418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    ez igen!!! nagyon szép volt!
  • foxbat88fx
    szerencséd van mert hideg van kint! nincs kedvem kimenni kőért! :D
    vodka? hát nem igazán kapni vodkát magyarországon :/
  • Gottfried
    Durván hülye ellenfeleid lehettek. Megnézem azt a KV5-öt amelyik 1 vs.1-ben T34-ből vagy is3-ból kiszedne...

A KV 5 akkor jó ha az ellen nem tudja hol kell lőni,vagy a kisebbek sajnálják a goldammot ellene.Egyébként egy lassan mozgó célpont.
  • TomDantes
    Pontosan 5597 sebzés, meg volt felderítés is, gondolom arra is jár valami.
  • Szpecnyaz
    Kövezz meg, de nem szeretem a sört :D. Viszont bor és vodka minden mennyiségben jöhet :D.
  • TomDantes
    Oldalról találtam el többször és ki is gyulladt.
  • Oddball29
    5500 sebzésre olyan 80-90 k-t ad a T3. mínusz javítás, fogyóeszközök és lőszer.
  • TomDantes
    Kép van, visszajátszás nincs, az nincs bekapcsolva
    kép

De csak azért mondom, hogy jó tank-e a KV-5. Nem sok tankkal sikerült volna ugyanez.
  • Ytar
    azért egy KV-4-et kiszedni 167 pennel .. a random veled volt, vagy a KV-4-ben ült a siemka .. :)
    valjuk be, nem ez az általános ..
  • TomDantes
    De tényleg, miután 10% alá lőttek, és a kedves csapattársak szartak a fejemre, még kiszedtem egy KV-4-et, IS3-at, Phersing-et. Azért 10%-os hp-val még ezeket elintézni és meglett volna a T34 is.
  • Gottfried
    van róla egy képed is?
  • foxbat88fx
    sör nélkül mit ér az élet ember? :D
    egyik túrámon... asszem Velencei hegységben haverral most nyáron 35fokban... leértünk a hegyről... végre be a faluba (Nadapra) és vettünk jéghideg sört... kerestünk egy parkot és beültünk az árnyékba... sör kinyit... iszunk... haverom megszólal:
    " áhhhhhh újra van értelme az életemnek"
    :DDDDDD majdnem beszartam a röhögéstől :)))))
  • Gottfried
    Nekem prém. csak T34-em van,azzal elégedett vagyok.
    Viszont a KV1s egy akkora fun tank még randomban is hogy ihajcsuhaj :)

• TomDantes
    Na. Szóval. Tehát KV-5. Prémium nélkül.

Csata: Prokhorovka 2013. január 9. 18:34:39
    Jármű: KV-5
    Szerzett tapasztalat: 3 844 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4; 2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 113 472 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 020)
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai Prémmel 170 ezer lenne...

113 ezer azért nem éppen rossz...7 kill és egy hajszál kellet volna a 8.hoz....de akkor sebeztem egy nullást.
    Amúgy 5500+ sebzést osztottam ki vele ,és 27 lövést kapott be a KV-5, de simán túl élte.

Na...szóval, akkor jó a KV-5?
  • stoppos
    Ne beszéljünk sörözésről kéremszépen. :D

Idejét nem tudom mikor söröztem egy rendeset utoljára.
  • Commandier
    Bárki bármit mond. SuperPershing a király. t10-et nem lát, csak az okosabbjának jut eszébe weakspotolni rajta, az meg ugye nincs sok a wotban. Prémnélkül hozott már 100k-t, de átlag 40-50k simán van. Az ágyuja meg szerintem pont elég, csak nem kell vaktában lövöldözni. Pláne olcsó is a gép.
  • toma77
    A mai Type témához csak egy privát megjegyzés.
    Az utóbbi pár hónapban bődületes mennyiségű vereséget szenvedtem el vele. Nyomhattam én bármennyi sebzést, killt, a vége általában szopás lett. A legtöbbször 30 %-os esélyű csatákban dob be, ami be is válik.
    A Winrátám úgy hanyatlik vele, mint a nemzetgazdaság...lassan már nincs kedvem elővenni, mert szétcsesz az ideg tőle.
  • foxbat88fx
    és inkább iszom el a 10e ft-ot barátokkal és közben jól érezzem magam, mint hogy vegyek egy prém tankot és szétbasszon az ideg a sok idióta miatt... de mindenki más :)
  • foxbat88fx
    na ez az egyik szó amit utálok!!!!!!! másnap! :S
    akkor mindig megfogadom hogy többé nem iszok ennyit.... de jó alkoholista módjára mindig megszegem

amúgy nézzetek hülyének de ki nem adnék 10.000ft-ot egy prém tankra... de ha lenne most 10.000ft-om akkor rohannék sört és pálinkát venni!
  • Ytar
    másnap is ezt mondod majd?!

nem éri meg inni, hülyeség. én pl szilveszter óta nem iszom, és többé nem is fogok, jáááj ..

ON:
    mijki: várd meg amúgy a kínai újévet, és ha lesz Type59, akkor azt vedd meg. ha nem, akkor FCM-et. szerintem.
  • TomDantes
    A faszom ki van már...2 ezer kredit minusz, mert egy hülye csapatárs belém jött oldalról...mit gondolt? Eltolja a Maus-t az angol közepes tankjával? Én meg csak bukom az ezreseket...
  • Ytar
    teszt szerverről szart se tudsz meg róla, ott mindenki a gold ammot spammeli .. élesben jobbak.
  • foxbat88fx
    tudod mit veszek én élesben? :D
    SÖRT! kurva sok SÖRT!
    dehogy veszek én prém tankot!
  • Juhasz27
    Ajánlom,hogy teszt szerveren próbáld ki az FCM 50-et mielőtt megveszed élesben.
  • raymondcurto
    Pénzkeresésre jó,élvezetileg...hát....én elvagyok vele,de az tuti hogy van annál élvezhetőbb 8-as prém.Viszont ez olcsó.Kreditet meg szerintem hozza olyan jól mint a többi.
  • foxbat88fx
    egy SP 8100 ft kb... ez 45 db arany ászok....
    fogjuk rá hogy 5 doboz kell ahhoz hogy jól érezd magad.... vagyis 9 alkalom hogy jól érezd magad legalább 2-3-4 órán keresztül....
    SP-től nem fogsz kapni ennyi jót
  • mijki
    Még várok egy-két véleményt és akkor lehet beruházok egyre, ez lenne az első nagy prém tankom. Azért kellene, mert egyszerűen már unom a T5-ös farmolást.
  • foxbat88fx
  • Ytar
    ár érték arány győztes, ha el tudod viselni lassssssssssúságát, és azt, hogy sok lövésed pattani fog .. igaz, az ellenségé is, ha szemből kapod őket .. :)
  • mijki
    SuperPershingről mik a vélemények? Megéri megvenni?
  • Ytar
    ja, ráadásul HAJLIK A CSÖVE SZÉPEN LEFELÉ IS!! ez nálam óriási plussz pont.
  • Ytar
    a most kaphatók közül az FCM50 a legjobb szvsz. az egy jó átütésű, gyors ágyúval rendelkező, heavy ikonnal bíró med, ami még dombon felfelé is otthagy sok más közepes tankot .. imádom. 1-2 lövés pattan róla, de inkább második sorba való. T10 ellen az sem megy, legalábbis én még nem találkoztam velük, így ez is tierkorlátos.
    (anno volt Löwém, T34-em, KV-5-öm, Type59-em, csak a Type-ot szerettem ennyire, illetve a KV-5-öt a creditgold ammo-ig, onnantól kezdve minden szar átlőtte még a lövegpajzsát is, szal oda lett az egyetlen előnye)
  • foxbat88fx
    KT-vel nem egyszer kerültem össze 1v1-ben fcm 50t-vel.... mindig a KT nyert :)
    jó az fcm gunja.... de a páncélja? :S
  • Szpecnyaz
    Mondjuk FCM50t? Messze jobb bármelyik heavynél. De szerintem a Löwe se lehet rossz. Legalább van egy normális gunja.
  • TomDantes
    Sokan nem tudják még magas tier-ben sem, hogy ott kell átlőni. Azon felül, főleg messziről nem olyan könnyű átlőni artu-t sem. És lehet úgy is forogni fele, hogy lehetőleg ne lőjjék át, közelről se.

De sok KV-5 tulaj csak a W-t ismeri és robog előre megdögleni, szeretem is őket ellenfélnek. Gyorsan szétkapom őket.

A multkorában 30 lövést élt túl a KV-5ösöm , és még mindig meg volt több mint az egyharmad hp-je. Pedig lőtték mindenhonnan, minden irányból.

Persze van ,hogy épp ellenkezőleg, három lövés is szét kap egyből...randomfaktor.
  • SovereignXY
    Van tier limit? Hm... ettől még az az r2d2 elég könnyen megfongathatóvá teszi. Hát... nekem a T34 jobban bejön. Igaz soha se volt KV-5öm egyzser sem használtam de... jobb ellenfél mint a T34.
  • foxbat88fx
    pedig orosz a legjobb
  • SovereignXY
    Su? Lehet. TD-ket nem kedvelem. Nincs tornyuk.
  • Zollee70
    Nem erről szeretnék beszélni, de IS-8 után nem akartam orosz tankot....pedig a vége felé egész jó köröket mentem vele.
  • TomDantes
    A KV-5 messze a legjobb tier 8-as nehéz prém tank.
    Kedvez neki az MM, tier X-es ellen nem megy, masszív, pattogós, hajlamos elnyelni a sebzést, és egy-két tankot kivéve elég az ágyúja is.

Be nem cserélném IS6-ra. T34-re se, oké annak jó az ágyúja, de na és? A testét minden átlövi, és tier X-ben marha kevés az a páncél.