418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Ha csak már nem késő,figyelj ha kacsa meglátja,tuti hogy azonnal feljelent,az a gyerek egy szemét kis cigány tetű.
  • Toweliee
    Nem vagyok ebben jártas, de külföldi weboldalakon jobban felfigyelnek a hirdetésedre, mint itt.
  • Commandier
    Kössz, hogy szóltál. Többet nem kerül ki ide.
  • Commandier
    Mivel magyarok vagyunk, ilyet nem teszünk. Ne álljunk negatívan saját magunkhoz, csak mert van pár görény ember.
  • Plata
    Ebben a fórumban is jelen van kacsa1 nevű gyökér állat,aki moderátor a wot fórumon,kedvenc időtöltése magyar játékosok szopatása és büntetése.Akár okkal akár anélkül,tökmindegy neki csak tudja szívatni a népet.
  • stoppos
    Sőt.. Előbb felnyomjuk, banolják, aztán lemutyizzuk és a miénk. Na ilyen a tökéletes K-európai megoldás.
  • patchaou
    Szép! Este nekem is volt egy köröm ami 88 ezrest hozott tisztán prém nélkül :)
  • Fefe82
    Vagy odaadod 2k -ért vagy felnyomunk :D :D :d
  • Fefe82
    :DDD
  • TomDantes
    Mivel magyarok vagyunk, nyugodj meg , valaki úgy is feljelent.
  • Commandier
    Vannak ezen a fórumon nézeteltérések, de remélem, mivel ti is wotoztok, és tudjátok hogy mennyi idő van egy accountban, nem fordul elő itt ilyen. Ennyire azért bízok az itteniekben. Remélem nem alaptalanul.
  • Plata
    Ugyanaz a játékban is a neved mint a fórumon,ha valaki feljelent mert árulod az accod,akkor jól megszívod.
  • bigmano
    Lassan ez is olyan lessz mint a caloftrutyi megbotlottál a pályán és lábonlőtted magad....itt egy kitüntetés.
    A legtöbb eléréséhez szerencse kell inkább mintsem skill.
  • Commandier
    Üdv! Boccs, az off-ért, utoljára teszem itt ki.
    Eladó lett szeretett accountom!
    Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212(90000 tp-vel), Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6, ja igen, van egy IS8 is. Ezen felül több mint 300 db elsősegélycsomag, javítókészlet, tűzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítő, 16 garázshellyel. Ajánlatokat várok privátban!
  • Simulacrum
    Érdekelt, hogy mi kell a 2000 effhez, de a replay lerántotta végre a leplet. 3 kéz! :-) Ha én is tudnék ilyen regényeket írni, miközben T-54-el cikázom az IS-7-ek között, akkor lehet én is előrébb tartanék. :-)
    Grat!
  • jocyd
    szeretem a typomat, kár hogy ilyenkor nincs prémium.
    world of types:-)
  • Simulacrum
    Ezt az új MM-et még finomítania kellene a srácoknak.

1 perc alatt elhullott az összes könnyűtankunk és ami utána következett azt el lehet képzelni...
    Gondolom a terv az volt az új MM-el, hogy a sok arty mellé mindig menjen sok light is, mert nagyon sokszor van 3 vagy annál több light egy-egy csatában, de azért lehet az ő számuk limitálását is figyelembe kellene venni.
  • Bugi Misi
    ismerős szitu:D
  • patchaou
    Egy másik 10 killes csatám MS-1-el pedig valójában 11, mivel meg kellett küzdenem egy éppen azon a csatán bekékülő -3 killes "játékossal" is :)
  • Bugi Misi
    egyik kilőtt gyerek mondta hogy én nyertem meg nekünk a csatát hát meghatódtam:D
  • Bugi Misi
    hehe múltkor nekem Pörshingel jött össze:D
  • patchaou
    Csupán irigységből csinálják. Kis szarfaszú gyökerek. Előlem is vittek már el 11. killt és a 8. körül a saját artynk elkezdett noobozni...
  • lammaer
    No, mostmár Chuck Norris mellé én is elférek texasba :)
  • Bugi Misi
    kilőtt csapattársak mondták hogy ne foglaljanak de mint ha falnak beszéltek volna
  • fsb1000
    És szóltál, hogy engedjék?
    Nem vagyok jó szívű a Wot-ban (sok a bunkó), de 6 kill felett biztos kiállok, ha kérik.
  • Bugi Misi
    Győzelem!
    Csata: Dragon Ridge 2013. január 6. 0:17:11
    Jármű: StuG III
    Szerzett tapasztalat: 1 167
    Szerzett kredit: 35 891
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész

és befoglaltak a 10 kill előtt:(
  • hawken
    Hehe platoonparty
  • lammaer
    Hát, talán az a sok facebook screenshot elég bizonyító erejű, esetleg ideiglenesen meg tudja osztani a WG fejesekkel ha tényleg kell nekik.
  • Armisael
    Zárójal és a ban plz nem volt elég lehet idézőjelbe is kellett volna tennem meg döntöttel betüvel kiemelni, hogy ez iróni akart lenni
  • Tessellia
    Végén kiderül, hogy az egész csak hanta, minden egy visszautasított randi következménye.
  • lammaer
    Nos, ha átrágod a leírást, nincs KGB az ügyben. A csávó bemártott egy WGnél dolgozó csajszit, és a csajszi adta meg a telefonszámát a minszki központnak.
    Szép kis szerelmi történet :)
  • Solten
    Aaa, kosz hogy belinkelted, el szerettem volna olvasni. Hahh, hogy elore megvannak a gyoztesek, mindig is sejtettem :) Valaki amugy szorakozik (idot pazarol ra) az idetlen contestjeikkel? :)
  • Sunsetjoy
    És ilyenkor mi a fenéért állnak be foglalni? 95%-os jóslás, a legnagyobb tierű enemyk is megjelenés után fél percen belül elfüstölnek, stb.
    És 11-0-nál elkezdenek cappelni...

• toma77
    Mondanám, hogy kapják be... mondom is!
  • Szakesz
    Ezt már nem mossák le magukról. :)
  • Tessellia
    És egy időre leállították a contesteket mint pl. guess where stb.
  • Tessellia
    Még petíciót is indítottak, hogy oldják fel a bant a srácon:).
  • lammaer
    Tudtam én hogy szakesz nem véletlenül nyeri azt a sok ESL-t... :)
  • R3nton
    imádom a kék SPG-ket :D
  • fsb1000
    Szembe ment a forgalommal és a helikopterek majd ledarálják a hátsóudvariban.
    Meg van ennek a módszertana...