418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #196831 Köszi. Úgy látom nem egy csataeldöntő jószág. :) -
Konci #196830 Üdv!
Látható én hogy állok eddig vele:
Gyors, viszont a páncélt szte minden átüti(néha pattan,még nem jöttem rá hogy milyen szögből).Alap löveg a korábbi ,tierjében szar...Top löveg már jobb,persze orosz,így képes meglepetéseket okozni( alapos célzás után is).(8-as 122-est felejtsétek el,semmire se jó)
Ennek sebzése átlag 400-450 között szokott lenni.
Én ritkán campelek vele inkább rohamlövegként használom,mert elég gyorsan fordul,sebessége meg 45 körül van, lehet vele rohanni :)
Lánctalpat nem húztam ki,volt a creditesből raktáron. célzás és töltésgyorsító van rajta most,néha próbálok variálni. -
csoszi87 #196829 Most épp Sergio_Ramos miatt vesztettünk 1 csatát.
Megnéztem a statját, hát focihoz jobban ért. -
Droughert #196828 Nem lehet, hogy a win8-kavar be? -
stoppos #196827 Itt le van véve minden a minimumra a látótávolságon kívül. Próbáld meg, hátha.
Aztán, ha nem megy így sem, a wot könyvtárad törölhetnéd még, mielőtt lemondasz róla teljesen.
-
bekasybalazs #196826 oké, akkor WOT kilőve...teljesen levettem a grafot, és így sem tölti be. érdekes, mert mikor utoljára fentvolt, akkor win7 volt fent, és tudtam is játszani, szóval fps gondom sem volt, most hogy win 8 am van még több fpsnek kéne lennie, mert fele hardvert eszik meg a progik win8on. ennyire bekevert volna a 8.0ás patch? -
Tessellia #196825 Megkontrázom vele. A 321-es átlagsebzés nemsemmi T8/T9 tankokkal;). -
keagle21 #196824 Kár, hogy a végét elrontottam, jó kör lett volna:
-
Tessellia #196823 Win7-nél:
C:\Users\xy\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks
preferences.xml
megnyitod szerkesztésre. lesz sok sor, megkeresed elsőként pl a shadow qualityt, alatta lesz egy szám azt átírod 4-esre, ha nem azon lenne és így tovább:
shadow quality 4
decal quality 4
lighting quality 4
texture quality 2
terrain quality 4
speedtree quality 3
water quality 4
ennyi szerintem elég lesz és mennie kell (majdnem minimum beállítás) -
Destydeme #196822 Thx,igaz a nevéből kiindulva nekem is az ugrott be,ill. már a dll file említésekor is részben. -
stoppos #196821 Nem tudom, hogy lehet-e. -
csoszi87 #196820 13 csatát mentem ma, és az 5-6-nál kezdtem el fényképezni a profikat.
-
Tessellia #196819 Tudom, hogy nem javasolt, innen vettem, hogy annak a játéknak külön kell portokat nyitni. -
Tessellia #196818 akkor directx, frissítse. -
bekasybalazs #196817 "Here is the current situation:
The graphics are set on high, people cannot get into their garage and reset their graphic settings or anything."
nekem se mai a gépem, akkor itt lesz a bibi. hol tudom a játékon kívül levenni a grafot? -
Juhasz27 #196816 Telepítse fel a DirectX9-et -
Destydeme #196815 Hi.
d3dx9_43.dll a pontos file. -
Erre a kérdésre nekem egyszer azt válaszolták, hogy a monitor mögött van..
A port nyitás csak akkor szükséges, ha valamilyen szervert szeretne indítani, a kliensnek (legyen az bármi) nem kell és nem is javasolt. -
stoppos #196813 Ja, miattam ne fogd vissza magad. Én jól szórakoztam mindegyik flame-en. Siemkástól, prém account nerfig mindenen. :)
-
stoppos #196812 Találtam egy ilyet. Két dologra panaszkodnak, az egyik az alapból high grafikai beállítások miatt nem tölt be régebbi gépeken, a másik, amit mondtam is, hogy a worldoftanks könyvtárat törölni az appdata-ból.
-
Tessellia #196811 igyekezz igyekezz, hol van a régi formád:) -
Wlanseraf #196810 Csak a kedvedért néha feljövök flamelni notival:DDD Egyébként még nem is tudtam idén mert annyira nagy volt a flame forgalom hogy nem jutottam szóhoz:) -
Tessellia #196809 jó lenne tudni mi a dll pontos neve -
Tessellia #196808 a War Thunder nálam pl. a hangár vagy hogy nevezzem kellős közepén közli velem, hogy a szerver nem hajlandó velem kommuniálni(bejelentkezni bejelentkezik a játékba), kicsi utánajárás után levontam azt a következtetést, hogy fel kell oldalni a játékhoz portokat a routeren, és mivel én ezt nem preferálom, ezért hagytam a fenébe:) -
stoppos #196807 Hát ha a modulokig eljut, akkor gyanús, hogy nem a szűzfal. -
Destydeme #196806 Hi.1 ismerősömnek nem indul el a wot,vmi dll hibára hivatkozva.
Én driver vagy dx-re gyanakszom.Valaki találkozott már ilyen gonddal?
Melóban vok,nem tudok visszaolvasni a fórumon.Thx. -
bekasybalazs #196805 Igen, amögött vagyok. nem vagyok nagy zseni, tudnál benne segíteni? és privátban ha lehet, nem akarom teleírkálni a topicot :) -
stoppos #196804 Jahh, ezt a tegnapit elmesélem. Épp pézet gyűjtögetek a type-pal, Seaport, felülről indulunk. Egy cromwellel lezúgunk a szeméttelepre, sehol egy ellenfél. Na mondom innen sima menet, nekem csak a fejemet fogják látni, én meg lődözhetek kedvemre. Bele is kúrtam egyet az ott álló T28 protoba, majd visszatolattam a fedezékbe és beleestem a tengerbe.
Situation awareness at its best. :) -
Tessellia #196803 router mögött vagy? mert ha igen akkor oldj fel rajta portokat, lehet tiltva van az a port amin a játék szeretne kommunikálni:) -
stoppos #196802 A fórumon se? 
-
bekasybalazs #196801 annyi történt, hogy nem volt megjegyezve az e-mail+jelszó, és ugyanúgy nem indul el..én már nem tudom mit csináljak hogy működjön :D -
Wlanseraf #196800 :)
Tényleg reménytelen normálisan játszani most.. vagy csak én vagyok a faszízű nyalóka rossz oldalán... szerencsére másfél hónapig off leszek:D -
bigmano #196799 Tesztszerver fáljai esetleg,bár külön rakja alapból de hátha...... -
stoppos #196798 c:\Users\[username]\AppData\Roaming\wargaming.net\
Itt tárolja a zadataidat. Erre tudok gondolni még, ha az újrahúzás sem segített. Viszont nem tudom, hogy mi történik, ha törlöd. ;) -
bekasybalazs #196797 most raktam fel először, vagyis még régebben volt fent egyszer de talán 1 napot, modokkal még időm se volt foglalkozni, nem hogy felrakni őket :) -
csoszi87 #196796 Nem emlékszem, hogy valaha is összefutottam volna vele csatában, de kíváncsi vagyok nagyon.
Én azt is veszélyesnek tartom aki már 8es tankkal rendelkezik, mivel 7-8as tankokat húzok éppen.
Pl 2 zuper statos, 4-500 csatás prém tank user top tierként már el tudja dönteni a csatát. -
stoppos #196795 Igen, ez így sokkal specifikusabb. :) -
bigmano #196794 Esetleg ha valamilyen modding dolog van fent az is szokott ilyet eredményezni. -
bekasybalazs #196793 Igen, EU klienst töltöttem le, és elvileg a tűzfalban is bennevan a kivételek közt, és így sem :/ -
Wlanseraf #196792 Egy kiragadott példa volt... a retardált babuin piros loww eff buzeránsokkal van a probléma:) így jó?