy honnan kezdheted: #196104

Ahelyett, hogy nagyszájúskodsz. Kár beléd a szó.
  • SovereignXY
    UFP*
  • SovereignXY
    Hm... azt hiszem kijelenthetem hogy a T-54et tényleg nerfelték és nem igazán igaz az az állítás hogy az EFP-t 200as penes ágyú is nehezen viszi át mert az előbb type-al nem is különösebben célozva - forgolódtunk - átvitte.
  • Toweliee
    A War Thunderbe is van Dragon ridge :)
  • Toweliee
    Brutál jó a Jagdtiger amióta átvariáltam álcázásra a legényeket + távcső helyett tettem rá egy hálót.
  • lammaer
    Engem viszont a WTszivat, 8-ból 8 defeat. Rohadt manipulátorok!
  • TomDantes
    Ezek szerint akkor a type69 oldalala úgy 500 miliméteres acélfalnak felelhet meg. Tudnak ezek az tetves kínaiak tankot csinálni mi?
  • lammaer
    Igazad van, sztem túl sokat rugóztunk a témán, ahhoz képest hogy valóban mekkora a kékek előfordulási gyakorisága.
    Tegyük félre.
  • fsb1000
    Hasonlót figyeltem meg én is.
    Mikor két nicken játszottam, kb 3 naponta váltogattam. Az első 10 csata szinte biztos nyerő volt.
    (azt nem merem állítani hogy manipuláció következménye, de szinte mindig így történt)
  • TomDantes
    Azért már. IS4. Prém lőszer. 400 mm-es átütés. És...type62? Oldala? Semmi.
    STI oldalta kétszer? Semmi.

400-as átütéssel. Már nincsenek szavak erre
  • fsb1000
    Kösz! Ez világos beszéd.
    Szerintem nem hibás ez az álláspont, mert a rendszer lehetőséget ad rá, valamint az ismert mechanizmus alapján szerintem az esetek nagy többségében jogos a kékülés (szerintem! ez lényeges)

Ezzel le is zárhatjuk a témát.
    Kéket továbbra is kilövöm, ha véletlenül 500 csatánként találkozok ilyennel.
    És???? Minden második csatámban full hülyék cseszik el a győzelmet, vagy 5+5 arty teszi tönkre a játékélményt.

Lényeges ez a kékülési téma? Szerintem nem.
    Csak többeknek jobban fáj, mint kéne.

• SovereignXY
    GG 7 csata 1 győzelem többi bukta az 50 100al. Pedig a win ratem már majdnem elérte az 50%-ot (49.91) wot planet szerint de a mai nap után nem közelítem tovább :S
  • foxbat88fx
    mekkora egy f***pó b***s manipulátor ez a WG :D
    3 napja szinte nem is játszottam, csak WarThunder-t nyomtam... ma feljövök WOT-ozni, tolok 8 csatás és 8/8 win! ez is véletlen persze :D
  • fsb1000
    Mi ebben a probléma?
    1. Szerintem nincs jogos TK, mert szabályellenes.
    2. Nem kifogásolom ha valaki megteszi, ő dolga, nem az enyém.

Adót csalni sem lehet, mégsem kifogásolom, hogy az általam ismert munkavállalók fele minimálbéren van bejelentve és szürkén tömik a zsebét.

Érthető?