418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Wlanseraf
    persze szétkurja....
  • Renegade
    ami miatt jónak gondolom a saját érveimet:

T6 med effik (még a hőskorból, amikor könnyebb volt)

3001P: 1853
    3601: 1734
    PzIV/V: 1190

kijelenthetjük-e hogy a PzIV/V egy átlag szar prém? :-)
  • Wlanseraf
    Battle WR AD KD EFF
    Type 59 : 225 52.0% 1297 1.6 1842
    M26 Pershing: 122 45.9% 1264 1.5 1821
    T-44 : 89 59.6% 790 1.2 1417
    Panther II : 88 63.6% 1310 1.7 1636
    Centurion : 28 78.6% 1432 1.7 2248
    Lorraine 40 : 143 53.8% 1608 2.1 1905
  • SovereignXY
    Nekem typeal 1437 csata után:
    effi:1488
    kill/csata 1.2
    átlag sebzés:1221
    54% győzelem

T-44 345 csata:
    effi: 994
    kill/csata: 0.9
    átlag sebzés: 994
    45% győzelem

Lori (8aként mentem csak vele) 294 csata.
    effi: 1351
    kill/csata 1.3
    átlag 1332
    50% győzelem

Centurion és p2 kevesebb csatám van csak 140 és 110.
  • csoszi87
    Victory!
    Map: Lakeville 2013. január 9. 11:48:14
    Vehicle: Black Prince
    Exp: 4 598 (x2)
    Credits: 56 889
    Achievements: : Steel Wall, Defender, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Én nincs róla replay, pedig nem csak jó kör volt, izgalmas is. A bázis foglalást 99%nál sikerült 0ázni, stb...

• Droughert
    Ha azonos tierű tankokat akarsz összahasonlítani akkor nem kapsz átfogóbb képet az avg dmg-kill/battle-winratio meg hasonló értékekből? Eff.ből mit fogsz leszűrni? pl le merem fogadni, hogy FSB1000-nek sokkal magasabb az eff-je typeal mint nekem, de gyanítom, hogy pl. az általam felsorolt értékek közül pár nálam lesz jobb. Ha valaki otthon van gépközelben és fent van a ingame statos addon, akkor az meg is tudja nézni pár fórumozó adatait az említett tankokra. Pl HUNS-ban van pár jó medes, náluk is érdemes szétnézni, hogy ők mit hoztak össze az adott tankokkal.
  • fitymagorcs
    Nyilván te nem vagy retardált és mindig frontot mutatsz minden tanknak, ami csak rád tud lőni. Nem kell ez a stílus szerintem...
  • Ry0K3N
    És most vedd rá hogy harc közbe is egy helybe álljon mint a fatök ne forgassa be ne legyen távol hogy 175 pennen gond nélkül átlőhesd azt a vékony lemezt.
  • Renegade
    kezdjük csak egy effivel, ha nem tetszik a népnek, majd megszavaznak mást is :-)
  • Renegade
    jááj , megyek iszom még egy kávét, hátha visszajön a fogalmazókészség :-)
  • Droughert
    Nekem megvan az összes t8-as med+type, majd otthon megnézem az adatokat. Milyen adatok lennének fontosak? avg dmg, win ratio?
  • jugen
    Érdemes ilyen alternatív lőszereket venni egyáltalán?
    Van amelyik kifejezetten ajánlott, ha van rá keret?
  • Renegade
    azért írtam, hogy medesek tegyenek statot, egy jó játékos szinte sosem ül stock tankban, szét van fittelve már első csatában és hát a t8-al már kellően sok kört kell szaladni, hogy beálljanak a statok egy valósnak tűnő értékre :-)
  • foxbat88fx
    meg hogy jobb (volt) az MM-je a többi 8-as medhez képest... meg amit írtál, hogy egyből fullos... az azért számít
  • Renegade
    ami miatt gondolják sokan OP-nak:

régen az volt, tiszta sor, gennyesre is kereste magát a WG

mi volt a prém járművek koncepciója?
    Szarabb mint a tier társai, de jobban hozza a pénzt, jó a besorolása. Viszont a type veri a mezőnyét, ahogy a Puffancs is verte, meg a KV5 is jó kezegben(hogy-hogynem egyik sem kapható).

Nekem nincs, nem is kéne, de szerintem is OP (mármint augusztusban még az volt mikor utoljára játszottam)

Ez picit olyan mintha azzal érvelnék itt, hogy ááá a Puffancs nem is OP, jó, hát mindig top tier volt, meg a mezőny 90% nem tudta sebezni, szemből, de ettől még nem OP :-)

• fsb1000
    Van benne valami, de az is befolyásolja a stat eredményeket hogy a Typpal sosem kellet stock tanként menni, és sok csatát megy vele az átlag user, mert farmtank.

Nekem is typpal a legjobb statom t8 med mezőnyben, nade a legények mindjárt a 4. skillt húzzák, és kezdetektől fullosra volt felszerelve a tank (gyorsitók, venti)
    Nagyon nem mindegy, hogy már az X-edik csatától van előérzet és BIA. Másikon meg sosavolt vagy csak 2*X csatától.
  • Ry0K3N
    Gondolom szemből kaptad az ammo racket nem pedig retardált módra az oldaladat mutatva.
  • Wlanseraf
    Régen OP volt most max az mondja rá hogy OP akinek nincs....
  • setchoo
    Pont az E-50M megszerzése után ment el a kedvem a játéktól. Az über német med! Ja persze. Mindentleopatokvele aztán mégse. Lehet kevés időt fordítottam rá, de még mindig több esztétikai örömöt jelent mit játék technikait.

Fsb100:
    Arra gondoltam, hogy magasbb let a lövésenkénti max sebzés? Van rá esély, hogy kritikus találat esetén ad rá még pluszt?
    De lehet, hogy durván sokat hagytam ki és most képzelődöm. :)
    A tulzott kihagyás nem gyengén negatívan befolyásolja a helyzet felismerést.
  • Renegade
    az ilyen vita könnyen lezárható, 3 medes akinek van t59-e, az benyom ide 3 t8 med statot, ha mindenkinél a type a legjobb, akkor OP. :-)
  • foxbat88fx
    nem! a T29/T34 géppuska fészke JOBB és a T32-é SZARABB... M10-el szarrá szedem T32-őt... míg T29/34-ről már pattog a 76mm-es skuló
  • fitymagorcs
    Alapvetően egyetértek a mondandód első felével.

De azért sírás ami itt megy, mert kijelentitek, hogy a Type OP.

Miért? Nem lehet átlőni. De át lehet. Könyebben, mint egy IS-3-at, amivel ugyanúgy találkozol.

Kedvezményes MM.
    Ez miért zavar itt bárkit? VI-os tank mehet VIII-as ellen, VII-es tank mehet IX-es ellen. Nem mindegy neked, hogy egy Type szed szét vagy egy IS-3 /E-75?

Én ebben látom a problémát, hogy hiába érvel az ember, egyszerűen a Type OP.
  • stoppos
    Jó, hát az a 22 meccs, amit mentem vele nem statisztikai mintavétel, szóval simán lehet, hogy csak mázlim volt. :)
  • fsb1000
    Ha megnézed az MM chartot, abból kiderül hogy a Type59 t8 és t9 csatákba kerülhet, ahol az reguláris MT/TD/HT tankok előfordulási valószínűségek tierek szerint:
    t9 = 1/6
    t8 = 2/6
    t7 = 2/6
    t6 = 1/6
    ha azt feltételezzük, hogy a tierek eloszlása egyenletes.
    Vagyis legtöbbet t8 és t7 tankokkal találkozik, ennek felét t6 és t9-el.
    Az a könnyítés, hogy t10-el nem találkozhat ezért az átlag tier amiben játszik 45/6 = 7,5. Amely alacsonyabb a saját t8-nál.

Ez csak az elmélet, egyes játékosoknál, csatáknál ettől eltérhet az átlagtier, de szinte biztos hogy nem t6-osokkal találkozik a legtöbbet.

• stoppos
    Valamikor régen, az őskorban kosárlabdáztam és vívtam. Ott vettem észre, hogy pár nap-hét kihagyás után, egyszerűen minden megy. Dobások bemennek bármilyen szögből, olyan srácoknak sikerült találatokat bevinni, akik normál esetben szarrá aláztak. Egyébként én is észrevettem, hogy egy kis kihagyás után jobban megy. De azt is észrevettem, hogy ha többet hagysz ki, mint pár hét, akkor nagyon nem megy. Én ennek a rápihenésnek a számlájára írtam ezt, de persze akármi is lehet.
  • R3nton
    nekem az a baj, hogy szar is vagyok vele a többi medhez képest, de ma eldöntöttem, soha nem veszem elő max ha 5x lesz, és ha jön a leopard1 akkor átültetem a legénységet abba, de már sztem a tier7 grindtől, ez az e-50m semmit nem érdemel meg, még azt se nagyon, hogy a garázsba foglalja a helyet!
  • stoppos
    Az a vicces, hogy hót szarnak érzem én is, de ha megnézem az eredményeket vele, magamhoz képest egész jó vagyok azzal a tankkal. De meg ne kérdezd mit kell vele csinálni, mert fogalmam sincs. :D
  • R3nton
    inkább fordítva nem?
  • dante3
    Papírforma szerint igen, de gyakorlatban szerintem a T34-et könnyebb átlőni, mint a T32-t! Persze ez relatív, tegnap pl. átlőtte az E75-ösöm hasát egy t34-85...
  • foxbat88fx
    a géppuska is az UFP része :)
    de amúgy igen, T29, T34 UFP-jéhez elég 150mm átütés... ami meg tier7ben elég sok van...
    T32-höz már több kell, inkább 200 körüli ha biztosra akar menni az ember, de akkor sem szabad a "csőrét" lőni mert az még keményebb... arról érdekes dolgok tudnak pattanni
  • fsb1000
    Nem pontosan értem a kérdésed.
    Arra gondolsz , hogy a 88-as átlagsebzése megnőtt a 0.8.0 pecs óta vagy hogy az átlagsebzés feletti értékeket kapsz?

(én azt tapasztalom, hogy pár nap vagy hét kihagyás után az első 10 csatában erősen plusszos randomfaktort kapunk... minden betalál, átlag feletti sebzések, és 60-70%-os winráta)
  • SovereignXY
    A géppuska fészekre. Simán az UFP a 32nek erősebb.
  • SovereignXY
    De azért az a legtöbb heéyzetre igaz, hogy tX nem üti át - vagy nehezen és ritkán - a tY-t szemből. Az meg halmozottan igaz hogy tX megdöglik tYank folytatott 1v1 csatában szemből. (Y = X+2)
  • foxbat88fx
    T32-őt szemből átlőni (közelről) elég 76mm átütés ....
    T29, T34 erősebb, oda már kell a 100mm átütés
  • R3nton
    visszanyal a fagyi, bazd e-50m-be 1950et vágott most a GW Type E. :D:D De ettől függetlenül nekem meg van összes med kivéve az angol, ez az e-50M annyira gyenge a többi medhez képest, hogy hihetetlen, szar ROF, szar mozgékonyság. Miért van ez? :D
  • SovereignXY
    Nem tudom kiére ment volna de én válaszolok azért :)
    Nem, nem lenne az.
    T6-7el meg nem támadsz meg szemből egy type-ot. Vagy éppen másik t8 medet bár t7el már nem feltétlen igaz de... vissza térve ne támadj megy szemből oylat akit nem tudsz szemből biztosabb átütni. keress msát, lődd oldalról hátulról stb.
  • SovereignXY
    Inkább top tier mint top tank de jah elég t7et lád. 6 már ritkább azért(per csata).
  • NPite
    persze lehet sebezni a type-t mikor rádmászik és csak a tornyát tudod lőni vagy még azt se... type a legjobb t8-as közepes tank és mm bónuszt is kap t6-t7-el megy a legtöbbet
  • bekescsaba
    Akkor normál dolog lenne az is, hogy az Is7-eseddel rettegni keljen egy T1-től?

Mert mi az hogy az IS7-et nem tudja szétgépágyúzni még hátulról sem? Ez csalás.....

Ilyen a type kialakítása. Meg kell tanulni játszani ellene. Gondolom azért az neked sem okoz lelki traumát, amikor a 8-as tankok csak kínlódva lövik át a tier 10-es német tankjaidat....
  • SovereignXY
    Miért akarjuk? Hát... mert ha másokat kilősz meg sebzel az hozza a tp-t és a pénzt? :P

Egyéb iránt én csak azt mondtam, hogy 6-7el jogos lehet a sírás :)