418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Komolyan nem tűnt még fel ennyi idő alatt, hogy el van csúszva egy sorral a részletes jelentés? -
Nagy gratula!
Ez tényleg komoly eredmény, 10K sebzés!!!!
Tegnap valaki linkelte a konvertálos oldalt Yt oldalt. -
Kubukli #196669 Rátom megint megy a durci.
Pont ezt mondtam napokkal korábban. (Miszerint rettenetesen idegesít, hogy lenygyel tanker társaink rendszeresen b@sszák el mások játékát mert betegesen használják ők is a KV szériát és ez tier V/VI-ban a felső harmadba predesztinálja őket.)
Pont egy ilyen válaszra vártam, elég kiszámítható vagy.
-
Fefe82 #196668 A megsemm ellen alatt mi az a 422? -
lexlutor #196667 nehez szavak talalni. gratulalok! 10k sebzest meg nem is lattam szerintem soha senkitol.. -
Kubukli #196666 Dehogy, csak lammaer-t idegelem.
Valójában nagyon nagy szerencséd van ha randomban kikapsz egy hármas platoont. -
Szpecnyaz #196665 Nem tudom megkérdezte e már valaki, de Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted a dolgot? -
yossarianHUN #196664 Csak annyira, mint a magyarok. Csak lengyelből több van, így nagyon arányban tűnik fel a bénázásuk. -
Nem tudja valaki, hova kell elküldeni a replayt, amiből youtube videót csinálnak?
replay -
Fefe82 #196662 Ez komoly ,hogy a lengyelek ennyire rossz játékosok ? -
Kubukli #196661 "Irdatlanul lehet osztani vele,"
Hm, akkor Jacekék miért nem teszik?
" Esetek 70-80%ában top tank vagy felső harmadbeli tank"
Köszi, hogy végre beismerted.
Még egy kép hogy a vitéz LolkaBolka dandár hogyan megy be a városba a Highway pályán.
[IMG][/IMG]
A város elérésekor már mind sebzőzött, majd az utcákon csodát csináltak megint.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 4-5 lengyelből itt csak egy KV-1S és két KV-1 volt.
-
yossarianHUN #196660 Jó kis jármű, az tény. Azon filóztam a múltkor, hogy emlékszem-e WoT-os pályafutásomból olyan tankra, ami ilyen felkapott lett volna egy időben. Úgy rémlik, a zárt bétában VK3601H-ból volt nagyon sok. -
Szpecnyaz #196659 Szeretnéd hogy az alregjeid rávessék magukat? :D -
lammaer #196658 Itt van a KV1s titka
Pedig nem vagyok lengyel :) -
lammaer #196657 /ignore -
Kubukli #196656 Ilyet nem mondjál lsz. Ez badarság, mint ahogy lammaer a múltkor tudományosan bebizonyította. -
Kubukli #196655 Azóta volt egy másik platoon: mindhárom a BEE nevű klán tagja minimális csata számmal és 800 alatti eff-fel.
Ez a BEE nevű gittegylet honnan van? -
yossarianHUN #196654 A KV1S-t mindenki szereti, hivatalosan is a legelterjedtebb jármű EU szerveren:) -
rahotep #196653 Ezek a siemkák nagyon szeretik a KV-1S-t vagy csak annál tűnik fel a kiemelkedően gyenge teljesítmény mivel gyakran TOP... -
rahotep #196652 Kto PL?
-
Kubukli #196651 Na ma az 5 és 28 % közötti meccseket tudtunk nyerni (végig T34-85) mert volt azért valaki akinek volt valami fogalma hogy milyen tankkal hova érdemes menni illetve volt esze hogy egy jól időzített repos segíthet.
Most egy 65% win chance lett elbaltázva mert volt egy hármas KV-1S platoon.
Végig basecamp, majd bedarálták őket. A nemzetiségüket nem írom le. -
Kubukli #196650 Én a múltkor kiműveltem magam Redshire T29 hulldown játékban. Azóta kb. 50 játék alatt nem tett oda T29-cel.l -
Kubukli #196649 Ez jó, ment a plusz.
-
Ha aranyért vetted volna akkor is csak a nyári mapokon látszana, a kreditesd a goldostól csak annyiban tér el, hogy "nem kopik le". Nyárin kívül van még téli és sivatagi, azok közül is meg kell valamelyiket venni, ha minden mapra akarsz álcafestést, hogy kreditért vagy goldért teszed az ugyanúgy mindegy, a goldos örökre fent marad. -
Toweliee #196647 Emiatt cseréltem vissza az E-75-öt a Tiger II-re. -
rahotep #196646 Ezt sajnos én is tapasztalom...amióta IS-8-am is van (ami köztudottan nem egy túlpáncélozott erőd). Volt olyan nap,hogy 20 csatából 1-et éltem túl és kétszer voltam a nyertes oldalon...Ez kb.-300K kreditbe fájt. Következő nap meg alig győztem visszaszedni a kreditet a KV-1,M4,Tiger trióval... -
Tíz pácél átütésből öt zéró sebzés. Ja az egyik az kritikus és nulla. Ezen már csak röhögni lehet. -
yossarianHUN #196644 Az ám, de Red Shire-nek is tudok örülni
-
Fefe82 #196643 Na igen én is azért hasítok T5 -ben többet vagy T6-T7 max,meg néha megyek a francia 50 120 -al,de azt egy T6 -os arty simán oneshotolja:S tiszta vicc magas tierben a játék,vagy bebasz 4 páncélvadászt,amik 700-val szedik rólad a bőrt:S -
stoppos #196642 1-11. Adolf Knitler. Mire rájönnek. ;)
-
ropi88 #196641 úgy hiszem így alapon még az olvasztóba sem kellene :D -
lexlutor #196640 nekem a non plus ultra: high tier csata+sok spg+sirene coast! -
lexlutor #196639 amig nincs teljesen kifejlesztve egy tank es nem 100%os a legenyseg benne, nem erdemes beszelni arrol igazabol, hogyan is teljesit. -
yossarianHUN #196638 A fő ok, amiért nem hiányzik az E75, és úgy egyáltalán a nagy tierű játék. Az már az artyk játszótere, ha meg agyvérzést akarok elmegyek fifázni. -
ropi88 #196636 hát ez az alap cromwell még semmire sem jó!
az az 5. szintű löveg nem sokat ér -
Fefe82 #196635 A magasabb tierkben szinte ellehetetleníti a játékot az a 3-4-5 T7 T8 -as arty csapat,én már baszottul kivagyok tőlük,bazdmeg 70-80-al gurulok le a lejtőn és lekapja a láncomat,és azzal 500 dmg-is jön,nem undorító!! -
Toweliee #196634 Print screen. -
Kubukli #196633 remélem nem... -
Toweliee #196632 Nagyon, vissza is vettem. Fefe82, játékstílus kérdése, én előnyben részesítem a pontosságot. És azért a KT mozgékonysága sem rossz. Ízlések és pofonok. -
Kubukli #196631 Én nem vagyok valami nagy WoT májer, de szerintem ezen még dolgozz picit.