418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt a fajta önfegyelmet nagyon sokáig nem tudtam a játékba bevinni.
Gyakran kerülök ilyen szituba VK2801-el és már nyomnám, hogy beledurantsak az oldalába a troll löveggel.
Régebben 10-ből 9 esetben bele is nyomtam és meg is haltam fél percen belül.
Aztán jött a tapasztalás, hogy így unhatékony a felderítés, de azért néha mégis jól esik, aztán menekülés.... -
lexlutor #196588 arrol a felderitorol lemaradtam. lattam van rajta camo festes, meg gondolom alcazas skill a legenysegnek. ha az e100ra nem is, de is7re lottem volna...
.. azt jol kifilez a negy arty :) -
Szakesz #196587 Ha lőttem volna, akkor felfedtem volna magamat. Igazából az E7-ben álló felderítőtől tartottam, nem is attól a két heavy tanktól. -
lexlutor #196586 a batchat videora visszaterve: a dombon amikor irtad nekik kapjak ossze magukat mert -3 tier10ben vagytok mar, akkor direkt nem lottel a bokorbol az e100ra es is7re vagy csak lefoglalt az iras? -
Avenger93 #196585 rendben akkor mindenki megkapja, köszi a segítséget -
lexlutor #196584 bazz! akkor te tenyleg csokos vagy!! :D -
lexlutor #196583 celszeru mindenkinek, vagy minel tobb embernek, mert atlagolja az erteket. azaz ha egy 5 fos tankban egy embernek 100% az csak 20%ot jelent. -
A javítása hatása az össz legénység átlagával számítódik.
Ezárt érdemes mindre rakni. -
Szpecnyaz #196581 Én úgy tartozok Láma sleppjéba hogy közben az alregje is vagyok. Az a tuti :D. -
Avenger93 #196580 és javítást azt a komplett legénységnek ki kell fejleszteni? vagy elég csak egy embernek? -
lexlutor #196579 en meg nem dontottem el h slepp legyek vagy masik reg :) -
Szakesz #196578 "Nem ezeket a szavakat használtam ellene."
Természetesen. Azokat én használtam rá. :) -
1. Chetet váltsd át szakaszra, akkor más nem látja
2. Bug kommentelése cheten bannal jár. (örülj hogy előtte figyelmeztetni akart) -
Szpecnyaz #196576 Lehet Te is Lammaer sleppjébe tartozol, csak még nem tudsz róla
.
-
Hát ezek tényleg nem túl intelligens dolgok, értelmét se léátom.
De... én úgy gondolom a TS sosem volt a WoT része.
Azt csak ti használtátok. -
Fefe82 #196574 Megértem:) -
lexlutor #196573 en krdeites vettem csak, de azt csak a yari palyakon jeleniti meg, kulonben a kiraly meztelen. meg is lepodtem eloszor, mert locuston van az egyik, es avval sokaig csak nyari palyan mentem, azt hirtelen artic palya es szuz a tank. volt vagy 5 perc mig leesett mi is lehet :) -
lexlutor #196572 neked komoly szellemi problemaid vannak... -
SovereignXY #196571 javítás, javítás javítás! -
Avenger93 #196570 áhá értem -
Plata #196569 Nos annyi történt hogy platoonban játszottam,és csata közben dumáltunk,mivel mindenki kempelt,én közben mászkáltam és irkáltam platoon társnak team cseten,és közben találtam egy bugot,azzal voltam elfoglalva mikor szólt platoon társ hogy ez a gyökér kacsa pofáz valamit,bannolásról meg egyéb dolgokról ugatott nekem.Hogy min kapta fel a vizet passz.Azon hogy levideóztam egy bugot xfirevel?Még csak nem is használtam csúnya szót vagy hasonlót,csak egyszerűen társalogtunk.És olyasmival lettem bannolva pár napra hogy egy fejlesztőt zaklattam. -
Avenger93 #196568 és mi az a BlA? -
BIA a Brothers In Arms skill, az Elitalakulat -
Én vettem álca skint is 200 goldért, de csak a nyárit.
Ez elvileg +5% rejtőzködési képességet ad.
Ha téli vagy sivatagi pályán megyek akkor is a nyárit nyomja be.
Ilyenkor is van +5% vagy meg kéne venni a téli/sivatagit is, hogy működjön? -
Fefe82 #196565 Azt mondjátok nincs ilyen itt,srácok megint egymás vállát veregetitek!! -
Nem kell meg győzni a népet, tudom hogy a klán társad, persze hogy kiállsz mellette.
Nem ezeket a szavakat használtam ellene.
Nincs tovább, semmi se változik, csupán nekem is meg van a véleményem róla. Ennyi.
-
marchizor #196563 hát.. attól függ, hogy mire használod
BIA + Lámpa kötelező mindre, + rejtőzködés/repair is fontos lehet -
lexlutor #196562 de jo neked :) lehet inditani kene egy vallalkozast, ahol sleppet lehetne berelni vitas kerdesek esetere :) -
TS, a TeamSpeak.
Igen, játék része volt, klánunk az ő ts-én volt.
Nem volt a klánba, de lejött szopatni a népet, magán a ts-en.
És játékba is köcsög volt mindig is, sokfelől hallottam róla.
Én be vallom, egyszer kerültem vele össze, de igen, meg mondtam hogy puszilom anyukáját.
Ártott nekünk minden honnan, a klán vezérünknek is.
Volt honlapunk is, feltörte, és folyamatosan vagy 15 Ablaküzenet jött elő a honlapon napokon keresztül, ahol fikázta a klán vezérünk akkori telefonját, meg hogy az iPhone jobb, és gyökerek vagyunk, stb stb stb.
Volt mikor unatkozott, és hát ő a Jani a hegyről, meg csinálta azt Ts-en, hogy mindenki hallott mindenkit, mintha minden ember egy szobába lett volna.
Persze ő azonnal sikított bele, mindenki sikítva vissza a másiknak.
Ő ezt viccesnek találta.
Nem lehetett vele se szépen, se csúnyán beszélni.
Ha olvassa is ,nem érdekel.
Keressen meg woton, bannoljon, nem izgat, max. felnyomom vissza éléssel.
-
Szakesz #196560 Arról akarjátok meggyőzni a népet, hogy kacsa egy gerinctelen kis nyomorék? Tegyük fel, hogy igaz. Aztán? Hogyan tovább? :) -
Avenger93 #196559 és mi az a BlA pontosan?
-
Szakesz #196558 Nézd a pozitív oldalát. Már nemcsak lammaernek van sleppje, hanem nekem is. :) -
lexlutor #196557 en mostanaban pont ezert szoktam camoval kezdeni, szereles helyett. amugy a tobbi nalam is iylen szokott lenni. -
Fefe82 #196556 Tudod egy az ,hogy velem nincs itt senki,meg nem vagyok senki ellen sem!úgyhogy bukott ezen állításod,én nem csatlakozok senkihez be azért ,hogy valakit lehüjézzek vagy leamatőrözzek,ilyet te éntőlem még bizti nem láttál! -
Izééé... hogy hogy 1 TS-en voltál vele? A TS a játék része volt?
Én is játszottam a bétában (nézd meg a reg dátumom), de ezt a TS dolgot nem értem. -
lexlutor #196554 erdekes logika: ha velem vannak, akkor minden oke.
ha ellenem akkor falka es slepp. az fel sem merul, h esetleg hulyesegeket beszelsz. -
Én elsőként a javítást adnám meg.
Mikor eléri a parancsnoknál a 100%-ot akkor átváltanám előérzetre.
A következő lépcső a BIA lenne... utána tankfüggő, vagy csak csekély hatás.
Type59-re raktam camot, mert meglepően jól rejtőzik. Erre sajnos csak többszáz csata után jöttem rá. Úgy is lehet vele rengeteg kreditet keresni, hogy csak szpottolok a többieknek.
-
Bétába 1 Ts-en voltunk vele, ő volt annak a ts-nek az atya úristene....
csúnyább dolgokat is művelt, mint hogy zenéket nyomott be.
Egy féreg, akárki akármit mond. És még a jó ízlést határain belül fogalmaztam! -
marchizor #196551 hú baszki, itt mennyi agysebész van
-
lexlutor #196550 elfogad kepesseg nalad zero. egyszeruen keptelen vagy felfogni, extrem teamkillert kiveve, h karos a csapatodnak kiloni. azonkivul h kielheted az onbiraskodasi hajlamod, a kek levadaszasa:
- elvonja a csapat figyelmet.
- nem megy pizicioba.
- altalaban egy lovessel nem lehet kiloni, es visszalo. tovabbi hatrany a csapatnak, h sebzodtok.
- minusz megegy tank. foleg ha top tier nagyon fajdalmas. plane ha kilott egy redartplatoonba bejott tier1est, aminek egyebkent sincs hazsna.
megis milyen elonye van szerinted ha kilovod?
tovabbra sem extrem teamkillerekrol van szo. hanem mondjuk veletlen sebzes, vagy retardplatoon kilovesrol van szo.