418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #197508 A torony és a test találkozásánál is sebez. -
stoppos #197507 Lehet kezeltetnem kellene magam. Nem gondoltam, hogy ennyire függő vagyok. :D
Tegnap szembekerültem egy zuppapörsivel tipében. Na mondom flankelünk, nem fogok itt bohóckodni szemből, pláne, hogy gódammózni kezdett, nekem meg vagy három lövésem is elszállt a francba, miközben a tetejét próbáltam lőni. Erre nem kilövi a sofőrt? A gyógycsomag már korábban elment egy arty szeretetcsomagára, úgyhogy igazi titánok harca volt. Ő kettővel tolatott, én meg kettővel mentem utána. Ráadásul beleakadtam mindenféle sziklákba, hogy nehogy túl nagy előnyre tegyek szert. Végül sikerült beleállnom az oldalába és akkor kiszedett az artyjuk.
Egyébként a tetején kívül mit lehet még lőni rajta? Az alja is nyeli a lövéseket, középtávról pedig ilyen csodapuskákkal, mint ami a tipén van, örülök ha a tankot eltalálom, nemhogy weakspotot. -
Wlanseraf #197506 Ez a T71 milyen cucc? mert a T21 kurva jó:) el sem adom:P -
Wlanseraf #197505 jaja
-
setchoo #197504 Első benyomás a Panther M10-ről:
Ez egy pedótank!
Az MM beosztása roppant baráti. Többször vagy tier7-ben mint tier8-ban. A tier8-as tankok ellen boldogulsz a gyenge pontok lövésével.
Magas Rof egyenlő a terrorral.
Sokkal mozgékonyabb a Panthernél. A vertikális csőkitérítés grátis egy német tankon.
Ami viszont igen dúrva az a torony lövés benyelése. Ennyi benyelt lövést még nem tapasztaltam német közepes tankot.
Alig várom, hogy a legénység elérje a 100%-ot.
Nagyon lelkes lettem ezen pár csata alatt!
lóvé prém nélkül megvan átlagban a +20k. -
lammaer #197503 "A Type nagyon jó kis tank a pörsitől én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból." + "e a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés."
A type mivel mással tud még operálni az frontján kívül?
Az oldala pontosan ugyanolyan gyenge (sőt, gyengébb mivel a jobb oldalon ott figyel az ammorack) mint a pershinggé... -
stoppos #197502 Azért kemény, hogy évekkel a születésem előtt már wotoztam. :) -
Wlanseraf #197501
-
stoppos #197500 Announcement - Statistics Tracker down
9th of January 2013
We are having issues with the statistics update. Most likely statistics won't be updated for today/tomorrow. More information to come when I have time to really get into it, and depending on other factors involved.
Szal valószínűleg holnap. -
Wlanseraf #197499 Tegnap még ki volt írva hogy mikor jön vissza a PlanetWOT, nem emlékszik valaki?:)
Elég régi cucc ez a WOT:) "Wlanseraf has played WoT for 15715 days, playing average 0.5 battles per day" -
bigmano #197498 A Type nagyon jó kis tank a pörsitől én a sebességében jobbnak érzem használhatósági szempontból.Bár egy skillesebb játékos nyilván máshogy látja de a pörsing csak a frontjával tud operálni az meg kevés.
A Type nekem mostanában ammorack gyüjtő lett,ha más is ezt tapasztalja erősitsen meg, de gyakorlatilag fullgázon bombázva szemből is lőttek ammo-t tegnap is ....
Azon kívül rögtön megy a gold ammora váltás milyent meglátnak az elsö ált pattan a többi átvisz akárhogy forgatom, persze ez megint skill is ...... -
Nazarov77 #197497 sajnos igen -
lammaer #197496 Ez nekik a "fun" fact? -
Nazarov77 #197495 - Japanese tanks are going to be unique (SS: reaction on the rumor they will "feel" like German tanks)
Ajjaj hát igen sejtettem, mivel szövetségesei voltak a németeknek ezért ők is szét lesznek nerfelve a többi nemzethez képest, gyúlékonyak lesznek stb stb :D -
Nazarov77 #197494 KVknál a leggyakabb ez a 0dmg lánctalpnál szerintem. -
Nazarov77 #197493 - fun fact: tracks can absorb (the way SerB calculated it) up to 18 thousand HP per battle
Vettem észre! Ez főleg a KVknál meg T29/30/32/34eknél látszik amiknek egész oldala lánctalpból áll. -
Igen, az un. "viajpi-jogu" felhasznalonak modjaban all. -
marchizor #197491 Te tudsz hsz-t szerkeszteni, vagy tudtomon kívül szívtam valamit? -
"Érdekes módon ahogy bekékültem egyik csapattárs sem lőtt rám. Nem is tudom miért"
Azert, mert nem volt ott fsb1000.
Mas: evvel a stat-ribanccal rendre osszefutok tetrarchos kalandjaim soran. Azt csinalja hogy o PzJG1 meg valami OP-abb cuccban ket haverja (T18 pl). Harmas-platoonban pedofilkodnak :) -
Én inkább az izgalmas és élvezetes csatáknak szoktam örülni.
Igaz az utolsóban egyik artynk kilőtte a másikat, miután az ellen 2 hevyje kb 50 méterről képtelen volt erre, aztán ketten maradtunk 4 ellen egy t110E4-el, de a csapattárs úgy döntött hogy az uccsó 3 percre inkább elbújik a malacólba (kampinovka)
Így 130 HP-val küzdöttem le 3 tankot és lepattantam egy száguldó GW Panterról.
Na azt kegyeskedett kilőni a T110E4. 0 rizikó... leláncolva. Előtte T57-et 3x láncoltam, akkor nem mert kijönni a házikóból.
-
Ry0K3N #197488 A retardáltság ellen nincs mit tenni, írtani kell. Csak 3 csapattárs indult neki hogy kilője a mark 1-et de én voltam hozzá a legközelebb. Érdekes módon ahogy bekékültem egyik csapattárs sem lőtt rám. Nem is tudom miért
-
Remélem amint lejár a tiltásod, megint végrehajtasz egy ilyen hőstettet.
Lesz ok tapsikolni.... -
-
marchizor #197485
-
Ry0K3N #197484 =( grille behozott platoonba egy mark 1-et, kilőttem mindkettőt
megnyertük
-
Ry0K3N #197483
-
Ha ez igaz, akkor azt kívánom, h bár lettem volna én is egy szobanövény 200-as effivel és akkor elbújhatnék a többi mikulás között. Beleolvadnék a tömegbe és mikor nem figyel senki, elmennék nyomorék artikat mészárolni 
-
R3nton #197481 jaja med az pénztemető tier10ben főleg t-62. Főleg a lőszer árak miatt. Nagyjából ugyanannyi egy lőszer bele, mint egy TD-be csak a TD 1000-t sebez ez meg 300-t, és nagyon sokat ellősz vele. -
Sigfridline.... Mi támadunk, de a kezdés után alighogy elhagyjuk a "vonalat" egy T18 belém lő. (aki mögöttem jött) Kérdezem miért? Erre kilő az 560 effes köcsög.
Kaptam 1408 kárpótlást, de tudom mit kell tegyek ha legközelebb kéket látok.
Ilyenekkel nem kívánok együtt játszani.
-
lammaer #197479 1-2t kivettek, többek közt Komarint meg a swampot. Nekem az nem is hiányzik. -
dolorex #197478 Sziasztok!
Mi lett a régi mappokkal?Amióta megjelent az ütközet és a támadás azóta egy csomó pályára nem rak be.ugyan arra (kb) 20 pályára dob csak be.Egynéhány régi map igazán hiányzik.Végleg kivették őket, vagy csak véletlen műva ,hogy nem kerülök már be!?plComarin -
Nem 5 mp volt, de minden más elő tank fedezékben volt (amire lett volna értelme ráfordulni), vagy a pálya azon részen amit nem láttam, mert hát nem voltak a scoutok a helyzet magaslatán. Viszont ha megvárom amíg kinyírja mind a kettőt akkor csak 1 lövést adok le és eltűnik a spot, aztán cseszhetem, így viszont leadtam kettőt és megdöglött és még az egyik haver is életben maradt. Szerintem bőven a jobbik megoldást választottam. -
Greenscape #197476 Ennyire meg nem szopatott az MM miota tankozok. 13 csata/2 gyozelem. Ez meg nem is idegesitett volna, ha nem pattanok mindenrol. Itt peldaul T7-es csataban voltam:
[IMG][/IMG]
Vagy egy tegnapi KV-1S, top tank voltam 122-es agyuval. 179 damage/shot
[IMG][/IMG]
Ez utan T10-es csata. Nalunk volt 9db 1500 feletti jatekos a tuloldalon 2 csak. 88%-os esellyel vagtunk neki es kikaptunk 15-3-ra. Megneztem ki, mennyit sebzett es en a 930-as eredmennyel a 2. legtobbet sebeztem! A T57-es 1800-at a tobbiek 900 alatt. Ez valahogy nem a hiheto kategoria szamomra. Egyszerre lefelejtett mindenki jatszani nalunk vagy mi?
Nem vagyok egy panaszkodos jatekos, de kicsit bekaphana egy cigany faszat a WG team. -
stoppos #197475
-
lammaer #197474 Volt, de már kikezeltettem :) -
stoppos #197473 Igen, csak neked pölö jó a situational awarenessed, fene tudja, hogy hívják magyarul, nekem meg szar. Ha én ilyen helyzetben, elfordulnék, a büdös életbe többet nem jutna eszembe. Nem tudom ő hogy van vele, vagy mennyire volt lassú/gyors a szitu. -
lammaer #197472 Fordulhatott volna akkor már előbb is másra, a leírás alapján nem 5 másodperces esemény volt.
Sztem alapszabály, amíg a csapattárs él nem kúrunk oda az artyval, max nagyon kiélezett helyzetben amikor a győzelem múlik rajta. De olyankor nem is szokott anyázni az ember. -
stoppos #197471 Gondolom, akkor fordulhatna másra. -
Hi.
100-as. Bar sok lesz a cumi, foleg Tier X-ben tanyazik, fosch pen, fosch alfa... :) Nemi gold loszer elkell. Venti, vert. stab, toltesgyorsito nalam a medium-csomag. Wet ammo-t hagyjad, eleg a safe storage skill a toltonek. Az elso frontra bekapott loves altalaban kinyirja a sofort (biztos valami 200 kilos faszi es kitolti a teret).
"Használat. (flank? körberongálás? fontos helyek elfoglalása?)"
Kb ennyi. Ha nincs scout mutogathatod az ellent valami fedezek mogul az artistanak meg a TD-knek / heavyknek (igy szivattunk meg nemreg egy T30/Tiger 2 parost egy T20-al, lecsipegettek oket a tobbiek aztan korberohangalva kivegeztem a T30-at, a T20 meg ellopta a Tiger 2 killt - addig pattogott rola amig le nem lottem 100 HP-ra) :)
Pontos az agyu lehet sniperkodni is. -
lammaer #197469 Miért nem vártad meg amíg az ellenfél kilövi? Nem oszt nem szoroz számodra, és akkor tényleg nem érhette volna szó a ház elejét....