418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #196751 Megvettem végül a db-t, hogy májusig összeszedek némi xp-t vele.
Nem rossz tank ez.
Victory!
Battle: Murovanka 2013. január 6. 22:42:11
Vehicle: VK 3002 (DB)
Experience received: 1 882
Credits received: 47 437
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
-
Swampot szerettem.
De Komarint.... :/ -
keagle21 #196749 Na ez jó hír, csak tegyenek be egy feltételt, hogy
if(map == "komarin" || map == "swamp"){
number_of_artys = 0;
} -
lexlutor #196748 :((((
- Komarin and Swamp again confirmed to return, when it's done it's done -
hellokitty92 #196747 - There will be tier 10 light tanks
- British Lend Lease branch in 2013? "there is a chance, but not guaranteed" -
Fefe82 #196746 ah köszi
-
yossarianHUN #196745 Ugyanúgy mint először, rákattintasz az üres felszerelés helyre, és ráteszed. -
Fefe82 #196744 Segítsetek,ha leszedtem valamiről a töltésgyorsítót,hogy tudoom áttenni egy másik gépre ? -
Rossz kép :)
-
Egy Fadint elloptak belőle.
-
stoppos #196741 Hozd a sleppedet is, úgy többet lehet. :) -
lammaer #196740 Jaja, rájöttem :(
Megyek, minuszolgatok egy kicsit, mostanában állitólag az a kedvenc elfoglaltságom :D -
stoppos #196739 Hordod itt a homokot a tengerpatra, ejj mán. :) -
lammaer #196738 Ejj, de kitörölném ezt a hszt, látom már mindenki elmagyarázta (még az is aki nem a sleppemben van) hogy mi a stájsz. Hülye SG, a minuszolgatás helyett inkább bekapcsolnák a szerkesztés/törlés funkciót :( -
lammaer #196737 Köszi nem, mivel mint tudjuk mindegyik az én regem, minden további nélkül el tudnám intézni. Jó ez a rendszer :D -
lammaer #196736 "" Esetek 70-80%ában top tank vagy felső harmadbeli tank"
Köszi, hogy végre beismerted."
Nem bírom ki hogy ne kommenteljek: a TANKnak jó az MMje, nem a lengyelnek. TEccikérteni? -
ez de szar
M4A3E2 Jumbo....6os szintű ugye, nagyon megtisztelő meg minden, de mikor berak 8asok közé elég nevetséges, hogy minden 3. vagy 4. találatom okoz sérülést, engem meg kapásból kikáóznak... -
R3nton #196734 ezt mondom én is -
stoppos #196733 Köszi már látom. Ezek szerint kettőt rossz helyre nyomtam, kettővel meg nem volt mázlim. :) -
Tessellia #196732 Karácsonyra kaptunk T2-es prémtankot, csekkold a garázsodban. -
Ohyner #196731 Sziasztok!
Van most valami kód így újévre, ami premium tankot vagy valami meglepit ad? Nem voltam mostanában internet közelben, gondoltam rákérdezek. -
Tessellia #196730 Ha meglesed itt az armor modelt róla akkor lehet látni, hogy a toronnyal egyvonalban az oldala lőhető. Az eleje meg a hátulja az oldalának felejtős. -
stoppos #196729 Lehet az elejét találtam el akkor. A T34 zis4-esével voltam, ő meg félig takarásban. Gondoltam, hogy az előre kilógó láctalpak nem a hitbox részei és próbáltam mögötte lőni. De ha spaced armor, akkor lehet hátrébb is probléma. -
Tessellia #196728 Illetve bal/jobb oldalának az eleje spaced armor ott nem fog sebződni vagy csak nagyon ritkán. Én legalább is ha véletlen ott kapom el akkor nem szokott sebződni. -
Tessellia #196727 Vinnie kéne az oldalát, M7-el nyírtam már ki párat. T5-ösről van szó ugye? -
stoppos #196726 A churchillt hol kell lőni egy 109 penes ágyúval, hogy átmenjen? Az oldalát nem vitte. Vagy csak nem volt mázlim és bedobta 3-szor a minimumot? -
Aki még nem olvasta diegho hsz-ét a prohardveren és érdekelné a WG korrupciós környezetnek egy másik szelete (nem feltétlen a fizetett munkatársak csinálják) annak itt egy link:
Link -
TomDantes #196724 De tier x-ben...ott annyira siralmas...most komolyan egy batchat, az mi az apja faszát csinál, campinovkán, a térkép leghátsó sarkában egy bokorban? Onnan mit derít fel úgy mégis? -
lexlutor #196723 eza lengyeles musor csak azert megy, mert ugrotok ra. semmi amsert. kis baratunk szereti ha torodnek vele.. -
TomDantes #196722 Hoppá. 4500 sérülés, szárnysegéd, KV-5-el. Prém accal, 122 ezret fizetett volna. -
fitymagorcs #196721 Sőt, ha jobban belegondolok még fel tudnék sorolni párat, akiknek a nyomába sem ér a többség. -
fitymagorcs #196720 Csak megemlíteném, hogy a két legjobb klán a játékban lengyel... -
SovereignXY #196719 ki kell venni a ambient_ny_ akármi fájlt a res/ szokásosból. vagy ahogy én tettem a kiterjesztése mellé még egy betűt beszúrtam. így nicns tüzijáték hang -
Kubukli #196718 Rendben és kösz. -
Egyszerűen nem érzem azt, hogy bármit is bizonyítanom kellene neked. -
Kubukli #196716 Bravo, sokat segítettél.
Hagyjuk, amint bizonyíthatnál valamit máris visszavonulsz.
-
Én nem így gondolom, de megtisztelő, ha te így érzel. -
Wlanseraf #196714
zsírzó
-
yossarianHUN #196713 Természetesen, hisz mint megtudtuk: vagy te. És mindenki más. Vélemény tekintetében ez hatványozottan igaz. És mint arra már nyilván te is rájöttél, mi, egyszerű halandók nem érünk fel a te távlataidhoz. Csak akkor azt nem értem miért írsz még mindig erre a fórumra 
De én bele nem kezdek még egy szájkaratéba, félistennel főleg nem:) -
Annyira nem érdekel a hülyeséged, hogy még győzködjelek is az ellenkezőjéről :)