418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #196791 EU-at töltöttél le? Tűzfal? -
Wlanseraf #196790 Ja el is felejtettem:) 2x éve elfelejtettem bemenni.... -
Wlanseraf #196789 legtöbb noob idiótának már sajnos van.... ezért játszhatatlan lényegében T9/T10 randomban.... mert ha kapsz 5-6 500 alatti retardot vége a meccsnek...
Tudnám mért csodálkozik az ilyen amikor a jó kurva édes anyjába elküldöm... -
bekasybalazs #196788 üdv! megfogadtam tanácsotokat, és letöltöttem mégegyszerr WOT klienst. azonban ugyan az a hiba áll fent...elindul, még csak akadá jelét sem jelzi amikor forog a fogaskerék, de a Modulok frissítésénél lefagy a kliens, és nem tölt a garázs. mi lehet a probléma?:/ -
stoppos #196787 Nem tudom miért gondoljátok, hogy az iskolásokkal van a probléma... -
Bmsrt n2 #196786 Addig jó még nincs 9-es,ne adj isten 10-es tankja nem?
("tudjuk ki-nek" már van...) -
csoszi87 #196785 Ám én is azt hittem, hogy ma nyugi lesz, és legalább az áltsulisok nem lesznek fent, de ettől függetlenül olyan emberekkel találkozok, mint még soha.
pl: Krovak. 30k csata, 520 eff, 45%winráta. Srácnak nincs még 9es tankja sem. -
Miért , Te is hiányzol a suliból !?
-
Wlanseraf #196783 Juj mennyi agyhalott patkány hiányzik az iskolából ma...... sajna mindig velük vagyok.... -
Jacktor #196782 Minap voltam egy csatában, ahol az összes játékos szakaszban volt, kivéve nálunk a top tankot. Kapta is egyből a srác cseten mindkét oldalról a "Szegény Churchill, nincs barátja :(", "Lehetek a barátod? :)" és hasonló beírásokat :) -
Ry0K3N #196781 prohardver -
Ry0K3N #196780 Nem, nem tudják kilőni ha beáll oda főleg ha ott van mögötte az erőben a fedezet ellenben a kápolna túloldalát be lehet lőni minden irányból. Csak akkor lehet onnan kilőni ha a másik oldalon nagyon teret engednek az ellenfélnek de az már onnan 100% bukó akkor. Jópárszor védtem is támadtam is és a kápolnát a legnehezebb bevédeni. Most aki odamegy a kápolná falához a valóban bekap 1-2 lövést de ez tier 7 felett nem gond meg kell hoznia ezt az áldozatot mert ha odaér nyert ügy van. Az erdőben sunyulós spottolgatós rizikós csakis jó camo és látótáv értékkel rendelkező tankal működik, mert ha csak egyszer vesznek észre halott vagy és nem érsz semmit ha a dzsungelbe nem látsz senkit. -
stoppos #196779 Öööööö. Ph? -
EmR3 #196778 Diegho irt rola ph-n.
Sajnos mobilrol nem tudom linkelni. -
Ez engem is érdekelne,a minap lett kifejlesztve, de sajnálnám így hirtelen egy 4. 9-esre költeni a kreditet. -
stoppos #196776 Urak, olyan kérdésem lenne, hogy aki játszik a második orosz TD ágon, hogy a SU122-54, milyen jószág? A SU-101 nagyon jó. Hozza azt a szintet, vagy kevés hozzá? -
csoszi87 #196775 9000. csatámat ez a srác tette felejthetetlenné:
Sp-ben ült (prém JagTigrise is van). És végig HE-vel lövöldözött. Végig... pff.
4et lőtt, ebből sikerült neki 35 sebzést csinálnia.
Mondjuk nem csupán rajta múlott, mert a T34-ünknek is sikerült 345 sebzést kiosztania. -
clouse #196774 Szval a játék nem ajánl fel olyan lehetőséget, hogy a hálózat ip cím, felhasználónév és jelszó beírásával tudjak játszani. -
stoppos #196773 Fel szoktam menni jobbról E8-ba. Onnan jól lehet spottolni. Ha sikerül kizavarni azt az egy tankot az erdőből, ami ott áll, onnantól a hegyen lévőket is. Ugyanez visszafele, az erdőben fel kell csalogatni a támadót, hogy fentről tudjanak lőni és onnantól lehet lefele spottolni. Szerencsére a legtöbb ember ujja viszket az egérgombon és lövöldöznek, így felfedik magukat. -
csoszi87 #196772 Rendszergazda.
Ha ő azt mondja meg lehet oldani, akkor nyertél.
De nekünk fősulin pl nem volt megoldható, mivel a vezetőség szerint biztonsági kockázatot jelentett az, ha megnyitnák ezeket a portokat.
-
clouse #196771 Hy! Olyan kérdésem lenne hogy valaki játszik-e koliban, ahol proxyn keresztül jön a net? Sajnos nekem csak így van lehetőségem netezni, viszont arra nem tudtam rájönni hogy hogyan lehetne proxyn keresztül játszani. Köszönöm! -
Szerintem a legjobb kivenni a pipát a játékmódok elől. -
Aki a kápolnához megy támadóként azt azonnal spottolja az a védő aki ott áll.
Ezután 2 oldalról lövik, nincs elegendő fedezék. Csak egy egészen kicsi holttér van, ahol max 1 tank fér el, nem 4.
A hegyről és a falu másik oldaláról is lehet lőni.
Szerintem vesztes taktika támadóként a kápolnához menni. Az oda vezető ut végén már spottolódik aki oda megy.
Egy tanknak kell elmenni a pálya szélén az erdő végéig és onnan spottolni és nem lőni. A többiek is a pályán széléhez közel sorakoznak fel, ők szedegetik le az ellenfelet.
SZERINTEM!!! -
Bmsrt n2 #196768 Még lesz egy teszt 2 is állítólag.(már ideje volna...)
Szóval nem tudni. -
Tudni valamit a 8.3 rol-mikor dobják ki kb?
-
Ry0K3N #196766 -
Plata #196765 Valld be hogy lefizetted őket egy hordó pálinkával,nekem is jön néha t8,de inkább t10 csata.Bár T10 nem is olyan rossz ha vesztünk is sok sebzésért jön pénz. -
stoppos #196764 -
Ry0K3N #196763 Már hogy ne lenne ott az egész erdő. Ha 1 tank felmegy kápolnáig a kápolna lényegében már a támadóké mert onnan bárkit anélkül szarrá lehet lőni hogy látna valamit a kápolna túloldalán megbúvó tankon kívül. -
lexlutor #196762 nekem t-25el detto ugyan ez. folyamatosan tier5os csatak. -
marchizor #196761 hát, hogy nem tanulnak a hibáikból, az fix ;) milliomodjára játsszák el ugyanazt és mindannyiszor be is szopták. Nagy profizmus kell ahhoz, hogy ha látod, hogy valami nem működik egyszer, akkor még egyszer ne halj meg ugyanott, ugyanúgy, sebzés nélkül. -
Plata #196760 Komarint visszahozzák ez jó hír,én nagyon szerettem azt a pályát.T29-el és Sluggerel is.Mikor még nem lehetett eltolni a tank roncsokat kedvenc szórakozásom volt scouttal elrobogni az ellenség bázisához és a hídjukat elfoglalni.Swamp is jó móka volt T28-al.De mással nem nagyon szerettem. -
Hát igen, gondolom nem mindenki lehet olyan profi mint te.... -
Felmentem a hegyre MAUS-al kamopinivkán. Mi támadtunk, de a túl oldal az erdőben kempelt az én oldalamon meg elhullatak a cspattagok, mert valamiért kápolnához mentek... pedig ott nincs jó fedezék a támadóknak.
2500 dmg-t lőttek le a MAus-ról, de felment támogatás nélkül.
A hegyen még 3 védő arty volt, bespottoltam öket. Kb 100m-ről a tökéletes célpont M40/43 oldalba lőttem prémlőszerrel.
És lepattant!!!! Vagy benyelte 0 sebzéssel.
Ezután kilőttek. A saját artyk pedig nem tudták ki lőni az ellen artyjait.
Jó kör volt. Érdemes volt felmenni.
-
marchizor #196757 imádlak Titeket! Arctic Regionon a szokásos lámáskodás, az összes toptier tanktól.
-
Oddball29 #196756 Hmm, ez nem vall a WG-re, de ez az új MM nálam csodát tett a kreditfarmolással. T34-ben 5-ből 4-szer top tier vagyok, sok az azonos szintű tank, több a lelőhető hp. Tízest meg 10 meccsből ha látok egyszer. Prémium nélkül is könnyedén összejön nettó 100k kredit két-három körönként. -
Bmsrt n2 #196755 Orosz Q&A topic fordítás
Ez ilyen Serb-kérdez felelek,az orosz hivatalos fórumon van,ez itt az angol változat. -
R3nton #196754 ezeket hol olvassátok? -
stoppos #196753 Hát ebben a meccsben sem a sebzésem volt a meghatározó. Elöl parádéztam, a többiek meg intézték, amit kell. Meglepően jól pattan, ha be van forgatva rendesen. -
Top3 kedvenc tankomba benne van.
Néha hiányzik a 88-ashoz olyan 20 mm át ütés, de ez van...