418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #197548 Játékosok feltöltött adatai alapján. Ha jobban szétnézel a linkelt oldalon, ott a forrás, ahol megnézheted, hogy az adott érték mögött, pontosan mennyi csataszám áll, az egyes tankokkal mennyi az átlag sebzés, kill stb. Bár ki tud feltölteni ide eredményeket, szóval annyiban nem mérvadó, hogy a félkezű hobbináci is felteszi mondjuk a Löwes erdményét, ami lefelé fogja húzni az adatokatl, mert mondjuk csinál vele 800avf dmg-et 150kör alatt, mert 0k csatával meg kellett vennie. -
Wlanseraf #197547 :D megnéztem loltrakival 321 az átlagom, de ez nem is sok:) -
Oda van írva:
Nettó átlagos bevétel csatánként. Nem tartalmazza a prém és event szorzókat.
(tehát ennyi kredit marad tisztán)
Megjegyezném, hogy ha csak TOP10%-os játékosok csatáit elemezték volna ki, akkor valószínűleg más sorrendet kapnánk, ugyanis az alacsony tierű tankokat zömében kezdők használják, gyenge hatékonysággal. -
Wlanseraf #197545
akkor majd az is meglesz:)
-
foxbat88fx #197544 rájöttem miért ez a gyerek neve.... beakartam írni effi kiszámolóba a nevét és.... és .... anyááááád :D -
TomDantes #197543 Neked...de amilyen játékosok vannak, azokhoz képest nem olyan rossz. Vannak sokkal rosszabbak t8-ban. -
foxbat88fx #197542 mégegy gyöngyszem.... ilyen balfaszokkal rak össze a csapat :S
és mind magyar :S
216 avg ..... leszopom magam még ma -.-" -
zsupeti #197541 Azzal a sínautóval meglehet mindenkit dugni.Kell pár csata mire ráérzel,de onnét nagyon jó lesz.
Platoonba nagyon halálos. -
bekescsaba #197540 ezek átlag értékek? Vagy hogyan számolták ki ezeket. Átlagosan 1000 sebzésre levetítve? -
foxbat88fx #197539 mi a probléma?????????????????????????????????????????????????????????
206-ot sebez csatánként b+!!!!!!! :D ennél még tier1 tankokkal is jobb a statom!!!! -
Nane... 46% winrátához már tenni is kell valamit, hogy kellően lerontsa csapata esélyeit. -
Droughert #197537 Prémium tankok átlagos netto bevétele 1kör alatt (kivonva belőle javítás+lőszerköltségek+felhasznált fogyó eszközök stb.), prémium fiók nélkül. -
stoppos #197536 Tegnap lettek 100-asak szerencsétlenek, mert a T20 annyira megtetszett, hogy benne hagytam az embereket. Most tanulják, hogy melyik a csavarkulcs és melyik a csípőfogó. -
A megfigyelésed megerősítem. Gyorsan mozgó célpontnál gyakoribb a lepattanó. -
bekescsaba #197534 Kedves Droughter.
Megnéztem a linkedet. Hogyan kell értelmezni a számokat? Mit takarnak ezek?
TANK NET INCOME
Type 59 26,573
8.8 cm Pak 43 JagdTiger 26,131
KV-5 26,020
T34 25,189
T26E4 Super Pershing 23,169
IS-6 23,167
M6A2E1 22,793
Löwe 22,620 -
Tessellia #197533 Akkor cseréld le a texasi fiúkat valami detroiti autószerelő srácokra;). -
stoppos #197532 Vertikális stab, töltésgyorsító és egyelőre javítókészlet van nekem rajta, mert úgy láttam elég lassan teszik vissza a láncot. Persze lehet, hogy egy halom tehenész ül a tankban és nem értenek a szereléshez. -
darkwraith #197531 És a ventillátor, célzás és töltésgyorsító kell/érdemes rá? -
TomDantes #197530 Mi a probléma? Nem is olyan rossz játékos. Én már azt mondom, aki 50%-ban talál...az már átlagos. Nála sokkal rosszabbak is vannak. -
foxbat88fx #197529 0 ammo rack 370 csata alatt.... zsír tank... megéri megszerezni -
Wlanseraf #197528 Nekem 0 ammo rack volt vele:) -
darkwraith #197527 Gondoltam nekifekszek az M26 pershingnek. Akinek van tapasztalata, milyen felszereléseket érdemes rátenni? Mennyire ammorack érzékeny? Köszi a válaszokat. -
foxbat88fx #197526 azért a klán leírás is fasza XD
"Azert vagyunk itt, hogy jatsszunk. Mielott mondanad, vagy kerdezned: Nem, nem erdekel a velemenyed..
Amikor valaki rosszat mond a hatad mogott, ne vedd a szivedre, inkabb orulj mennyire szerencses vagy, hogy nem kell latnod az idiota kepet mikozben teged ocsarol. " -
foxbat88fx #197525 reménykedtem benne, hogy nem magyar a gyerek.....
Siegfried line-on Tiger-rel megáll a mező közepén!!!!!
ja és a csatánkénti 206 avg damage is odabasz .... -
foxbat88fx #197524 haha, ilyet már én is csináltam :D csak én Iron Maiden szöveget írtam be.... -
Simulacrum #197523 Újra bekapcsoltam a támadás-védés módot. Sajnos itt látszik meg igazán mennyire jó vagy rossz játékosokkal hozta össze az ember a sors. De azt is el kell ismerni, hogy Chaffee-val vagy az alábbi kicsi T49-el az ilyen csatákat simán el lehet dönteni még kicsit rosszabb felállással is. Szegény ellenfélnek tényleg semmi esélye se volt. Egyedül a SU tudott láthatatlan maradni egy ideig az erdőben előlem.
T49 2T49 1
T49 3 -
stoppos #197522 Namajd legközelebb az arcába mászok és lövöm a tetejét, vagy a torony alatt. Így visszagondolva nem is tudom, miért akartam flankelni mindenáron. -
stoppos #197521 Azt vettem észre, hogy minél gyorsabban mozog egy tank annál gyakoribb a lepattanó a leglehetetlenebb helyekről. Olyan, mintha olyankor nem tudna valamit rendesen kiszámolni. Meg ugye a hitbox is lehet máshol, mint ahol te látod a tankot. Amikor mindketten álltok és lövöd mondjuk a seggét és lepattan, na az egy jó kérdés. :) -
raymondcurto #197520 Ezt találtam a neten
A kép alapján A2,FT,T3,T4,legalábbis én ezt tapasztaltam vele eddig.
-
csoszi87 #197519 Üdv!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy létezik-e olyan oldal ahol meg tudom nézni napra lebontva, hogy 1 klán mikor milyen terültekre támadt.
Esetleg, hogy a területért kik játszottak egymással? (netalántán még azt is, hogy melyik klán jutott landingig?) -
TomDantes #197518 Én ilyet minden nap látok. 400-as pen, IS4, prém lőszer....belelövök egy papír szarba...és semmi. Minden van egy rakás olyan lövés, hogy csak pislogok -
Wlanseraf #197517 Egyébként full retek nekem khmm van:) über ha babuin jön szembe de ha tudja valaki mit kell lőni elfüstöl nagyon hamar:) A a visszarúgás akármi mintha mágnes lenne:) -
bigmano #197516 Én már tudom ha van 4 nyertes kör utánna szétgyaláznak mindegy gyakorlatilag mit csinálok veszítünk. -
Wlanseraf #197515 Hát ha kicsit meg van dölve:) vagy te feljebb vagy:D -
stoppos #197514 Ööööööö...
Hol?
-
Wlanseraf #197513 Egyébként tudom én vagyok az idióta hogy kitalálom hogy van valami bele nyúlás a játékba, de az előbb is érdekes anomália volt..
6:6-ig teljesen hoztuk a meccset igaz akkora retek volt az MM hogy csak na, Centurion MK I és top tank de alattam is centurion:D szemben T-34/Perzsa..
Végére 6:14-es állásnál:D Csak én voltam mondom faszom betáraztam a goldot hogy na gyertek babuinok:D
258-as Pen jön egy Centurion MK I full szemből 138 HP na mondom halott vagy... ding.... el fordul oldalra a láma ding... a sortűm meg kivégzett...
Szemből 76 oldalról 51 a páncél... 258 penes gold ammo... szemben az oneshotos tank 138 HP-al... naaaaaa ugyan már:DDDDD -
bigmano #197512 Sebesség a pörsi lomha sz@r .... -
Toweliee #197511 Ezt meg én nem tudtam. Ez az SP sebzésokozás szempontjából a legrandomabb tank amivel valaha is találkoztam. -
Wlanseraf #197510 Meg a torony mellett a test két oldalt.. -
stoppos #197509 Ezt nem tudtam, köszönöm.