418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #197071 Hát az első az érthető, ott nehéz sebezni. És néha Artu is pattan ám rendesen. -
Sir Charles #197070 Van KV-5-m és valóban igaz, hogy néha a leglehetetlenebb dolgok pattannak le róla, de nem a tank a csííít, hanem a játék a fos.
Volt olyan, hogy egy nagyobb Sherman(E8) száguldott felém teljes sebességgel, és 10 sec alatt úgy átlőtt szemből háromszor, hogy csak pislogtam. Igaz, hogy a kupolát át lehet lőni szemből, de nehogymán teljes sebességgel száguldva tudjon célozni arra a kis célpontra képernyőnyi méretű célkörrel.
Szóval sajnos ezek a dolgok a játék részei és együtt kell velük élni.(és játszani) :) -
Wlanseraf #197069 Első lánckerék mögé egyszer meg telibe artut..... mondom egy vicc és igen szerintem bele van nyúlva a cuccba... -
TomDantes #197068 Hát attól függ, hova lőttél a KV5-re? Mert az pattogós egy tank. -
SovereignXY #197067 ismerős. amint meglett su-101 nagy gun. vettem bele goldot is. jön szembe egy kv-5. mondom gold be osztán adok neki. 3 ding. nem csíter az a szar. -
stoppos #197066 A garázsórát elkérhetném? Tegnap felraktam egyet, de az csak kockákat rajzolt. Ez tetszik. :) -
SovereignXY #197065 Én is próbáltam de nékem mire betölt a garász vagy 15 sec. Ezt midnen csta aután eljátszani nem fun :S -
Wlanseraf #197064 Tök érdekes vezettünk vagy 4 killel... aztán 10:14-re álltunk. no comment..
De volt esély mert addigra 100-200 HP között volt minden enemy nekem 600 körül jó helyzetben SU-101 távcsővel.. enemy 2 KV-5, Fredi, egy arty de az nem tudott lőni...
Mondom jó hátha nyerünk gold ammo be:) 350 pen... mág 4x tudtam lőni az egyik 145 HP-s KV-5-re de mily érdekes mindegyik pattant... nem 0-ás hanem pattant.. lol komoly a cucc... -
foxbat88fx #197063 hehehe feltettem egy utcai garázsmódot mert már untam azt a kib**tt havasat :D erre itt is változik a napszak mert fent van a napszakváltó mód :):)
-
Fefe82 #197062 Tudom ajánlani
-
Renegade #197061 hej ember, ma már ne igyál több kávét :-) -
Fefe82 #197060 -
Fefe82 #197059 nem ez a jo -
Fefe82 #197058 http://kepkezelo.com/images/98p8dadbmy35dwi7qnp.jpg
érdemes megnézni -
Fefe82 #197057 A múltkor volt itt egy kis beszélgetés ,hogy a kv-1s milyen népszerű!! no volt egy csatám volt benne jó néhány ,meg is keresem felteszem :D -
Hobbytroll #197056 910-ről 1039.4-re hoztam fel az effym és kilőttem matyashunt mekkora király vagyok már -
Greenscape #197055 Csak dobogos!? Pedig ugy igyekeztem...
Azon viszont erdemes elgondolkodni ha nem ertesz valamit lehet azert van mert meghaladja a kepessegeid. Majd legkozelebb valami haziallatos hasonlatot talalok ki. A nevedbol itelve azok kozelebb alllhatnak hozzad. -
Wlanseraf #197054 

-
keagle21 #197053 Az gáz, ha 6-szor néztem meg egymás után, mert megnyugtató érzéssel töltött el? :D -
Wlanseraf #197052 Link lemaradt:D
Anti-Tank Rounds -
Wlanseraf #197051 lol és közben ilyeneket rakosgatnak be.... miközben rálövök egy papírdoboz tankra a játékban és nem történik semmi:DDDD csak egy nulla damage... de egyébként a tanknak darabjait sem lehetne megtalálni.. pl Ojject BL-10 vs wespe... -
TomDantes #197050 akár így is lehetne. Mekkora szopás, főleg drága lőszerrel, lőni pár nullást...csak úgy viszi a creditet. -
stoppos #197049 Nem is nagyon megyek nagy tierrel mostanság. Ha mindennel kibohóckodtam magam, akkor megyek egy kört a pershinggel, de már azon is gondolkoztam, hogy eladom. Annyira nem jön be, olyan semmilyen. Az egyetlen jó benne, a negatív kitéríthetőség. -
Wlanseraf #197048 Egyébként a sebzést is leszarom a 0 damage-nál, de kapjak már érte XP/creditet.. elvégre én jó voltam megküzdöttem érte.. de a WG hogy fékezze a fejlődést szopat...
Észre vehetnék már hogy nulla tartalmat raknak a játékba az új tankokon kívül.. -
TomDantes #197047 Szerintem három fő ok van.
Arty
hülye játékosok
ez a szar, lepattan, nullást sebez, penetration rendszer
A hülye játékoksokkal nincs mit tenni.
Ellenben az arty-kat igenis lehetne balance-olni, és ezt a nullás-átüt-nemsebez, de mégis-deinkább lepattan fostalicska rendszert is javíthatnák. -
Wlanseraf #197046 :DD elöbbi köröm ezt küldeném minden artystának:D
-
FosTalicskaa #197045 Nem hiszem hogy 1% a valószínűsége annak ami meccsenként legalább 3-4-er előfordul... ha peches az ember akkor meg az összes lövése olyan. -
Renegade #197044 Lepattanásról:
Lehet ezt jól is csinálni srácok, mondjuk egy "ki a pechesebb" verseny címén. :-)
Lammaer meg majd felteszi tecsőre a többi vidi mellé. Elvégre mindenkinek van legalább egy, de 5-nél kevesebb és kb ez a lényeg, olyan sztorija aminek a valószínüsége kb 1%.
Nekem is 3 pattintás volt a rekord zsinórban: minimause(12,8) vs IS1 -
FosTalicskaa #197043 Azért kíváncsi lennék, hogy az a sok béna aki képtelen tankkal játszani, azokat ugyebár benntartják a játékban az artikkal, de vajon mennyi játékost buknak el emiatt? kíváncsi vagyok utánaszámoltak e már ennek a csodastatisztikáikkal... -
bgabor #197042 Ha értenének a játékmenethez és lenne eszük, akkor nem artyt játszanának.
Haverom tegnap ment egy kört az E-50Mjével két hónap kihagyás és WoT szünet után, az artyk gyorsan tönkretették azt az egy körét is. Hát elég is volt néhány újjabb hétre hónapra a WoTból. Komolyan, az arty lesz ennek a játéknak a veszte. -
stoppos #197041 Tegnap sand riveren assaultkodtam, támadólag, oldalanként négy artyval. Lemmingvonat jobbra el, én balra a pershinggel, egy tigris P társaságában. A tigris úgy döntött, hogy a legjobb taktika, ha frontálisan megrohamozza a szembe jövő pattont, úgyhogy viszonylag hamar véget ért. Nagy nehezen lebontottam a pattonyt, szerencsére elég hülye módon mindig az oldalát mutatta, miközben csak a fejemre látott rá. Mindeközben az artyjaik folyamatosan lőttek, a mieink meg a pittyegés és a "támadd már, baszod" gomb nyomkodása ellenére a másik oldalt lőtték. Közben megérkezett tőlük egy új amcsi T69 is, én fél HP-n, artyjaik dolgoznak. Gondoltam ideje visszavonulni. Nagy hiba volt, elbasztam, mert pillanatok alatt leláncoltak az artyk és végem lett, mint a botnak. Na ekkor indult a csetáradat, hogy artyk veszélyben, help-help.
Na ehhez kellene skill, nem a klikkeléshez. Hogy tudjuk, hogy ha megdöglik az egyik oldalon az egyetlen tank, ami ott véd, akkor vége a meccsnek. Ha egy arty odafigyel, valószínű életben maradok. Ha kettő, akár még támadni is tudtam volna. De legalábbis megfogjuk azt az oldalt. -
Wlanseraf #197040 Mhh tegnapi nap után most bementem megpróbálni valami értelmeset alkotni...
De rájöttem 1 meccs után hogy ma a "Szopjál lovat újratöltve" megy a moziban.... -
MuldR #197039 A lenti linkedre is kivagja a ceges FW, hogy tiltott oldal. :P -
virkir #197038 Ja és összedől a világ ha megvárja az emberfia mire hazaér.
Mert az meg nem hiszem, hogy netkávézóból játszik valaki vagy a játék megy de a honlap meg nem nála. -
virkir #197037 Akkó katincson a lentebbi linkre és súttógjon egy múúúkodjt
Ennyire egyszerű. -
Simulacrum #197036 Még talán én is leírtam egy ugyanilyen szösszenetet pár hónapja az artyzásról és meg voltam győződve róla, hogy igazam van. Mostanában T-54-el játszom és sajnos sokszor szednek ki főleg 8-as artyk, akár egy lövéssel is full sebességről. Ilyenkor mindig megnézem az illető statisztikáját és a fejemet fogom. Magam sem hiszem el, de 50% fölötti nyerési aránnyal rendelkezőt 1-2-őt, ha láttam. Sajnos revideálnom kell az álláspontom és azt kell mondanom artyhoz sajnos semmi tudásra nincs szükség. De tulajdonképpen logikus is. Én is játszom artyval és ha csak egy támadó éket követek végig akkor is simán tudok sebezni eleget, egyre kevesebb a counter artyzás, ettől sem kell tartani. Szóval most azt mondanám artyval magasan a legkönnyebb a játék, utána TD, heavy és med a sorrend, illetve a scouttal a megfelelő játék kíván tényleges tudást. -
MuldR #197035 Nemtom honnan netezik, meg vedeni sem akarom, de en pl a ceges firewall miatt b@szhatok minden wg-s linket. Ezert szoktam kerni, hogy az akciokat pastezza ide valaki. :P
Tenyleg 8.3al jon uj prem tank? Errol sehol sem beszelnek, csak a csajniz csodakrol. :( -
virkir #197034 A csökkent képességeid miatt nem ez a fórum a hibás, bár van némi gazság abban amit írtál.
A hivatalos WoT oldalon pontosan 3 kattintás a 8.3 patch notesz.
De hátha így egyszerűbb -
Droughert #197033 Mondjuk ez a postod sem hordozott sok hasznos információt.. -
Gyááá, hogy ezen a fórumon semmi hasznos infó nincs... 7 oldal visszapörgetése után minimális, csak nagyzolás az eredményekkel, "nézzétek meg a reply-em...", stat-majmolás, "nekem több az effem..." meg újra és újra visszatérő OP arty vita.
Több mint fél óra keresgélés után találtam egy használható, kis angol nyelvű patch note-ot a 8.3-ról. Béta alatt fél órán belül kint voltak a friss hírek, lefordítva!
Emberek ez fórum, nem facebook üzenőfal...