418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Csak 1 ? Havernak Object 704 el a Gw pantherről egymás után 3 pattant le (első volt oldalról), azt hitte felgyújtja a játékot a helyszínen.
  • Magyar Betyár
    Sok baromságot hallottam már az artystákkal kapcsolatban de ez dobogós lett.
  • Greenyke
    Hagyd már azt a tankot.:D Annyira szar szegénykém, hogy a legjobb amit tehetsz vele, ha beviszed az első bontóba, vagy odaadod a tesóknak, hogy szedjék szét...
  • fsb1000
    Sokaktól olvastam, hogy most volt elég, leteszik a lantot, stb, és leírnak valami sztorit...

Én csak annyit mondok JagPzE100 gold ammoval oldalba löttem egy GWType E arty és lepattant. Ez biztosan nem normális állapot.
    Eddig ez volt a legdurvább randomfaktor esetem, szinte mindnél 20-30% os a winchance XVM szerint.
    Amikor 60-80% a várható győzelmi arány akkor ilyen örült lepattanok sosincsenek.
  • R3nton
    elvileg 2 "aktívabb" mag egyesül a 2 klánból és valószínűleg a passzívabbak lemorzsolódnak. Cél a napi company és a klántérképre jutás, gondolom én. Legalábbis ezt hallottam. Az lenne az igazi, ha még egy 3. aktívabb mag is csatlakozna egy másik klánból szvsz, de ezt nem az én véleményem eldönteni. Főleg, hogy egyenlőre nem is vagyok az új klán tagja. Hát majd meglátjuk mi lesz, valószínűleg én belépek majd.
  • fsb1000
    És ennek az új formációnak mik lesznek a célkitűzései?
    Attól hogy egyikből átmennek a másikba a játékosok, még nem változnak meg, nem lesz több szabadidejük, stb.
  • lammaer
    Sztem a KURUCba kéne... sztem lenne hátszelünk a toborzótisztnél, tuti mind bekerülnénk :)
  • Master91
    Aki nem csatlakozik, majd jó igazi magyar gamer módra alapít egy klánt 30-40 főnek.
  • R3nton
    hát azt a döntést hozta a klán, hogy megszűnik! 1db acc maradt rajta. Aktivitás probléma volt, és elvileg napokon belül egyesülni fog a HPTS és a HHR (nem a kötőjeles) egy új -HSW- nevű klánban. Persze aki nem akar az nem csatlakozik. Ez van.
  • Thomasovics
    Csak ne a LOLA-ba
  • R3nton
    így már értem, nem tudom autóverseny látványosabb sztem forma1 sztem király viszont a motoGP nem tetszik, nem tudom ez van kész. Motort se vennék soha, mert sztem nem praktikus és nem is kényelmes, de minden ember mást szeret ennyi
  • Master91
    Ó, most nézem, meg szűnt.

Hova mentek át?
  • Master91
    Miért, mi volt velük ?
  • Szpecnyaz
    Tényleg, a HPTS-el mi lett?
  • lammaer
    Na mentem aludni, holnap Thunder nap van dupla XPér :)
  • Greenscape
    A motorosok autoba ulnek es koridoznek kicsit. Aztan jonnek az autoversenyzok es ok is mennek ugyan azzal a kocsival. A motorosok atlagban4-5 mp-vel lassabbak. Aztan az autoversenyzok ulnek motorra es mennek par gyors? kort majd ugyan arra a motorra ulnek a motorversenyzok es ok is mennek par kort. A kulonbseg itt nem 4-5 mp a motorversenyzok javara hanem 25-30 mp.
    A kocsi az arty a motor meg a tank. Remelem ertheto mar igy.
    Ezzel csak peldalozni akartam, hogy az artyban is vannak jobb meg rosszabb jatekosok, de nem jon ki annyora a skill mint tankokkal.

• R3nton
    most ez hogy van? 4-5mpt kap a motoros de utána 25-30at ad? :D Jobb a tapadása az autónak, nagyobb a kanyar sebessége azért ver körönként rá a motorosra. Nem hinném, hogy egy F1 autót könnyebb lenne vezetni, mint egy motort. Nagymamák amúgy is többet járnak babettával, mint autóval:P :D
  • Szpecnyaz
    Nem azt mondjuk hogy egy noob artyval jól fog játszani. Nyilván nem fog, mivel hiányzik neki a megfelelő rálátás a helyzetre. De attól még simán egyszerűbb neki artyval, mert olyan tankokba tud nagyokat lőni amiket sima tankkal meg se tudna sebezni.
  • Greenyke
    Nekem az, hogy én k*va jó vagyok artyval
    A többivel meg nem megy annyira jól. :P De az artyval is foglalkoztam a legtöbbet. :)
  • R3nton
    hidd el a hülye gyerek nem azt fogja lőni amit kell hanem amit könnyebb artyval. Szerintem az lehet a magyarázat a hasonló statra artyval, hogy a nagy töltési idő miatt egyszerűen le van korlátozva az elérhető teljesítmény az artyval.

pozícióba kerülni, malinovka védés----> TD előre gurul 6 métert. Sok pályán meg van a párkány a TD-nek. Heavynek is gyakorlatilag előre írt forgató könyv van minden pályán merre kell menni a tankok függvényében. Egyedül a med/scout/arty az ami jobban változik a csata menete alapján.
  • Greenscape
    Olyan ez kicsit mint a motorversenyzot osszehasonlitani az autoversenyzovel.
    A motorosok kapnanak 4-5 mp-t koronkent kocsival az autoversenyzoktol viszont motorral meg adnanak nekik 25-30-at ugyan azon a palyan.
    Autot vezetni meg nagyanyam is tud csak kicsit lassabban viszont motorozni....hat arra kivancsi lennek.
  • lammaer
    Ja meg az, hogy el tudjanak bújni az SPGk elől, nehogy azok szétbombázzák őket mielőtt lőni tudnának :D
  • lammaer
    De. Viszont azokat a lövéseket le kell adni, pozícióba kell kerülni. EZ AZ, ami nem megy jól a kevésbé skilles embereknek.
  • lammaer
    Én hiszek neked. Mi az elméleted hogy a greeny, szpecnyaz, én és diegho arty statjai mégis nagyon passzolnak egymáshoz?

(az enyém: jó esetben az artiknak el se kell mozdulni a kezdőkörből. csak a legközelebbi bokorig. És már segít oda, ahova kell :) )
  • R3nton
    és az nem skill független, mikor a t110e4 lövését elnyeli az amx1390 lánctalpa, vagy s-51be 3x lövök egymás után 0dmg-t a batchattel????
  • R3nton
    de most ezt te komolyan gondolod, hogy egy olyan játékos aki tankkal nem tudja merre menjen a pályán, nem tudja hol lője a tankokat, az szerinted artyval mindig pont oda segít ahol szükség van rá, követi a játékot és eldönti a csatát...:D abszurd. Artyhoz kell az egyik legnagyobb stratégiai érzék, hogy jó döntést hozzád, oda segíts ahol szükség van rád, és azt a tankot lődd amit éppen kell, hogy eldöntsd a csatát. Med, scout szintén. Heavyvel és TD-vel korlátozottabb vagy ott nagyjából megnézed a kezdő felállás a tankokat és annak függvényében elindulsz valamerre, aztán vagy bejön vagy nem. Heavyvel meg TDvel viszont azt kell tudni, hogy forgassam a tankom, illetve hol lőjem meg a másikat.
  • Greenyke
    Nem szép dolog álregeknek egymást dícsérni.
  • lammaer
    Jó példa, kapsz egy mezei pirospontot.

(mondjuk az már kevésbé tetszik hogy te is ott vagy ahol a nagy én, de hát a számokkal vitatkozni ugye... :) )
  • Greenscape
    Szerintem sem op-k az artyk hanem csak egyszeruen elbasszak a jatekot. Csak artyval nem lehetne csatat nyerni viszont ha mar 2-vagy tobb patkany van a csapatba nem olyan szajizzel allok neki ha td-vel vagy heavyvel vagyok mint amikor meddel vagy T-50-2-vel.
    Az utobbi par napban viszont latvanyosan elszaporodtak az arty nelkuli csatak. Aztan ha van akkor 4-5 egy oldalon. Aztan ha majd egyszer elgurul a gyogyszer kiirtom mar a kezdokorben mindet.
  • lammaer
    Fenébe, megszegtem a fogadalmamat. 10 kör stuart :(
  • lammaer
    "ha jó játékost kevesebbet killel az artyval, mint másik tankkal, akkor a béna miért lőne vele többet, akinek fogalma sincs semmiről."

Mert az arty találat sokkal jobban player skill független. Láttad, linkeltem neked 3 különböző effű ember hitrátáját ugyanazzal az artival (majdne 50% volt a legjobb és a legrosszabb effje, mégis azaverage damage közel azonos volt).
  • R3nton
    jó akkor OP :D Egyébként nem azért mondod, hogy mert OP, hanem azért, mert ha nem lennének benne a játékban, akkor a 1,68as foch statodat fel tudnád tornászni 2re mondjuk. Ez az egyetlen ok amiért mondod, és nem vallod be, hogy az arty hozzátartozik a játék balancához. Bár amúgy én az OP-tól elvárnám a 2x kill/Battlet, de hát mindenkinek más az elvárása. Persze én is próbálok minél többet sebezni de elsősorban az tölt el sikerélménnyel ha kilövök egy tankot, artyval pedig nem tudok annyi tankot kilőni, mint mondjuk Meddel.

Bár ki lehetne szedni az artyt mondjuk, meg lehetne a t-62 statját is turbózni, mondjuk a gun sebzést felvinni 500ra pent felvinni avg 420 körülire, illetve a sebességét mondjuk 65-re:D És akkor egy 3-4 fős falka rendet tenne a hátul kempelő TD-k között és nem kellene arty a játékba.
  • Greenyke
    Azért nem tartom annak, mert ugyanúgy tudok ellenpéldát hozni rá.
    Pl.:
    Szpecnyaz: GW Panther - 294 meccs 46% win ~ 434.000dmg 40% hit (av.dmg 1476)
    Greeny: GW Panther - 348 meccs 52% win ~ 503.000dmg 40% hit (av.dmg 1445)
    ---
    Szpecnyaz: Jagdtiger - 540meccs 50% win ~ 1.200.000dmg 79%hit(av.dmg 2200)
    Greeny: JT - 585 meccs 48% win ~ 880.000dmg 75% hit (av.dmg 1500)
    ---
    Köztünk van ~400 effnyi különbség, mégis az artys statunk ugyanott van, sőt ugyanott ahol diegho és lammer s-51 statja.
    Mégis azon a véleményen vagyok, hogy az arty nem OP és kell hozzá kb ugyanannyi skill is mint máshoz, viszont nincs értelme TD-vel hasonlítgatni szerintem.
  • Szpecnyaz
    Ha nem tartanám OP-nak, akkor nyilván nem szólnék miatt semmit. Másrészt, GW Type-al is megvan a majdnem 2k dmg csatánként. Van vele vagy 350 csatám, annak a 80%a CWn volt. Egy klánban nyomtuk le őket, szóval tudod hogy kb mennyit ér.
  • Tessellia
    T-35 tankról angol nyelvű cikk, sok korabeli képpel.
  • R3nton
    Nem akartam annyit számolni:D De igazából te is tudod, hogy kurvára nem OP az arty, csak nem akarod bevallani, lehet hogy szar ha berak 5-t de az nem az arty hiábja, hanem a WG-é.
  • R3nton
    ja hogy biztos nem a kill számít, hanem a dmg, és akkor megnézzük hogy a dmg még az artyval mindig kisebb. De még akkor is az arty az OP, nem a statisztika alapján hanem CSAK, mert CSAK és kész, mert OP, mert 10ből 1x nagyot sebez, mert tud splashelni. Hagyjuk már magyarázzátok a bizonyítványt.

TEssék Spec egy jó játékos, sokat játszottam vele, ha jó játékost kevesebbet killel az artyval, mint másik tankkal, akkor a béna miért lőne vele többet, akinek fogalma sincs semmiről.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de a TD és arty összehasonlítás már ott megbukik hogy mindkettőnél más az elvárt átlag sebzés. Meg mint mondtam nem szeretek artyzni. CW-n kívül nem is használtam a GW Type-ot, meg már el is adtam. A GW Tiger meg ilyen arty kitanulás volt nekem. Nézd meg mondjuk az S51 statomat, közel ott van vele mint a GW Tigerrel, ráadásul a csatáim nagy része a stock ágyúval volt. Meg am se értem miért a killt írod, amikor a TD és az arty tipikusan az aminél a dmg számít.
  • R3nton
    miért nem releváns?
  • Greenyke
    Az a baj ezzel, hogy ez az összehasonlítás egyáltalán nem releváns. apples and oranges.