418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #196549 Nem nem ,nem kezdem el ,az "eszme cserét" csak írtam,de te is tudod ,hogy a mondandómat kiforgattad,majd a sleppeddel együtt neki álltatok! de mondom az akkor volt rég volt,én nem gondolok arról semmi rosszat ,megvolt annyivolt :D -
Én nem tartom kacsát féregnek. Sokat játszottam vele, beszélgettünk is elég sokat TS-en. Valószínüleg sokan a "munkája" miatt utálják. Az ő dolga miért vállalta ezt fel.
Csak egy dolgot nem bírtam elviselni Tőle: Mikor századozás közben benyomott idióta hangos agyzsibbasztó zenéket.
Na azt ne... -
Fefe82 #196547 Amennyiben a falka szellem felébredni látszik ,ott már te ne akarj megmagyarázni semmit
-
Szakesz #196546 Ne haragudj, de az egy sértődött ember értelmetlen ujjal mutogatása volt, és az eszmecserétől nagyon messze állt. :) -
Egyáltalán nem zavar. A tehetetlenség egyik megnyilvánulásának tartom az ilyen csoportos, "majd jól leminuszolunk és eltüntetünk innen" dolgot.
Én el tudtam fogadni, hogy szerintük nem kell kilőni a bekékült játékost,azt is hogy gyakran TK-znak "jogosnak" vélve azt (leírták milyen esetekben) de ettől még nekem nem kell így gondolkodnom. Megtarthatom és leírhatom a véleményem. Ez mindenki joga ezen a fórumon ás máshol is, ha kulturált formában teszi.
Az elfogadás képessége a másik oldalról hiányzott. Ez egyértelmű.
-
Avenger93 #196544 Sziasztok!
Milyen képességeket kell adni legénységnek egy médium tankon (jelen esetben egy cromwell) mit ajánlotok? -
SovereignXY #196543 Hát... nem azét a 3 forintért de nem volt egy igazi hős tett. 1v1 is-7et meg egy félig szétlőtt TD. Az arytk meg csak artyk. -
Juhasz27 #196542 Nem tudom,de te most bevédesz 1 férget ? -
Fefe82 #196541 Az meg ,hogy le minuszolnak,miért is zavar???? áruld már el!!! ha nem érdekel mit mondanak akkor mit foglalkozol ilyen szarokkal?? engem teljesen hidegen hagy menyni + vagy - van a kommentjeimen. -
lexlutor #196540 ..ertelmi deficit ot kezdodik, h harom napig probaltak elmagyarazni neked, h altalaban, leszamitva az extrem teamkillereket, inkabb karos kiloni a sajat kek csapattarsat, megsem sikerult. ezekutan megis milyen es mennyi erv kellenen meg?
amugy ha nem erdekelne a minuszolas, nem jonnel elo vele. -
Az a gond hogy folyamatosan izzítod a tüzet!
Hagyd a fenébe.
Itt sg-n soha nem annak lesz igaza, aki kész tényeket tud felhozni a másik véleménye ellen, érvelget stb, hanem annak aki kretén módon csak ontja a hülyeséget.
Ezt itt meg tanultam.
Meg azt is hogy senkivel se álljak le vitatkozni. -
Fefe82 #196538 Na várj csak,nekem is volt egy ilyen kis eszme cserém itt,a "furkásszal" meg a sleppjével:d mit foglalkozol velük,gyerekek,ez okoz örömet.
Mondjuk azon szoktam kacajogni :D ,hogy akár mikor feljössz itt valakik ,egy valakit oltanak,de az a röhej ,hogy ezen a fórumon,van köbö 15 állandó forumozó,akik egymást váltva kötnek egymásba,épp ki mond valamit amire egyből lehet ugrani :D komolyan csak feljössz beleolvasol és ot a pont:D:D
-
Engem csak simán leminuszolt az a társaság, amely el szeretne tüntetni innen. Gondolom minden hsz-emet, bármiről is írtam.
Tegnap megnéztem a pontjaikat és meglepő, de ők vannak minuszban. Nekem csak lefogyott a "zöld". Vagy régebben kapták azt a sok minuszt, vagy nem mindenki értett egyet a módszerükkel, és csöndben ment a protest.
Amúgy nem nagyon érdekel ez a minuszolgatás dolog. Értelmes érveléssel és fogalmazással lehet szót érteni, nem eltüntetéssel.
Aki meg nem tudja elfogadni, hogy egy másik embernek eltérő véleménye lehet szubjektív dolgokról, annak erős szociális-intelligencia deficitje lehet.
-
Nem gondolod hogy ez egy kicsit túlzás?
A Te anyád mit szeret? MI szólnál ha kitárgyalnánk itt a fórumon? -
Fefe82 #196535 amx50 120 -al -
Kaptam már én itt sg-n büntipontot a buta és hülye szavak használata miatt. Modi függő, hogy ki mit tekint flémnek és beszólogatásnak. -
Fefe82 #196533 Hm látom ezeket a bat eredméyneket,nem semmi mennyi kreditet hoznak!A minap volt nekem is egy kellemes meglepim,csináltam 5600 dmg-t köbö egy meccsen ,de úgy ,hogy egy maust 1900hp-rol ammorackoltam,írták is a meglepődős szmájlikat:D -
Ebből a "cigányozásból" teljesen világos mi lehetett a konflikt kettőtök között.
Egyszer meglátogathatnád a srácot..... vajon a képébe is lecigányoznád?
-
Szerintem kacsa nem szokta ok nélkül szivatni (értsd bannolni) a játékosokat.
Csak amit az átlag magyar gémer nem tekint flémnek, anyázásnak, rasszísta beszólásnak, az nála már az.
Végzi a dolgát. -
jocyd #196530 Köszi , sajnos egyre ritkábban sikerül ilyen jó köröket menni.
Lehet hogy a 400 effis is6- os top tankok miatt van ez persze 2 k csatával a háta mögött :-)
-
jocyd #196529 Gratula,a kezdès döcögös volt de aztán szépen lehoztad.Már várom én is a batmobil körutakat :-) csak ne lenne olyan drága. -
Fefe82 #196528 Nem tudna valaki egy jó kis modot a hangzásra? kis útmutatóval együtt
-
Bmsrt n2 #196527 Elvileg hamarosan jön a Test 2 fázis.
Már tegnap se működött a tesztszerver. -
valkinek megy a 8.3 teszt szerver? -
Juhasz27 #196525 Igazad van,befejeztem.Nem akarok lesüllyedni az ő szintjére -
atee73 #196524 ne mar 
sokan vannak akik nem birjak a stilusat ,de azert az anyazast abbahagyhatnatok , nem ertem hogy sulyedhettek ilyen melyre.... -
Juhasz27 #196524 :D
-
stoppos #196523 -
Juhasz27 #196522 Akkor ezek szerint nem csak az anyja,de ő is az a nagyfa*zú Ivánokat szereti. :D -
Plata #196521 Hm talán az anyja közel lakott egy orosz laktanyához és ezért szereti őket annyira. -
Plata #196520 Jah jó tanácsot én is kaptam,fenyegetőzést meg ugatást. -
Nekem eddig mindig segített és ellátott jó tanácsokkal. -
Juhasz27 #196518 Csak azt nem tudom mit élvez ebben ?!
Amúgy igazad van,1 kis nyomi aki nyalja a wg valagát.Az EU fórumon nem lehet rosszat írni a játékról vagy a készítőkről(mert biztos tudnak magyarul),mert azonnal 2 nap bant kapsz tőle. -
Tessellia #196517 A jelenlegi helyzetet nézve (contest nyertesek? stb.) nem egyhamar:D. -
xPopix #196516 Nemtudja valaki, ha az End of the year /better save tahn sorry versenyekre mikor lessz vagy volt-e már eredményhírdetés?? -
stoppos #196515 Hajlok afelé, hogy sima szerelmi bosszú. Mindig az. ;) -
Bírom az ilyen szaftos ügyeket :D -
stoppos #196513 Ez az xvm tényleg nagyon hülyén számolja a foglalást és a védekezést. Tegnap mentem 6 kört összesen, ebből volt egy, amiben vissza kellett mennem és 3 tankba belesomni, hogy ne foglaljanak. 78 pont def, ami annyit tett, hogy a 6 meccs átlag effje 3135.
-
ladista #196512 ...amely karakternek a nickje valami csodával határos módon megegyezik a hozzászóló fórumnickjével... :D -
stoppos #196511 Egy ismerősöm ismerősének az ismerőse úgy döntött eladja az accountját kezdetű mondatba nem köthet bele senki. ;)