418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Jaja!
    -Basszus tök jó meccs volt, befoglalom a bázist 1edül, erre mindenki lenooboz. Én csak nyerni akartam.

-Megyek T50-el, már az első percben mutatom az összes ellenfelet, és senki nem lő ki senkit. Végül engem lőttek ki. De nem is értem miért nooboznak le, ekkora túlerővel ők sem bírtak volna egyedül.
  • Szpecnyaz
    Ha már hülyék, akkor érdemes őt is megtekinteni. 500 effes E75, jövőbeli terrible E100 driver. Először csak az artyk mellett kempelt, majd végül megindult. De kár volt neki, mert egy Type 59 gyönyörűen megszopatta, mint az a screenshoton is látszik. A hülyéje még csak meg se tudta sebzeni, ha nem segít neki másik 2 tank akkor simán megölte volna a Type.

• stoppos
    -Ha én nem lennék, ki védené a bázist? ;)

Najó, csak trollkodok. Nekem aztán semmi jogalapom.
  • SovereignXY
    Ezek amúgy mit élveznek a játékban vagy...????
  • csoszi87

Már régóta gondolkodtam azon, hogy ezeket a játékosokat, akik ilyen teljesítményre képesek 1 klánba kellene gyűjteni.
    És belehallgatni a beszélgetéseikbe, stb.
    Hogy mi az amiről ők beszélgethetnek.
    1-Képzeld! Kilőttem 1 tankot!
    2-WÁÁÁÁÁÁ. Az semmi, én 1000et sebeztem a T59-el.
    1-Srác múltkor mondta, hogy vannak olyan játékosok is, akik meccsenként 2-3 tankot kilőnek.
    2-Azért ne szálljunk el ennyire. Különben is a játék nem a fraghunterkedésről szól. Én próbálok hasznos is lenni a csapatnak. Inkább másnak adoma killt.
    1-Ja meg amúgy is. Mi nem azért játszunk, mert jók vagyunk, hanem mert élvezzük.
    3-Srácok! 2-t nyernem ma!
    1-Zsinórban?
    3-Nem. Összesen.
  • stoppos
    Lassan beülhet a T62-be ő is.
  • TomDantes
    50% felett van a találati aránya. Nem is rossz, egyáltalán nem rossz
  • Gottfried
    Már rég nem foglalkozom az idiotákkal,annyi van belőlük de őt érdemes megnézni !!!

1100 csata T54-el,32% winrate és 230 kilőtt tank.
    Sok mindent láttam már itt de eddig nekem ő rekorder.

• csoszi87
    A titánok harca ehhez képest semmi.
    Rohadt jót nevettem.
    Bár a type megérdemel 1 tapsot. Ő mindent megtett.
  • Malachit
    PZIV-el szoktam Trollkodni mostanában, ha nagyon felhúznak. Imádni való közelre a rövidcsővel.
  • SovereignXY
    A vége felé van már.
  • stoppos
    Én gyűjtöm az ilyeneket. A sajátjaimat is, meg a többiekét is. :) Egyszer majd lesz belőle jó kis videjó. Este megnézem, itt meglepődnének, ha felhangzana a tankok csörömpölése. :)
  • SovereignXY
    Akkor akit érdekel a kabaré (engem nem nézni nooboksodtam):
    http://data.hu/get/6044394/20130107_1415_china-Ch01_Type59_11_murovanka.wotreplay
  • bekasybalazs
    köszönöm szépen :)
  • Random_
    Én már régóta imádom, főleg rövid távolságokra hatásos. Városban vagy olyan helyen ahol van fedezék, mert azért papír is kicsit. Meg a töltési idő miatt jó, ha tudsz bújni.

A másik kedvencem a T-150, szerintem elég jól hozza a pénzt.
  • stoppos
    Fellöktem ide.
  • stoppos
    Hát ha láttad, akkor mutatja. :)
  • Oddball29
    Megvan a KV-S-nek is a maga mumusa, beforgatott ARL-44 105-össel sarokharcban.
  • SovereignXY
    áááááá ezt a kabarét. Replay sztem ezt nem mutatja de javítdatok ki ha tévedek és teszem is fel.
    enemy type elfogy a lőszere. a cj7esünkel neki áll rammolgatni. majd jön az ISünk aki ba van szarva a no ammos typetól és ő is rammolni próbál meg 55ször pattan közben lövi a tier 4 arty. ezt látni kellett volna...
  • Renegade
    no offense, de úgy az egészet elrontottad.

Nem jártam erre vagy 3 hónapja, szóval nem tudom mennyit változott a mezőny, vagy hogy 1000 csata alatt vagy-e, de ebben egy jó megmozdulás volt, az amikor a szikla körül hintába lett ültetve az ellen egyik tankja.
  • patchaou
    Az 3-4 sebző lövés csatánként. Az átlag játékosok átlag teljesítményéhez képest az már bőven jó. Szakeszhez hasonlítani magunkat meg fölösleges :D
  • Oddball29
  • Droughert
    Úgy voltam vele, hogy az 1400körüli avg dmg-em nem is olyan rossz azzal a tankkal....
  • Szakesz
    A linket elszúrtam.*

• Wlanseraf
    /bow nincs mit tenni /bow :)))
  • TomDantes
    Hát így is volt...az ellen arty-ja az bezzeg tudott lőni...
  • Szakesz
    A múltkori flame és az akciók miatt vettem egy KV-1S orosz csodát. Nos, azt kell mondjam, hogy az eddigi legjobb döntés volt beruházni egy ilyenre a részemről. Szinte mindig top tank, gyors, pattogós és hatalmas alfája van. Ez a tank egy álom.

Eddigi eredmények vele:

Legjobb köröm vele:
    http://mwreplays.com/replay/YFWFWCU0HQKK/
  • bigmano
    Ilyenkor szokott az következni hogy odaver az arty és telibetalál......téged.
  • TomDantes
    Igen? Be lehetett volna oda lőni. Tudod...splahsebzés...egyrészt. Másrészt ha nem is találja telibe, legalább megzavarja vagy kimozdítja őket. Vagy valami...
  • Master91
    "Ott van egy szikla mögött egy IS7+STI."
  • TomDantes
    Erre jó az arty. Ott van egy szikla mögött egy IS7+STI. Ők vannak előnyben, hát jelzek hogy támogatást kérek...semmi. Külön írok az arty-nak lőjj már oda! Erre vissza kérdez valamt, hogy mit csináljon velük? Hát szerintem hívd meg őket kávézni...csak olyan 7-8 percen keresztül lőhetett volna rájuk...de nem.
  • StephenKing
    Innen tudod letölteni!
    Abban viszont tudna valaki segíteni hogy feltettem ezt a packot és angol nyelvű lett a wot van ez magyar nyelven vagy csak angolul?
  • Thomasovics
    Megtudod mondani, milyen mod-ot használsz a részletesebb statisztikához? :)
  • bekasybalazs
    Haljon meg az összes lovam, ha találok itt egy működő letöltú linket...3/3 404 error..-.-
  • stoppos
    Ahumex
  • bekasybalazs
    Töröltem már párszor, nem lett jobb tőle. a FAQ-ban lévő linkről már nem lehet tölteni, tudna valaki egy mostani 30%os tömörített textúra packot linkelni? megköszönném.
  • stoppos
    Megpróbálhatod esetleg. De elébb én törölném azt a szart az appdata-ból. Max újratelepíted, ha megborul.
  • Cyon
    Üdv.
    Van valakinek itt T57 heavy masinája?
    Most húzom ezt az ágat, és kíváncsi vagyok mi a tapasztalat a T10-el.
    Nem tesztszerveres tapasztalatra gondolok.
    Előre is köszi!
  • Konci
    Nem rossz egyébként,de nem egy klasszikus td :)
    Én lassan megszerettem, sebzése a top löveggel alaposan megugrik,de addig ritka szar,alig sebzel.
    összességében nem rossz ,csak ki kell ismerni a harcmodorát :)
    Gyorsaságával sokakat leptem már meg :)
  • bekasybalazs
    Így sem megy sajnos. a low textúra packal, vagy esetleg valami más programmal érdemes próbálkoznom, hátha?