418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #197628 lassan tényleg abba hagyom, sorry a floodért
elég sűrűn van gold akció (50%) egy átlag jó játékos prém nélkül rendelkezik 1-5 milla tartalékkal (prémiumnál ugye határ a csillagos ég). Teszem azt jelképes 5 milla esetében egy kvázi drága 12,8-as skulóból 1250-et tudok venni?! Sosem fogy el ésszel használva.
Mi volt anno az általános vélekedés amikor behozták?
írom ezt annak fényében, hogy anno amikor 50%-ért lehetett venni a fogyó eszközt gond nélkül eltapsoltam 4-5millát és még mindig tele van velük a raktár. -
EmR3 #197627 Különben meg valami hasonló nem fun szervezettségű de CW-re nem járó magyar klán lehet engem is érdekelne, mivel mostanra kicsit meguntam egyedül játszani randomban.
Mondjuk elég rapszodikusan állok a kérdéshez, mert van hogy úgy gondolom, hogy most aztán komolyan belekezdek, és húzom a T10-es gépeket is randomban egyedül azért hogy jó legyek komolyabb csapatba. Meg olyan is van hogy akkor is inkább egyedül játszok ha lenne szakasztárs. De most pl. két napja nem játszottam.
-
Tessellia #197626 véleményt nem tudok róla mondani mert eladtam azt a tankot, annyit tudok róla, hogy revolvertáras(5ös tárral 5x30dmg). -
Tessellia #197625 őh inkább az lett ennek a kreditért vehető goldammonak a következménye, hogy megjelentek a minitroll pz4ek és mégtöbb minitroll m4 lett, itt vehető észre, hogy golddal lövöldöznek, de amúgy felsőbb régiókba (T6-T7-T8) én nem vettem észre, hogy golddal lövöldöznének az emberek(becsúszott pár steel wall olyan tankokkal is amikkel amúgy nehezen lehetne szerezni), meg ha belegondolsz hunpistike az átlag alatti player nem is tudná fenntartani a tankjait ha folyton golddal lőne. inkább az a jellemző, hogy felpakoltak az emberek 4-5 goldammot kritikus helyzetekre. -
Renegade #197624 1g=400cr goldskulónál?
bááááz, gondolom szinte mindenki azzal tolja, ez azért nagyon szemét húzás :-( -
Renegade #197623 thx
vélemények róla?
szegény, olyan kis esetlennek tűnik -
Tessellia #197622 azt kaptuk karácsonykor, amcsi prém. -
Tessellia #197621 hirdessed, hogy kezdőknek vagy kevésbé ügyeseknek platoonban vagy gyakorlócsatában segítesz elmondani a játék fortéjait, nem kell ahhoz klán szerintem. -
Renegade #197620 T1E6 na ez mi? o0 -
foxbat88fx #197619 akkor leszarom, nem lesz klánom :D -
Renegade #197618 hoho t1 british tank, na meg is van az első pár kör győztese :-) -
Renegade #197617 tüzijáték+r2d2 füty, hát őőő -
Renegade #197616 na, rohadt kiváncsi vagyok mit bénázok össze 5 hónap kihagyás után :-)
tuti igazi noobként lerongyolok egy szikláról, mert elrontom a kanyart :-) -
EmR3 #197615 A tetejét is át lehet lőni egy T8-as heavy-vel. -
Bmsrt n2 #197614 Na jó de sokan lövik felül azt is:)
A Jp2-ről drágab Xp ügyileg a JT fejlesztés ha jól tudom.
Amúgy a motorok melyik ághoz vannak meg,ez is szempont lehet,én ezért vettem a Jp-t pl...A ferdinek talán több 50-nel a Hp-ja,a Jp2 meg gyorsabban tölt valami minimálissal asszem,a láthatóság meg német..ennyi.
-
EmR3 #197613 Ugyan már, a magyar játékosok profik nincs szükségük akadémiára.
Arra meg végképp, hogy megmondja valaki hogy épp mit basztak el.
-
xxxXXXxxx1997 #197612 szeretem ha gyors egy tank de ez nem annyira szempont :D amúgy szerintem a ferdinek az alja az 100mm kb... -
adamatts #197611 Sziasztok!
Lehet tudni valami infót hogy mikor jönnek a kínai tankok?? -
Bmsrt n2 #197610 Mozgékonyság vagy frontpáncél? -
foxbat88fx #197609 azt elfelejtettem mondani, hogy MAGYAR legyen :)
de azért köszi -
xxxXXXxxx1997 #197608 jagdpanter II vagy ferdi? -
Renegade #197607 na mi van, az utolsó aglegény is elkel a régiek közül? :-) -
EmR3 #197606 De van.
Egyik ismerősöm itt tolja. -
Bmsrt n2 #197605 Az 5 artys limit hotfix óta ilyen dolgokat is összedob,tehát ja Serb&Co keze van a dologban. -
foxbat88fx #197604 nincs esetleg valami olyasmi féle klán ahova kellene tapasztalatbeli segítség? úgy értem, hogy ilyen akadémia féleség vagy mi a rák az :D
kellene egy klán, de inkább csak a társaság miatt.... segíteni segítek amiben tudok (mit hol kell lőni stb. gyakba viszem a tankot h lőni tudják) de CW-re nem akarok járni, és olyan klán kellene ahol nem megy a basztatás ha nem vagyok aktív CW résztvevő! -
foxbat88fx #197603 IS-8 kegyetlen jó .... E-75 nevezetű fostalicskának esélye sincs vele szembe :D -
lord nihilus #197602 Kifejlesztettem az IS-8-at, megveszem, majd lejátszom az első csatámat vele és nézzenek oda mi lett xd
-
foxbat88fx #197601 ne lepődj meg.... az új MM ilyen szar... nekem is nem egyszer volt olyan csatám ahol 30/20 könnyű tank volt -
Sziasztok!
Dec 23 óta nem játszottam, ma tértem vissza, de elég érdekes dolog fogadott. A vodkavedelők csináltam valamit és ez normális, vagy csak véletlen?
Ez még annyira nem is vészes, de azért szokatlan.
Na ezt már nagyon gáznak érzem.
-
Droughert #197599 Nem hiszem, hogy rosszul számol mivel a dossier fileból dolgozik. Nekem a webes eff. calculator pontosan ugyan azt az értéket adja amit a wotstatistic. -
davidbog #197598 Tényleg fárasztó.
Egy része álmodozás, hogy ezt tervezzük, meg majd azon módosítunk. Fele vagy nem valósul meg. Vagy ugyan megvalósul, de azt kívánjuk bárcsak ne valósult volna meg.
Egy másik részét meg a hülye kijelentések adják. Üzemanyag tartály hasonló, futómű hasonló, meg az E-50M és a lövege nem teljesen fiktív.
Egy kis része meg tényleg hasznos infó.
Mondjuk a motorok elnevezésére tényleg odafigyelhetnének, ha már a teljesítményekre és a tömegekre nem. De gondolom nagyon megterhelő a megfelelő motornevet beírni vagy jól kimásolni valahonnan egy-egy löveg nevét. -
foxbat88fx #197597 muszáj :) imádok rotringal meg ceruzával írni :D -
Renegade #197596 kooh-i-noor :D -
foxbat88fx #197595 vettem 1 napos "prémet" 
ezt megiszom és úgy fogok játszani mint egy állat :D
-
Mit kell ma csinalni hogy nyerjunk? Ma egesz nap ez megy. En mindent megteszek, de tok folosleges...
-
stoppos #197593 Akkor passz. Vagy bug, vagy az avarage tiert kerekíti és azzal számol. Akkor, ha sávot ugrasz felfele, csökkenhet az effed. Másra nem tudok gondolni. -
Wlanseraf #197592 Nem volt benne kis tier amíg mondtam, a legkisebb a T21 volt aztán a legkisebb T8 volt. -
stoppos #197591 Na majd este megyek egy kört kis tierrel, és megnézem a statisztikát. -
Wlanseraf #197590 hmm lehet hogy ez van:) -
stoppos #197589 Az átlag tieredet? Akkor az lenne, hogy a kezdő kioszt 200 sebzést, meg te is és a te meccsednek az effje lenne 500, az övé meg 2000.