418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hihetetlen ugye? Agynak hívják ;) próbálj beszerezni te is egyet :D
Nem utólag spottolódott, én spottoltam őt, más pedig nem volt ott, csak később jött mögüle egy amx1390 meg egy amx120. De mivel 1 perce álltam már ott (90 hpval) mire rámlőttek kétlem, hogy bármelyik is spottolt volna ezek közül, az meg mellékes hogy talán mégiscsak nekem illett volna őket előbb spottolni periszkóppal és álcahálóval, bokorban csücsülve. Úgyogy kizárásos alapon marad a Lorri, a láthatósági rendszer meg még mindig egy kaki. -
lammaer #197188 Sztem utólag látta, miután kilőtték és vmiért a lorrie megjelent :) -
virkir #197187 nebazz
Neked van egy mod-od ami kiírja, hogy ki spottolt?
Kéne nekem is. -
Még mindig csudijó a játék. Állok a bokorban vkdb-vel, nem mozdulok, nem lövök álcaháló van rajtam, de azért 150m-ről egy lorianne bespottol. Valószínű... -
A statban már nem látszik kit lőttél ki.
Amúgy igen, félszeműek között könnyű néha vaknak lenni. -
Oddball29 #197184 Az ilyen low tier nyuffancsok oneshotolásából prémium lőszerrel összeguberált valami azért nem igazán számít igazi eredménynek... -
Szpecnyaz #197183 Na, legalább tisztázódott ez is. Nem emlékeztem rá biztosan. -
Oddball29 #197182 Már a prémium Churchill III is ilyen. Mondjuk ha keresztbe áll és mozog is, akkor nem nagyon szokták ott eltalálni. -
davidbog #197181 Hát elég kellemetlen. Brit harckocsi, nem lepődnék meg azon, ha ott a valóságban is vékony a páncélja. Mondjuk a valóságban felfogná a lánctalp, legalábbis az első lövedéket.
Igen a brit nehéz harckocsiknak magasabb lehet az xp szorzója mint a többinek. Az xp rekordomat is a Caernarvonnal tartom. Illetve tartanám, ha lett volna premium accountom. Pedig szerintem nem volt egy olyan nagy kör. A BP-nél is magas az átlag xp-m, konkrétan a legnagyobb az összes harckocsim közül.
Szpecnyaz: Még soha nem lőttem át ott a BP-t és amikor nekem volt az enyémet se lőtték ott át. Legalábbis úgy nem, hogy HP-t vesztett. -
Szpecnyaz #197180 A BP löveg kitérítése már sokkal jobb. De szerintem a sárhányója annak is lőhető, legalábbis nem éri meg döntögetni annak a testét se. -
hellokitty92 #197179 Köszi a választ!:)
Igen, a sárhányók is sebződnek, ami megint egy elképesztő fail a wg-től. Azért pofátlanság ez, egy olyan tanknál ami csak a páncéljából él, ami igazából nem is létezik. De szerencsére kevesen tudják ezt.
Az egyetlen jó dolog ebben a tankban a magas xp szorzója. Megérte szidni...
-
Plata #197178 Úgy látom erősen megsokasodtak a barmok játékban,pedig már igencsak este van,az előbb artyval mentem egy kört a mi csapatunk falkában megindult az egyik oldalon,mire az ellenség gyors medjei és nehéz tankjai bejöttek a bázisra.De az ellenségnél is voltak bajok,arty módban láttam ahogy amx 50 120 tologatja csapattárs td-jét ki a bokorból.Na persze oda pörköltem nekik,td kampec amx fél hp oda.
Két killem lett de nem éltem sokáig mert simán bejöttek t10-es heavyk meg medek.
-
davidbog #197177 Úgy emlékszem, hogy lefelé egész jó.
A Churchill VII nálam akkor váltott kacat kategóriába amikor rájöttem, hogy gyenge lövegekkel is lehet sebezni szemből, ha a lánctalpakat lövik. Viszont a Black Prince nagyon tetszett. Tier 5-től tier 9-ig egyedül a BP-re mondanám azt hogy jó. A többi nálam átlagos vagy átlag alatti. -
Javítottam a PZ4-el a max. kill eredményemet
-
Toweliee #197175 Arról készült már táblázat vagy valami írás, hogy a javítás skill 100-on hány mp alatt dobja vissza a láncot? -
hellokitty92 #197174 A black prince-nek is olyan szar a löveg kitérítése, mint a kistestvéreinek? Lefelé gondolom igen, de felfelé?
Már sokadik alkalom, hogy valami kis pöcsköszörű szed ki, mert egyszerűen nem tudom becélozni. Nagyon idegesítő. Ez a ch7 kb olyan mint egy t6 amx kacsa. Semmire se való, az összes csatát végigkáromkodom vele.:D De legalább már csak 15k a bp. -
Ez így igaz, a t4 artyk csak t5 battleba kerülhetnek.
Rossz terminológiát használtam, mert általában amikor azt mondjuk t4 vagy t10 csata, akkor a legnagyobb tierű tankra utalunk. Kevesen tudják hogy t10 felett is vannak csaták.
Majd ügyelek, hogy a valós csata tiert jelöljem meg bár hozzáteszem erre néhány esetben nincs lehetőség. (mert nem lehet eldönteni) -
Aminek M7 van a nevében, az T5 csatában szerepelhet csak... Pont az rá a bizonyíték, hogy top tank volt.
Más kérdés, hogy a tank tierje az 4-es... Attól még a battle tier az 5ös volt.
De gondolom ő akkor tankra értette a "T4-es csatában" kifejezést. -
Arty-ból t4-es -
Plata #197170 Mi a szösz van most?Minden T5-6 tankkal hellcat csordákat kapok.5-6-8 hellcat egy csatában.Csak nem valami spéci event van? -
hellokitty92 #197169 Priest gondolom, ha már arty volt a másik oldalon... -
Ytar #197168 Priest .. -
T4, mint M7? :) -
Ilyet se láttam még: T4-es csatában TOP tank az M7 meg a grille.
Először azt hittem nincs arty, de a lista tetején voltak.
Ráadásnak: hegygerincen becéloztam egy tankot, célkereszt leugrott róla és nem is bírtam visszavinni. Onnantól semmit nem találtam el. Vesztettünk, de még az elején volt 2 killem. -
A zoom mod miatt, nekem is ezt csinálja :/ -
Gratula! -
Valaki meg tudja mondani azt, h a megsemmisülésem után néha miért látom a mappot nagyon nagy magasságból? Félig a RUSE-ban érzem magam:), de elég zavaró, mert rohadt sokat kell görgetni, amíg visszaáll eredetibe. A zoom mod miatt lehet? Vmi megoldást tudtok rá? -
Toweliee #197162 Gratulálok! -
marchizor #197161 Megvertük a pandákat! :D
http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_89/rankings/
2 hihetetlenül izgalmas csatában, 2. nak felnyomtam a replayét, ha valakit érdekel ;)
http://mwreplays.com/replay/0VGLQ7SIG58E/ -
Szpecnyaz #197160 Gondolom a moderátor cheat erősebb mint ez a sok lila játékos :D. -
GangBang?:)
-
ropi88 #197158 de hát még teljesen alap a tank... -
Rgizda #197157 Eredmény?? -
marchizor #197156 http://kepkezelo.com/images/10ub4d9ujst8lq4ogc.jpg
Kacsa megfizetett minden bűnéért =D -
SovereignXY #197155 #197148
Erre ment volna :S -
SovereignXY #197154 Fullosan kurva jó kis orbitos gyilkos. Egyik legjobb t6 med. Amíg nem jöna nerf kalapács persze. -
SovereignXY #197153 Annyira azért nem siralmas 50-50 felé van és volt jó köröd legaéább. Az 1 legalább is :)
Nekem: T71 Sok arty-> mi meghalunk szépen ők nem.
T30: 2 top med amcsi pálya vasúttal a mező közepén cemp ob 261 jobb szárny maga kilő.
T-54. Redshire. Roszabik vég mi kemp ők fela domb elejére engem 3 odlalról szétkapnak.
P2, centurion. masszív t10 csata masszív halál.
Type: jó körök(én élvezem mert csinálok dolgokat kb 2,5-3k damage-ek) bukó mind a 4. -
Nekem sem megy vele túl jól, más tankkal meg igen. -
SovereignXY #197151 Nekem a legelső a löveg volt. Aztán motor végül lánc. -
R3nton #197150 ha a cromwellel nem fog menni a játék, akkor hagyd a játékot a francba:P Egyik leg OP-bb tank a játékban.