418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #196711 De várom tőled is a replayt, győzz meg! -
Tessellia #196710 Aki unja a téli/karácsonyi hangárt annak itt van változtatási lehetőség: nyári, sivatagi hangár
A tűzijáték hangok továbbra is megmaradnak, de a beállításokban ha le van véve az ambient nullára akkor ez a probléma is megszűnik. Noha ezzel megszűnik a templom harangozás meg a madárcsirip, de ez legyen a legnagyobb probléma:). -
Gondolom csak egy bizonyos szint alatt. -
yossarianHUN #196708 Bölcsességed zavarba ejtő. -
De ha legalább ketten állítják akkor az már "többségi" vélemény lesz, és a WG valóság ellenére az lesz az igaz.
Ez a hülyék meg a helikopter tipikus esete.
Csak kellő számú légy kell ahhoz, hogy bizonyos végtermékről elterjedjen annak ételként élvezhetősége. HIába mondja egy hülye hogy nem úgy van az.
Amúgy meg mehetnek a minuszok.. ahogy mondták: ha egyedül maradsz a véleményeddel...
LOL -
Kubukli #196706 A fél oldal 3-4 név volt akik nem a tier V/VI szinten nyomják és a klánukban is meghatározók.
Kár, hogy én nem velük tudok egyenlőre játszani. -
Ostobák vagytok mind. Az is, aki leáll a hülyékkel vitatkozni (már sokadjára), meg az is, aki hülye. 
Hosszú ideje itt már csak egymás vagy a lengyelek szapulása megy, a játékról szóló információ, ha éppen van, elvész a szarban. -
virkir #196704 Na bazz ezek szerint nekem folyamatosan cash-ből töltötte a online mert még direkt rá is néztem most meg F5-el frissítve jól hozza.
mea culpa hüjjeséget beszéltem -
Kubukli #196703 Köszi, hogy visszafogottan próbálsz meggyőzni.
Farmoljanak KV-1S-sel, ok. De ahhoz némi sebzést kéne kiosztani és legalább a megfelelő ágyút feltenni rá.
Az MM-mel kapcsolatban sokan leírták ezt és elfogadom. Én úgy gondolom, hogy ugyan kiemeltem egy érdekes momentumot (lengyelek, KV széria, csapatban való elhelyezkedés), de nem én csináltam ebből flémet.
Leírtam egy olyan tényt ami számomra frusztráló. Ezt ma a az itteni jó játékosok megerősítették. Ezt megköszöntem.
Erre besértődtek megint és jöttek a mínuszok meg a személyeskedés. -
Amúgy valóban, régebben csak az használta aki így akarta elkerülni a szopást az A20-al. Amíg KV-3 volt a T6 királya addig a KV-1S egy mellőzött semmilyen tank volt, a kutya nem játszott vele. -
Na az sem most volt. Szerintem nézd meg a techtree-ben miből lehet kihúzni az IS-t. -
"Na ezzel újat mondtál.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra."
Én meg úgy tudom, hogy az IS eléréséhez kell a KV-1S... de lehet, hogy nálad tényleg másféle tech tree van... :) -
yossarianHUN #196699 Át lehet menni róla med ágra, de az IS-hez is KV1S kell. -
virkir #196698 Biztos nem azért favorizálják mert a KV1S kell ahhoz hogy tudj menni a No.2 CW heavyre, az IS7-re.
Na ezzel újat mondtál.
Most vagy nem egyforma a techtree mindenkinek vagy én látom rosszul de eddig úgy tudtam, hogy az IS vonal visz a 7-hez a KV-1S csak egy leágazás ahonnan át lehet menni a med ágra.
Bár lehet a siemka player így mehet csak. -
Ez rendben van.
Sőt én elfogadom a megfigyelésed helyességét is mely szerint te leggyakrabban lengyelekkel találkozol t6-os TOP tankokban. (bár nem tudom honna tudod mindnél hogy lengyel)
A végkövetkeztetésed viszont helytelennek tűnik, a nyalós feltételezésed meg abszurd, sokkal valószínübb hogy:
1. A WoT-ban a lengyel nemzet játékosai vannak a legtöbben.
2. Átlagos játéktudásuk miatt feltorlódnak t6 környékén
3. Szivesen használják a KV-1S-t mert könnyű vele játszani és jól farmol.
4. Az MM működése és a preferált tankok eloszlása miatt gyakran lehet a KV-1s TOP tank T6 csatákban.
Mindezek hatására elképzelhető, hogy nem csak a te csatáidban hanem általánosságban is lengyelek bénáznak a TOP tankos KV-1S-ekebn.
Ennyi... nincs összeesküvés a háttérben, nincs manipuiláció, nincs lengyel invázió, olyan mint a tél meg a hó. Télen gyakrabban esik a hó, mint nyáron. Nem kell ezt túl variálni. -
A múltkor fél oldalon keresztül csak jó Lengyel játékosokat, sőt egész klánokat is linkeltünk. Az nem volt elég? -
Kubukli #196695 Tisztelettel megkérlek, hogy linkeljél már egy-két replayt, ahol Te vagy lammaer 2-3-4 KV user lengyellel nyomjátok randomban és a 800-900 eff (direkt nem a 600-700 eff alakokat kérem) lengyel társak átlagosan vagy valamivel a felett teljesítenek (1k+ körüli sebzés,jó helyezkedés, egyik szárny tartása, stb..) -
Szpecnyaz #196694 Mondjuk lehet nem mondasz hülyeséget, be kéne kerülni Szakesz sleppjébe is. -
Szpecnyaz #196693 T110E5
Kubukli: Mégis hogy megy szerinted ez a "nyalás", meg mi haszon van belőle? -
Kubukli #196692 Még annyit, hogy nézzél már be egy lengyel KV-1S alapú századba. Biztos ott gyakorolnak az IS-7 re.
Tragikusak. -
TomDantes #196691 Amúgy tényleg sok a KV1S, meg a KV-1 is. Nem véletlenül, jó tankok. Népszerűek. Ha pedig egy tank népszerű, sokan mennek vele. Ha sokan mennek vele, a nagy számok törvénye alapján, sok hülye lesz benne.
Régebben minden hülye Tigrissel járt, mert az volt a favorit, az összes kis rommel65677-nál. -
Kubukli #196690 Vagy akinek nyalnak ezerrel a helyezkedők....
Való világ kicsiben.
IS-7? Igen, azzal is jók. -
Kubukli #196689 Értsétek már meg csak a WoT-ban szenvedő lengyelekkel van bajom, mert az átlagnál többször cseszik el egy random csata kimenetelét!
Én is értékelem az egyéb erőfeszítéseiket: Bem apó, Varsói felkelés, Krakkó mint város, szolidaritás mozgalom folytathatnám a végtelenségig.
Sajnos voltak koncentrációs táborok, Katyin és egyéb szörnyűségek, de azért kritikát lehessen már megfogalmazni a WoT-os lengyelekkel kapcsolatban! -
Fefe82 #196688 Írtad hogy No.2 heavy,melyik a legjobb? -
Szpecnyaz #196687 Biztos nem azért favorizálják mert a KV1S kell ahhoz hogy tudj menni a No.2 CW heavyre, az IS7-re. Á dehogy, csak tudják hogy annak spéci lengyel MM-je van.
Meg tapasztalataim szerint arra megy a minuszolás aki hülyeségeket ír és még egyedül is van a véleményével. -
köszi -
Szpecnyaz #196685 Még megvárom hátha megint ír valami okosat. Így nem a fő acc lesz trollnak kikiáltva :). -
Kubukli #196684 Mert KV szériát favorizálnak. Szerintem randomban nem valami jók. A kör bezárult.
Még annyit, hogy sem Szakeszre sem lammaerre nem használtam ilyen jelzőket.
lammaer nem annyira a kérdésekre válaszol, maszatol (szerintem), de nem neveztem egyiküket sem ostobának.
Érdekes, hogy ha valaki vitatkozik velük akkor beindul a minuszoló cunami is.
-
stoppos #196683 [email protected]
Gratulálok. :) -
Tessellia #196682 Korábbi leírás hozzá. -
Greenyke #196681 Vissza logolhatsz lammaerre jó?:DDDD -
Ne csináld már... a németek tényleg nem szerették a lengyeleket bizonyos területi viták meg egyebek miatt, de nekünk barátaink voltak.
Még a háborúban is.
Rendes népek azok, hidd el nekem. Lehet hogy bénábbak a WoT-ban, de ez csak azért tűnik fel , mert a NooB-ok között is több a lengyel, ahogy a játékban is.
Nem "faji" hovatartozás kérdése a WoT képességek szintje.
(bár a törökök esetén én is gondolkodóba estem már párszor) -
Kíváncsi vagyok erre a karikára Én is. MyReplays.ru -
Szpecnyaz #196678 AZ hogy nem csak Lammaer hanem egyéb emberek is elmagyarázták hogy miért beszélsz hülyeséget. Ha pedig ezek után megint képes vagy előállni vele akkor tényleg nem tudok mást mondani. Max Lammaer vadászos viccét tudnám még idézni. Másrészt abba belekötni hogy a KV1S miért a legnépszerűbb nálunk és az usában nem, már abszolút a no comment kategória. -
SovereignXY #196677 Ez az 50 100 egy hulla fos. Elő vettem 4 csata 4 vereség. A csapatok is szarok vele de a tabk maga is egy marék SZAR. Egy T34 a 120assal gyorsabban céloz mint ez a fos. Toronyforgás is ótvar. Ezt SZARRÁ nerfelte a kurva WG -
Wlanseraf #196676 Én komolyan elbeszélgetnék egy 200-300 effes playerel.. hogy mért játszik, szerinte ebben mi a jó.. meg hasonló.. mert ezeket úgy tudom elgondolni hogy röhögcsélnek a gép előtt folyik a szájukból a nyál és kb azt sem tudják hogy hol vannak... -
Greenyke #196675 Grat! Amúgy ezért miért nem adott neked valami Radley féle medált is?
-
Ha jól emlékszem akkor a hangsúly nem a kv-1s-en volt, hanem azon, hogy a MM a lengyeleket rakja felülre. -
Kubukli #196673 Esetleg az alpári személyeskedés helyett írd már le, hogy a belinkelt hozzászólásra beírt reakciómmal vagy a képhez fűzött szövegemmel van valami problémád!
-
422 loltrakit hoztak be szakaszba..... 3 évre kékült.