World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fura, de gyorsabb. A Löwe rettentõ tetû.
A KV-5 elég masszív. Egy sebezhezõ pontja van, de ha ott nem tudnak meglõni, hihetetlen miket ki nem bír.
Igaz, az ágyúja vacak, alacsony pen, de mégis elég az. Jó kis mészárlást lehet vele csinálni.
A KV-5 jobb választás. Kedvenc poénom lett vele, hogy ha közel harcra kerül a sor, bele lövök az ellenbe, majd neki megyek. Hátra tolatok, és újra lövök.
Szemét taktika, de szinte mindig bejön,. Az ütközés 5-10%-ot leszed az ellenséges tankból, és majdnem mindig úgy meglepõdnek ettõl, hogy utána megszívathatom õket.
Szóval. KV-5 a jobb választás.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem nyugdíjat írtam, hanem állami nyugdíjat. Tehát nem az van hogy az államnak fizeted be a fizetésed X részét, és õ majd ad neked nyugdíjat. Hanem magáncégek vannak(magánnyugdíjpénztárak), amihez az emberek önkéntes alapon csatlakoznak és fizetnek, ha akarnak.
(Nem olyan magánnyugdíjpénztárak, mint itt a gyurcsány érában, hogy az emberek befizetéseit kockázatos üzletekbe fektethették, és kemény 0 Forint hasznot termeltek a pénztártagoknak, mert a saját zsebükre dolgoztak és ezt valakik jogszabályilag nem tiltották meg nekik)
Ezen a módon az állam teljesen kimarad a nyugdíjkérdésbõl, elintézik ezt az állampolgárok a magánnyugdíjbiztosítókkal.
A rendõr egyébként, állami alkalmazottként nem túl jó példa, nem a magánszférában dolgozik.
Próbáld meg újrarakni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Westfeld, indulás 2-es pont tetõrõl JT-vel top tank-ként. Esély a gyõzelemre kb 30%. Gondoltam kísérletezek egy kicsit, és megnézem mit csinálnak a többiek, elindulok balra a falu széle felé, de az utolsó bokornál megálltam. Erre a többiek is megálltak mögöttem mellettem (IS3, M6, KV4 meg mittudomén). Fent a sarokban csak egy KV2 és tigerP (azokat már támadták erõsen), faluban egy SU152, akik meg utánam jöttel elrongyoltak kis tétovázás után a völgybe. Kínomban bementem én is a faluban egy Lövét kilõttem majd nem sokkal utána találkoztam Szakesz kollégával, majd elbeszélgettünk, mert hirtelen lett egy kis szabadidõm. Ma csak ilyen nyugis csatáim vannak.
wot nick: PsychoTrooper
viccelsz ugye?
65 éves kortól egy dolgozó amerikai elmehet nyugdíjba és átlagosan a fizetésük 50%-át kapják a hátralévõ életükben.ha rendõr volt az illetõ akkor 75%-át kapja a korábbi fizetésnek(az kb 1150-1250 dollár korül van)
ingyenes felsõoktatás tényleg nincs viszont annak ellenére,hogy ft-ban számolva több millióba kerül,hogy oda járhasson valaki mégis a legtöbb érettségizett amerikai diák továbbtanul(míg errefelé annak ellenére,hogy van ingyenes továbbtanulási lehetõség sokkal többen nem tanulnak tovább)
PSN ID:misi2mezei
Sztem kevéas ember az aki csak és kizárólag SPGt játszik.
Régen igy meg tudta tõled tagadni az XPt meg a creditet amit a megöléséért kaptál volna, nem volt érte büntetés.
Most már azt hiszem ilyenkor 0xp 0cr a jutalma, plusz még a pályán is marad és ölhetõ.
Sztem csak nem volt kedve kivárni a végét.
T110E5 researched. Undistributed experience spent: 185 000. Free Experience spent: 0.
Purchased:
'T110E5' purchased successfully. You have spent credits: 6 000 000.
Na ez is befejezve:)
Remélem az M103-érzés meg lesz ebben is...
T25 AT:
A páncélvadászok közül a T25 AT az egyik legjobb, ha nem a legjobb a támadó ék hatékony támogatásában. Ez a TD-k közt ritkaság számba menõ sebességének és fordulékonyságának köszönhetõ. Meglepõ mennyire mozgékony egy jószág, és ez gyakran még közelharcban is nagy elõnyére válik. De ami a legvonzóbbá teszi számomra, az az ágyújának igen jelentõs kitéríthetõsége (mégis csak amcsi járgány:)), és a gyors célzási ideje. Egy domb takarásából kibújva igen kicsi felületet mutat magából, nem beszélve arról, hogy a front páncél hatékonyságát jelentõsen megnöveli ezzel. Ilyenkor a 7-es 8as tierbe tartozó ágyúk már nagy valószínûséggel pattognak róla. A 105 mm-es ágyúja bõven megállja a helyét a tierjében, további elõnye, hogy a jagdpantherhez képest sokkal jobban rejtõzködik, jóval kisebb és kevésbé jellemzõ rá a modul sérülés. A legjelentõsebb hátránya az, hogy a felépítmény oldalról vagy hátulról érkezõ találatok esetén hajlamos a legénység tagjaira áthárítani a védelmi feladatokat, amely feladat elvégzése akár 2-3 ember elvesztésével is járhat egyszerre.
Ajánlott felszerelés: Rammer, Álcaháló, Binocular Telescope
Elõnyök: nagyon jó mozgékonyság, erõs hulldown képesség
Hátrányok: a legénység sûrû elhalálozása
Értékelés:
Védettség: Közepes, Hulldown-ban jó
Tûzerõ: Kitûnõ
Mozgékonyság: Kitûnõ
Rejtõzködés: Jó
T25/2
A T25 AT-hoz képest erõsen csökkentett (többi TD-nél kicsivel jobb) mozgékonyságú jármû, amely éppen emiatt teljesen más, sokkal megfontoltabb harcmodort kíván meg a kezelõjétõl. A legjobb 90 mm-es ágyúját gyakran keveslik mind páncélátütésben mind sebzésében, de azt kell hogy mondjam, hogy a rövid célzási idõ, a nagy pontosság a gyors töltési idõ, a forgatható torony, kiegészítve a nagyszerû ágyú kitéríthetõséggel, megfelelõ kárpótlás az említett hiányosságokért. Páncélja a lövegpajzsot, és a torony frontjának egyes részeit leszámítva gyakorlatilag nincs, azonban ezek a részek gyakran még a 8-9s tierû ágyúk lövedékeit is pattintják, így hulldown módban gyors célzás-tolatás majd ismétlés taktikával kellemetlen meglepetéseket lehet szerezni az ellenfélnek, amennyiben megfelelõ pozíciót sikerült felvenni az ellenfél oldalában. Mindenképpen támogatónak kell használni, de jóval nagyobb távolságból mint a testvérét és akkor megörvendezteti a gazdáját :).
Ajánlott felszerelés: Rammer, Álcaháló, Binocular Telescope
Elõnyök: huldown módot kedvelõknek remek löveg és használhatóság, elegendõ mozgékonyság a megfelelõ pozíció felvételére, forgatható torony
Hátrányok: a test papír, 105 mm-es ágyú hiánya
Értékelés TD-hez mérten:
Védettség: gyenge, hulldownban jó
Tûzerõ: közepes
Mozgékonyság: jó
Rejtõzködés: jó
Mert pont nem azért hogy ott milyen jó, hanem hogy ott mindenkinek öngondoskodónak kell lenni, de az egybites egységsugarú magyar (ezek szerint te is ide tartozol) az csak azt látja hogy ott kolbászból van a kerítés mert 10% az adó nem cirka 40-50 mint nálunk.
De valóban, WOTozzunk.
2. Ui: Menjél amerikába te <#kocsog>#kocsog>!!!
3. SICKO
5. Extraordinary Measures
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
Küldtem több ilyet nekik de ez nem érdekli õket.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
Én úgy 80 csatát mentem velük béta után, ott abbahagytam mikor egy szerencsétlen csörcsillt egy lövésbõl kiszedtem Hummel-el. Úgy 2-3 perc telt el a csatából. Elképzeltem hogy én mit éreznék egy ilyen után. Aztán úgy döntöttem hogy én mások játékát így nem fogom elrontani, még akkor se ha nem tudok emiatt counter spg-zni.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Állandóan arra hivatkoznak hogy az USA-ban bezzeg csak a keresetek 10%-t veszik el adóra meg járulékra. Ja kérem, hogy ott nincs ingyenes egészsgügy, felsõoktatás, és nincs állami nyugdíj.
Észre kéne már venniük, hogy a szocializmus elbukott, elmúlt. És vele együtt KELL mennie az állami nyugdíjnak, az ingyenes egészségügynek és felsõoktatásnak. Ez az egyetlen mód az adóterhek mérséklésére most, hogy nem lehet többé felelõtlenül felvett külföldi hitelbõl finanszírozni ezt a túlköltekezõ, és mindig hiánnyal küszködõ rendszert.
Ne itt nézzétek, mert az sg-n rosszabb minõségû valamiért a beágyazott videó...legalábbis nekem az. Lehet hogy nálam van a hiba :)
Volt pár mellélövésem, de az a helyzet hogy akkor se nyertünk volna ha minden lövésem bemegy és talál...Is-4-esük majdnem fullon volt a végén...
Megjegyzésekre elõre válaszolnak:
- igen, csíter francia, 6-ot lõ míg más egyet, ezzel nem nehéz --> elõször próbáld ki milyen Tier 10-ben játszani úgy, hogy még a felderítõktõl is félni kell. Meg annyi HP-al amennyi egy Tier 7-es Tigris I-nek van (majdnem)
- igen, nem sokszor használom a sniper nézetet, szégyenlem is magam miatta :)
- igen, végig kempeltem a hegyen --> a 0 ágyú kitéríthetõség és a pálya sajátosságai miatt itt nem nagyon lehet mást csinálni ezzel. Ez van, nekem meg Lakeville-n szar közepessel, ahol a nehéztankok tarolnak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most kezdeném, és kerestem code-ot eddig sikertelenül. Valaki tud segíteni merre találok?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én kész helyzetekrõl beszélek "foglalás-védekezés" és nem mindenféle nem érek vissza, sokkal nagyobb, õ lát, én nem meg hasonlók.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ha már mindenki linkelgeti akkor már én is:D
ebbõl látszik,hogy nem csípem az artykat.nem értem,hogy mi olyan hûde jó bennük.kipróbáltam és utáltam.semmi élvezet nincs benne.
PSN ID:misi2mezei
WoT: Nishizumi77
Hála az égnek úgy látszik nem artyztam kritikus mennyiséget:)