418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Add meg a géped többi paraméterét is....
Proci,ram,alaplap, stb stb. -
Igen megéri, de a Wot-ban a CPU teljesítménye is nagyon számít.
Milyen CPU-d van? -
cool 75 #197109 Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek.
Megéri lecserélni egy Nvidia7600gs agp karit, egy
His radeon 4350 agp-re?
Lenne-e bármilyen javulás? Így most 25-35 fps-el fut a WoT.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
EmR3 #197108 szar ügy
-
Wlanseraf #197107 Second Public Test of Version 8.3 -
Juhasz27 #197106 jó vicc :D
Ebből azt vettem ki,hogy a rabbi mindenkit meghallgat,de leszarja és mindenkinek igazat ad :D -
Wlanseraf #197105 Valami magyar klánból volt velem egy csapatban két mókus(arty):)
Bénázott a csapat valakit leanyáztam angolul.. meccs vége fele megkérdeztem hogy "figyi te AFK vagy?" válasz "no":) -
foxbat88fx #197104 jó azért ez két külön dolog... való élet és a wot....
lehet a noob-oknak is véleménye :D de akkor azokat akik igazán értenek hozzá ne oltsák le ha a jók leugattják a noobokat ha retardáltkodik....
ma is Fjords-on gyerek ST-I-vel felmászott a hegyre... le is oltottam :D
magyar volt, asszem HAC-M-es..... OK, hogy nem tudja hogy nem illik arra menni.... de ha mondom neki akkor ne higyje azt h viccből mondom :/ persze a meccs elúszott -
EmR3 #197103 "
Az olaszliszkai csodarabbit felkeresi Kohn. Elmondja, hogy vitája van Grünnel, s a rabbit kéri, hogy tegyen igazságot köztük. Elmeséli az esetet. A rabbi szó nélkül végighallgatja, s azt mondja:
- Neked van igazad!
Kohn boldogan távozik. Ám félóra múlva megjelenik Grün is. Elmondja, hogy vitája támadt Kohnnal, kéri, hogy a rabbi mondja meg, melyiküknek van igaza. Eloadja az esetet. A rabbi türelmesen meghallgatja, s a végén azt mondja:
- Neked van igazad!
Grün is elégedetten távozik. Ám a bóher, aki mindezeknek fültanúja volt, nem állj a meg szó nélkül: - Rabelében, te Kohnnak is igazat adtál, Grünnek is igazat adtál, pedig két vitatkozó közül csak az egyiknek lehet igaza! A rabbi végigsimogatja hosszú szakállát, s azt mondja:
- Tudod mit? Neked is igazad van!"
-
Már megszoktam ezt a fajta vélemény nyilvánítást.
Csakis "marhaság" lehet az amit valaki másképp gondol mint te.
És az arrogancia is átsüt az írásaidból ime egy idézet:
"Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni."
-
EmR3 #197101 A fő különbség, hogy engem nem érdekel hogy adott esetbe ezt a különvéleményt mint igét hirdessem és osszam az észt elfogadtassam a véleményemet másokkal. Mivel én is tévedhetek.
Ha te nem így látod akkor csinálj egy saját fórumot, egyházat mittudom én, és hirdesd az igét.
Tőlem azt hiszel amit akarsz, és a tapasztalataidat úgy értelmezed ahogy akarod. Végeztem a témában.
-
Juhasz27 #197100 Volt 1x egy olyan baleset,hogy a kamionos figyelmetlen volt és nem vette figyelembe a magasságkorlátozó táblát.Behajtott az aluljáróba és beszorult,az okosok tanakodtak,hogy lehetne kiszabadítani a kamion pótkocsiját,hogy ne sérüljön.
Megjelent 1 kisgyerek és mondta az okosoknak,hogy miért nem eresztik le a kerekeket,hátha úgy ki tudják vontatni.
Tanulság:
Azért mert tapasztaltabb vagy okosabb vki nem biztos,hogy midig neki van igaza.És ha vki nem olyan tapasztal vagy okos még lehet olyan jó ötlete,amire az okosok nem gondolnak. -
EmR3 #197099 marhaság
-
aha....
Nekem nem tetszik amit írtál, de nem minuszollak le.
Több mint egy éve ez a problémám veletek a PH!-n is, hogy a véleményeteket kizárólagosnak tartjátok.
Szerintem meg létezik egyéni vélemémy, különvélemény, és gyengébb játéktudással is ember az ember, a saját szempontjai szerint neki is lehet véleménye és az különbözhet másokétól
Ami leget alapvetően hibás a mi szemszögünkből, nem is kell elfogadnunk (mert a saját ismereteink szerint más a véleményünk), de ettől még lehet tiszteletben tartani.
Ez a fajta tolarencia az intelligencia egyik megnyilvánulása, nem pedig a folytonos letromfolás és az "én vagyok az okosabb" sulykolása. -
EmR3 #197097 Itt is és máshol is elmondhatják a véleményüket a nem pro játékosok, legfeljebb erre a pro játékosok azt fogják mondani hogy marhaság. Amin majd a nem pro játékosok napokig duzzognak majd és összeesküvést diszkriminációt sejtve.
Szerintem ideje lenne néhány embernek az eszébe vésni, hogy okosabbtól nem szégyen tanulni. -
Én eddig itt 3 PRÓ-val találkoztam: Szakesz, diegho, meg mégegy srác a statja alapján, akit nem ismerek. A többiek átlagos vagy jó játékosok. Én is csak a TOP10%-ba sorolom magam 1500+ effel meg 53% winrátióval 19K csata után
Persze nem tagadom, nekem is csipi a szemem, ha alacsonyeffes játékos arrogánsan + mindenttudóan és tévesen beszél olyan játékelemekről, ami nem vélemény kérdése, ha nem konkrét szabály működés, stb. (hagynbe hozzak példát az utóbbi hetekből..)
A szubjektív véleményekkel lehet nem egyetérteni, a WoT-os ismeret hiány pedig nem jellemhiba, hiszen csak egy játék, de ezek alapján valakit megítélni vagy ocsmányul beszélni vele, az már valamit sejtett az illető mentális problémáiról.
-
Mert itt csak a pro játékosok adhatnak véleményt
-
Azért megpróbálhatnád... hátha.
Kevés hely akad a magyar WoT-ozoknak, ahol normális hangnemben, nem csak a "Pro" játékosok mondhatnak véleményt. Miért ne lehetne ez is olyan?
-
bekescsaba #197093 Én olyan ritkám írok ide, hogy csak na. Annyira sekélyes és meddő, parttalan viták és beszélgetések zajlanak néha, hogy csak na.
Ebben viszont az a legfájóbb, hogy akik tanulni szeretnének,kérdései vannak, ritkán kapnak választ, vagy ha igen, abból megint a fentebb említett szennyáradat kerekedik ki.
Sajnálom, rengeteg dolgot megvitatnék, de már sajnálok csontot dobni a marakodó kutyák közé. -
Tessellia #197092 8.3 második tesztfázis változások:
Two differences in comparison to the first round:
the cost of the Chinese tanks and modules in credits and experience have been adjusted
reduced the HP amount for the Chinese 113 heavy tank from 2500 to 2300 -
Nem.
Az effet magadnak csinálod, a minuszt meg mások. -
Ööö, ez a plusz/mínusz dolog végeredményben nem olyan, mint az eff...? Magyarán érdekel valakit? -
Wlanseraf #197089 Nyugi jön a mínusz ezerrel csak az az érdekes hogy ennyi hozzá szóló nem volt mint amennyi mínusz:) egyébként ez egy tipikus fajta emberszerű képződmény :D:D -
Még valami:
Kb 4 hónapja jártam erre legutóbb, akkor teljesen normális hangulaban lehetett beszélgetni, a kezdő kérdezők is kaptak infókat, nem volt hülye képek linkelgetése, nem volt minuszolás, és senki nem írta ide, hogy a másik anykát mivel szokták inszuálni.
Viták mindig és mindenhol vannak, de a WoT magasszintű bunkósága vagy megfertőzte a társaságot, vagy olyan meghatározó és megmondó embereke tüntek fel itt is mint a PH-n.
Ők azok akik nem tudják elfogadni, hogy másoknak lehet más szempontjuk, lehet más véleményük, és csak az számít hogy verbálisan földbe döngöljék azt aki nem az véleményüket szajkózza. Ha pedig ez nem megy akkor megalázzák, elüldözik.
A legfőbb gond itt is az, hogy ha valamit 2-3 nick állít, akkor az már többségi véleménynek számít és aki ennek ellentmond azt kicsinálják.
Lehet hibás az az egy vélemény, de akkor is tiszteletben kéne tartani, változni úgysem fog senki.
Ez a folyamat oda vezet hogy egy nagyjából normális fórumból pöcegödröt csináltak itt páran. De akkor van a legnagyobb hiszti, ha valaki belenyomja ebbe a mocsokba a kis fitos orrocskájukat.
Akkor aztán dől a minusz..... -
Hát van itt egy pár alulképzett "kolléga", aki nagyon szereti nyomni a minuszokat. Nekem beígérték, tehát konkréten tudom ki az aki minden hsz-emet minuszolja, de azon nagyon meglepődtem, hogy más fórumozoknál is folyamatosan növekszik a minusz.
Tudom.. nem kell vele törődni, meg minek nézegetem - meg semit nem jelent, de engem zavar a köcsögség ilyetén való megnyilvánulása is.
Szemtől szembe nem meri, mert sem intelligenciában sem retorikában, sem kilóban-izomban nem érzi magát versenyképesnek az ilyen görény. -
Wlanseraf #197086 Fegyverek nélkül nehéz is lenne flamewarba keveredni:D -
Wlanseraf #197085 -
*köhint sokszor te is válaszoltál csak képpel -
stoppos #197083 Nem kezdek flame warba, akármennyire is szeretnéd. Véleményem megtartom innentől magamnak veled kapcsolatban, mert menthetetlennek látlak. -
Wlanseraf #197082 :DDD mi van? no skill és csak képek linkelgetése megy?:DDDD -
stoppos #197081 Köszi. Kipróbálom majd. -
stoppos #197080 -
foxbat88fx #197079 persze.... elvileg ez az a file!
ha nem akkor szólj :)
http://data.hu/get/6047774/logos.rar -
davidbog #197078 A második képen nem a T-35 látható. Hanem a Grotte tankja, csak valamiért nem tartották lényegesnek, hogy megemlítsék. A két harckocsinak alig van köze egymáshoz. A T-35-öst egy olyan tervezőiroda tervezte, amely a TG harckocsin is dolgozott, ezért kapták meg ők a T-35 fejlesztését.
Grotte tankjába sok műszaki újdonság belekerült. Ezért elég bonyolult is volt és sok hiányossága is kiderült és persze piszok drága is volt. Ezért1931 őszén tisztán kísérleti harckocsinak nyilvánították. -
Wlanseraf #197077 + hogy legyek hű önmagamhoz:) és a SG.hu szelleméhez...
Ilyen statokkal kb annyit adok a véleményedre mint maáttyáshunéra...:DDD na jöhetnek a haverok:D -
Wlanseraf #197076 Mekkorát érveltél kis barátom megint:DDDDD a rengetek anomália ebben a játékban , tömkelege a 15:1/15:2-es 2-3 perces csatának inkább engem támaszt alá mint a te érvedet hogy belinkelsz egy képet magadról:D
De a mostanában történt mindeféle csalások meg egyeben is téged támasztanak alá:))
Ja de tudom azért nincs ilyen mert te megmondtad! ja és CSAK:DDDD szánalmas noob vagy... -
stoppos #197075 -
Wlanseraf #197074 Mert pl volt a héten lottó ötösöm is.. mert akinek van Löwe-je az tudja menyire nerfelték szarrá és mekkora kamu a legtöbb adata...
Valamelyik nap 2x egymás után 400-at lőttem vele...:D ez kb olyan mitha megnyertem volna a lottót:P de inkább a lottót választottam volna... -
Wlanseraf #197073 Hát ha be tudsz idézni tőlem egy mondatot ahol én azt mondom hogy a tank csít....:D Én az előre leosztott csatákra gondoltam... -/+ 25% alapból aztán még az egyik csapat kap -/+ 25% megint... -
TomDantes #197072 Persze fos a játék rendszere, de a KV-5 akkor is azért eléggé csííter tank ám. Rohadt sok minden képes lepattani róla. Nem egyszer volt, hogy azt hittem nekem kakukk, erre a következő 4-5 lövést is kibírta. Igaz a Tiger II keményebb szemből például, de állítom, a KV-5 bírja legjobban a gyűrődést. Pokolian masszív.