418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    fsb1000-nek tényleg igaza volt, pusztulat ahogy ez a fórum működik már.

Már meg beszélni, ki tárgyalni, esetleg ki tanulni dolgokat tényleg nem lehet.

Rá pecsételitek hogy sírás, azt ennyi.

Innentől kezdve nem szólok többet ebben az ügyben, de szerintem másban sem.

Sok sok ember nincs tisztában. a fórum jelentéséről.
  • fitymagorcs
    De miért akartok kisebb szintű tankokkal "megenni" egy nagyobbat?
    Ezt tényleg nem értem...
  • setchoo
    Sziasztok!

Kb a 8.0 kiadása óta nem követtem figyelemmel az eseményeket. Most újra felcsapott a harcikedv.
    Mivel nem vagyok képben ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. :)
    Az okozott sebzés számítását vältoztatták?
    A rövid 88-asnál vettem észre, hogy magasabb intervalumban számolja a sebzést.
    A 2.német med vonal mikorra várható?
    Német prémtankok közül kredit farmra mit érdemes venni? Löve után.
  • SovereignXY
    Hát... t7-6al jogos a sírás mert megsezi a type mint a szar. t8 ellenfél de 1v1 én typera szavazok bármelyik t8 ellenében.
  • SovereignXY
    Ha más nema géppityu fészken ami az UFP-n van :P
  • SovereignXY
    32őt sztem nem fogod. inkább 29, 34. mega 30 mert ugyan az a hulljuk
  • SovereignXY
    Az lehet. De pl egy sarok mögül kell kijönnie már megszívja. Mindegy. Az vitathatalan hogy egy hvy vagy egy med hálaa toronynak könnyebben tud a helyzetekre reagálni, alkalmazkodni így könnyebben is tud damaget bevinni.
  • fitymagorcs
    T32? Ez komoly? Szerintem nem tudod, hogy mi az UFP...

Ez a Type sírás meg már rohadt unalmas. Pár nappal ezelőtt 5-ből 4 csatában durrantam el ammo rack robbanással. Safe stowage + WAR kombóval. Ennyire OP. Célzásidő kb. annyi, amennyi idő alatt majdnem betölt egy másik VIII-as med.
  • virkir
    140mm körüli pennel? Érdekes.
  • tepi1
    T32-T34
  • virkir
    Akkor tegyük fel úgy a kérdést, hogy hatos tankkal melyik nyolca UFP-jét lövöd át biztonsan?
    Francia nem ér.
  • Master91
    Uh... már megint előjön ez a marhaság.

Ezt inkább nem kommentálom.

A felvetés volt, hogy nem lövi át szemből semmi
    Ezt reméltem hogy senki nem veszi komolyan, mert akkor mondhatnám hogy de, E-100 pedig át lövi, hülye a felvetés ....

Igen, át viszi a 175-ös is, de körülményes azt a pici weak spotot mint a videóba lőni.

Láncolhatod,lőhet másra, lőhet rád, lehet nem fog rád figyelni, deáltalánosságba NEM fogod át ütni, éles harci szituációkban.
    Főleg ha Himmelsdorfon mondjuk 30 méterre be farol eléd az utca végéről. Akkor meg esz úgy hogy te pattogsz a 6-7eseddel.

Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?
    Nem lealázni, sebezni,átütni szeretnénk szemből! Szó sincs elvárásokról.
  • bekescsaba
    Pedig a Su 122-44 teljesíti az általad elvárt nagy sebzés kiosztást.

Gyors, követheti a támadó hullámot. Viszonylag kicsi, jól rejtőzik, ha a helyzet azt kívánja, tudsz klasszikus td-t játszani vele.

Nem akarok hülyeséget írni, de talán felmodulozva 7 mp körül lövi az átlag 390-eket, ergo talán a legnagyobb dpm-je a magas tierű prém tankok között.
  • virkir
    Uh... már megint előjön ez a marhaság.
    A felvetés volt, hogy nem lövi át szemből semmi.
    De átlövi már a 175-ös átlag pen is, csak tudni kell hova lőj ennyi a trükkje.
    1 pontot lősz, úgy hogy ő áll, nem mozdul, senki se lő rád.
    Nyilván csata közben a szemben lévő type-ot sem lövi más ugye, vagy valóban csak ketten vagytok akkor meg már megint csak ott vagyunk a tesztnél.

Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél
    Már megint ez a mánia. Miért várod el, hogy 1-2-3 tier-el kisebb tankkal majd jól lealázod?

Az meg a másik fele, hogy a type userek nagy százaléka minimum oldalazva közelít, amikor már szépen lehet lőni vagy esetleg egy gyors med-et láncolni kéne először. Nem?
    Onnan meg nem értem mi a gond.
  • R3nton
    pedig a TD-re vissza tudsz lőni könnyedén :P
  • SovereignXY
    Legalább is 175 pen körüli ágyúk ellen.
  • SovereignXY
    Type 100mm 60 fokban döntve. Az 200mm effektív vastagság net szerint ez sajna csak vmi 175 vagy mennyi védelem AP ellen (nem tudom hogy jön ki) így szemből 90 fokban a randomon múlik hogy van kedve. De mozgó, beforgatott typeot azért nem easy átlőni.
  • Master91
    1 pontot lősz, úgy hogy ő áll, nem mozdul, senki se lő rád.

Tier6-7 tankal nehéz mozgás közben eltalálni azt a kevés helyet amit át üthetnél miközben mozog, és lövi rád a 35-50%-okat.

Mikor béta után vissza tértem, pont akkor volt a typoknak a csúcs fénypontjuk, zsigerből mindenki le op-zta.

Sehol se tudtam át lőni a 5-6-7 -esekkel, volt anyázás a csapatomba mikor ellenfélnél 3 type platoonba jött.
  • SovereignXY
    Hát... attól függ. Kicsit oylan a type is mint az M103 volt. Egyzser midnet megfog egyzser meg nem.
  • virkir
    Mit nem mondasz.
  • Toweliee
    Ez hülyeség. Boldog boldogtalan átlövi a Type-ot szemből.
  • NPite
    ja ja type-t már rég nem lehet venni mégis nagyon sokat látni belőle, nem kicsit op az a tank. MM-je olyan hogy a top 5 tankon kívül szemből nem lövi át semmi, de azok is pattognak róla
  • stoppos
    Hát milyen távolságra állt a bokor mögött? :)
  • Master91
    8.8-as Jt-vel, prémmel spanom könnyen hozott 60-100 ezer közti tiszta hasznot.

Td-vel inkább kockázatosabb, hogy nagyobbat kaszálsz.
    Azért 1 typ-al persze biztosabban tudsz 50++-t hozni mint a 8.8assal, ez igaz.

Ha lehetne, én is vennék typot. De se pénz, se vásárlási lehetőség sincs :D
  • SovereignXY
    Ha pérm tank akkor zstem a prem TD az FAIL. Minek vezsel prém tankot? Pénzt keresni. ahhoz mi kell? Damage. Ahhoz meg támadni kell. Erre a TD nem való.
    Szerintem.

Jó mondjuk aki nbagy TDs annak ok de pénz keresés szempontjából csak a hvy vagy med prém.
  • bekescsaba
    Ha kéne egy másik prémium tank a t34-em mellé, azt választanám, mármint a su-122-44-et.

Apropó álcázás.

A Foch 155-öt 100-as camoval, álcahálóval, festéssel az AMX50B 32 méterről vette észre csak egy bokorban. Gyakorlón nézegettük, CW-re készülve, 3-szor próbáltuk ki, mind háromszor pontosan 32 méterről jelzett.

Ha lőttem, akkor is csak 100 méterről jelezte a Foch pozicióját.

Egy bokorcsoport volt csak köztem és az AMX50 B között.

• Master91
    Inkább arra szavazok hogy a wg gondolja újra az álcázást, valamiért nem úgy működik mint ahogy ők azt mondják.
  • Malarki
    Ennek a rohadt SU-122-44-nek milyen camoja van? Csak mert tegnap este Prohorovkán 20 vagyis HÚSZ méterről lőtt belém kettőt úgy hogy én nem láttam őt. Egy nyanvadt bokor volt köztünk. És azt ne mondja nekem senki, hogy az álcaháló meg az álcázás skill ennyit számít.
  • lammaer
    Jó, ez ma nem megy. Mindenesetre én jót szórakoztam :)
  • lammaer
    Fenébe, nem lehet időponttal beszúrni.

Na itt a pontos időzítés :)
  • lammaer
    Erre ezekkel az örökbecsű szavakkal tudnék reagálni :)

• Solten
    En mazochista vagyok akkor (na jo ez nem ujsag) :)) Nalam mindent atlo a 6 fontos, nagy ROF, nagyon mozgekony, kompakt. Mi kell meg? Sokan irtak mekkora sz@r ez az M7, mar felve fogtam bele, kellemeset csalodtam, sokszor top, igazi pedotank.
  • Rgizda
    Rajta
  • popey8
    Ez az M7 mekkora egy retkes szar. Aki azt mondja, h jó, annál vmi nincs rendben. Mazochista vagy nem tudom. Az 57-essel használom, de középtávolra semmit nem talál el olyan pontatlan és hiába a nagy tűzgyorsaság, ha a T-50-ek meg KV-k sorra nyelik be a null dmg-es találatokat. Örömünnep lesz, ha végre megszabadulok tőle. Ráadásul nincs az az isten, h erről pattanjon vmi is, ezért közelharcra se ér lófaszt se. Hánynom kell ettől a rozsdakupactól.
  • fsb1000
    Van az a játék, ahol zombikat kell kergetni és halomra lőni...
    Kicsit ilyesmi mikor a PZ4-el megyek, mintha agyhalottak között rohangálnék és sorra egylövésezem őket. Az vessen meg érte, aki az ilyesmit kicsit se élvezi.
    Megint egy 8 kiles kör.. volt ma már ilyen, meg a 10 killes. Meg topga'nok.

• lammaer
    Ripléjt, ripléjt, ripléjt.. kántálta a tömeg :)
  • virkir
    Omájgád és mijafaszt kerestél egy med-el a térkép leghátsó szegletében?
    Védted az arty-kat. Ugye?
  • virkir
    Aha
    Természetesen csak onnan láthattak mert te egy alagútban ücsörögtél egyenesen egy atombunker mélyén azzal a fasza 350 méteres spotterlátótávolságoddal.
    Eszemfaszom megáll amikor nem tegnap kezdett játékosok írják a hüjjeséget.
    Legalább egy replay-t beraknál de az ugye ilyenkor nem szokott lenni mert nincshelyemelfelejtettembekapcsolnikifagyasztjaajátékothogyaniskell.
  • Sippie
    campinovka C1 része, tele van bokorral, pont abba lőtt bele ahol álltam? :D
  • keagle21
    Lehet, hogy felvillant neki a villanykörte és belelőtt a bokorba, mert gondolta, hogy onnan látják. (Én szoktam ilyet legalábbis :D)